Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tako je to kad ti je Doktor medicine direktor bolnice...Apsolutno mi nije zao niti jednog Doktora,90% njih je u strankama dok Bolnica svakim danom propada.
Sve pametnjakovici a firma im propada,kako to??
Sutra u 11 pola njih ode s posla na Dzumu,ko ne vjeruje nek prati na kapiji 2
Paulaner wrote:Tako je to kad ti je Doktor medicine direktor bolnice...Apsolutno mi nije zao niti jednog Doktora,90% njih je u strankama dok Bolnica svakim danom propada.
Sve pametnjakovici a firma im propada,kako to??
Sutra u 11 pola njih ode s posla na Dzumu,ko ne vjeruje nek prati na kapiji 2
Najmanji problem je sto ode. Malo veci je problem koliko se njih vrati...
Ma neka je vala blokirao bolnicu, poptuno sam svjestan vaznosti te ustanove, ne samo za gradjane Zenice, vec i gradjane cijelog kantona, ali opet u drugu ruku znaci da zakoni za jedne vaze, za druge ne...
Tu ublehasku naknadu je davno trebalo ukinuti, u RS-u je vec odavno ukinuta.
Moze se povuci paralela sa rudarima kojima se godinama ne uplacuju doprinosi za zdravstveno osiguranje, a isti uredno imaju zdravstvenu zastitu...Istu im ukinuti dok se dugovi ne izmire ili i drugima radnicima kod privatnika dozvoliti besplatno lijecenje. Jednom davno u porodicnoj medicini ne primise djete od covjeka sto nije bila ovjerena zdravstvena knjizica, rudar uredno prodje bez ovjerene. Takve distinkcije se ne smiju praviti...
Kad smo vec kod rudnika, prica se da ide i tuzba u vezi nakanda za koncesije na ime eksploatacije ruda, navodno je Kakanj vec naplatio, da sad ne slazem haman oko 40 miliona po takvoj tuzbi...
Ma nevjerovatne su se stvari pocele otimat od Zenice haman od 2013 godine kako se Huso razboli ..
Pa nemogu vjerovat da od kladionica niko marke takse nije naplatio 3 godine ,ja mislio zajebaje me neko , dok gradjanima Zenice odmah ide nalog i prekrsaj, kladionice su oslobodjene ikakvih taksi .Ista stvar je i ovo sada sa kantonalnom bolnicom da nam ne placa sto su duzni i za sto imaju presude , pa ono za poslovne prostore. Nacice Fudo jos mnogo toga siguran sam tek je krenuo.
clio_dci120 wrote:Ma neka je vala blokirao bolnicu, poptuno sam svjestan vaznosti te ustanove, ne samo za gradjane Zenice, vec i gradjane cijelog kantona, ali opet u drugu ruku znaci da zakoni za jedne vaze, za druge ne...
Tu ublehasku naknadu je davno trebalo ukinuti, u RS-u je vec odavno ukinuta.
Moze se povuci paralela sa rudarima kojima se godinama ne uplacuju doprinosi za zdravstveno osiguranje, a isti uredno imaju zdravstvenu zastitu...Istu im ukinuti dok se dugovi ne izmire ili i drugima radnicima kod privatnika dozvoliti besplatno lijecenje. Jednom davno u porodicnoj medicini ne primise djete od covjeka sto nije bila ovjerena zdravstvena knjizica, rudar uredno prodje bez ovjerene. Takve distinkcije se ne smiju praviti...
Kad smo vec kod rudnika, prica se da ide i tuzba u vezi nakanda za koncesije na ime eksploatacije ruda, navodno je Kakanj vec naplatio, da sad ne slazem haman oko 40 miliona po takvoj tuzbi...
Jesu li rudari krivi što su zeleni stavljali nesposobne na vrh ? Ne uplaćuju se, a njima se sve to prikaže na platnoj listi.
Jel SDP iseljava iz one zgrade ili sta ? Vidim danas neki prozori se mijenjaju, namjestaj se iznosi, pa reko da nisu odlucili da napuste one prostorije ?
p.s. a Lutrija se ipak "predomislila" Eno ih otvorise veliku poslovnicu sa aparatima na Uglovnici, gdje je nekada bila UniCredit banka...A vidim i onu poslovnicu preko puta pijace su opet otvorili. Toliko o napustanju Zenice