Ne tripuj se to je rekla prije nego je bila prikazana 4 ep tako da vidjecemo moze li nadmasit 3.kakavdanakneiskustvu wrote:a jbg,neće reći nemojte gledati,ne valja ništa
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
90minut
#17926 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
-
kakavdanakneiskustvu
#17927 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
znam da je to negdje izjavila,ja sam cini mi se vidio da je izjavila da su epizode 3,4, i 5 takve da ih treba gledati ne sto vecem TV,mislim logicno da ce nesto tako izjaviti,nece valjda da su epizode,bilo koje epizode,onako,srednja zalost90minut wrote:Ne tripuj se to je rekla prije nego je bila prikazana 4 ep tako da vidjecemo moze li nadmasit 3.kakavdanakneiskustvu wrote:a jbg,neće reći nemojte gledati,ne valja ništa
-
90minut
#17928 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Rekla je iskljucivo za 5 da je vrh i meni pokvarila gledanje jer sam znao da ce biti cliffhanger veliki u 4 epizodi.kakavdanakneiskustvu wrote:znam da je to negdje izjavila,ja sam cini mi se vidio da je izjavila da su epizode 3,4, i 5 takve da ih treba gledati ne sto vecem TV,mislim logicno da ce nesto tako izjaviti,nece valjda da su epizode,bilo koje epizode,onako,srednja zalost90minut wrote:Ne tripuj se to je rekla prije nego je bila prikazana 4 ep tako da vidjecemo moze li nadmasit 3.kakavdanakneiskustvu wrote:a jbg,neće reći nemojte gledati,ne valja ništa
Eto nije se libila prije 2 dana da pljuje po seriji
https://twitter.com/wildtargaryen/statu ... 82721?s=21
Boli nju pipa za naše loženje na seriju ona je uzela pare i zna da ce se gledati pricala ona o seriji ili ne.
Ako ne znaš engleski na ovom klipu kaze " najbolja sezona ikad " i prati facijalnu ekspresiju koja ti sve kaže.
Tacnije klip nije od neki dan vec prošle godine u ovo doba
Bukvalno nas je upozoravala
-
brazzo19
#17929 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
da li je moguce ( kad je ova serija u pitanju sve je moguce
) da je onaj drugi zmaj kojeg je ubio euron ziv i da je zato na traileru za ep 5 onako zacudjeno euron gleda u nebo ???
-
sumirprimus
#17930 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
dovoljan je i onaj zadnji da je ziv i u obrusavanju na njeg da ga nako gleda 
- bunk
#17931 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I da li ce Bran iskoristiti "varg" moc na necemu drugom osim na vranama, mislim ako ce to uraditi onda je sad ili nikad,kontam gore u Winterfellu je imao plan sa Aryom pa nije poduzimao nista ali ovo dole,spalio bih sve do mora..
-
cassius
#17932 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ma kako ce bit ziv? ovo je nesto drugo.brazzo19 wrote:da li je moguce ( kad je ova serija u pitanju sve je moguce) da je onaj drugi zmaj kojeg je ubio euron ziv i da je zato na traileru za ep 5 onako zacudjeno euron gleda u nebo ???
-
todd_smith
#17933 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
mislim da ni oni nemaju pojma za sta im Bran vise sluzibunk wrote:I da li ce Bran iskoristiti "varg" moc na necemu drugom osim na vranama, mislim ako ce to uraditi onda je sad ili nikad,kontam gore u Winterfellu je imao plan sa Aryom pa nije poduzimao nista ali ovo dole,spalio bih sve do mora..
Branove vrane vidio garantcassius wrote:ma kako ce bit ziv? ovo je nesto drugo.brazzo19 wrote:da li je moguce ( kad je ova serija u pitanju sve je moguce) da je onaj drugi zmaj kojeg je ubio euron ziv i da je zato na traileru za ep 5 onako zacudjeno euron gleda u nebo ???
-
sumirprimus
#17934 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
bran je ćato, samo memorise...bunk wrote:I da li ce Bran iskoristiti "varg" moc na necemu drugom osim na vranama, mislim ako ce to uraditi onda je sad ili nikad,kontam gore u Winterfellu je imao plan sa Aryom pa nije poduzimao nista ali ovo dole,spalio bih sve do mora..
-
kakavdanakneiskustvu
#17935 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
brazzo19 wrote:da li je moguce ( kad je ova serija u pitanju sve je moguce) da je onaj drugi zmaj kojeg je ubio euron ziv i da je zato na traileru za ep 5 onako zacudjeno euron gleda u nebo ???
jedino da ga je ,sad vec pokojni night king ozivio
- bunk
#17936 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mozda je sa Essosa partizanska eskadrila 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#17937 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Bittersweet... The End Serial GoT.
- P308
#17938 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Je li samo meni Bran ide strasno na zivce? Imam utisak da samo mene nervira 
- pici
- klixoris
#17940 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma kakva zmajeca Zeljava, kakvi klincibunk wrote:Mozda je sa Essosa partizanska eskadrila
Zavrsit ce se na nacin da Danerys, zeljna osvete i sa bijesom pomucenim umom, u kamikaza napadu na posljednjem zmaju nanosi ogromnu stetu mrskom neprijatelju, ali i gine, skupa sa zmajem. Na samrti kaze Jon Snou "ju ar cru hejr tu d tron, tejk id, ponesi zastavu Jone Vikicu".
Paralelno sa tim desavanjem Jaime dolazi seki Cersei, prosvijetljen nakon bitke sa mrtvacima odlucuje da se iskupi za grijehe i ubija je, a onda Mountain ubija njega. Onda dolazi Arya sa Cukom i ubija Mountaina.
Jon Snow sjeda u ajron tron, Sansa postaje upravitelj sjevera, the end
I jesu l' samo meni sex scene sa Aryom totalno neprirodne ili ?
Last edited by klixoris on 10/05/2019 13:59, edited 2 times in total.
- AleksoMKD
#17941 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Samo tebi.klixoris wrote:
Nesto nije u redu sa tobom
- pici
#17942 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja ocekujem bombardovanje dubrovnika i da se nacini jos ljepsim i starijim
- Qler
#17943 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
P308 wrote:Je li samo meni Bran ide strasno na zivce? Imam utisak da samo mene nervira
Mene ne nervira jer ga ne dozivljavam kao bitnog lika u seriji nikako

- Mišo_Kovač
#17944 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Iz Valyrije vila kliče, oprosti nam Dubrovniče 
- AleksoMKD
#17945 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nega izgore, odkako su na Neda (neka mu Stari Bogovi dusu proste) bacali govna i prizeljkivali mu smrt za mene su mrtvi.pici wrote:ja ocekujem bombardovanje dubrovnika i da se nacini jos ljepsim i starijim
-
drogon2
#17946 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
svvo troje stark djece su poprilicno iritantni vec dvije sezone,a bili su samo irtirantni onih prethodnih 6P308 wrote:Je li samo meni Bran ide strasno na zivce? Imam utisak da samo mene nervira
- klixoris
#17947 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
AleksoMKD wrote:Samo tebi.klixoris wrote:
Nesto nije u redu sa tobom
- pici
#17948 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Game of Thrones priprema veliki preokret: Fanovi tvrde da su sve "skontali"
10. 05. 2019. u 14:48:00
Milioni fanova troše nevjerovatno puno energije i vremena analizirajući svaki detalj svjetskog hita, serije Game of Thrones (Igra prijestolja) i tvrde da su "skontali" šta će se desiti sljedeće.
Za one koji ne znaju, HBO-ova serija trenutno se prikazuje kroz osmu sezonu, koja će biti i posljednja, a fanovi iščekuju petu epizodu (od šest koliko će ih biti, op.pr.) koja će na ovom kanalu biti emitirana, premijerno, u noći s nedjelje na ponedjeljak u 3 sata ujutro.
Ukoliko se ne možete probuditi ili nemate opciju da gledate ("vratite") emisije koje su već emitirane, repriza je u 20 sati u ponedjeljak.
Uglavnom, slijede SPOILERI, pa ako ih ne želite pročitati, produžite dalje
Idemo se podsjetiti prvo na četvrtu epizodu i trenutak u kojem Euron Greyjoy na zaista nevjerovatan način ubije zmaja Rhaegala. Tako je ostao živ još samo jedan, Drogon, jer je Night King na kraju prošle sezone zmaja Viseriona pretvorio u - zombija, koji je umro sa ostatkom "ledene vojske" kada je Arya ubila Night Kinga.
Nova teorija (pojedini fanovi, pa i iz redakcije portala Radiosarajevo.ba pretpostavili su je još u četvrtoj sezoni, op.pr.) navodi da nas u petoj sezoni čeka prilično iznenađenje - Drogon zapravo nije posljednji zmaj. Kako je to moguće?
Ako se sjećate, Drogon nestaje na kraju četvrte sezone, pa u jednoj sceni Daenerys i prizna Daariju Naharisu da nema pojma gdje je. Upravo zbog ove rečenice, fanovi koji su čitali knjige GRR Martina, po kojima je snimljena serija, pomisli su da je Drogon otišao negdje i položio jaja.
Naime, Martin u knjigama opisuje kako zmajevi mogu mijenjati spol, a sada je jedan detalj u uvodnoj špici ove sezone itekako podgrijao ove priče.

U ovoj sezoni, nova uvodna špica u jednom trenutku prikazuje kuglu svjetla, na koju su ugravirani jedan zlatni zmaj, oko kojeg se nalaze tri bebice!
Osoba koja je ovo uočila, tvrdi: "Ako je to to - ovo je Drogon koji leti sa svojim bebicama da spali King's Landing (Kraljev Grudobran)", mjesto u kojem je smješten Željezni tron, za kojeg se i bore od prve epizode. Trenutno na njemu sjedi Cersei Lannister.
Kažu i da je dokaz ovoj teoriji fotka koju je glumac koji glumi Euron objavio na Instagramu i koji je napisao da bi u sljedećoj epizodi mogli vidjeti možda i dva zmaja...
e jebiga valla ako bude ovo... mada ja mislim to je Dany kad je kometa se pojavila i ona izasla iz vatre sa tri zmaja , majka zmajeva i tri zmaja koje znamo... jeBote sta nece sve smisliti i izmisliti
Milioni fanova troše nevjerovatno puno energije i vremena analizirajući svaki detalj svjetskog hita, serije Game of Thrones (Igra prijestolja) i tvrde da su "skontali" šta će se desiti sljedeće.
Za one koji ne znaju, HBO-ova serija trenutno se prikazuje kroz osmu sezonu, koja će biti i posljednja, a fanovi iščekuju petu epizodu (od šest koliko će ih biti, op.pr.) koja će na ovom kanalu biti emitirana, premijerno, u noći s nedjelje na ponedjeljak u 3 sata ujutro.
Ukoliko se ne možete probuditi ili nemate opciju da gledate ("vratite") emisije koje su već emitirane, repriza je u 20 sati u ponedjeljak.
Uglavnom, slijede SPOILERI, pa ako ih ne želite pročitati, produžite dalje
Idemo se podsjetiti prvo na četvrtu epizodu i trenutak u kojem Euron Greyjoy na zaista nevjerovatan način ubije zmaja Rhaegala. Tako je ostao živ još samo jedan, Drogon, jer je Night King na kraju prošle sezone zmaja Viseriona pretvorio u - zombija, koji je umro sa ostatkom "ledene vojske" kada je Arya ubila Night Kinga.
Nova teorija (pojedini fanovi, pa i iz redakcije portala Radiosarajevo.ba pretpostavili su je još u četvrtoj sezoni, op.pr.) navodi da nas u petoj sezoni čeka prilično iznenađenje - Drogon zapravo nije posljednji zmaj. Kako je to moguće?
Ako se sjećate, Drogon nestaje na kraju četvrte sezone, pa u jednoj sceni Daenerys i prizna Daariju Naharisu da nema pojma gdje je. Upravo zbog ove rečenice, fanovi koji su čitali knjige GRR Martina, po kojima je snimljena serija, pomisli su da je Drogon otišao negdje i položio jaja.
Naime, Martin u knjigama opisuje kako zmajevi mogu mijenjati spol, a sada je jedan detalj u uvodnoj špici ove sezone itekako podgrijao ove priče.

U ovoj sezoni, nova uvodna špica u jednom trenutku prikazuje kuglu svjetla, na koju su ugravirani jedan zlatni zmaj, oko kojeg se nalaze tri bebice!
Osoba koja je ovo uočila, tvrdi: "Ako je to to - ovo je Drogon koji leti sa svojim bebicama da spali King's Landing (Kraljev Grudobran)", mjesto u kojem je smješten Željezni tron, za kojeg se i bore od prve epizode. Trenutno na njemu sjedi Cersei Lannister.
Kažu i da je dokaz ovoj teoriji fotka koju je glumac koji glumi Euron objavio na Instagramu i koji je napisao da bi u sljedećoj epizodi mogli vidjeti možda i dva zmaja...
- VenomousV
#17949 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pici wrote:Game of Thrones priprema veliki preokret: Fanovi tvrde da su sve "skontali"
Na prethodnoj stranici ja spomenula tu novu teoriju, al' ovo sa spicom im ne pije vode.
Veliki zmaj ja Daeneris i 3 manja su Rhaegal, Drogon i Viseryon a kometa iznad njih (ako se sjecate prve dvije-tri sezone su prikazivali kometu u uvodnoj spici a u prvoj su je i likovi vidjeli).
Uvodna spica sad prikazuje desavanja iz prethodnih sezona dok je prije prikazivala iz onog rata kad je ubijen Mad King, pa tako imamo i Lannisterskog lava kako gleda onog zguljenog covjeka (Boltoni) koji drzi glavu vuka (Starkovi)
-
todd_smith
#17950 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
koliko znam D&D su potvrdili da je to sa kometama i slicno, kao simbolizam za noc kad se Dany rodila ili sta vecVenomousV wrote:pici wrote:Game of Thrones priprema veliki preokret: Fanovi tvrde da su sve "skontali"
Na prethodnoj stranici ja spomenula tu novu teoriju, al' ovo sa spicom im ne pije vode.
Veliki zmaj ja Daeneris i 3 manja su Rhaegal, Drogon i Viseryon a kometa iznad njih (ako se sjecate prve dvije-tri sezone su prikazivali kometu u uvodnoj spici a u prvoj su je i likovi vidjeli).
Uvodna spica sad prikazuje desavanja iz prethodnih sezona dok je prije prikazivala iz onog rata kad je ubijen Mad King, pa tako imamo i Lannisterskog lava kako gleda onog zguljenog covjeka (Boltoni) koji drzi glavu vuka (Starkovi)
mada ne bi me iznenadilo ovo sto je u spoileru, kako sezona ide stvari se desavaju bez konteksta sto i zasto, tako da ovo spada u tu "eto samo se desilo" teritoriju