Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hadzinicasa wrote:Evo ti kolac sa tresnjama i ribizlama iz Tupperw. Omletnjaka, iz mikrovalne
Maksuzija slikano
JArane, rekla si meni postaviti slike tamo na temi.I ja čekam i čekam. Ne mogu ovdje dugo boraviti, arzuhal mi je aminovao samo pod 20 minuta dnevno.
Neka...bros before hoes...dobro je znati ko ima prednost.
hadzinicasa wrote:Evo ti kolac sa tresnjama i ribizlama iz Tupperw. Omletnjaka, iz mikrovalne
Maksuzija slikano
JArane, rekla si meni postaviti slike tamo na temi.I ja čekam i čekam. Ne mogu ovdje dugo boraviti, arzuhal mi je aminovao samo pod 20 minuta dnevno.
Neka...bros before hoes...dobro je znati ko ima prednost.
ovo je od neki dan...
i pojedeno vec
princeske i omalinjeni cokoladni su jos uvijek u zametnutoj misli i nakani...
ccc
Meni bajramska sofra ne može bez tope proći, tu se mi rastavljamo do idućeg šehri-ramadana - ako ga dočekamo, inša-Allah! - pa se izljubimo. Šalim se, može proći. Ali ne bi bilo loše odati omaž (ili umaž) topi, jel de.
zijancer wrote: nije vazda bilo hurmi, ali suhog mesa jee
bamija za dijabetičara, burek za ostale
Ne znaju neki napraviti bamiju. Nije bamja dobra ako je manje mesa nego bamije. Dobro je kad se izmiješa sjeckano i mljeveno. I bolja je zamrznuta nego sušena i takođe sitna nego što je već toliko zrela da grebe grlo.
A o pozitivnim dejstvima bamije ne bih sada. A ima ih...posebno za ove što su 'onemoćali'.