HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Benq

#17851 Re: HS kablovska

Post by Benq »

hrasno38 wrote: I da ako radis SpeedTest nemoj nikada prema nasim serverima u BiH jer njihova rora ne moze da primi tvoj zahtjev. Radi negdje prema Zapdanoj Evropi Bec, Minhen, Frankfurt i vidjet ces nevjerovatnu razliku.
:lol: oplakah
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#17852 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

hoggarr wrote:
hrasno38 wrote:Evo ti moj Trio odmah :D Tek kad ga dobijes vidjet ces sta je zajebancija i budi sretan dok si na HS-u.
Hvala na savjetu. Želim ti da se sve završi povoljno po tebe, i da ti se u cijelosti isporučuju usluge koje plaćaš, a da nam od sutra budeš opet onaj stari i veseli "hrasno38". Brate, puno si prgav kada si ljut. Pamet u glavu i sretno. Smanji optužbe i uvrede, a zahtjevaj sve ono na što imaš pravo i što plaćaš.
Jesam uzasno sam prgav i uzasno sam jebene naravi kad puknem a mogu tropiti ko kamen, vjeruj mi. Kazem ti u svoj ovoj dvomjesecnoj gunguli kunem ti se nisam ni jednom popizdio radi tehnickih problema te nisam ni sada puko sto su kanali nestali i sto mi je operatorica rekla da mi je istekao mjesec dana nego zato sto me dva mjeseca prave budalom sta sam potpisao u ugovoru i sta treba da mi isporuce. Imam osjecaj kao da se neko igra na serverima i iz zajebancije nekome gasi servise jer svaki put kada razgovaram sa njima u razgovoru dodjem do saznanja da mi nesto fali ili da nesto nije u redu. Non stop mijenjaju pravila i tretiraju me kao da sam njihov dugogodisnji korisnik sto nije tacno. Nisam dobio niti jednu pogodnost koju nude a ugovor mi je od 16.02.2016 kada sam presao sa HS-a KID14. Ali OK nisam radi toga ni zajebavao samo mi daj ono 100% sto sam trazio i potpisao.
hrasno38

#17853 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

Benq wrote:
hrasno38 wrote: I da ako radis SpeedTest nemoj nikada prema nasim serverima u BiH jer njihova rora ne moze da primi tvoj zahtjev. Radi negdje prema Zapdanoj Evropi Bec, Minhen, Frankfurt i vidjet ces nevjerovatnu razliku.
:lol: oplakah
hahahaha pa ja naskim rijcnikom receno:) heehhe evo ne radi mi na TV-u sa modulom Prva TVm RTS 2:) RTS 2 moguce radi prenosa tenisa a na Prvoj TV "Tvoje lice zvuci poznato" :? :?
crnivrag

#17854 Re: HS kablovska

Post by crnivrag »

hrasno38 wrote:
hahahaha pa ja naskim rijcnikom receno:) heehhe evo ne radi mi na TV-u sa modulom Prva TVm RTS 2:) RTS 2 moguce radi prenosa tenisa a na Prvoj TV "Tvoje lice zvuci poznato" :? :?
Tvoje lice zvuči poznato se zatamnjuje na zahtjev Prve TV, jer FTV i RTRS su otkupili prava za emitiranje ove emisije u BiH, i ista epizoda se emitira u istom terminu na sva tri kanala.
hrasno38

#17855 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

crnivrag wrote:
hrasno38 wrote:
Tvoje lice zvuči poznato se zatamnjuje na zahtjev Prve TV, jer FTV i RTRS su otkupili prava za emitiranje ove emisije u BiH, i ista epizoda se emitira u istom terminu na sva tri kanala.
aha onda je vjerovatno to samo zatamnjeno...hvala na jos jednoj pomoci :thumbup:
crnivrag

#17856 Re: HS kablovska

Post by crnivrag »

hrasno38 wrote:
aha onda je vjerovatno to samo zatamnjeno...hvala na jos jednoj pomoci :thumbup:

Nije frka.

Sad sam provjerio i RTS 2 je zatamnjen i putem resivera i putem DVB-C mreže na originalnoj Telemach digitalnoj shemi u Sarajevu, vrlo vjerovatno zbog umjetničkog klizanja, koje trenutno ide na tom kanalu.
nedims

#17857 Re: HS kablovska

Post by nedims »

Benq wrote:
The Realist wrote: Prijavljuj svaki kanal i traži smanjenje računa.... Nema to smisla.
Vjeruj mi drug ja sam jako strpljiv korisnik , i svasta mogu progledat kroz prste jer znam da im je HAOS sad zbog prebacivanja na novi signal , jer to nije samo po sistemu pusti novi signal i to je to. Ali iskreno malo me nervira sto je Discovery Science kodiran , i to se desilo u istom trenutku kada su ugasili Discovery ID. Ocekujem da ovo sutra u jutarnjim satima proradi jer sam pisao HS-u u pp jer su stvarno ljubazni i brzi sa rjesavanjem problema kada im se obratim. Sreca pa je internet odlican , nemam oscilacija, tu sam vec osjetljiv , u internet neka mi ne diraju :D .

Inace , na Discovery Science kanalu EPG radi uredno , ali slike nejmaaaa :mrgreen:
I kod mene je to bilo...Ja imam crni risiver i poslije restarta pojavi se slika.Morao sam dnevno po nekoliko puta restartovati kako bi odredjeni kanali bili u funkciji. Sve se je to desavalo u nekoliko dana pred dobivanje novog signala. Bilo je bas haoticno. U tim danima bilo je u jednom danu totalno izgubljen digitalni signal. Na intervenciju predstavnika HS-a dosao je tehnicar koji je jednim telefonskim razgovorom s nekim u firmi povratio digitalne kanale. Medjutim, ja sam tolerantan i imam strpljenja i sve se moze prevazici.
I sa novim signalom ima dosta sitnih problema koji mogu iritirati. Ja sam, sam sa sobom, rijesio da strpljivo sacekam kraj tranzicije i cvrsto sam uvjeren da ce biti sve u redu na zadovoljstvo svih nas korisnika HS-a ili TM.
hrasno38

#17858 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

nedims wrote:
Benq wrote:
The Realist wrote: Prijavljuj svaki kanal i traži smanjenje računa.... Nema to smisla.
Vjeruj mi drug ja sam jako strpljiv korisnik , i svasta mogu progledat kroz prste jer znam da im je HAOS sad zbog prebacivanja na novi signal , jer to nije samo po sistemu pusti novi signal i to je to. Ali iskreno malo me nervira sto je Discovery Science kodiran , i to se desilo u istom trenutku kada su ugasili Discovery ID. Ocekujem da ovo sutra u jutarnjim satima proradi jer sam pisao HS-u u pp jer su stvarno ljubazni i brzi sa rjesavanjem problema kada im se obratim. Sreca pa je internet odlican , nemam oscilacija, tu sam vec osjetljiv , u internet neka mi ne diraju :D .

Inace , na Discovery Science kanalu EPG radi uredno , ali slike nejmaaaa :mrgreen:
I kod mene je to bilo...Ja imam crni risiver i poslije restarta pojavi se slika.Morao sam dnevno po nekoliko puta restartovati kako bi odredjeni kanali bili u funkciji. Sve se je to desavalo u nekoliko dana pred dobivanje novog signala. Bilo je bas haoticno. U tim danima bilo je u jednom danu totalno izgubljen digitalni signal. Na intervenciju predstavnika HS-a dosao je tehnicar koji je jednim telefonskim razgovorom s nekim u firmi povratio digitalne kanale. Medjutim, ja sam tolerantan i imam strpljenja i sve se moze prevazici.
I sa novim signalom ima dosta sitnih problema koji mogu iritirati. Ja sam, sam sa sobom, rijesio da strpljivo sacekam kraj tranzicije i cvrsto sam uvjeren da ce biti sve u redu na zadovoljstvo svih nas korisnika HS-a ili TM.
Vjeruj mi citam tebe kao da citam sebe sve do danas kad mi je stvarno pukao film. Posotoje stvari za koje jednostavno covjek treba imati razumjevanja ali postoje neke koje su cisti nemar i bezobrazluk
nedims

#17859 Re: HS kablovska

Post by nedims »

Slazem se ... ali...sta imamo od toga da si kidamo zivce....a nista nismo, u ovoj fazi njihovog rada, u mogucnosti da promjenimo.
hrasno38

#17860 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

nedims wrote:Slazem se ... ali...sta imamo od toga da si kidamo zivce....a nista nismo, u ovoj fazi njihovog rada, u mogucnosti da promjenimo.
Vidi kod mene nema sta da se prijatelju promjeni ja sam do jucer imao ono sto sam potpisao i onda je to neko na svoju ruku i mimo ugovora promjenio. Dakle nisu u pitanju tehnicki problemi nego neciji nerad i nemar ili n edovoljna obucenost da radi na sistemu.
Maharadza

#17861 Re: HS kablovska

Post by Maharadza »

hrasno38 wrote:
nedims wrote:Slazem se ... ali...sta imamo od toga da si kidamo zivce....a nista nismo, u ovoj fazi njihovog rada, u mogucnosti da promjenimo.
Vidi kod mene nema sta da se prijatelju promjeni ja sam do jucer imao ono sto sam potpisao i onda je to neko na svoju ruku i mimo ugovora promjenio. Dakle nisu u pitanju tehnicki problemi nego neciji nerad i nemar ili n edovoljna obucenost da radi na sistemu.
Ma samo im ovdje na njihov acc javi i zaprijeti prelaskom na MojaTV (gdje su hvala Bogu Tobe došli pa sastavili više nego pristojnu ponudu), pa ćeš vidjeti kako će to riješiti u roku dan-dva! Tako sam ja Loyalty paket dobio jer sam tada imao i HS i LoL da biram i to iskoristio naravno za ucjenu, #nijemesramota! :mrgreen:
hrasno38

#17862 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

Maharadza wrote:
hrasno38 wrote:
Ma samo im ovdje na njihov acc javi i zaprijeti prelaskom na MojaTV (gdje su hvala Bogu Tobe došli pa sastavili više nego pristojnu ponudu), pa ćeš vidjeti kako će to riješiti u roku dan-dva! Tako sam ja Loyalty paket dobio jer sam tada imao i HS i LoL da biram i to iskoristio naravno za ucjenu, #nijemesramota! :mrgreen:
Ma vidi meni to nekako bez veze jer sam ovdje nekoliko puta napisao da ne bi presao na Moja TV ni pod prijetnjom oruzjem i zaista ne bih. Zao mi je sto LOL ima zaista losu infrastrukturu tj. slabo razvijenu jer oni su sad ubjedljivo najbolji u odnosu cijena/pruzene usluge i kod njih je u pitanju optika tako da je kvalitet vrh. Ali ja nisam nezadovoljan i sa ovim sto imam sad ali sam uzasno nezadovoljan sa TM kao firmom jer se ponasaju uzasno neodgovorno i neprofesionalno. Medjutim taj bezobrazluk za temelj ima nekonkurentnost jer da ja imam sad ovdje mogucnost da izaberem i LOL oni bi trcali oko mene ko blesavi. Medjutim sto je najgore od svega neko ce jedan dan zaista puci ko fosna uletiti im tamo na Stupu i nekoga olesiti od batina. Ja sam nedavno bio u BBI kad je boba falila da i to jos stariji covjek izazove takav incident naravno krivicom TM zaposlenika koji nemaju blage veze sa vezom.
House

#17863 Re: HS kablovska

Post by House »

Benq wrote:
House wrote:zaključan crime and investigation?

zašto jbt?
Ne znam da li je kod tebe proradio , ali kod mene radi. Ali jos uvijek mi je zakljucan Discovery Science..
meni otključan :-) :lol:
The Realist

#17864 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Benq wrote:

A isti sam, znaš da su mi zato govorili da radim za HS, samo što od kako sam prešao na najveći Duo Net paket, očekujem da mi sve radi kako treba, jer puno je to novca koje im dajem / ću davati, a.B.d.! Zato i prijavljujem sve, naravno bez vikanja, psovanja i slično, ali razumijem zašto neki polude, jer stvarno čovjek nekada ispadne budala, jer oni imaju lošu komunikaciju.

Imam osjećaj da individualno stvarno svi sve rade najbolje što mogu, ali timski to ne ide.

Na tvom mjestu bih se žalio, jer su oko 2,5 mjeseca prošla od preuzimanja, ili čak i više, tako da bi stvarno bio red neke stvari ne prave probleme, ili da nas barem obavijeste.
hrasno38

#17865 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

The Realist wrote:
Benq wrote:

A isti sam, znaš da su mi zato govorili da radim za HS, samo što od kako sam prešao na najveći Duo Net paket, očekujem da mi sve radi kako treba, jer puno je to novca koje im dajem / ću davati, a.B.d.! Zato i prijavljujem sve, naravno bez vikanja, psovanja i slično, ali razumijem zašto neki polude, jer stvarno čovjek nekada ispadne budala, jer oni imaju lošu komunikaciju.

Imam osjećaj da individualno stvarno svi sve rade najbolje što mogu, ali timski to ne ide.

Na tvom mjestu bih se žalio, jer su oko 2,5 mjeseca prošla od preuzimanja, ili čak i više, tako da bi stvarno bio red neke stvari ne prave probleme, ili da nas barem obavijeste.
Ja nemam zaista prigovor na ovdje ekipu HS-a na Klixu, niti na montere ali na 1360 ovi sto se javljaju imam osjecaj da ne znaju 50% stvari koje bi morali znati i ostali pocevsi od inzinjera koji rade a pogotovo oni koji vode racuna o papirima i ugovorima. Ja kazem za 10 godina HS-a ja ih nisam mislim 5 puta zvao, sve radilo i sve ferceralo. Dobio sam profesionalan ugovor od HS-a a ne komad papira na kojem uopste nemam da budem iskren koje usluge sam trazio. Ugovor mi je jedan jebeni list papira i to kopija. Zato imam na reversima od modula i od receivera sta sam trazio od usluga. Ako se sutra zaganjamo mogu se slikati sa ovim ugovorom jer po njemu ja sam uzeo "nista" na 24 mjeseca:) Ali sam prije mjesec i kusur sa nekim njihovim PR-om rjesio telefonski usluge koje hocu i mislio sam da je to gotovo kad jeste djavola. Ja sam medju prvim dobio u gradu novu mrezu i dan danas imam ovakve probleme.
Last edited by hrasno38 on 04/04/2016 09:06, edited 1 time in total.
rizibizi

#17866 Re: HS kablovska

Post by rizibizi »

hrasno38 wrote:Ma vidi meni to nekako bez veze jer sam ovdje nekoliko puta napisao da ne bi presao na Moja TV ni pod prijetnjom oruzjem i zaista ne bih. Zao mi je sto LOL ima zaista losu infrastrukturu tj. slabo razvijenu jer oni su sad ubjedljivo najbolji u odnosu cijena/pruzene usluge i kod njih je u pitanju optika tako da je kvalitet vrh. Ali ja nisam nezadovoljan i sa ovim sto imam sad ali sam uzasno nezadovoljan sa TM kao firmom jer se ponasaju uzasno neodgovorno i neprofesionalno. Medjutim taj bezobrazluk za temelj ima nekonkurentnost jer da ja imam sad ovdje mogucnost da izaberem i LOL oni bi trcali oko mene ko blesavi. Medjutim sto je najgore od svega neko ce jedan dan zaista puci ko fosna uletiti im tamo na Stupu i nekoga olesiti od batina. Ja sam nedavno bio u BBI kad je boba falila da i to jos stariji covjek izazove takav incident naravno krivicom TM zaposlenika koji nemaju blage veze sa vezom.
Logosoft, to su oni sto su ostali bez telemach kanala a ostavili istu cijenu pretplate jer se oni jos uvijek nadaju. Da, da to su isti oni sto su povecali brzine interneta a ruteri im ne mogu progurati te nove brzine i problem rjesavaju instrukcijom nakacite drugi ruter. I toliko su jadni da ne mozes sa njihovog fixnog broja Tmach call centrar prozvati, to vec ni u Sjevernoj Koreji nema. Kao sto rekoh sto puta do sada svi su oni u 5 dkg samo je pitanje ko jos i za usi vuce.
made_in_sarajevo

#17867 Re: HS kablovska

Post by made_in_sarajevo »

ja stvarno ne znam sta se vi zalite, fino ljudi rekli do 1.8.2016 imamo kanale, samo nisu rekli po kojem kalendaru. mozda ljudi gledaju kalendar gdje je 1.8.2016 ustvari po njihovom 1.4.2016 :mrgreen:
Benq

#17868 Re: HS kablovska

Post by Benq »

Danas bi trebali objavit u koje ulice pustaju signal u ovoj sedmici..
hrasno38

#17869 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

Najosnovnija prevara kojom smo obasuti je ta da mi koji smo bili na HS-u i koji smo presli na TM se ne smatramo novim korisnicima!!! To je nevidjeno tumacenje sa kojim treba da se pozabave sudovi.
Benq

#17870 Re: HS kablovska

Post by Benq »

hrasno38 wrote:Najosnovnija prevara kojom smo obasuti je ta da mi koji smo bili na HS-u i koji smo presli na TM se ne smatramo novim korisnicima!!! To je nevidjeno tumacenje sa kojim treba da se pozabave sudovi.
Vidi ovako , kod nas su MH Company , HS i HKB-Net. MH korisnici potpisuju ugovor sa Telemachom , a HS i HKB potpisuju ugovore sa tim kompanijama ukoliko zele nove pakete, zbog toga nas i vode kao postojece korisnike jer mi koji smo korisnici HS-a odnosno HKB-a , ne potpisujemo ugovor iskljucivo sa Telemachom nego sa HS/HKB-om.

Evo primjer ova hs-hkb.ba stranica , kad je otvoris imas tri kategorije "HS , HKB i MH" , kad kliknes na MH onda te baci na Telemach stranicu , a kad odes na HS ili HKB oni imaju zasebnu stranicu i posebno importovane pakete.
hrasno38

#17871 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

Benq wrote:
hrasno38 wrote:Najosnovnija prevara kojom smo obasuti je ta da mi koji smo bili na HS-u i koji smo presli na TM se ne smatramo novim korisnicima!!! To je nevidjeno tumacenje sa kojim treba da se pozabave sudovi.
Vidi ovako , kod nas su MH Company , HS i HKB-Net. MH korisnici potpisuju ugovor sa Telemachom , a HS i HKB potpisuju ugovore sa tim kompanijama ukoliko zele nove pakete, zbog toga nas i vode kao postojece korisnike jer mi koji smo korisnici HS-a odnosno HKB-a , ne potpisujemo ugovor iskljucivo sa Telemachom nego sa HS/HKB-om.

Evo primjer ova hs-hkb.ba stranica , kad je otvoris imas tri kategorije "HS , HKB i MH" , kad kliknes na MH onda te baci na Telemach stranicu , a kad odes na HS ili HKB oni imaju zasebnu stranicu i posebno importovane pakete.
Hahhaha suti nista me ne pitaj:) Da upravo sam saznao da ja fakticki nisam uopste na TM nego na HKB-net. Dalje uopste mi nije u palikaciji upisano ni da zelim HD paket ni da na drugom TV-u zelim osnovni paket. Kad sam pokazao osobi sa kojom sam razgovarao u centru ugovor uhvatila se za glavu jer ja na ugovoru nemam apsolutno nista ubiljezeno osim da hocu uslugu na 24 mjeseca. Ovo je jebe lud zbunjenog. Da i moze na dodtani TV usluga koju imas na prvom TV-u ali cu je tek moci aktivirati od sljedeceg mjeseca. RTS1 nemam zato sto sa u stvari na HKB-u....elem jednom rjecju ovo je strasno!!!!
hoggarr

#17872 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

Nažalost, nakon akvizicije pretplatnici su preuzeti kao inventar. Problem je što smo odmah prihvatili njihova pravila igre, ali ima Boga, konkurencija se budi pa se njihova pravila mijenjaju u korist pretplatnika.

Najgore su prošli pretplatnici koji su potpisali Ugovor po nepovoljnijim uslovima. Prilikom potpisivanja Ugovora treba pročitati aktuelne opće uslove poslovanja, jer su oni vezani uz Ugovor. Mada je smješan njihov Ugovor, koliko sam primjetio radi se o klasičnom Zahtjevu sa nizom zahtjevanih opcija i na kraju sitnim fontom slijedi:

"Sastavni dio ovog Ugovora su aktuelni Uslovi poslovanja i Cjenovnik Mrežnog operatera. Potpisom ovog Ugovora Pretplatnik izjavljuje da je upoznat sa sadržajem i da u cjelosti prihvata Uslovi poslovanja i
Cjenovnik Mrežnog Operatera koji su mu uručeni prilikom sklapanja osnovnog Ugovora, a isti su dostupni i na web stranici: http://www.telemach.ba i na svakom prodajnom mjestu Mrežnog operatera. Potpisom Pretplatnik potvrđuje tačnost podataka te daje saglasnost Mrežnom operateru za obradu podataka navedenih u Ugovoru za potrebe vlastitih evidencija i proslijeđivanja podataka radi zaštite Pretplatnikovih i interesa Mrežnog operatera te sprječavanja zloupotrebe ili prodaje usluga Mrežnog operatera, na način opisan u Uslovima poslovanja
"

Nigdje u njihovom Ugovoru ne stoje prava i obaveze kao ni pouka o pravnom lijeku, što je obaveza svakog Ugovora, a ne vezivati pretplatnika za opće uslove. Mogli su se pozvati i na najveći pravni akt u jednoj državi - Ustav, kada su sastavljali sadržaj Ugovora koliko su ga uopćili.

U Ugovor HS-a se vidi pravedniji i definiraniji odnos s pretplatnicima.
hrasno38

#17873 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

hoggarr wrote:
Nažalost, nakon akvizicije pretplatnici su preuzeti kao inventar. Problem je što smo odmah prihvatili njihova pravila igre, ali ima Boga, konkurencija se budi pa se njihova pravila mijenjaju u korist pretplatnika.

Najgore su prošli pretplatnici koji su potpisali Ugovor po nepovoljnijim uslovima. Prilikom potpisivanja Ugovora treba pročitati aktuelne opće uslove poslovanja, jer su oni vezani uz Ugovor. Mada je smješan njihov Ugovor, koliko sam primjetio radi se o klasičnom Zahtjevu sa nizom zahtjevanih opcija i na kraju sitnim fontom slijedi:

"Sastavni dio ovog Ugovora su aktuelni Uslovi poslovanja i Cjenovnik Mrežnog operatera. Potpisom ovog Ugovora Pretplatnik izjavljuje da je upoznat sa sadržajem i da u cjelosti prihvata Uslovi poslovanja i
Cjenovnik Mrežnog Operatera koji su mu uručeni prilikom sklapanja osnovnog Ugovora, a isti su dostupni i na web stranici: http://www.telemach.ba i na svakom prodajnom mjestu Mrežnog operatera. Potpisom Pretplatnik potvrđuje tačnost podataka te daje saglasnost Mrežnom operateru za obradu podataka navedenih u Ugovoru za potrebe vlastitih evidencija i proslijeđivanja podataka radi zaštite Pretplatnikovih i interesa Mrežnog operatera te sprječavanja zloupotrebe ili prodaje usluga Mrežnog operatera, na način opisan u Uslovima poslovanja
"

Nigdje u njihovom Ugovoru ne stoje prava i obaveze kao ni pouka o pravnom lijeku, što je obaveza svakog Ugovora, a ne vezivati pretplatnika za opće uslove. Mogli su se pozvati i na najveći pravni akt u jednoj državi - Ustav, kada su sastavljali sadržaj Ugovora koliko su ga uopćili.

U Ugovor HS-a se vidi pravedniji i definiraniji odnos s pretplatnicima.
Njihov ugovor je vjeruj mi jedan bezvrijedan papir....makar ovo sto ja imam jer ponavljam na tom ugovoru ja nisam uzeo nista od usluga na 24 mjeseca:) i nemam cak nista ni sitnim slovima napisano hahahah...ugovor sa HS-om je imao 4-5 listova a ovdje samo kopija jednog. Ja kao potpisnik ugovora moram imati jedan orginalni primjerak ugovora. Sad da sam dzukac mogao bi hladno kada racuni dodju reci da ja te usluge nemam ali posto sam legalista i uvijek sam u zivotu sve platio sto sam koristio platit cu i ovaj put.
zastavnik22

#17874 Re: HS kablovska

Post by zastavnik22 »

Benq wrote:Danas bi trebali objavit u koje ulice pustaju signal u ovoj sedmici..
Ima li iko iz Grbavicke ulice da potvrsdi da je dobio novi signal.Ja skeniram svaki dan i nista uvijek istih 152 kanala.
kemox

#17875 Re: HS kablovska

Post by kemox »

Ja stvarno ne znam što se raja žali. Meni radi sve, svi mi kanali otključani osim HBO i Cinemax. Jedino me ponekad zeza frekvencija 634, a taj problem imam od ranije.
Locked