FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Fallen Angels

#17851 Re: FC Bayern Munchen

Post by Fallen Angels »

Moke nisam ti ja kriv jer te zabolila realnost koju sam napisao u pistu. Ako imas problem s tim, a vidim da itekako imas, stavi me na Foe al mi se ne obracaj vise. Dovidjenja.
MOSALJOZE

#17852 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Ma zaebancija :thumbup:
mO k3

#17853 Re: FC Bayern Munchen

Post by mO k3 »

Fallen Angels wrote:Moke nisam ti ja kriv jer te zabolila realnost koju sam napisao u pistu. Ako imas problem s tim, a vidim da itekako imas, stavi me na Foe al mi se ne obracaj vise. Dovidjenja.
ma iskreno , nemam ja problema ni sa cim , nek si ti meni ziv i zdrav , jebo bayern necu da se zamjerim ni sa kim :)
Bosanski_kralj

#17854 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

Kad će Pep skontati da protiv svake ekipe ne trebaju odbrambeni igrači biti na centru?

Jebem ga glupa i zadrta.
BHF_Manijak

#17855 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Fallen Angels wrote:Mosa nemoj se uvrijedit nisam uopce nikoga imenovao, vec se osjeti taj smrad i pljuvanje. Usput ne moras mene trolati ja ti nisam taj tip koji nasjeda na trol fore. Ja sam samo jasno stavio akcenat na ove navijace Bayerna na baterije i ove koji uopce nisu navijaci. I de mi eto reci zivota ti, sta sam pogrijesio u tom postu gospodine Manijace????
Nisam se tebi smijao, vec onom doskocicom od MOSALJOZE-ta. :mrgreen:
A ja se svakako nisam pronasao u postu, jer se ne deklarisem kao navijac Bayerna. :mrgreen:
Fallen Angels

#17856 Re: FC Bayern Munchen

Post by Fallen Angels »

De moke nisi onda ni trebao provocirat ako ti Bayern stvarno nije vrijedan toga. Ispljujete se i povucete. Ovako ispadate ko hijene jbt. Nek si i ti meni zdraviji i zivlji eto, moze li tako???
Fallen Angels

#17857 Re: FC Bayern Munchen

Post by Fallen Angels »

BHF_Manijak wrote:
Fallen Angels wrote:Mosa nemoj se uvrijedit nisam uopce nikoga imenovao, vec se osjeti taj smrad i pljuvanje. Usput ne moras mene trolati ja ti nisam taj tip koji nasjeda na trol fore. Ja sam samo jasno stavio akcenat na ove navijace Bayerna na baterije i ove koji uopce nisu navijaci. I de mi eto reci zivota ti, sta sam pogrijesio u tom postu gospodine Manijace????
Nisam se tebi smijao, vec onom doskocicom od MOSALJOZE-ta. :mrgreen:
A ja se svakako nisam pronasao u postu, jer se ne deklarisem kao navijac Bayerna. :mrgreen:
Momcino post sam pisao svom Zeljinom drugu Mosi, dzaba si uletio :mrgreen:
Kad nekog citiram u potpunosti to se vidi.
mO k3

#17858 Re: FC Bayern Munchen

Post by mO k3 »

Fallen Angels wrote:De moke nisi onda ni trebao provocirat ako ti Bayern stvarno nije vrijedan toga. Ispljujete se i povucete. Ovako ispadate ko hijene jbt. Nek si i ti meni zdraviji i zivlji eto, moze li tako???
:thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#17859 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

Pravdajte vi koliko hocete, ali onaj gol je najvise Neuerova krivica. Cuj procijenio da ce je igrac izbiti, a zaplivao u prazno :mrgreen:
Desi se, sta sad. I Kahn je znao primiti pacerski gol, a skinuti nemoguce.
madtv

#17860 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

...joj sranja u Ruandi

Prvi poraz sezone, dobro je to, da se malo skontaju :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#17861 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

MOSALJOZE wrote:Lsd,ako si gledao usporeni snimak,krenuo je prema lopti,i mislim da je cijenio da ce Muller izbaciti loptu,i onda je bilo kasno.Imao je dvije nevjerovatne intervencije(druga jeste bila gol,ali je malo falilo)
Iako uvijek pravim nuznu ogradu od svojih fudbalskih procjena, jer smatram da su mnogi na temi bolje potkovani od mene, misljenja sam da je Nojer ocekivao da ce odbranbeni igrac pocistiti situaciju. Pride je bio zaklonjen.

Lopta se nekako izmigoljila, pa i Giroud je vjerovatno (nenamjerno) igrao rukom.
Tomahawk11
Globalni moderator

#17862 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
MOSALJOZE wrote:Lsd,ako si gledao usporeni snimak,krenuo je prema lopti,i mislim da je cijenio da ce Muller izbaciti loptu,i onda je bilo kasno.Imao je dvije nevjerovatne intervencije(druga jeste bila gol,ali je malo falilo)
Iako uvijek pravim nuznu ogradu od svojih fudbalskih procjena, jer smatram da su mnogi na temi bolje potkovani od mene, misljenja sam da je Nojer ocekivao da ce odbranbeni igrac pocistiti situaciju. Pride je bio zaklonjen.

Lopta se nekako izmigoljila, pa i Giroud je vjerovatno (nenamjerno) igrao rukom.
Pa da je ocekivao, ne bi isao na loptu, a on je promasio cio fudbal.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#17863 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

"GOLMANU se mora tolerirati da godišnje izgubi nekoliko utakmica ali ih još više mora spasiti." poučak je Zlatka Žoge Škorića, jednog od najvećih vratara u Dinamovoj povijesti.
klopan

#17864 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

Ovom golmanu toleriramo sve.
Svi najveći golmani su imali najveće gafove.Nikad njemu ništa prigovorit`.
Utakmica je izgubljena taktički-i to je malo smješno da Arsen nadmudri tako "kvalitetnog trenera" kao što je Pep.

Dobra prilika za Barcelonine fanove da opet slete na ovu themu, da vide šta ima u komšijinoj avliji.
To meni izgleda, ko da neko od nas sad gleda gdje ima thema o Hitzfeldu, pa ako ga je neko slučajno naružio,
15 godina poslije no što je bio trener Bayern-a, da opletem po njemu.Niđe veze.

Mrtvi konj Alonso, uprazni biciklaš Thiago Alcantara- koji ne zna dodati loptu u noge, ali ipak to uvijek pokušava raditi
gledajuvši u suprotnu stranu da zavara protivnika.Polupokretni, nedovoljno fizički spreman, i psihički nemotiviran Vidal,
u sredini terena kao organizatori igre- sredina koja osvaja prostor sterilna, Muller i Lewa odmaknuti od gola,poklopljeni.
Arsen ga je nadmudrio u svakom smislu.
Ako tu dodamo još jednog Španca Bernata, koji zna ući u prostor- ali na pamet centrira, i u ključnim momentima
kada se gubi ulazi još jedan Pepov ljubimac- RAFINHA- to je morao biti krah.
Za ljubitelje Alcantare- on je direktni krivac za drugi gol, a što se mene tiče- ko je kriv za sve ono sinoć?
Pa onaj koji ih je postavio tako.

Živio Carlo, ili bilo ko drugi ko dolazi na njegovo mjesto.Neka i budu 4.u bundessligi- znam da se neću ovako se nervirati.
ultima_palabra

#17865 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

Da je greška, greška je. Ali da nije njega bilo, Bayern bi gubio 2:0 do tog trenutka.
Tomahawk11
Globalni moderator

#17866 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

klopan wrote:Ovom golmanu toleriramo sve.
Utakmica je izgubljena taktički-i to je malo smješno da Arsen nadmudri tako "kvalitetnog trenera" kao što je Pep.

Dobra prilika za Barcelonine fanove da opet slete na ovu themu, da vide šta ima u komšijinoj avliji.
To meni izgleda, ko da neko od nas sad gleda gdje ima thema o Hitzfeldu, pa ako ga je neko slučajno naružio,

Mrtvi konj Alonso, uprazni biciklaš Thiago Alcantara- koji ne zna dodati loptu u noge, ali ipak to uvijek pokušava raditi
gledajuvši u suprotnu stranu da zavara protivnika.Polupokretni, nedovoljno fizički spreman, i psihički nemotiviran Vidal,
u sredini terena kao organizatori igre- sredina koja osvaja prostor sterilna, Muller i Lewa odmaknuti od gola,poklopljeni.
Ako tu dodamo još jednog Španca Bernata, koji zna ući u prostor- ali na pamet centrira, i u ključnim momentima
Za ljubitelje Alcantare- on je direktni krivac za drugi gol, a što se mene tiče- ko je kriv za sve ono sinoć?

Živio Carlo, ili bilo ko drugi ko dolazi na njegovo mjesto.Neka i budu 4.u bundessligi- znam da se neću ovako se nervirati.
Ne sikiraj se, sad ce doci neko sa statistikom od 70 % dodavanja i 700 pasova :D
Sto je najgore, ova barselonizacija Bayerna prelazi i na njemacku reprezentaciju :skoljka:
Poceli i oni tika-taka :-)
Razumljivo mi je da fan/navijac Bayerna kritikuje ovakav sistem igre. Nije to Bayern. I ko god dodje poslije Guardiole, morace raditi kompletan remont.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#17867 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Nemojte sad zezat. Čeh je sinoć izvadio jedan, a možda i dva gola.

Jednostavno ima utakmica koje nesretno izgubiš, a sinoć je bila jedna od tih.
Fallen Angels

#17868 Re: FC Bayern Munchen

Post by Fallen Angels »

Slazem se sa svime osim za Pepa, Alonsa i Rafinhe. I imam neki osjecaj da si jedan od onih koje ce svaki trener da nervira, jer znam da te nervirao i prethodni trener. Pep nije ni do ramena Juppu po profesionalnosti, al brate sigurno si i po njemu paljbu sarao. Eto takav stav ja ne volim kod nas ljudi.
Fallen Angels

#17869 Re: FC Bayern Munchen

Post by Fallen Angels »

_BataZiv_0809 wrote:Nemojte sad zezat. Čeh je sinoć izvadio jedan, a možda i dva gola.

Jednostavno ima utakmica koje nesretno izgubiš, a sinoć je bila jedna od tih.
Upravo tako.
Fallen Angels

#17870 Re: FC Bayern Munchen

Post by Fallen Angels »

ultima_palabra wrote:Da je greška, greška je. Ali da nije njega bilo, Bayern bi gubio 2:0 do tog trenutka.
To ti tako ide moj Manijace, neki ljudi samo na par sekundi kao ribe upamte sta je sve Manuel izvadio, a nakon ona 2 gola odmah ne valja. Pa citavo prvo poluvrijeme su navaljivali na Gunnere ko rojevi strsljenova, to ako ko nije uocio corav je zivota mi. Arsen je bio izvana standardno smiren, al iznutra ga jeli crvi i prpa tusila dok je gledao kako mu ekipa bezidejno trckara po svojoj polovici terena. Imali skroz malo prilika i to je to. Drugo poluvrijeme im se isplatilo strpljenja, truda i srece pa su zavrsili pobjedom. Sta sad treba kao "strucni" pojedinci Bayerna prozvat propalim i losim jer nije uvijek pobjednik? Idiotizam.
NK33

#17871 Re: FC Bayern Munchen

Post by NK33 »

Sto nas prosvijetli istaknuti strucnjak iz prakse :lol:
Vidim igra se Football Manager, osvaja se sve zivo :D :run:
groove

#17872 Re: FC Bayern Munchen

Post by groove »

simonese wrote:
groove wrote:wer flotte sprüche hören will, muss nach münchen fahren. wer flotten fußball sehen will, muss werder anschauen 8-)
ja aber Werder der 80ziger Jahre
,
nema sanse da su igrali ljepse nego pod schaafom,
ali potrazicu na ebayu mozda neko prodaje kasete sa utakmicama iz tog perioda i da vidim sta toliko hvalis :D
MOSALJOZE

#17873 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Vidi groveta,ponovno mu ukljucili internet 8)
Tito_i_Partija

#17874 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

Nista, obavezno prodat' Neuera i dovest' Begovica. :D
Fallen Angels

#17875 Re: FC Bayern Munchen

Post by Fallen Angels »

Tito_i_Partija wrote:Nista, obavezno prodat' Neuera i dovest' Begovica. :D

Jbg Manuel je los, treba dovest boljeg golmana. Inace ce Bayern propast ako to ne ucine, a i pola sastava treba izmijenit :mrgreen:
Zaboravih i Guardiolu, njega maknut podhitno.
Post Reply