Hvala qrcu više da je neko sakupio sve na jednu slikuleškarenje wrote:Haj da se malo slicicama gadjamo![]()
Skomina očaja, griješio na obje strane. Ljudi koji pišu da se Liverpool gura od strane Uefe neka se odjave ne sa foruma već od života.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Hvala qrcu više da je neko sakupio sve na jednu slikuleškarenje wrote:Haj da se malo slicicama gadjamo![]()
Pa zar može drukčijesumirprimus wrote:kad ih real natambura
i to jos uz pomoc sudija
Kad sudija pogura Liverpool u 3-4 situacije nakon toga pogura i Romu u 3-4. Kad sudija pogura Real u 3-4 situacije nakon toga pogura Real u 3-4 situacijeultima_palabra wrote:Kad sudija pogura Real u jednoj situaciji, onda je to zavjera Uefe. Kad se pogura Liverpool u 3-4 situacije, to je 'nako, dešava se, loš sudija iz loše lige itd.
Nije, bolan, pravi razlog je: ne mogu ljudi Real smislitiultima_palabra wrote:Kad sudija pogura Real u jednoj situaciji, onda je to zavjera Uefe. Kad se pogura Liverpool u 3-4 situacije, to je 'nako, dešava se, loš sudija iz loše lige itd.
Pa eto baš ove sezone nije.sumirprimus wrote:ovi postaju ko nba...
desetak ekipa, reklame, sudije,zlatne lopte kopacke, rekordi i neko da trckara po terenu
kako nije opet realTomahawk11 wrote:Pa eto baš ove sezone nije.sumirprimus wrote:ovi postaju ko nba...
desetak ekipa, reklame, sudije,zlatne lopte kopacke, rekordi i neko da trckara po terenu
Otkad nije Liverpool bio u završnici.
Pa onda Roma.
Pa bili Bešika i Sevilla.
Stara traka, moj sumire, promijeni na novu
Šta ćeš, ljudi krenu o tome i povuče te. Eto, i ja i zomri smo sinoć npr. dali komentar o igri Liverpoola, al jok eto ti odma lika sa argumentom "bio penal za Romu"cyprus wrote:Meni je vala muka od ove teme... Kad god uđem, neka priča o sudijama... Nekad i ja kažem koju, ali ne mogu non-stop drvit o tome, a ovdje je svakog utorka i srijede ista priča![]()
Jebemu više fudbal ako se sve pretvorilo u to...
To je drugo, ljudi dominirajusumirprimus wrote: kako nije opet real![]()
![]()
ovi ostali samo ukras oko lige
ma nije ono dominacija ,kad god im zatreba sudije odrade.Tomahawk11 wrote:To je drugo, ljudi dominirajusumirprimus wrote: kako nije opet real![]()
![]()
ovi ostali samo ukras oko lige![]()
I Sevilla je bila privatizovala Evropa ligu, umalo joj ime ne promjeniše u Sevilla liga
Pa jes bio, u 93. minuti, šaeAmiĐa_Idriz wrote: Šta ćeš, ljudi krenu o tome i povuče te. Eto, i ja i zomri smo sinoć npr. dali komentar o igri Liverpoola, al jok eto ti odma lika sa argumentom "bio penal za Romu"
Jah, zaboravio sam ja da si ti anamo onajsumirprimus wrote:ma nije ono dominacija ,kad god im zatreba sudije odrade.Tomahawk11 wrote:To je drugo, ljudi dominirajusumirprimus wrote: kako nije opet real![]()
![]()
ovi ostali samo ukras oko lige![]()
I Sevilla je bila privatizovala Evropa ligu, umalo joj ime ne promjeniše u Sevilla liga
nema tu dominacije.
stima im se i tacka.
Ruka uz tijelo, sram ga bilo protiv velikog Ragnara onakve odluke donositi, zelen je SkomyTomahawk11 wrote:Pa jes bio, u 93. minuti, šaeAmiĐa_Idriz wrote: Šta ćeš, ljudi krenu o tome i povuče te. Eto, i ja i zomri smo sinoć npr. dali komentar o igri Liverpoola, al jok eto ti odma lika sa argumentom "bio penal za Romu"
kakvi masoni i ravna zemlja, ja sam uz slobodu fsa i barsu,dakle luzer godineTomahawk11 wrote:
Jah, zaboravio sam ja da si ti anamo onaj![]()
Masoni, CIA, FBI, NBA i tako to
To ti pričamsumirprimus wrote:kakvi masoni i ravna zemlja, ja sam uz slobodu fsa i barsu,dakle luzer godineTomahawk11 wrote:
Jah, zaboravio sam ja da si ti anamo onaj![]()
Masoni, CIA, FBI, NBA i tako to![]()
Pa to se već vidi u Italiji. Napokon smo razumjeli da srž problema nije to da li je sudija nešto vidio ili ne - već razlike u interpretaciji viđenog.cyprus wrote:A što je najgore, neće se puno promijeniti ni sa VAR-om... I dalje ima milion situacija gdje nisi baš načisto ni nakon usporenog snimka...
Jebemti fudbal ako će se 80% priče o njemu svoditi na sudijske greške i zavjere...