Moje nista ne ovisi od toga ko vlada, neke mi stvari budu malo jasnije kada vidim kakvih sve ljudi ima...JoseMujica wrote:weredsf wrote:
Mene zanima po kojoj ti liniji napadas Konakovica, po istoj onoj liniji koja ti daje prostora da svakodnevno pokazujes svoju Islamofobstku stranu, jet to ona strana Bosanske sveznalice opsteg smijera koja o svemu i svacemu ima misljenje, od hutbe do polaganja ispita...
Meni je jasno sto je Njemacka Njemacka, tamo budgetlije nemaju vremena da piskaraju po forumu u toku radnog vremena izmedju ostalog.
zaboravio si još napisati da sam četnik i ustaša, mrzitelj Prošnjaka....to sve prirodno proizilazi iz simbioze budžetašenja i islamofobije
prosto mi vas je žao kad počnete skvičati i baviti se definiranjem koji je i koliki pakaš Mujica mjesto predmetom diskusije...jedino da vam otvorim posebnu temu za Muju pehlivana pa da se tamo nađete združeni pod istim stijegom Mujicofobije
Al razumim ja vas...nije laHko ovisiti od toga ko vlada....a eto izbora za šest mjeseci pa ste svi hipersenzibilni na svaku kritiku, posebno onu koja upre prstom đe ste najtanji...kao iskusni budžetlija razumim vas![]()
KockoGlavići svih ideologija ujedinite se!
Nisam ja nista zaboravio vezano za tebe, nemam nikakve sumnje da je u svim civilizacijskim normama miljama ispred tebe i Spahic i Konakovic koje kritikujes unutar radnog vremena pisuci po forumu a ujedno pozivajuci na Njemacki sistem