Demokratska fronta Željko Komšić
-
__Phoenix__
#17951 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znalo se i prije izbora da će biti jedna eventualno dvije opcije u vlasti koje će stranci gurati da država malo prodiše, DF je ta spona između i kako dani odmiču uzimajući u obzir kako se odmjereno koalicija pravi, uvjeren sam da će više biti pozitivnog odziva glasača DF-a.
- Banksy
#17952 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jesi vidio ... Sve hoću da je postavim, pa mislim, ništa novo, ona je odavno SDA megafon.JoseMujica wrote:Vildana, draga VildanaKOLUMNE
Željko nije Zlatko
Ako se Izetbegović i družina uspiju međusobno pogledati u oči i sa spiskova željenih funkcija izbaciti dokazane sinonime korupcije, nerada, javašluka i mešetarenja, opravdat će ne samo povjerenje svojih birača već i dati šansu kako dokumentu DF-a koji su i sami prihvatili, tako i Bosni i Hercegovini sa oba njezina entiteta. Jer je upravo na SDA najveća odgovornost. Otvaranjem vrata Savezu za promjene, SDA je skupa sa DF-om pokazala da ima i hrabrosti i političke vizije,
- Banksy
#17953 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Isto. A isto će i završit'.Adriatic wrote:Ovo sve isto kao sa SDP-om 2010.
- Radio Sarajevo
#17954 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Stvarno nisam očekivao da ćeš pričati tu ofucanu priču. Šta predlažeš, nisi mi odgovorio na prošloj prepisci, rat ili neko čudo da se desi, jer treće opcije nema? Možda ćemo se tada riješiti govana iz RS-a, a možda ćemo i zijaniti, ali u svakom slučaju onda ćeš biti u pravu sa tom pričom.nosara wrote:Pa volino nije dodik od jucer... Da je htio bio bi dio sds-a, a ne u opoziciji... Istu pricu ce pricat i sds cim zasjednu jer bez te zvake u rs-u ne mozes bit na vlasti...
Ostaje cinjenica da je zlatni ljiljan amnestirao sds... Sto je samo po sebi simpaticno...
Hamdija Lipovača na fejsbuku isto ovo truni. Stvarno ste cirkus, bili ste sa svima u vlasti i nekome nešto pričate, a svima je jasno da drugačije nije moguće, i da 50% nikad nijedna partija neće uzeti dok je ovakav sistem.
- Havatar
- Adriatic
#17956 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sve mi se čini da će biti trke po Poljinama.milonja wrote:ni slično nijeBanksy wrote:Isto. A isto će i završit'.Adriatic wrote:Ovo sve isto kao sa SDP-om 2010.
tada su "vođe" bile komunjare i izbacile sda
sada je pobjednik i vođa parade/koalicije sda,
a DF može izać iz koalicije kad god budu nezadovoljni razvojem situacije
Pa ko preživi.
- nosara
#17957 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakva ofucana prica, koji vam je kurac...? Pred izbore jedna nakon izbora druga prica, a kao slag na tortu savez sa najvecim katilima BiH...Radio Sarajevo wrote:Stvarno nisam očekivao da ćeš pričati tu ofucanu priču. Šta predlažeš, nisi mi odgovorio na prošloj prepisci, rat ili neko čudo da se desi, jer treće opcije nema? Možda ćemo se tada riješiti govana iz RS-a, a možda ćemo i zijaniti, ali u svakom slučaju onda ćeš biti u pravu sa tom pričom.nosara wrote:Pa volino nije dodik od jucer... Da je htio bio bi dio sds-a, a ne u opoziciji... Istu pricu ce pricat i sds cim zasjednu jer bez te zvake u rs-u ne mozes bit na vlasti...
Ostaje cinjenica da je zlatni ljiljan amnestirao sds... Sto je samo po sebi simpaticno...
Hamdija Lipovača na fejsbuku isto ovo truni. Stvarno ste cirkus, bili ste sa svima u vlasti i nekome nešto pričate, a svima je jasno da drugačije nije moguće, i da 50% nikad nijedna partija neće uzeti dok je ovakav sistem.
Ako vi iz te opskurne skupine politickih panjeva zvane df mozete govana, to je u redu... Samo ne ubjedjujte gradjane koji su vam dali glas kako su govna njam-njam...
- Radio Sarajevo
#17958 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja nisam iz DF-a, ja sam glasao za HDZ 1990. Samo mi reci, evo treći put te pitam, ŠTA PREDLAŽEŠ? Da se ostavi vlast katilima da sami katiluju ili da možda i SDP sa svoja tri mandata ušićari koju poziciju? Koji prijedlog za pobjedu ljevice imaš, a da ne uključuje rat ili revoluciju?nosara wrote:Kakva ofucana prica, koji vam je kurac...? Pred izbore jedna nakon izbora druga prica, a kao slag na tortu savez sa najvecim katilima BiH...Radio Sarajevo wrote:Stvarno nisam očekivao da ćeš pričati tu ofucanu priču. Šta predlažeš, nisi mi odgovorio na prošloj prepisci, rat ili neko čudo da se desi, jer treće opcije nema? Možda ćemo se tada riješiti govana iz RS-a, a možda ćemo i zijaniti, ali u svakom slučaju onda ćeš biti u pravu sa tom pričom.nosara wrote:Pa volino nije dodik od jucer... Da je htio bio bi dio sds-a, a ne u opoziciji... Istu pricu ce pricat i sds cim zasjednu jer bez te zvake u rs-u ne mozes bit na vlasti...
Ako vi iz te opskurne skupine politickih panjeva zvane df mozete govana, to je u redu... Samo ne ubjedjujte gradjane koji su vam dali glas kako su govna njam-njam...
- nosara
#17959 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nismo mi, majke mi...Savez za promjene: Neće biti prenosa nadležnosti, niti slabljenja RS-a
Slijedeci korak je prica o otcjepljenju da bi se ostalo na vlasti...
- johntra
#17960 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ujedinjenje iste? SDP ne ulazi u vlast po bilo kojem osnovu, valjda je to do sada i pticama na grani jasno...Radio Sarajevo wrote:
Ja nisam iz DF-a, ja sam glasao za HDZ 1990. Samo mi reci, evo treći put te pitam, ŠTA PREDLAŽEŠ? Da se ostavi vlast katilima da sami katiluju ili da možda i SDP sa svoja tri mandata ušićari koju poziciju? Koji prijedlog za pobjedu ljevice imaš, a da ne uključuje rat ili revoluciju?
- nosara
#17961 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije poenta u tome... Ljevica ne postoji, postojala je samo prazna prica... Dakle, treba da se pospu govnima po glavi i priznaju gradjanima koji su ih birali da su slagali... I onda neka koaliraju s kim hoce... Ako si shvatio...Radio Sarajevo wrote: Ja nisam iz DF-a, ja sam glasao za HDZ 1990. Samo mi reci, evo treći put te pitam, ŠTA PREDLAŽEŠ? Da se ostavi vlast katilima da sami katiluju ili da možda i SDP sa svoja tri mandata ušićari koju poziciju? Koji prijedlog za pobjedu ljevice imaš, a da ne uključuje rat ili revoluciju?
Da nije u pitanju stranka Zeljka Komsica nista od ovog ne bi bilo vrijedno rasprave... Figurirao je kao potencijalni predvodnik anacionalne grupe glasaca, pretezno lijevo orjentisane, slagao, ovi ispusili i sve ok...
Nema potrebe da se lazemo... df su ista govna kao i drugi... Neka to objave i uzivaju u vlasti... Kontas... Rende...? Kore...?
- nosara
#17962 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
komsic je jedan od tih koji su nas tu doveli... Nisam ja srao o "partiji koja mi je sve dala"...milonja wrote:ništa oni bolan i ne predlažuRadio Sarajevo wrote: Ja nisam iz DF-a, ja sam glasao za HDZ 1990. Samo mi reci, evo treći put te pitam, ŠTA PREDLAŽEŠ? Da se ostavi vlast katilima da sami katiluju ili da možda i SDP sa svoja tri mandata ušićari koju poziciju? Koji prijedlog za pobjedu ljevice imaš, a da ne uključuje rat ili revoluciju?
oni samo prde u prazno i pljuju žaleći za prošlim vremenima kada su komunjare jahale na vlasti
pa sad očajni i nemoćni, ništa im drugo nije ni preostalo nego blatit svaki pokušaj pokretanja iz mrtve tačke u koju su nas ONI doveli
- Radio Sarajevo
#17963 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Slažem se da ljevica ne postoji, ali mi i dalje nije jasno šta predlažeš osim, ako su već svi ista govna, da govna koalicraju s govnima? Tako je bilo i 2010. govno od Lagumdžije je koalirao s govnima, i tako će ti uvijek biti. Ipak, pitam se hoćeš li ove iste stvari kritikovati i nakon četiri godine, pa nakon osam, pa nakon 12, 16, 20 i zauvijek, jer će uvijek tako biti.nosara wrote:komsic je jedan od tih koji su nas tu doveli... Nisam ja srao o "partiji koja mi je sve dala"...milonja wrote:ništa oni bolan i ne predlažuRadio Sarajevo wrote: Ja nisam iz DF-a, ja sam glasao za HDZ 1990. Samo mi reci, evo treći put te pitam, ŠTA PREDLAŽEŠ? Da se ostavi vlast katilima da sami katiluju ili da možda i SDP sa svoja tri mandata ušićari koju poziciju? Koji prijedlog za pobjedu ljevice imaš, a da ne uključuje rat ili revoluciju?
oni samo prde u prazno i pljuju žaleći za prošlim vremenima kada su komunjare jahale na vlasti
pa sad očajni i nemoćni, ništa im drugo nije ni preostalo nego blatit svaki pokušaj pokretanja iz mrtve tačke u koju su nas ONI doveli
SDP je dala Komšiću manje nego što je on dao njoj. Da nije njega bilo, kurac bi se kitili sa 340.000 glasova i sličnim pričama...
- drug_profi
#17964 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A vidi kako se vovjek pronadje. Cudo ja bas kontam na koga li misli.quaqro wrote:sigurno kada te zovu zvižde ti pa pišeš o kerovima, mater i ćaću nazovi kerovimaRusina_17 wrote:Pokvarise temu ova dva kera , zadnjih 20 strana njihovih 100 postova .
- nosara
#17965 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mozda je on vise valjao njima... A mozda on ne moze valjat ni sebi...Radio Sarajevo wrote:Slažem se da ljevica ne postoji, ali mi i dalje nije jasno šta predlažeš osim, ako su već svi ista govna, da govna koalicraju s govnima? Tako je bilo i 2010. govno od Lagumdžije je koalirao s govnima, i tako će ti uvijek biti. Ipak, pitam se hoćeš li ove iste stvari kritikovati i nakon četiri godine, pa nakon osam, pa nakon 12, 16, 20 i zauvijek, jer će uvijek tako biti.nosara wrote:komsic je jedan od tih koji su nas tu doveli... Nisam ja srao o "partiji koja mi je sve dala"...milonja wrote: ništa oni bolan i ne predlažu
SDP je dala Komšiću manje nego što je on dao njoj. Da nije njega bilo, kurac bi se kitili sa 340.000 glasova i sličnim pričama...
Govorimo o govnima po izboru... Sto nije iz opozicije pravio gradjanski blok...? Zuri mu se...?
- Helena2014
#17966 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Radio Sarajevo wrote:nosara wrote:
Evo gledam profil Hamdije Lipovače, hahahahahah, ali bolji su komentari koji mu ljudi Krajine ostavljaju,
Hamdija Lipovaca
9. studeni · Edited
Vidi "naseg" Zeljka zlatnog ljiljana kako se brzo uklopi u one koje je zvao nacionalistima i jos gore sa strankom SDS - velikih "humanista" (ratnih zlocinaca) Karadzica, Mladica, Plavsicke...
Divno mu stoji "partizanska bluza" i Tito je sad sigurno ponosan na njega
https://www.facebook.com/hamdija.lipovaca.3?fref=ts

Last edited by Helena2014 on 11/11/2014 15:40, edited 1 time in total.
- Adriatic
#17967 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nevjerovatno koliko ljudi vjeruje da će sa SDA u promjene.
Pa poenta glasanja za SDA i jeste da do promjena ne dođe.
Budžeta mi mog.
Pa poenta glasanja za SDA i jeste da do promjena ne dođe.
Budžeta mi mog.
- Banksy
#17968 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To je to.nosara wrote:
Ljevica ne postoji, postojala je samo prazna prica... Dakle, treba da se pospu govnima po glavi i priznaju gradjanima koji su ih birali da su slagali... I onda neka koaliraju s kim hoce.
Da nije u pitanju stranka Zeljka Komsica nista od ovog ne bi bilo vrijedno rasprave... Figurirao je kao potencijalni predvodnik anacionalne grupe glasaca, pretezno lijevo orjentisane, slagao, ovi ispusili i sve ok...
Nema potrebe da se lazemo... df su ista govna kao i drugi... Neka to objave i uzivaju u vlasti.
- ultima_palabra
#17969 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Meni Suljagić u ovom svemu ostaje bez ikakvog kredibiliteta... svu pljuvačku koju je prije izbora trošio na SDA sad je samo prebacio na SNSD. Djeluje kao neko ko će za tanjir hrane pričati šta god hoćeš... izgleda da nije slučajno da nijednu stvar nikad nije doveo do kraja.
-
zavrzlama
#17970 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Izgleda tako,ALI da bi pobjedio jednog od dva neprijatelja BIH(sda,snsd) moras ici jednog po jednog...volio bi bakir sa dodikom praviti vlast na drzavnom nivou,ali i naivni i nepismeni sda glasaci bi shvatili izdaju,pa bakir nerado ide u savez sa DF-om i strankama antidodik orijentacije u rs-u....ultima_palabra wrote:Meni Suljagić u ovom svemu ostaje bez ikakvog kredibiliteta... svu pljuvačku koju je prije izbora trošio na SDA sad je samo prebacio na SNSD. Djeluje kao neko ko će za tanjir hrane pričati šta god hoćeš... izgleda da nije slučajno da nijednu stvar nikad nije doveo do kraja.
- Mister Yes
#17971 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
lerdi wrote:Ovom pričom Komšić pokušava otkočiti stvari u državi. To i čorav vidi. Dodik kao glavni kočničar je sklonjen u stranu, malom od palube Čoviću se daje i više nego što zaslužuje kako više ne bi kmečao a EU i MZ prave nove pristupe prema BiH nebili je ovakvu nakardnu ugurali u te svoje saveze. Mi smo podjeljeno društvo i sami se integrirati nećemo. To je dokazano u ovih skoro 20 godina nakon rata. Jedini način je da nas neko "veliki" prigrli i u tom zagrljaju reformiše. To je sva pamet. Jedino što sa naše strane mora doći je želja da nas taj neko "veliki" prigrli. Sve ostalo će samo po sebi doći. Zakoni EU su i više nego građanski orjentisani pa sam pokušaj ulaska u jednu takvu zajednicu je veliki korak ka građanskoj BiH.
- Mister Yes
#17972 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa naravno da mu se žuri. Gdje ti živiš bogati ako ne kontaš zašto mu se žuri?nosara wrote: Govorimo o govnima po izboru... Sto nije iz opozicije pravio gradjanski blok...? Zuri mu se...?
-
klixo
#17973 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E nek si ti olicenje pismenosti.zavrzlama wrote:Izgleda tako,ALI da bi pobjedio jednog od dva neprijatelja BIH(sda,snsd) moras ici jednog po jednog...volio bi bakir sa dodikom praviti vlast na drzavnom nivou,ali i naivni i nepismeni sda glasaci bi shvatili izdaju,pa bakir nerado ide u savez sa DF-om i strankama antidodik orijentacije u rs-u....ultima_palabra wrote:Meni Suljagić u ovom svemu ostaje bez ikakvog kredibiliteta... svu pljuvačku koju je prije izbora trošio na SDA sad je samo prebacio na SNSD. Djeluje kao neko ko će za tanjir hrane pričati šta god hoćeš... izgleda da nije slučajno da nijednu stvar nikad nije doveo do kraja.
SDA glasaci vas svake godine izj***.
Helem, mozel mi netko normalan reci kakav je odnos izmedju Bakira i Zeljka ? Nesto mi se cini da su zakopane ratne sjekire
-
Crvene_brigade
#17974 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mister Yes wrote:lerdi wrote:Ovom pričom Komšić pokušava otkočiti stvari u državi. To i čorav vidi. Dodik kao glavni kočničar je sklonjen u stranu, malom od palube Čoviću se daje i više nego što zaslužuje kako više ne bi kmečao a EU i MZ prave nove pristupe prema BiH nebili je ovakvu nakardnu ugurali u te svoje saveze. Mi smo podjeljeno društvo i sami se integrirati nećemo. To je dokazano u ovih skoro 20 godina nakon rata. Jedini način je da nas neko "veliki" prigrli i u tom zagrljaju reformiše. To je sva pamet. Jedino što sa naše strane mora doći je želja da nas taj neko "veliki" prigrli. Sve ostalo će samo po sebi doći. Zakoni EU su i više nego građanski orjentisani pa sam pokušaj ulaska u jednu takvu zajednicu je veliki korak ka građanskoj BiH.to je to
Zeljko Komsic je sa pomagacem Radovana Karadzica, Milovanom Cickom Bjelicom i Seseljevcem Milankom Mihajlicom, te SDA i HDZ krenuo otkociti stvari u drzavi?!?
Dakle, sa onima koji su napali ovu zemlju, opljackali gradjane besramno pravite vlast i grabite se za fotelje.
Pa, zaista kome vise prodajete suplju pricu?
Trebalo bi da vas bude stid, ali vas lider Zeljko Komsic nema srama, niti odgovornosti za izdaju i prevaru vlastitih clanova i glasaca.
Last edited by Crvene_brigade on 11/11/2014 16:49, edited 1 time in total.
-
zavrzlama
#17975 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Svi su normalni koji nisu u sda...tako da ti nece biti tesko naci nekog da ti objasni,ako si u stanju da shvatisklixo wrote:E nek si ti olicenje pismenosti.zavrzlama wrote:Izgleda tako,ALI da bi pobjedio jednog od dva neprijatelja BIH(sda,snsd) moras ici jednog po jednog...volio bi bakir sa dodikom praviti vlast na drzavnom nivou,ali i naivni i nepismeni sda glasaci bi shvatili izdaju,pa bakir nerado ide u savez sa DF-om i strankama antidodik orijentacije u rs-u....ultima_palabra wrote:Meni Suljagić u ovom svemu ostaje bez ikakvog kredibiliteta... svu pljuvačku koju je prije izbora trošio na SDA sad je samo prebacio na SNSD. Djeluje kao neko ko će za tanjir hrane pričati šta god hoćeš... izgleda da nije slučajno da nijednu stvar nikad nije doveo do kraja.
SDA glasaci vas svake godine izj***.
Helem, mozel mi netko normalan reci kakav je odnos izmedju Bakira i Zeljka ? Nesto mi se cini da su zakopane ratne sjekire