Becky7 wrote:Raja imam pitanje od drugarice nema foruma.. Ima neka tri mjeseca da se dopisuje sa jednim momkom znaju se od prije malo zagubili kontakt sad ga ponovo ostvarili..dopisivali su se svaki dan do prije neke dvije sedmice, sad mozda dva puta sedmicno.. Ne zive u istom gradu, a par puta joj je rekao kako bi volio da su blize, da mu se svdija, cak su se dogovarali da se i vide.. Da li vi muskarci imate neko pojasnjenje zasto od svakodnevnog dopisivanja (dopisivali su se skoro cijeli dan) bi moglo preci u to dva tri puta sedmicno na par poruka, nakon izjava da mu se dopada..
Je li ovo bilo možda obostrano, ili je samo on njoj izjavio da mu se dopada?
I razne se teorije iznesoše, mene interesuje na osnovu čega vi svi dođoste do zaključka da je zapravo problem u njemu? Bez da znamo išta o njemu, došli ste svi do zaključka da je najlakše popljuvati ovog momka.
Evo, kad se razbacujemo teorijama, da i ja neku bacim. Budući da su se znali, i da je se stalno dopisivao sa njom, djeluje mi kao onaj finiji, mirniji tip muškarca koji baš i nije omiljen kod žena, jedino takvi mogu provesti mjesece dopisivajući se sa ženskom. Dopisivanje konstantno dosadi. Meni, recimo djeluje da je s vremenom ona ohladila i dala mu kroz dopisivanje da joj nije ineteresantan u tom fazonu i da je se momak jednostavno povukao. Naravno, čim se povremeno javlja možda i gaji još neku nadu da će nešto biti; ali možda kada svaki puta dobije neki hladan odgovor se povuče - eventualno dok ne prestane svaki vid kontakta. Eto neke moje teorije kad se već možemo ovdje razbacivati.
Ja razumijem žensko koje će racionalizirati i svaku mogućnost krivice prebaciti na muškarca; ali ne razumijem muškarca koji svaku priliku iskoristi da popljuje drugog muškarca.