Meni najvise bode u oci prvih 15 minuta Barcine igre tu su mi nekako tanki
Volio bih vidjeti Davida od pocetka utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
U fudbalu ništa nije nemoguće, daleko od toga... Ali, slijede te 2 utakmice protiv Real Madrida, što će vjerujem dodatno da pogorša psihičko stanje i moral ekipe, a nemaju dovoljno čvrstu ruku na klupi da to sve izvede na pravi put. Čak sumnjam da će i jednu od te dvije utakmice dobiti.kisni indijanac wrote:nije nedostižno, ne vjerujem da mogu dva puta ponoviti ono blijedo izdanje sa san sira, ipak je to barca...skenderija je dobro primijetio ako se ne varam..poslije toliko utakmica protiv milana, morala je doći i ta sa porazom, zato ni ja nisam bio sretan sa žrijebom, ima još tih 90 min. vidjećemo....MoSa LjoŽe wrote:Na žalost Barcelona ni pomoću filmskih trikova nije u stanju stići ovih 2:0, a mislio sam da će bez ikakvih problema proći Milana.
Iz tvojih usta u Božije uši što kažuDr. Kuca wrote:Mozes ti imat fenomenalne igrace al ako je trener "los" ili nije "autoritet" onda nije to-to. Vidimo najsvjeziji primjer Barcelona od odlaska Tita, od ranije Real.
Ja sam ubjedjen da Barca prolazi, Milan je dao 150% od sebe, Barca nije ni 50.
ma pep ima posla preko glave. treba se pripremiti za novu sezonu, posloziti tim (na papiru), milion stvari. jedan od razloga zasto je prihvatio bayern je bio taj sto su mu oni (pored chelsieja) jedini mogli garantovati iducu sezonu, tako da ima dovoljno vremena da se spremi. (svi ostali klubovi koji su pregovarali imaju trenere pod ugovorima).LSD wrote:Pep nije ravaku da se poziva po potrebi, covjek je svakako vec potpisao za Bayern.
Mada ne znam kako to ide sa trenerimada li se i oni prijavljuju UEFI kao i igraci?? može li se uopšte angažovati naknadno
i znaci li to da bi (po pravilima) morali prvo Titu dati otkaz, u slucaju ako bi odlucili dovesti novog trenera
![]()
Ne znam pravilo ali sta se moze promijeniti za 15 dana? Tito se vraca u aprilu a do tada ko ziv ko mrtav. Ova sezona je takva kakva je. Ne vjerujem da je Roura kriv iako vidim da ga svi optuzuju. Barcelona ima automatizme koje je uveo Tito, a Roura ih samo primjenjuje. Problem se treba analizirati od pocetka sezone. Tito je kao glavni cilj postavio ono sto je izgledalo nemoguce: spojiti da Xavi, Iniesta,Messi i Cesc igraju skupa i da jedan drugome ne smetaju. U pocetku je izglealo traljavo ali na kraju je uspio. Protivnici skeniraju sistem i uspjeli su da ga demontiraju. Od Pellegrinija u kupu (2-2) svi su postavili istu taktiku, pritisak sa dvije linije prva na 35 metara a druga na 25. Kako Iniesta koji je zrtvovan u ovom sistemu treba sa igra krilo a to nije i po inerciji ide u sredinu, dolazi do zagusenja na sredini terena. Jedinu komotnu utakmicu koju je Barcelona odigrala od nove godine bila je protiv Getafe-a Zasto? Igrao se stari Pepov 4-3-3, a Luis Garcia ga nije ocekivao. Getafe je slab ok, ali Osasuna i Granada su isti nivo ili cak i losiji ali su ustopali Barcelonu. Osasuna dok nije ostala bez igraca je bila ravnopravna a protiv Granade je bilo povuci potegni. Golovi iz odbice i slobodnog udarca. Ako se sjecas, dok je bio Pep cekalo se sat pred utakmicu sa se vidi sastav a danas svi vec znamo prvih 11. Barcelona ima alternativa, 4-3-3 sa Fabregasom, 4-3-3- bez njega i sa Villom (Tellom) da se rasiri protivnicka odbrana i na kraju kao sto je to jedan forumas juce rekao, moze se u slucaju krajnje nuzde izvuci i onaj ludacki 3-4-3. Dakle ima Barcelona taktickih mogucnosti. Neki to zovu plan B , drugi opet rokada u sistemu matrici. To nije problem. Ove godine je problem podatak da su primljena 44 gola u 40 utakmica. To je nedopustivo. Zadnjih 10 utakmica Barcelona nije uspjela sacuvati svoj mrezu. Ako se taj problem rijesi, Barcelona je rijesila vise od 90 % svojih problema.LSD wrote:Pep nije ravaku da se poziva po potrebi, covjek je svakako vec potpisao za Bayern.
Mada ne znam kako to ide sa trenerimada li se i oni prijavljuju UEFI kao i igraci?? može li se uopšte angažovati naknadno
i znaci li to da bi (po pravilima) morali prvo Titu dati otkaz, u slucaju ako bi odlucili dovesti novog trenera
![]()
Čelnici fudbalskog kluba Barselona saopštili su da planiraju da organizuju prijateljsku utakmicu protiv kombinovanog tima Izraelaca i Palestinaca, kako bi promovisali mir u pojasu Gaze. Vrijeme i mjesto odigravanja utakmice nisu saopšteni, a izraleski mediji prenose da bi utakmica mogla biti održana 31. jula na stadionu "Ramat Gan" u blizini Tel Aviva
Imali su pregršt vremena da riješe taj problem - citavo ljeto.skenderija04 wrote:Ne znam pravilo ali sta se moze promijeniti za 15 dana? Tito se vraca u aprilu a do tada ko ziv ko mrtav. Ova sezona je takva kakva je. Ne vjerujem da je Roura kriv iako vidim da ga svi optuzuju. Barcelona ima automatizme koje je uveo Tito, a Roura ih samo primjenjuje. Problem se treba analizirati od pocetka sezone. Tito je kao glavni cilj postavio ono sto je izgledalo nemoguce: spojiti da Xavi, Iniesta,Messi i Cesc igraju skupa i da jedan drugome ne smetaju. U pocetku je izglealo traljavo ali na kraju je uspio. Protivnici skeniraju sistem i uspjeli su da ga demontiraju. Od Pellegrinija u kupu (2-2) svi su postavili istu taktiku, pritisak sa dvije linije prva na 35 metara a druga na 25. Kako Iniesta koji je zrtvovan u ovom sistemu treba sa igra krilo a to nije i po inerciji ide u sredinu, dolazi do zagusenja na sredini terena. Jedinu komotnu utakmicu koju je Barcelona odigrala od nove godine bila je protiv Getafe-a Zasto? Igrao se stari Pepov 4-3-3, a Luis Garcia ga nije ocekivao. Getafe je slab ok, ali Osasuna i Granada su isti nivo ili cak i losiji ali su ustopali Barcelonu. Osasuna dok nije ostala bez igraca je bila ravnopravna a protiv Granade je bilo povuci potegni. Golovi iz odbice i slobodnog udarca. Ako se sjecas, dok je bio Pep cekalo se sat pred utakmicu sa se vidi sastav a danas svi vec znamo prvih 11. Barcelona ima alternativa, 4-3-3 sa Fabregasom, 4-3-3- bez njega i sa Villom (Tellom) da se rasiri protivnicka odbrana i na kraju kao sto je to jedan forumas juce rekao, moze se u slucaju krajnje nuzde izvuci i onaj ludacki 3-4-3. Dakle ima Barcelona taktickih mogucnosti. Neki to zovu plan B , drugi opet rokada u sistemu matrici. To nije problem. Ove godine je problem podatak da su primljena 44 gola u 40 utakmica. To je nedopustivo. Zadnjih 10 utakmica Barcelona nije uspjela sacuvati svoj mrezu. Ako se taj problem rijesi, Barcelona je rijesila vise od 90 % svojih problema.LSD wrote:Pep nije ravaku da se poziva po potrebi, covjek je svakako vec potpisao za Bayern.
![]()
Čelnici fudbalskog kluba Barselona saopštili su da planiraju da organizuju prijateljsku utakmicu protiv kombinovanog tima Izraelaca i Palestinaca, kako bi promovisali mir u pojasu Gaze. Vrijeme i mjesto odigravanja utakmice nisu saopšteni, a izraleski mediji prenose da bi utakmica mogla biti održana 31. jula na stadionu "Ramat Gan" u blizini Tel Aviva
Pitanje je da li bi on htio da se vrati nakratko.omega369 wrote:Svasta!![]()
ne vidim niti jedan jedini razlog da ne potraze privremenog trenera. a pep slobodan do ljeta svakako

Ne sumnjam ja u ekipu, ali sumnjam u prolaz za cetvrtfinale LP....evo i zašto:skenderija04 wrote:Ni meni nije jasno ovo oko stopera. Pa i da ga nisu doveli imali su Bartru. Song je tu da skine Busquetsu 10-15 utakmica i on je svoje odradio, odlican tranfer. Probao je kao stoper ali ne ide. Tito ga vise ne stavlja, priznao je gresku i to cijenim. Sad je gotovo, evo nas u Martu. Sezona nece biti neuspjesna bude sta bude protiv Madrida i Milana. Ja i dalje vjerujem da ce biti dobro. Zasto da sumnjam u ekipu koja je izgubila samo tri utakmice ove sezone?
Ovima gori pod nogama ( ako vec nije dogorilo) a Mourinha boli neka stvar za ovu utakmicu. Ne bi bilo iznenadjenje da odigraju nerjeseno u Korunji505sCrtom wrote:vidi sad ovo. k'o sapunica. "To beat Real Madrid, we have to play like Milan did against Barça"
mozda nam bas mourinho pokaze kako se razbija autobus.
Naravno, svi su pod kontrolom malog diktatotaDonVito wrote:Barsi trener ne treba![]()
Roura nije nista kriv, uostalom on kao i Tito rade pod komandom Mesija, Ćavija, Injeste, Puzola..
Upravo takoskenderija04 wrote:Naravno, svi su pod kontrolom malog diktatotaDonVito wrote:Barsi trener ne treba![]()
Roura nije nista kriv, uostalom on kao i Tito rade pod komandom Mesija, Ćavija, Injeste, Puzola..![]()
![]()
![]()
![]()
Pa sta ce mali diktator smisliti protiv Milana pa da se ispuni tvoja prognoza?DonVito wrote:Upravo takoskenderija04 wrote:Naravno, svi su pod kontrolom malog diktatotaDonVito wrote:Barsi trener ne treba![]()
Roura nije nista kriv, uostalom on kao i Tito rade pod komandom Mesija, Ćavija, Injeste, Puzola..![]()
![]()
![]()
![]()
Messi ako bude imao volje zabijati moja prognoza ce biti minimalac.Pa sta ce mali diktator smisliti protiv Milana pa da se ispuni tvoja prognoza?
Pa mogli su im onda pustiti 4:0, tek onda bi nas zaslijepiliDonVito wrote:Messi ako bude imao volje zabijati moja prognoza ce biti minimalac.Pa sta ce mali diktator smisliti protiv Milana pa da se ispuni tvoja prognoza?
Milan je i dalje slab da se razumijemo dok rezultat iz prve tekme je plan Barse da zaslijepi rajuoni ne mogu dati gola u gostima.