Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mora frajer namaket milion i kusur vise za plate 40 i kusur novozaposlenih
a dobro mu dodje da malo zahebava Galeta i svog druga rasima
samo malo se precjenio...ipak ovom odlukom vise zajebava par stotina hiljada stanovnika kantona
tesko da ce im moci objasniti ublehu o KGZ-u
koji je uzgred budi receno obecao ukinuti kad postane gradonacelnik
kamen spoticanja wrote:Mora frajer namaket milion i kusur vise za plate 40 i kusur novozaposlenih
a dobro mu dodje da malo zahebava Galeta i svog druga rasima
samo malo se precjenio...ipak ovom odlukom vise zajebava par stotina hiljada stanovnika kantona
tesko da ce im moci objasniti ublehu o KGZ-u
koji je uzgred budi receno obecao ukinuti kad postane gradonacelnik
Na koji način zajebava stotine hiljada stanvonika? Tako što potražuje nešto što gradu pripada ?
Fakat je bio upravu da grad Zenica ima samo kurac od države i federacije.
Zeleni srozali tu instituciju, a hvale se kako uredno vraćaju dugovanja dobavljačima (čitaj malim zelenim), a 3 godine kladionice rade džaba .
Gale je pokazao o kakvom se političaru radi, sjeb'o je i njega Fudo.
Pa jes treba blokirati rad bolnice da bi se uzele pare od kgz-a iz 2013 za plate 40 fudinih malih zelenih
posebno onih 5 iz sluzbe za odnose s javnosti
pa onda ide red ubleha,red kerova,red kladionica
s@mson wrote:Ovo su licni obracuni zbog kojih ce ispastati SAMO i SAMO gradjani grada Zenice kojeg je doticni gradonacelnik...
ovo je potez ludjaka i nikako drugacije ne mogu objasniti ovo...
fudina zena je bila kandidat za direktora bolnice i ovo je samo licna osveta preko nasih ledja... i da, jel ono ja jos uvijek vidim pascad po gradu iako je doticni obecao nesto???
kamen spoticanja wrote:Pa jes treba blokirati rad bolnice da bi se uzele pare od kgz-a iz 2013 za plate 40 fudinih malih zelenih
Fudinih 40 pored vasih par hiljada zelenih administrativaca. Pa bolnica ima vise radnika na parkingu nego JP Parking.
kamen spoticanja wrote:Pa jes treba blokirati rad bolnice da bi se uzele pare od kgz-a iz 2013 za plate 40 fudinih malih zelenih
Fudinih 40 pored vasih par hiljada zelenih administrativaca. Pa bolnica ima vise radnika na parkingu nego JP Parking.
Menscini od tih par hiljada bar hiljadu je fudinih i omerovih u ovih dvajes godina
tako da si upravu...40 novih nije neka pljacka
kamen spoticanja wrote:
Menscini od tih par hiljada bar hiljadu je fudinih i omerovih u ovih dvajes godina
tako da si upravu...40 novih nije neka pljacka[/quote]
Fino vam je rekao covjek. Pokazite njegovu clansku ili pristupnicu. Ponasate se kao Cosa Nostra u filmovima. Kao sjeb'o Fudo Bolnicu i ispastaju gradjani, a to sto je zelena bolumenta (posteno treba reci i jedan mandat crveni) bolnicu zavila u dugove od 30 miliona KM to nikome nista. Eto zbog ovih 200 000 ce ispastati.
Fudo da je pametan treba podici taksu na parking djelatnost. 500 000.
kamen spoticanja wrote:Jes jes nema fudo clansku
nisi ubacio dio o kladionicama...moras postivati ono sto se na kursu ucilo
Meni samo nije jasno kako ste vi nasjeli na tu zamjenu teza sa pricom o clanskoj. Njegov tim govori nije on lopov iz SDA, a vi govorite jest jest isti je kao mi.
kamen spoticanja wrote:Jes jes nema fudo clansku
nisi ubacio dio o kladionicama...moras postivati ono sto se na kursu ucilo
Meni samo nije jasno kako ste vi nasjeli na tu zamjenu teza sa pricom o clanskoj. Njegov tim govori nije on lopov iz SDA, a vi govorite jest jest isti je kao mi.