Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
bosan

#17876 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bosan »

Duka Dizel wrote:
moa wrote:@war general

Ne mogu prihvatiti krivicu i istinu.
seldzuk wrote:I Lagumdžija podržava Izetbegovića u vezi istupa u Beogradu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/lagumdz ... /171207066
Naravno da je tako, dokle god se vanjska politika BiH bude krojila u Zg ili Bg nema ovdje hajra. Pa ako je i stav precjednistva da nema dogovora onda je i to neki stav. Nemamo usaglasen stav i vozdra, kad ga budemo imali znat ce se a ne kako zg ili bg kaze, sto ce reci da oni jos uvijek svojataju bih kao njihovu dravu. Dokle god bude tako nece biti dobro ni bosankim pravoslavcima niti bosanskim katolicima kao ni bosnjacima.
bosnjaci trebaju da rjesavaju stvari na mikro nivou dok se ovaj fasizam ne smiri ili dok ne dodju politicke stranke kojima ce biti cilj lokalno stanovnistvo a ne srbija i hrvatska. Ovo mi izgleda cisto kao prodaja izbornog tjela od strane pravoslavnih i katolickih stranaka jer je njima bitnije da stanovnistvo srbije i hravtske bolje zive nego njihovi glasaci.
A s kim je Izetbegović u Sarajevu postigao dogovor da izlazi sa stavovima o Kosovu?
Eno, on kaže da će se uzeti u obzir mišljenje Prištine.
S kim je to u Sarajevu dogovorio? Sa Ivanićem? Sa Čovićem?
S kim je dogovorio ono pokretanje revizije? I to je vid delovanja u vanjskoj politici.

Ne treba da se kroji vanjska politika BiH u Beogradu i Zagrebu, ali eto može na nekom Bakirovom privatnom minderluku.
Pa ne moze pokretati reviziju sa zlocincima valjda bi to trebao znati :-)
tandmand

#17877 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

milann1971 wrote:naslov teme nije ok...koliko se dobro sjecam, a sjecam se jer nisam izlapio ( bar mislim ), jos 1991. sam bio svjedok vezanih zastava HDZ SDA /// jesam li u pravu ? ima gomila fotografija...dakle, kerovi psssttt, u misju rupu udjite i stidite se...kad ste dobili po njokalici, zasluzeno, onda ajjjj ququ.... :D :D :D
Fotografija ne predočava uvijek baš istinu. Recimo onaj slučaj zaustavljanja tenkova u Pologu. Jedan dio kolone je stajao u Mostaru, na izlazu, i mogle su se vidjeti te vezane zastave a ako ćemo pošteno, nije tu bilo Bošnjaka koji su zastavu donijeli i vezali je.
zrakomlat

#17878 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zrakomlat »

horkesh wrote:
jazzer wrote:
hizo ramidovic wrote:На овом тзв. форуму банују се само српски и хрватски форумаши јер износе реална мишљења о подели ове тзв.државе и никога не вређају.
И онда кажете како ово није происламски тзв. форум!?
Prijavljen post ovog rize hamidovica.

Pa neka pjeva na srpskim i ustaskim portalima i tamo pise cirilicom.
Image
:lol: :lol:
moa

#17879 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by moa »

jazzer wrote:
hizo ramidovic wrote:На овом тзв. форуму банују се само српски и хрватски форумаши јер износе реална мишљења о подели ове тзв.државе и никога не вређају.

:lol: :lol: :lol:
megaman4

#17880 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by megaman4 »

moa wrote:https://vijesti.ba/clanak/385163/uposle ... etbegovica

ovaj bi trebao biti nogiran sa posla momentalno.
Jos jedan od nositelja Europskih vrijednosti. :-) :lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#17881 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by prljavi Hare »

moa wrote:
jazzer wrote:

Image
zrakomlat

#17882 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zrakomlat »

Алал вера Xизо краљу !!1
bh.tornjak

#17883 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

jazzer wrote:

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
mO k3

#17884 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

imali treceg : ) na vidiku
jazzer

#17885 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by jazzer »

Primiste se na Hizu pa na mene :) ..
asurbanipal

#17886 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by asurbanipal »

seldzuk wrote: Bakir predstavlja sve svoje glasace, a njegovih glasaca je, ipak ces priznati, najvise. Kada su interesi BiH upitanju, dva clana Predsjednistva se pocesto ponasaju ravnodusno.

A šta je sa onim koji nisu glasali za njega i koji su glasali za druge kandidate, ili pak nisu izašli na izbore? Ko njih predstavlja? Pogrešna je ta percepcija da predsjednik predsjedništva predstavlja samo svoje glasače. Da smo normalna država i Izetbegović, i Čović i Ivanić bi predstavljali sve građane BiH, a ne samo svoje glasače.
radostan dan

#17887 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by radostan dan »

incognito071 wrote:
radostan dan wrote:tebi da odgovorim? takvom? pa onda ja sam sa sobom ne bi pričao, kad bi sa takvim kao ti pričao ...
haj' meni odgovori onda
od mojih 20000 upisa, nećeš naći ni jedan koji se protivi odluci suda, ili koji je smatra ništavnom. bilo da se ona odnosi na matu, mirka ili mehmeda.
svaki drugačiji odnos ili postupanje vodi anarhiji i besmislu. istovremeno, ne ćopam ko hamo pitu, i uzimam od suda ili njegovih presuda samo ono što mi se sviđa, niti u ponedjeljak o sudu mislim jedno, a u četvrtak drugo...kao što radi ovaj hamo -
REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Postby animus » 10/03/2017 17:37

Ovaj zahtjev je trebao proci da je imalo vladavina prava na tom sudu ali je tamo ocigledno vladavna politike. Nakon revizije zahtjev bi bio svakako odijen jer takav jestav da tamo ne mozs nista dokazati.
animus

#17888 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by animus »

radostan dan wrote:
incognito071 wrote:
radostan dan wrote:tebi da odgovorim? takvom? pa onda ja sam sa sobom ne bi pričao, kad bi sa takvim kao ti pričao ...
haj' meni odgovori onda
od mojih 20000 upisa, nećeš naći ni jedan koji se protivi odluci suda, ili koji je smatra ništavnom. bilo da se ona odnosi na matu, mirka ili mehmeda.
svaki drugačiji odnos ili postupanje vodi anarhiji i besmislu. istovremeno, ne ćopam ko hamo pitu, i uzimam od suda ili njegovih presuda samo ono što mi se sviđa, niti u ponedjeljak o sudu mislim jedno, a u četvrtak drugo...kao što radi ovaj hamo -
REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Postby animus » 10/03/2017 17:37

Ovaj zahtjev je trebao proci da je imalo vladavina prava na tom sudu ali je tamo ocigledno vladavna politike. Nakon revizije zahtjev bi bio svakako odijen jer takav jestav da tamo ne mozs nista dokazati.
Ne treba miješati Međunarodni sud pravde i Međunarodni krivični sud. Totalno drugacije funkcionišu. Ovaj prvi je pod uticajem politike i to je dokazano. Krivični sud je nešto drugo i tu nema spora. Moj stav je da poštujem sve i jednu presudu medj. krivicnog suda i svi koji su presudjeni za ratne zlocine su nedvojbeno ratni zlocinci bez obzira na naciju. Jesu li i za tebe?
Kad vec spominjes tužbu BiH protiv Srbije onda jos jedno pitanje za tebe.
Smatras li da je Srbija izvršila agresiju na BiH odnosno da je počinila genocid nad našim stanovništvom?
Maraschino

#17889 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

Revizija i nije prosla upravo zbog politike.
Ko se nije plasio suda dao bi saglasnost za reviziju pa sta sud kaze.
Mirza007

#17890 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Da ne prodje neprimjeceno:
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/665 ... osovo.html
Moram priznati, koliko god pratim, ovaj savjetnik mi nije poznat. Dodje nesto kao peti, tajni clan The Beatles.
Kako bilo, rezultati njegovog savjetovanja su cini se odlicni. Cega god se dotakne u govno se pretvori.
Krenuli od potpune dominacije u zemlji od 22 miliona ljudi a evo gdje su zavrsili uz ovakve savjetnike (Sloba pod zemljom, sahranise ga u dvoristu k'o kanarinca - sta bi od onakve sile i bijesa).
I opet bi cackali mecku. Pa kad ode Vojvodina, Sadzak, Presevska dolina ...... onda ce biti opet kuku majci.
animus

#17891 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by animus »

Mirza007 wrote:Da ne prodje neprimjeceno:
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/665 ... osovo.html
Moram priznati, koliko god pratim, ovaj savjetnik mi nije poznat. Dodje nesto kao peti, tajni clan The Beatles.
Kako bilo, rezultati njegovog savjetovanja su cini se odlicni. Cega god se dotakne u govno se pretvori.
Krenuli od potpune dominacije u zemlji od 22 miliona ljudi a evo gdje su zavrsili uz ovakve savjetnike (Sloba pod zemljom, sahranise ga u dvoristu k'o kanarinca - sta bi od onakve sile i bijesa).
I opet bi cackali mecku. Pa kad ode Vojvodina, Sadzak, Presevska dolina ...... onda ce biti opet kuku majci.
Sve je to nista. Cim se Vucic cinicki nasmijesi srbi ce biti sretni i slavit ce pobjedu. Bit ce parole presevo je srbija a i sandzak je srbija.
Mirza007

#17894 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

E sad zamislite ova dva lika na vlasti u Hrvatskoj kada bi imalo bili bitni:
http://www.dnevno.ba/vijesti/video-ratn ... te-115193/
Objektivno, sve je ovo na razini freak show ali nije da nemaju ambicije.
video

#17895 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by video »

Ka'e onaj @madnerov, citiram, tada smo mi bili pred dilemom, hocemo li ici sa hdz-om kao sto ovi idu godinama il cemi ih precrtat - NEMA SLADOLED, NEMA TELEFON , NEMA BIKINI :gunjastajl:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kralj!
Sad ga ocito treba pustiti s lanca na ove UzP-ovce, dosta je bio na klupi. Ako im iko zna "damar" to je je zlajoglu :thumbup:
vatrogasac

#17896 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vatrogasac »

video wrote:
Kralj!
Sad ga ocito treba pustiti s lanca na ove UzP-ovce, dosta je bio na klupi. Ako im iko zna "damar" to je je zlajoglu :thumbup:
Sve je to ok, ali mu Čović i dalje ne bi dao šestog Hrvata i opet bi se vrtili kao što sada. A ne može praviti vlast bez HDZ-a udruženog sa SNSD-om.
video

#17897 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by video »

Stozernik sto je davO, davO je!
spreca

#17898 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Zarko Papic korektno i bez demagogije

spreca

#17899 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

video wrote:Stozernik sto je davO, davO je!
sad ce samo primat :mrgreen:
Streptokok

#17900 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Eh eto, ispratismo i guznika i sad je vrijeme da vidimo dokle smo sa trecim.

I, ima li ga?
Post Reply