Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo slican, ja vjerujem da u cileku mozes naci i isti ovakav imaju raznih djecijih kreveta mada mislim da su malo precjenjeni. cilek ima u bbi ja mislim i nedzarici
evo slican, ja vjerujem da u cileku mozes naci i isti ovakav imaju raznih djecijih kreveta mada mislim da su malo precjenjeni. cilek ima u bbi ja mislim i nedzarici
Ne bih u Çileku, hem preskupo hem nemaju ono što tražim. Ovaj na piku je ružan i nije za trogodišnje dijete. Ali u svakom slučaju hvala
A teniske loptice? Hitno mi treba 5-6 komada. Da li ih ima kod Kineza i da li još uvijek ima kineskih radnji po Sarajevu.
FIS. Yisk...? Nije mi bitan proizvođač.
Donnie Smith wrote:A teniske loptice? Hitno mi treba 5-6 komada. Da li ih ima kod Kineza i da li još uvijek ima kineskih radnji po Sarajevu.
Donnie Smith wrote:A teniske loptice? Hitno mi treba 5-6 komada. Da li ih ima kod Kineza i da li još uvijek ima kineskih radnji po Sarajevu.
Ja pio kod "Crnog Mačka" u etno selu Čardaci. Što se tice Sarajeva mislim da bi Vučko mogao imati, možda i British pub na Ilidži, imaju i oni širok izbor piva.
Rosso wrote:
Ja pio kod "Crnog Mačka" u etno selu Čardaci. Što se tice Sarajeva mislim da bi Vučko mogao imati, možda i British pub na Ilidži, imaju i oni širok izbor piva.