Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skupljac_zeljeza wrote:Treći kvartal pa ili avgust ili septembar, ali prije septembar na sajmu IFA, ali spremi oko 1000 $. Samsung očito radi da prestigne 'jabuku', a Note mu je za to najbolja platforma pa će nabacati lijepih poboljšanja po onome što se trenutno nagađa.
Jedno od mogućih novih poboljšanja; Olovka koja će automatski "iskočiti"!
Two magnets are used inside the handset with the same polarity as the magnet in the pen, to push it away from the handset, rather than having the user manually have to dig it out. The second magnet has the opposite polarity, so the pen with tend to protrude from the end of the handset without flying out and potentially getting lost.
The patent also suggests that the ejection method would be tied into software, as the design has sensors that can detect when the pen is ejected from the phone. This would then display a message to the user to inform them that the stylus was loose.
skupljac_zeljeza wrote:Treći kvartal pa ili avgust ili septembar, ali prije septembar na sajmu IFA, ali spremi oko 1000 $. Samsung očito radi da prestigne 'jabuku', a Note mu je za to najbolja platforma pa će nabacati lijepih poboljšanja po onome što se trenutno nagađa.
Jedno od mogućih novih poboljšanja; Olovka koja će automatski "iskočiti"!
Po ovim crtežima i baterija ostaje promjenjiva uz mogućnost proširivanja interne memorije.
Zar ti koristiš telefon?
Eh ti moj jugonostalgiĆaru. Lijepa vremena prošla kad samo okreneš onaj kolut, a sada se valja patit' sa phabletima, smartwatchovima i ostalim budalaštinama.
Zar ti koristiš telefon?
Eh ti moj jugonostalgiĆaru. Lijepa vremena prošla kad samo okreneš onaj kolut, a sada se valja patit' sa SDAphabletima, smartwatchovima i ostalim budalaštinama.
Eh ti moj jugonostalgiĆaru. Lijepa vremena prošla kad samo okreneš onaj kolut, a sada se valja patit' sa phabletima, smartwatchovima i ostalim budalaštinama.
A kad će novi nick SDA potrĆko?
Slušaj tip, mene zanimaju samo žene pa 'odabij'. Idi na parade pa traži 'telefone'.
skupljac_zeljeza wrote:
A kad će novi nick SDA potrĆko?
Slušaj tip, mene zanimaju samo žene pa 'odabij'. Idi na parade pa traži 'telefone'.
Garant te zanimaju hurije! SDA-Ovce čeka po 140 komaTa!
ima li neko iz prve ruke iskustvo sa lollipop na xperia z2,citam kako pojedini imaju problem sa znatno brzim praznjenjem baterije i sl. pa se bas dvoumim da li da predjem sa kit kata
Stvarno razočaran u lollipop na Nexus 5ici, kameru još više zabagovali sa 5.1.1, ne može se uopšte pokrenuti. Prvi put da sam ga odlučio otključati i vratiti na KitKat. Miran do daljnjeg
super_bayern wrote:Stvarno razočaran u lollipop na Nexus 5ici, kameru još više zabagovali sa 5.1.1, ne može se uopšte pokrenuti. Prvi put da sam ga odlučio otključati i vratiti na KitKat. Miran do daljnjeg
Definitivno je nešto do tebe. Lolipop radi bez greške na mojoj N5 već dugo vremena
super_bayern wrote:Stvarno razočaran u lollipop na Nexus 5ici, kameru još više zabagovali sa 5.1.1, ne može se uopšte pokrenuti. Prvi put da sam ga odlučio otključati i vratiti na KitKat. Miran do daljnjeg
Definitivno je nešto do tebe. Lolipop radi bez greške na mojoj N5 već dugo vremena
Ja sam prije neki dan uradio update xperia Z2 na lollipop i isto imam problema sa kamerom. Nekad nece da se otvori nikako, nekad kad prebacim na Time Shift vrati mi na lock screen. Al tek je izaso update za xperiju tako da se nadam da ce to popravit u skorije vrijeme.
Ja sam prije neki dan uradio update xperia Z2 na lollipop i isto imam problema sa kamerom. Nekad nece da se otvori nikako, nekad kad prebacim na Time Shift vrati mi na lock screen. Al tek je izaso update za xperiju tako da se nadam da ce to popravit u skorije vrijeme.
Imam 5.0 na Samsungu i nemam nikakvih problema. Najavili su do kraja juna 5.1 i čekam. Govorite li uopšte o Lollipopu ili o verzijama?