Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
last mohicans

#17851 Re: Sarajevski derbi

Post by last mohicans »

Samo da se Hurtiću sjetim familije kad ga je onaj neotesani papak nadmudrio i navukao na seljčki antifudbal. Jakuboviću se također sjetim familije i onom što ga je učio šta znači kriterij. Uradio je isto kao onaj na Grbavici,je li Valjić, sad nije ni bitno. Dozvolio kostolomsku igru sa sjeckanjem,još je nešta maho prilkom svakog faula i glumio autoritet.
Stevanović je sam izašao kada je vidio da ga ovaj ni pod razno ne misli izbaciti.
Zeljo nije bio bolji, imao je domaćinsko suđenje i gori je bio, iako to ne umanjuje pobjedu. Za razliku od Grbavice kad je potpuno zasluženo dobio, ovo je zalosno da jedna ekipa na onaakv način odnese tri boda, zato i jesam ljut.
insaneinthebrain

#17852 Re: Sarajevski derbi

Post by insaneinthebrain »

plain vanilla wrote:
insaneinthebrain wrote: placi placi manje ces piskiti :lol: :lol: :lol:
zasto da ja placem? pa nama ovo odgovara :?
cuj zasto, znas ti zasto
Ricken

#17853 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

plain vanilla wrote:Zali Boze odvojenog vremena
utakNica i sudjenje nula
Sarajevo pokradeno

Zeljo se opet provukao kao i u TZ , haman mevlute prave, sta li
cestitke na tri boda, pobjedu vala ne mogu cestitati

I nemoj, ko da te je neko nešto pitao.
Pulse460

#17854 Re: Sarajevski derbi

Post by Pulse460 »

rumenige_brajtner wrote:
Pulse460 wrote: Nazalost da...
Al ce biti fino za nekoliko godina kad se Seljo ugasi zbog dugova, a mi u uzmemo titulu...
Hahahahaha
Tada cete vjerovatno poceti da "zivite" za Olimpic
uzmi snickers, kad si gladan nisi svoj
Hahahahahahahahaha
Uzecu, uzecu
U medjuvremenu sredite stolice sa novum cudesnim sredstvom za ciscenjem i vodom koju nemate na "europskoj" Sadaka areni
vryzas

#17855 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

cuj Laze L. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....haj trkni do Jagomira i tuspasi se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lakilaka

#17856 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

zasluzena pobjeda plavih. maleni neka placu.
lajk

#17857 Re: Sarajevski derbi

Post by lajk »

Trebali bi vi igrace na balet upisat :D
LunaLati

#17858 Re: Sarajevski derbi

Post by LunaLati »

plain vanilla wrote:Zali Boze odvojenog vremena
utakNica i sudjenje nula
Sarajevo pokradeno

Zeljo se opet provukao kao i u TZ , haman mevlute prave, sta li
cestitke na tri boda, pobjedu vala ne mogu cestitati

Vala ga i ti pretjera, što jeste jeste.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#17859 Re: Sarajevski derbi

Post by plain vanilla »

insaneinthebrain wrote:
plain vanilla wrote:
insaneinthebrain wrote: placi placi manje ces piskiti :lol: :lol: :lol:
zasto da ja placem? pa nama ovo odgovara :?
cuj zasto, znas ti zasto
moj post jutros
plain vanilla wrote:Ova tema izgleda jako tuzno, navijaci oba tima kao da su kapitulirali. Niko ne zeli preuzeti ulogu favorita, reci da je siguran u pobjedu svog tima. Da se nije desio Kup, mislim da bi situacija bila drugacija, Plavo proljece, lokomotiva...Manijaci bi bili sigurni u pobjedu.
Valjda je Edisu doslo iz guzice u glavu, pa je nesto promijenio u igri. I, evo dajem 5 KM na Zelju :mrgreen:
Ricken

#17860 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

last mohicans wrote:Samo da se Hurtiću sjetim familije kad ga je onaj neotesani papak nadmudrio i navukao na seljčki antifudbal. Jakuboviću se također sjetim familije i onom što ga je učio šta znači kriterij. Uradio je isto kao onaj na Grbavici,je li Valjić, sad nije ni bitno. Dozvolio kostolomsku igru sa sjeckanjem,još je nešta maho prilkom svakog faula i glumio autoritet.
Stevanović je sam izašao kada je vidio da ga ovaj ni pod razno ne misli izbaciti.
Zeljo nije bio bolji, imao je domaćinsko suđenje i gori je bio, iako to ne umanjuje pobjedu. Za razliku od Grbavice kad je potpuno zasluženo dobio, ovo je zalosno da jedna ekipa na onaakv način odnese tri boda, zato i jesam ljut.
:D :D :D

Kakav merak.

Al eto to što nisu znali dat go sa razdaljine od 1- 7 metara to nema veze. :D
rumenige_brajtner

#17861 Re: Sarajevski derbi

Post by rumenige_brajtner »

Pulse460 wrote: Hahahahahahahahaha
Uzecu, uzecu
U medjuvremenu sredite stolice sa novum cudesnim sredstvom za ciscenjem i vodom koju nemate na "europskoj" Sadaka areni
Image
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#17862 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

jeza u ledja wrote:
hrasno38 wrote:
jeza u ledja wrote:Naravno da je sudija sjebao Sarajevo. Trebali smo igrati s igracem vise zadnjih sat vremena. Nije problem kako je Zeljeznicar igrao, vec sto to sudija nije sankcionisao.

U drugom poluvremenu nismo imali srece i to je to. Favorizovani Zeljeznicar bio smijesan. Sretno pobijedili, za razliku od prosli put. No dobro, tako cesto i zavrse derbiji. Cestitam vam vjerovatni prolaz u Evropu.

Inace vrlo losa utakmica. Valjanje i jednih i drugih od samog pocetka.
Obozavam ovao ove relane navijace. Eto Zeljo je bio smijesan a vi ste izgledali kao ozbiljno. E pa popusili ste ga ove sezone oba puta ozbiljno i ja bi se samo usutio.....sto se tice igre svoje komentar sam dao.....sta je trebao da da Bekicu sto je udario igraca bez lopte....da ga mozda malo pomilki po glavi i kaze da to ne valja raditi :maca:
Ko prica o Bekicu? Gdje sam ja spomenuo Bekica?

Je li to hoces reci da ste bili bolja ekipa na terenu? Samo mi to reci.
Pa Bekic je dobio crveni karton....bar tako pise a ti kukas kako vas je sudija sjebo. Nije bio Zeljo bolji ali nije vala bio ni nesto losiji.....medjutim uvijek je bolji onaj koji pobjedi zato dzaba ti plakanje
JOINT_1921
Vozim: odlično

#17863 Re: Sarajevski derbi

Post by JOINT_1921 »

ŽEEEEELJOOOOOOOOOOO

Image

Plačite pitari :lol: :lol: :lol:

P.S. vanilla, dosadna si, nikog ne zanima tvoje misljenje. :zzzz:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#17864 Re: Sarajevski derbi

Post by plain vanilla »

hrasno38 wrote:
Pa Bekic je dobio crveni karton....bar tako pise a ti kukas kako vas je sudija sjebo. Nije bio Zeljo bolji ali nije vala bio ni nesto losiji.....medjutim uvijek je bolji onaj koji pobjedi zato dzaba ti plakanje
Stevanovic je trebao dobiti crveni, o tome pise
vryzas

#17865 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

:sax: zbog ppk kompleksasa 8)
JOINT_1921

#17866 Re: Sarajevski derbi

Post by JOINT_1921 »

Predaj se GLAVA! ODLAZI UBLEHO! :mrgreen:

Image
Ricken

#17867 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

plain vanilla wrote:
hrasno38 wrote:
Stevanovic je trebao dobiti crveni, o tome pise
Jeste po pitarskim i tvojim pravilima. Prvo nije treba dobiti prvi žuti karton jer ga je frajer spucao vidi čuda bez lopte laktom u glavu. Ako je to razlog što kukate na suđenje nemamo o čemi pričati. Vozdricaaaa.
JOINT_1921

#17868 Re: Sarajevski derbi

Post by JOINT_1921 »

Kakva dominacija u navijanju. 8-) :lol: 8-)
vryzas

#17869 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

pfening papcina kompleksasko-prevarantska
Last edited by vryzas on 25/04/2016 13:10, edited 1 time in total.
Samprotivsviju

#17870 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

Cestitke strumfovima, dosta srece, ali jebiga pobjeda je pobjeda :bih:
Zastozato

#17871 Re: Sarajevski derbi

Post by Zastozato »

last mohicans wrote:Samo da se Hurtiću sjetim familije kad ga je onaj neotesani papak nadmudrio i navukao na seljčki antifudbal. Jakuboviću se također sjetim familije i onom što ga je učio šta znači kriterij. Uradio je isto kao onaj na Grbavici,je li Valjić, sad nije ni bitno. Dozvolio kostolomsku igru sa sjeckanjem,još je nešta maho prilkom svakog faula i glumio autoritet.
Samo kad bi ste jos priznali da ste od prve minute poceli da se valjate kod svakog kontakta, valjda kontali da sudija nasjedne da odmah pocne sa dijeljenjem zutih. Benko ko da ima padavicu. Sudija vam je sve zivo sudio. Kod onog prekrsaja jedino je Stevanovic pogrijesio sto se nije i on poceo valjati ko onaj vas.
Ali ko gubi ima pravo da se ljuti.
insaneinthebrain

#17872 Re: Sarajevski derbi

Post by insaneinthebrain »

kompenzovao jakupovic za banja luku, sta hocete :lol: :lol:
imamo i mi svog punca :lol: :lol:
Grean

#17873 Re: Sarajevski derbi

Post by Grean »

Bez obzira na nedosudjeni penal nad Benkom (kojeg niko ne pominje a bio je vise za suditi nego ne suditi), neiskljucivanje Stevanovica sto sudiji treba donijeti zescu kaznu jer se vidjelo da mu ga nije dodijelio samo iz razloga sto je vec imao karton Sarajevo je pokazalo da nema igru i da ne moze ovakvom Zelji, koji utakmice zasniva na pravljenju sto veceg broja faulova (mislim da su ih imali blizu 30) napraviti veci broj sansi.

Koliko god je sudija usrao time sto je dozvolio da se igra faulovima totalno unisti i ispresjeca u prvom poluvremenu to ne mijenja cinjenicu da mi nismo puno bolja ekipa od Zelje, pogotovo na sredini terena. Ako ovo uporedimo sa utakmicom Sirokog i Zrinjskog ovo sto smo mi i Zeljo pokazali je jad i cemer.

Zrinjski je po igri definitivno najkvalitetnija ekipa prvenstva uz Slobodu koja je isto tako nadigrala oba sarajevska prvoligasa. Sada preostaje grcevita borba za Evropu gdje je nada Zrinjski jer mislim da im Zeljo ne moze oprepeliti. Problem je sto i mi imamo utakmicu sa Slobodom samo se nadam da im tad bodovi nece ni trebati.
Last edited by Grean on 24/04/2016 19:16, edited 1 time in total.
Ricken

#17874 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

insaneinthebrain wrote:kompenzovao jakupovic za banja luku, sta hocete :lol: :lol:
imamo i mi svog punca :lol: :lol:
Nicapu odrađena. :D
Dead Man Walking

#17875 Re: Sarajevski derbi

Post by Dead Man Walking »

Sablja uzivo sa pressice...

Post Reply