Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#17901 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

Image

ima velike saMse :mrgreen: Gendri je Baratheon... Arya ga odbila uljece LF Sansa :mrgreen:
pici

#17902 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: kralj definitivno, meni trenutno najdrazi lik u seriji, prije je bio Tyrion al on kako se prikloni Dany nije vise ni T od Tyriona... steta zasrali su njegov lik a i moraju sad je kraljicina desnica nije vise kurvar i pijanica.
kakavdanakneiskustvu

#17903 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

Concord wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: da,i meni,valjda bar ubije buraza svog
Hound ili Grey Worm, jedan ce mu doci glave garantovano. Ja bi vise volio da ga Grey Worm u duelu masakrira kao dzukelu i osveti onu ljepotu boziju sto je ubio u prosloj epizodi.

a opet s druge strane,sav je u oklopu,jebeno ce ga biti ubiti
kakavdanakneiskustvu

#17904 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

tormunda vjerovatno vise necemo vidjeti u seriji
pici

#17905 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

ne zaboravite da je planina na Aryinom spisku kao i Cersei... Hound i Arya ce prije Jona stici u KL... cisto sumljam da su Aryu poslali da nikoga ne ubije ako nista pomoce Houndu da ubije Planinu..
SanskiBiser

#17906 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

pici wrote:Image

ima velike saMse :mrgreen: Gendri je Baratheon... Arya ga odbila uljece LF Sansa :mrgreen:

Ova slika je mozda najveci spoiler na ovoj temi ako je leak za finale istinit. :D
pici

#17907 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

SanskiBiser wrote:
pici wrote:Image

Ova slika je mozda najveci spoiler na ovoj temi ako je leak za finale istinit. :D

ma Sansa je vec zamutila vodu sa Tyrionom u vezi Jona... Dany mu je rekla kako mogu biti zajedno i ako kaze sansi da ce ova je gledat da unisti... nije Dany bas glupaca al sa Gendrijem je napravila gresku, Baratheoni jedini imaju krvnu lozu sa Targerijinima tako da i da smakne Jona a uspostavi se da je luda kraljica, sljedeci na spisku za prijestolje po lordovima Westerosa je Gendri... valjda je i to zaboravila ko i Euronovu flotu :mrgreen:
Hasan006

#17908 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Hasan006 »

MarlboroGold wrote:https://www.space.com/three-more-star-w ... unced.html

D&D prelaze na novu star wars trilogiju od 2022... mati mila još samo da mi to sjebu.
To i jest otprilike njihov nivo.
todd_smith

#17909 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by todd_smith »

pici wrote:ne zaboravite da je planina na Aryinom spisku kao i Cersei... Hound i Arya ce prije Jona stici u KL... cisto sumljam da su Aryu poslali da nikoga ne ubije ako nista pomoce Houndu da ubije Planinu..
nije arju niko nigdje poslao, sama je otisla
Concord

#17910 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Concord »

kakavdanakneiskustvu wrote: a opet s druge strane,sav je u oklopu,jebeno ce ga biti ubiti
Oberyn ga je (kopljem) ubio sa lakocom, u punom oklopu i punoj snazi. Worm je takodjer master za koplje tako da prepreke nema. Mountain jeste brutalno snazan ali je i uzasno spor i neokretan za borca poput Oberyna i Worma, dakle fatalna mana. Pogotovo u ovom polu-mutant stanju, izgleda kao da ne moze potrcati.
AleksoMKD

#17911 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Image
kakavdanakneiskustvu

#17912 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Concord wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: a opet s druge strane,sav je u oklopu,jebeno ce ga biti ubiti
Oberyn ga je (kopljem) ubio sa lakocom, u punom oklopu i punoj snazi. Worm je takodjer master za koplje tako da prepreke nema. Mountain jeste brutalno snazan ali je i uzasno spor i neokretan za borca poput Oberyna i Worma, dakle fatalna mana. Pogotovo u ovom polu-mutant stanju, izgleda kao da ne moze potrcati.

zar je tad bio u punom oklopu,ne sjecam se bas?
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#17913 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by japin_mutapi »

planina ce im jebat mater svima i opet ce smrskat glavu nekom gotivnom liku
Concord

#17914 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Concord »

kakavdanakneiskustvu wrote: zar je tad bio u punom oklopu,ne sjecam se bas?
Aha, oklop, kaciga, puna vojna oprema. Oberyn plesao oko njega, skakao, zajebavao se, opalio ga kopljem po glavi i izbio mu kacigu. Gledao maloprije i ja na yt :D
swanfilter

#17915 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by swanfilter »

Ma, sprdao se sa Planinom. Lanisteri ponizeni. I onda osjecaji prevladali ...

Meni se cini da su Arya i Ker vec kod Cercei i da ce odraditi stvar iznutra. Ne vidim kako drugacije mogu poraziti Cercei. Iskazalo se da su Dany napravili prilicno neukom glede zmajeva i ne kontam kako bi se mogla izdignuti, a da ne bude argument kao ovaj zadnji u vezi smrti zmaja. Nesto stvarno glupo izreceno ...

Ko je citao knjige. Da li su zmajevi bolji, odnosno brze se razvijaju u slucaju da ih neko jase? Hvala ..
kakavdanakneiskustvu

#17916 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Concord wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: zar je tad bio u punom oklopu,ne sjecam se bas?
Aha, oklop, kaciga, puna vojna oprema. Oberyn plesao oko njega, skakao, zajebavao se, opalio ga kopljem po glavi i izbio mu kacigu. Gledao maloprije i ja na yt :D

da,evo i ja sad pogledao,jedino sto mu je lice bilo vidljivo,sad ni to
Capajebo

#17917 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

Brze se razvijaju samo ako su slobodni u odnosu na zatocenistvo. Ostalo nema veze, koliko se ja sjecam, mozda i grijesim.
pici

#17919 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

todd_smith wrote:
pici wrote:ne zaboravite da je planina na Aryinom spisku kao i Cersei... Hound i Arya ce prije Jona stici u KL... cisto sumljam da su Aryu poslali da nikoga ne ubije ako nista pomoce Houndu da ubije Planinu..
nije arju niko nigdje poslao, sama je otisla

mislim na pisce D&D...
pici

#17920 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

zmajevi nisu robovi i ako su zatvoreni ne rastu i pate... vidjeli smo koliko su ona dva zmaja zaostala za Drogonom dok su bili zatoceni ispod piramide u Meereenu... sad smo vidjeli Rhaegara da je skoro ko i Drogon velicine... dosta znaci i od jahaca zmaja, vidjeli smo kako Dany upravlja sa Drogonom i da je puno opasniji ako je i jahac koji ga jase dobar i zna sta radi... steta volio bi da jos jednom vidim Jona i Dany kako jasu zmajeve, cak sam mislio da ce i biti sukob njih dvoje na kraju na zmajevima...
pici

#17921 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

Image

i onda Dany ludaca i smizla zeljna vlasti a Sansa pametnica LF ucenica i dobrica... DRACARYS !!!

Image

Burn Them All :thumbup:
VenomousV

#17922 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by VenomousV »

Nemam nista pametno da kazem al' haj da se ispusem...
Usrali su. Usrali su jer su prve dvije epizode bile odlicne, treca ok, vise smo ocekivali od bitke al ok. Izvukla ih je muzika i sve scene koje je pratila na samom kraju. Ova 4. epizoda je jako dobra za jednu prosjecnu seriju ali za GoT i ono sto smo mi navikli od GoT-a je losa. Toliko losa, po mom misljenju, da su mi ceif usrali i da nisam toliko nahajpana cekajuci novu epizodu nego eto tek tako :roll:
Necu ni ulaziti u to koliko su usrali Dany i kako mi sad ide na zivce a bila mi je najdrazi lik :roll:

Postoji teorija, malo glupa al' recimo moguca, da je Drogon izlegao jaja i da postoji jos zmajeva. Ono kad je u 5. sezoni nestao a ova dva bila zatocena, kao otisao negdje i izgledao jaja. Jah, jeste, Drogon ima musko ime, al je spol kod zmajeva fluidan i prilagodjavaju se situaciji tako da je moguce ali je po mom misljenju far fetched, hvataju se fanovi za slamku...

I ono sto je sve vise ljudi pocelo govoriti, nadati se, da su usrali sad ovu epizodu da bi nas unistili 5. i 6. koje ce biti predobre... Iskreno se nadam :skoljka:
Kodi96

#17923 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Kodi96 »

Emilia je u nekom intervjuu rekla kako je 5. epizoda wow. Bitka je bolja od 3. nesto tako. I rekla je nesto u smislu gledajte na sto vecim ekranima. Pa cemo vidjte et. Mada tesko da mogu sta uradit da vrate stari sjaj. Ja se samo i dalje nadam da oni leakovi koje sam procitala nisu tacni
kakavdanakneiskustvu

#17924 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

a jbg,neće reći nemojte gledati,ne valja ništa
pepeljara

#17925 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pepeljara »

Kodi96 wrote:Emilia je u nekom intervjuu rekla kako je 5. epizoda wow. Bitka je bolja od 3. nesto tako. I rekla je nesto u smislu gledajte na sto vecim ekranima. Pa cemo vidjte et. Mada tesko da mogu sta uradit da vrate stari sjaj. Ja se samo i dalje nadam da oni leakovi koje sam procitala nisu tacni

Mozda ce biti 2 caps of coffe :D
Post Reply