LikeLike wrote:Bilo je na stranici Sportvisiona nekidan snizenje, pogledaj da nema jos uvijek. Bas su bile jeftine tene za fudbal.Deriguz wrote:Gdje se mogu kupiti dobre patike za mali fudbal, osim ovih standardnih sportskih radnji koji dignu cijene u nebo
Gdje u Sa......
-
Rosso
#17926 Re: Gdje u Sa......
-
Kataklinger
#17927 Re: Gdje u Sa......
Kataklinger wrote:Gdje u Sa da kupim original 2Cellos CD? Ili kopiju ako neJma originala?
- So What!
#17928 Re: Gdje u Sa......
Probaj u Magazi.Kataklinger wrote:Kataklinger wrote:Gdje u Sa da kupim original 2Cellos CD? Ili kopiju ako neJma originala?

-
kakavdanakneiskustvu
#17929 Re: Gdje u Sa......
treba mi mala pomoć,naime,zovem već danima kliniku za onkologiju na kcus,niko se ne javlja,znate li nekog ko tamo radi da se moze javiti na telefon?
- Daryl Dixon
#17930 Re: Gdje u Sa......
imas ovdje par brojeva telefona: http://www.kcus.ba/klinika_za_onkologijukakavdanakneiskustvu wrote:treba mi mala pomoć,naime,zovem već danima kliniku za onkologiju na kcus,niko se ne javlja,znate li nekog ko tamo radi da se moze javiti na telefon?
- crveni il bijeli
#17931 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti kod nas camera strap
Ali da se sa obje strane moze pricvrstiti za aparat
Ali da se sa obje strane moze pricvrstiti za aparat
- Banksy
#17932 Re: Gdje u Sa......
korijander, rezan, svjež list ili sadnica?
bilo je nekad u OBI-ju, no ispostavilo se da je u pitanju celer
više ga i ne nabavljaju...
bilo je nekad u OBI-ju, no ispostavilo se da je u pitanju celer
- Donnie Smith
#17933 Re: Gdje u Sa......
Ja sam ga kao sjeme/začin kupovala u Badem butiku. I posadila i rasteBanksy wrote:korijander, rezan, svjež list ili sadnica?
bilo je nekad u OBI-ju, no ispostavilo se da je u pitanju celerviše ga i ne nabavljaju...
- Banksy
#17934 Re: Gdje u Sa......
I ja sam sijala sjeme, Green Garden, ali nikako da uspije, ne znam šta radim krivo...Donnie Smith wrote:Ja sam ga kao sjeme/začin kupovala u Badem butiku. I posadila i rasteBanksy wrote:korijander, rezan, svjež list ili sadnica?
bilo je nekad u OBI-ju, no ispostavilo se da je u pitanju celerviše ga i ne nabavljaju...
Hvala ti, probaću taj iz Badem butika, mada bih više voljela da ga nađem gotovog, svježeg.
- wewa
#17935 Re: Gdje u Sa......
znalo je biti u bbi na -1Banksy wrote:korijander, rezan, svjež list ili sadnica?
ali je to bome podavno bilo
- Banksy
#17936 Re: Gdje u Sa......
Znalo je biti i rezanog u Alti, u Konzumu, poodavno, nema više.
Rukola je sad in, k'o maline i smilje, nema gdje je nema...
Rukola je sad in, k'o maline i smilje, nema gdje je nema...
-
Rosso
#17937 Re: Gdje u Sa......
Sadnicu bi mogao imati možda Agricom. Imaju nekoliko poslovnica u gradu.Banksy wrote:korijander, rezan, svjež list ili sadnica?
http://agricom.ba/prodajni-objekti/
- Banksy
#17938 Re: Gdje u Sa......
Tražila sam nekad ranije, ali nisu nikad dobijali... Hvala, svakako.Rosso wrote:Sadnicu bi mogao imati možda Agricom. Imaju nekoliko poslovnica u gradu.Banksy wrote:korijander, rezan, svjež list ili sadnica?
http://agricom.ba/prodajni-objekti/
-
kakavdanakneiskustvu
#17939 Re: Gdje u Sa......
Daryl Dixon wrote:imas ovdje par brojeva telefona: http://www.kcus.ba/klinika_za_onkologijukakavdanakneiskustvu wrote:treba mi mala pomoć,naime,zovem već danima kliniku za onkologiju na kcus,niko se ne javlja,znate li nekog ko tamo radi da se moze javiti na telefon?
hvala,zvao,zovem,niko se ne javlja,nikad
- Better Man
#17940 Re: Gdje u Sa......
Osim Magaze pogledaj i u podrumu BBI centra u onoj knjižari.So What! wrote:Probaj u Magazi.Kataklinger wrote:Kataklinger wrote:Gdje u Sa da kupim original 2Cellos CD? Ili kopiju ako neJma originala?
- Donnie Smith
#17941 Re: Gdje u Sa......
Većina tih brojeva nije u funkciji, ne ažuriraju stranice i tako. Moraš biti uporan - ovo su ispravni brojevi, ali se seke isto ne javljaju baš ažurno.kakavdanakneiskustvu wrote:Daryl Dixon wrote:imas ovdje par brojeva telefona: http://www.kcus.ba/klinika_za_onkologijukakavdanakneiskustvu wrote:treba mi mala pomoć,naime,zovem već danima kliniku za onkologiju na kcus,niko se ne javlja,znate li nekog ko tamo radi da se moze javiti na telefon?
hvala,zvao,zovem,niko se ne javlja,nikad
Amb. 033/297-928
Odjeljenje za bolesnike 033/298-414
- Toffee karamela
#17942 Re: Gdje u Sa......
Da li iko igdje viđa velike konzerve tune (u komadima, ne isjeckanu hranu za mačke), prije ih je bilo po nekim centrima, znam da su ih restorani kupovali, ali ih nisam vidjela ne pamtim otkad.
Znači zapremine do 1 kg možda i više, ove veličine

- mali Ninja
#17943 Re: Gdje u Sa......
vidio sam velike konzerve tune u konzumu soping centar na grbavici, vjerujem da ima i u lozionickoj...Toffee karamela wrote:Da li iko igdje viđa velike konzerve tune (u komadima, ne isjeckanu hranu za mačke), prije ih je bilo po nekim centrima, znam da su ih restorani kupovali, ali ih nisam vidjela ne pamtim otkad.
penny market je imao.
- Toffee karamela
#17944 Re: Gdje u Sa......
mali Ninja wrote:
vidio sam velike konzerve tune u konzumu soping centar na grbavici, vjerujem da ima i u lozionickoj...
penny market je imao.
- Comandini
#17945 Re: Gdje u Sa......
Aperol i Campari ? Ima li kod samona toga ili samo pive ?
- popi
#17946 Re: Gdje u Sa......
Ima sada raznoraznih sadnica po pijacama, možda ima i korijander... ili probaj u rasadniku Flora - Nedžarići, rasadnik Garden Centar Bambus - Otoka.Banksy wrote:korijander, rezan, svjež list ili sadnica?
- supercali
#17947 Re: Gdje u Sa......
Mogu li ja otici u banku konkretno u nlb i reci zelim da uplatim taj iznos na to i to ime nemam broj racuna ili moram imati broj a da mi ga oni ne daju
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17948 Re: Gdje u Sa......
Zavisi.supercali wrote:Mogu li ja otici u banku konkretno u nlb i reci zelim da uplatim taj iznos na to i to ime nemam broj racuna ili moram imati broj a da mi ga oni ne daju
Od sluzbenika hoce li ti usloviti ili ne.
U principu, mora biti broj na uplatnici.
Ono sto sluzbenik moze (ali mnogi nece, malo ih je i strah), nece da daju pod izgovorom da su to licni podaci.
U principu, ti vrsis uplatu, pa bi trebalo da moze.
Odes, zelio bih da uplatim novac na to i to ime, ali nemam broj racuna. Da li biste mi mogli dati/upisati broj rn od te osobe na uplatnicu? Hvala.
- supercali
#17949 Re: Gdje u Sa......
E to bi mi odgovaralo i eventualno da mi da broj da mogu ubuduce uplacivatiTomahawk11 wrote:Zavisi.supercali wrote:Mogu li ja otici u banku konkretno u nlb i reci zelim da uplatim taj iznos na to i to ime nemam broj racuna ili moram imati broj a da mi ga oni ne daju
Ono sto sluzbenik moze (ali mnogi nece, malo ih je i strah), nece da daju pod izgovorom da su to licni podaci.
Odes, zelio bih da uplatim novac na to i to ime, ali nemam broj racuna. Da li biste mi mogli dati/upisati broj rn od te osobe na uplatnicu? Hvala.
Necu da pitam tu osobu jer zelim ovako pomoci a vjerujem da ne bi prihvatila da zna
-
Dzontra_Volta
#17950 Re: Gdje u Sa......
Mene je tako žena par puta "obradovala".supercali wrote:E to bi mi odgovaralo i eventualno da mi da broj da mogu ubuduce uplacivatiTomahawk11 wrote:Zavisi.supercali wrote:Mogu li ja otici u banku konkretno u nlb i reci zelim da uplatim taj iznos na to i to ime nemam broj racuna ili moram imati broj a da mi ga oni ne daju
Necu da pitam tu osobu jer zelim ovako pomoci a vjerujem da ne bi prihvatila da zna
Nije imala račun, ali otišla u moju banku i rekla ime i prezime i uplatila.
Ne vjerujem da će ti htjeti dati broj računa, ipak je to neka vrsta ličnog podatka.