a to moze znaciti DO NULE.mokra_carapa wrote:samo kod nas i nula je negativna![]()
U mene u autu cesto zna prikazivati -0. To znaci da je prije nule bio minus tj. da je temperatura narasla.
PS: iako, u ovom slucaju mislim da je kiks
Moderator: Chloe
a to moze znaciti DO NULE.mokra_carapa wrote:samo kod nas i nula je negativna![]()
naravno da je kiks kad je klixL00d wrote:a to moze znaciti DO NULE.mokra_carapa wrote:samo kod nas i nula je negativna![]()
U mene u autu cesto zna prikazivati -0. To znaci da je prije nule bio minus tj. da je temperatura narasla.
AmiĐa_Idriz wrote:
možda može biti recimo -0,2 pa da je zaokruženo kao -0L00d wrote:a to moze znaciti DO NULE.mokra_carapa wrote:samo kod nas i nula je negativna![]()
Netsi gostuju Hawksima slijedeću tekmu.novi.dan.nova.nafaka wrote:Mada, što se mene tiče, i ovo može biti sličica dana, umjesto Mirzine slike.
![]()
![]()
i ja ne kontam sta je ovaj htio da kaze sa slikom :SLayne wrote:Netsi gostuju Hawksima slijedeću tekmu.novi.dan.nova.nafaka wrote:Mada, što se mene tiče, i ovo može biti sličica dana, umjesto Mirzine slike.
![]()
![]()
0- je u matematici sasvim normalna pojava. Kao i 0+ hahahahahahperfect_guy wrote:možda može biti recimo -0,2 pa da je zaokruženo kao -0L00d wrote:a to moze znaciti DO NULE.mokra_carapa wrote:samo kod nas i nula je negativna![]()
Da, baš tako. Simpa mi je kako je tu našu dijasporu lahko potpaliti. Atlanta Hawksi su ekipa koja igra u gradu odakle se javio i forumaš. Mogu zamislit' tu atmosferu kad se bosanci pojave i nastane dreka.Pismonosa wrote:Koliko sam ja skonto, čovjek hoće da kaže kako mu je simpatično to što i u dalekoj Atlanti ima naših ljudi koji su kupili karte i koji će bodriti Mirzu.
ja sutra gledam tekmu sa posebnim osvrtom na navijacenovi.dan.nova.nafaka wrote:Da, baš tako. Simpa mi je kako je tu našu dijasporu lahko potpaliti. Atlanta Hawksi su ekipa koja igra u gradu odakle se javio i forumaš. Mogu zamislit' tu atmosferu kad se bosanci pojave i nastane dreka.Pismonosa wrote:Koliko sam ja skonto, čovjek hoće da kaže kako mu je simpatično to što i u dalekoj Atlanti ima naših ljudi koji su kupili karte i koji će bodriti Mirzu.

Dole desnogreen man wrote:
Pronađite leoparda