Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
N.N. wrote:Jel SDP iseljava iz one zgrade ili sta ? Vidim danas neki prozori se mijenjaju, namjestaj se iznosi, pa reko da nisu odlucili da napuste one prostorije ?
p.s. a Lutrija se ipak "predomislila" Eno ih otvorise veliku poslovnicu sa aparatima na Uglovnici, gdje je nekada bila UniCredit banka...A vidim i onu poslovnicu preko puta pijace su opet otvorili. Toliko o napustanju Zenice
Stvarno se ne razumijem , ali ako Fudo moze naplatiti od KB kgz , koji je mehanizam naplatiti takse od kladionica za zadnje 3 godine ?
Pa nabralo je se sigurno preko milion sa starim taksama . Primjetio sam jos 10-tak novih kladionica otvorenih u zadnjih 1 mjesec.
SDP zgrada se renovira najvjerovatnije jer vidim da su i krov poceli mijenjat. Mislim da ne sele.
N.N. wrote:Jel SDP iseljava iz one zgrade ili sta ? Vidim danas neki prozori se mijenjaju, namjestaj se iznosi, pa reko da nisu odlucili da napuste one prostorije ?
p.s. a Lutrija se ipak "predomislila" Eno ih otvorise veliku poslovnicu sa aparatima na Uglovnici, gdje je nekada bila UniCredit banka...A vidim i onu poslovnicu preko puta pijace su opet otvorili. Toliko o napustanju Zenice
Stvarno se ne razumijem , ali ako Fudo moze naplatiti od KB kgz , koji je mehanizam naplatiti takse od kladionica za zadnje 3 godine ?
Pa nabralo je se sigurno preko milion sa starim taksama . Primjetio sam jos 10-tak novih kladionica otvorenih u zadnjih 1 mjesec.
SDP zgrada se renovira najvjerovatnije jer vidim da su i krov poceli mijenjat. Mislim da ne sele.
Zanimljivo je da se Isak Ramo pravo aktivirao sa novim kladionicama, njegova je i ona "Zmajevi".
Nisam upratio je li ovaj portal objavio ovu jaku lijepu pricu o Celiku, kada treba dnevno objavljivat kupljena jedna stolica na grbavici x 850 puta isto prvi su. Odlicna reportaza i fina prica.
belfy wrote:od sada smo polutrokut ili nesto trece...:
Biene Maya wrote:
...Ja znam, da velika vecina Bosnjaka koja zivi u trokutu Zenica - Sarajevo...
da je barem rekla dvokutu...
Je li to tebe pogodila istina? Vi koji zivite u "DVOKUTU" Zenica - Sarajevo, vam je bas po mjeri! Ostatak drzave, to su oni onamo, oni tamo, ili oni njihovi itd. itd.
Biene Maya wrote:
Tek sad vidim da si jedan idiot! Ovaj moj post si prenio sa teme "Revizija presude protiv Srbije" a citirao si samo jedan mali dio! Zanima me samo, sto si htio sa ovim postici?! Jadnicak!!!
Biene Maya wrote:
Je li to tebe pogodila istina? Vi koji zivite u "DVOKUTU" Zenica - Sarajevo, vam je bas po mjeri! Ostatak drzave, to su oni onamo, oni tamo, ili oni njihovi itd. itd.
Aj ne prdi svega ti. Koliko je nama u Zenici dobro pokazuju izbori. Ne mijesaj Zenicu u ta bosnjacko-hrvatsko-srpska sranja. Ti nisi normalan/normalna. Zdravo.
Nisam siguran, mislim da mozes uci djaba u krug bolnice na 5 min (ako vozis bekog starijeg da ga ispustis) i onda se vratis na jedan od ta dva parkinga. Ma bit ce mjesta na bilo kojem od ova dva.
A parking namjerno nebi koristio, platis i ocekujes kad ce te cuko zaganjati. Takodjer prije godinu dvije idem tako pjeske do auta, bio je mjesec maj pa se kosila trava i iz trimera frcnu kamen na obliznje autu, momentalno je pofino udubilo vrata. Svako ko radi sa trimerom zna da se ne koristi u blizini vozila.
clio_dci120 wrote:Ovaj pod 2 je djabe, na njega sam mislio.
A vjerovatno je djabe i ovaj pod 1.
Nisam siguran, mislim da mozes uci djaba u krug bolnice na 5 min (ako vozis bekog starijeg da ga ispustis) i onda se vratis na jedan od ta dva parkinga. Ma bit ce mjesta na bilo kojem od ova dva.
A parking namjerno nebi koristio, platis i ocekujes kad ce te cuko zaganjati. Takodjer prije godinu dvije idem tako pjeske do auta, bio je mjesec maj pa se kosila trava i iz trimera frcnu kamen na obliznje autu, momentalno je pofino udubilo vrata. Svako ko radi sa trimerom zna da se ne koristi u blizini vozila.
clio_dci120 wrote:Ovaj pod 2 je djabe, na njega sam mislio.
A vjerovatno je djabe i ovaj pod 1.
15 minuta je besplatno.
ako si dobrovoljni davaoc (10 i vise puta dati krv), ili ides da dajes krv onda je u potpunosti besplatno. u slucaju davanja krvi samo na izlazu pokazes potvrdu sa transfuziologije (a ujedno spojis ugodno sa korisnim i nekome mozda spasis zivot).