Hajd, zatrolasmo Peđinu temu.. odnosno NS-ovu temu
Peđa, sasvim dobronamjerno i kao budući glasač, a i lobista za glasove

(već 5 svojih bližnjih koje ću osobno voditi na biračko mjesto), a kao netko ko ima pojma o marketingu ili bar ima papir da ima

, krajnje je vrijeme za agresivnije nastupe u medijima, hoću reći frekventnije, kako ćete iskopati termin i način to je stvar vaše organizacije, loobiranja itd, krajnje je vrijeme da izađete iz skuta Danisa Tanovića, koji može biti počasni predsjednik, osnivač, oskarovac i šta sve ne, ali ovo je mali grad, puno ga ljudi zna dugo decenija i nije baš sretno biti stalno u njegovoj sjeni cijela stranka, krajnje je vrijeme da vaša (prvenstveno mislim na tebe, haverića i bojana) sada stvarno , a ne kao kod konakovića
elokvencija, sublimacija brilijantnih ideja i konkretnih prijedloga dođe do izražaja. Internet je odlično sredstvo, ali tu si samo ti aktivan, uključi ostale, kao i ostale medije. Ponavljam, sasvim dobronamjerno, šteta je ponoviti isti izborni rezultat (koji sam siguran da imate) treba ići na više i ja vas u oktobru vidim kao jezičak na vagi u formiranju vlasti (da ne kažem kao dačić na pretprošlim izborima u srbjii

).