ima velike saMse
Moderator: _BataZiv_0809

Concord wrote:Hound ili Grey Worm, jedan ce mu doci glave garantovano. Ja bi vise volio da ga Grey Worm u duelu masakrira kao dzukelu i osveti onu ljepotu boziju sto je ubio u prosloj epizodi.kakavdanakneiskustvu wrote: da,i meni,valjda bar ubije buraza svog
pici wrote:
ima velike saMseGendri je Baratheon... Arya ga odbila uljece LF Sansa
SanskiBiser wrote:pici wrote:
ima velike saMseGendri je Baratheon... Arya ga odbila uljece LF Sansa
Ova slika je mozda najveci spoiler na ovoj temi ako je leak za finale istinit.
To i jest otprilike njihov nivo.MarlboroGold wrote:https://www.space.com/three-more-star-w ... unced.html
D&D prelaze na novu star wars trilogiju od 2022... mati mila još samo da mi to sjebu.
nije arju niko nigdje poslao, sama je otislapici wrote:ne zaboravite da je planina na Aryinom spisku kao i Cersei... Hound i Arya ce prije Jona stici u KL... cisto sumljam da su Aryu poslali da nikoga ne ubije ako nista pomoce Houndu da ubije Planinu..
Oberyn ga je (kopljem) ubio sa lakocom, u punom oklopu i punoj snazi. Worm je takodjer master za koplje tako da prepreke nema. Mountain jeste brutalno snazan ali je i uzasno spor i neokretan za borca poput Oberyna i Worma, dakle fatalna mana. Pogotovo u ovom polu-mutant stanju, izgleda kao da ne moze potrcati.kakavdanakneiskustvu wrote: a opet s druge strane,sav je u oklopu,jebeno ce ga biti ubiti
Concord wrote:Oberyn ga je (kopljem) ubio sa lakocom, u punom oklopu i punoj snazi. Worm je takodjer master za koplje tako da prepreke nema. Mountain jeste brutalno snazan ali je i uzasno spor i neokretan za borca poput Oberyna i Worma, dakle fatalna mana. Pogotovo u ovom polu-mutant stanju, izgleda kao da ne moze potrcati.kakavdanakneiskustvu wrote: a opet s druge strane,sav je u oklopu,jebeno ce ga biti ubiti
Aha, oklop, kaciga, puna vojna oprema. Oberyn plesao oko njega, skakao, zajebavao se, opalio ga kopljem po glavi i izbio mu kacigu. Gledao maloprije i ja na ytkakavdanakneiskustvu wrote: zar je tad bio u punom oklopu,ne sjecam se bas?
Concord wrote:Aha, oklop, kaciga, puna vojna oprema. Oberyn plesao oko njega, skakao, zajebavao se, opalio ga kopljem po glavi i izbio mu kacigu. Gledao maloprije i ja na ytkakavdanakneiskustvu wrote: zar je tad bio u punom oklopu,ne sjecam se bas?
todd_smith wrote:nije arju niko nigdje poslao, sama je otislapici wrote:ne zaboravite da je planina na Aryinom spisku kao i Cersei... Hound i Arya ce prije Jona stici u KL... cisto sumljam da su Aryu poslali da nikoga ne ubije ako nista pomoce Houndu da ubije Planinu..

Kodi96 wrote:Emilia je u nekom intervjuu rekla kako je 5. epizoda wow. Bitka je bolja od 3. nesto tako. I rekla je nesto u smislu gledajte na sto vecim ekranima. Pa cemo vidjte et. Mada tesko da mogu sta uradit da vrate stari sjaj. Ja se samo i dalje nadam da oni leakovi koje sam procitala nisu tacni