Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
SanskiBiser

#17926 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by SanskiBiser »

omar little wrote:neam kodi, imal na torentima?

Neash Kodi Balkan Green? Pa stvarno ju nou noting Omar Little. :D

https://kodibalkan.org/balkan-green-buildovi/

Download Green Build sa liste, instaliraj, startuj i dole lijevo misem odes na GREEN naslov i onda kliknes na domace serije ispod tog GREEN i eto ti BESA. 8)
omar little

#17927 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by omar little »

imam mac, kodi na macu je jebada ziva, davno sam odustala of toga. iam vpn i brz internet, sibam torente, boli me uvo. :D
normala brate

#17928 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by normala brate »

Tabijat wrote:
normala brate wrote:Ove serije jesu Marvel, al' pricamo o kreatorima serija pojedinacno i ko je radio na kojoj.

Punisher i Daredevil kad vidiš ko su kreatori i na cemu su radili još osim ove dvije serije bude ti jasno zbog cega su toliko kvalitetnije od ovog ostalog sranja.

Stani da li je tebi isti kvalitet Daredevila i Punishera s ovim ostalim što si nabrojao luke cage jessica jones i ostalo?
Ne isti nego puno lošiji. Punisher i Daredevil su po zapletu serije za djecu, ako isključiš ogromnu količinu krvi i pucačine.
Sve su redom otkazali :lol:
omar little

#17929 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by omar little »

zomri wrote: nemam to u planu, javi kakva je. zainteresovan sam za Besu ali ne nađoh finih linkova pa odustah. budem se zarovio kada završi sezona.
uh, nije ono za mene. odgledah jedno 6-7. produkcijski bogata day time soap. ko god mu je radio muziku, traba ga objesiti...kako mali djokica misli da pravljenje muzike za seriju izgleda. jutro ce promeniti sve je, uz sve svoje mane i produkcijsku inferiornost, bolja serija naspram ovog.
karanana

#17930 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

Nije los ovaj kineski kingdom. Prijatno sam izmenadjem, konto sam da necu izdrzati ni pola epizode. A ode 6 epizoda za 3 dana.
kakavdanakneiskustvu

#17931 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by kakavdanakneiskustvu »

karanana wrote:Nije los ovaj kineski kingdom. Prijatno sam izmenadjem, konto sam da necu izdrzati ni pola epizode. A ode 6 epizoda za 3 dana.

korejski,sad jedva cekam nastavak
Tabijat

#17932 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Tabijat »

normala brate wrote:
Tabijat wrote:
normala brate wrote:Ove serije jesu Marvel, al' pricamo o kreatorima serija pojedinacno i ko je radio na kojoj.

Punisher i Daredevil kad vidiš ko su kreatori i na cemu su radili još osim ove dvije serije bude ti jasno zbog cega su toliko kvalitetnije od ovog ostalog sranja.

Stani da li je tebi isti kvalitet Daredevila i Punishera s ovim ostalim što si nabrojao luke cage jessica jones i ostalo?
Ne isti nego puno lošiji. Punisher i Daredevil su po zapletu serije za djecu, ako isključiš ogromnu količinu krvi i pucačine.
Sve su redom otkazali :lol:
Otkazali jel sav Marvelov sadržaj prelazi na novi Disney+ streaming. Disney je vlasnik Marvela. Prati malo.
Sikterlija

#17933 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Sikterlija »

normala brate wrote:A šta ja znam imaš ih bruku dobrih ne znam kakav si s njima mozda si jedan od onih sretnijih što nije gledao..

Black Mirror, house of Cards, breaking bad, sons of anarchy..
Jesi li gledao true detective prvu sezonu?
Breaking bad odgledao, moraću se vratiti na Black Mirror, počeo pa odustao nakon 3-4 epizode.
Sons of Anarchy nisam, stavljena na spisak :)
True Detective sam gledao prvu, na spisku je za dalje ali čuo sam da 2/3 sezona nisu nešto.

Završio Counterpart danas, dobra.
The 51st State

#17934 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by The 51st State »

karanana wrote:Nije los ovaj kineski kingdom. Prijatno sam izmenadjem, konto sam da necu izdrzati ni pola epizode. A ode 6 epizoda za 3 dana.
nema lose kod netflixa.
SanskiBiser

#17935 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by SanskiBiser »

sad Pogledaj film Train to Busan. :thumbup:
normala brate

#17936 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by normala brate »

Sikterlija wrote:
normala brate wrote:A šta ja znam imaš ih bruku dobrih ne znam kakav si s njima mozda si jedan od onih sretnijih što nije gledao..

Black Mirror, house of Cards, breaking bad, sons of anarchy..
Jesi li gledao true detective prvu sezonu?
Breaking bad odgledao, moraću se vratiti na Black Mirror, počeo pa odustao nakon 3-4 epizode.
Sons of Anarchy nisam, stavljena na spisak :)
True Detective sam gledao prvu, na spisku je za dalje ali čuo sam da 2/3 sezona nisu nešto.

Završio Counterpart danas, dobra.
Pa dobro takav je Black Mirror mozes ga gledati sve po 1 epizodu svakako je svaka za sebe.

Pocni sons of anarchy odma ako ne gledaš ništa trenutno..

Predpostavljam da si pogledao game of thrones?

Imaš vrhunskih još evo preporuka poput Band of Brothers, Sopranosi, Narcos, the fall, Rome, OZ, Deadwood jesi gledao ovo sve?
kakavdanakneiskustvu

#17937 Re: Gledate seriju - preporucite je

SanskiBiser wrote:

sad Pogledaj film Train to Busan. :thumbup:
odličan
Donnie Smith

#17938 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Donnie Smith »

Suits. Na sredini treće sezone (ustvari, prije će biti na početku, 6. epizoda) :lol: . Serija po mom ćejfu. Ko je Norma, đe Norma Luisova :-?
Inače, obožavam Luisa, on je moj alter ego u mnogo čemu, osim u fizičkom izgledu :oops: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#17939 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

Ljepši je, aa? Uživat ćeš još jedno sezonu max i to je to :mrgreen:
omar little

#17940 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by omar little »

djizs krajst :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#17941 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

plonkerrrr
yoda82

#17942 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by yoda82 »

OVa Umbrella Academy izgleda zanimljivo. Pregledao dvije epizode i nije loša.

https://www.imdb.com/title/tt1312171/?ref_=nv_sr_1
kakavdanakneiskustvu

#17943 Re: Gledate seriju - preporucite je

kako su sopranosi izuzetna serija,gledam par epizoda svaki dan
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#17944 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Jimmy McNulty »

Sopranose sam pogledao prvu sezonu i stao iz nekog razloga, a dopala mi se. I nikad da se ponovo nakanim jer sam zaboravio radnju i likove iz prve sezone i imam osjećaj da bih je morao ponovo pogledat da nastavim, a mrsko mi. Začarani krug. :?
zomri

#17945 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zomri »

To se može uvijek gledati, svaki put nešto novo skontaš, primjetiš. Pogledao nedavno jednu epizodu i skontao kako je sve ovo što se danas emituje talašika.

Sad gledam Deadwood i isti osjećaj imam :(
normala brate

#17947 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by normala brate »

Jimmy McNulty wrote:Sopranose sam pogledao prvu sezonu i stao iz nekog razloga, a dopala mi se. I nikad da se ponovo nakanim jer sam zaboravio radnju i likove iz prve sezone i imam osjećaj da bih je morao ponovo pogledat da nastavim, a mrsko mi. Začarani krug. :?
Možda si jedan od onih koji mora poceti gledati u pravom momentu da te ne smori brzo, jer kad imaš mnogo epizoda i sati da pogledaš da je ne znam ti kako dobra serija problem je naravno pogotovo što nije sve u gledanju serije valja živjeti.. :lol:

Al' ne znam šta da ti kazem bukvalno vam zavidim što nikad niste.
vicious

#17948 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by vicious »

zomri wrote:To se može uvijek gledati, svaki put nešto novo skontaš, primjetiš. Pogledao nedavno jednu epizodu i skontao kako je sve ovo što se danas emituje talašika.

Sad gledam Deadwood i isti osjećaj imam :(
Isto.

Sopranose obnovim religiozno otprilike svake 2 godine.
Sad nešto kontam, mislim da 2018. nisam... :D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#17949 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Jimmy McNulty »

normala brate wrote:
Jimmy McNulty wrote:Sopranose sam pogledao prvu sezonu i stao iz nekog razloga, a dopala mi se. I nikad da se ponovo nakanim jer sam zaboravio radnju i likove iz prve sezone i imam osjećaj da bih je morao ponovo pogledat da nastavim, a mrsko mi. Začarani krug. :?
Možda si jedan od onih koji mora poceti gledati u pravom momentu da te ne smori brzo, jer kad imaš mnogo epizoda i sati da pogledaš da je ne znam ti kako dobra serija problem je naravno pogotovo što nije sve u gledanju serije valja živjeti.. :lol:

Ma kakvi, nego ja sam tad bio napravio pauzu od desetak dana nakon prve sezone jer sam imao smrtni slucaj u porodici, kasnije sam haman docekao neku seriju sto sam jedva cekao nastavak da izadje i takooo... zaboravih na Sopranose, kasnije mi bi mrsko i jbg.

Mogao sam vala opet pocet nakon sto odgledam Line of Duty.
normala brate

#17950 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by normala brate »

Jimmy McNulty wrote:
normala brate wrote:

Ma kakvi, nego ja sam tad bio napravio pauzu od desetak dana nakon prve sezone jer sam imao smrtni slucaj u porodici, kasnije sam haman docekao neku seriju sto sam jedva cekao nastavak da izadje i takooo... zaboravih na Sopranose, kasnije mi bi mrsko i jbg.

Mogao sam vala opet pocet nakon sto odgledam Line of Duty.
E bukvalno sam jedan od onih što je pogledao sve dobro što pomisliš i zamisli da nisam nikad naletio na ovu line of duty vidim britanci pravili koji su bogovi za ovu vrstu serija još ima dobru ocjenu.

Ovo cu pocet gledati znaci dobra?
Post Reply