Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
Crvene_brigade

#17851 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Crvene_brigade »

mO k3 wrote:
webby-x wrote:Što se ovi SDP vojnici sada javljaju?
Prošao je vaš voz, hajde stranku pravite ... nitko vas ne doživljava više.
Onakav tukac od Komšića vam je uzeo biračko tijelo ... trebate se poklopiti.
:thumbup:
Nažalost smo se previše nadali od ublehasa Zlatka .... Sada je tamo gdje mu je mjesto u historiji
Pa ovo je necuveno! Zlatko Lagumdzija je izgleda kriv sto Zeljko Komsic pravi bez trunke stida i srama vlast sa zlocinackom organizacijom SDS, odnosno strankom ratnog zlocinca Radovana Karadzica.

Dotakli ste dno, izgubljeni u vremenu i prostoru izdajom glasaca od strane demagoga Zeljka Komsica. :lol:
Last edited by Crvene_brigade on 10/11/2014 20:13, edited 2 times in total.
quaqro

#17852 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by quaqro »

mO k3 wrote: Ja mislim da ti podebelo lažeš ...... Koji si ?? Sa kamenjarskog forum ???
važno je da nisam iz SDA pa vi lažete i na minderu usred džamije, jedina opcija članovima DF je masovni protesti protiv dogovora sa minder mafijom i četnicima, ali imam dojavu da će željko komšić(četnički potomak) 13 maja na ravnoj gori objaviti osnivanje nove stranke, već mu je to oprošteno uz 20 očenaša :izet:
mO k3

#17853 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mO k3 »

Crvene_brigade wrote:
mO k3 wrote:
webby-x wrote:Što se ovi SDP vojnici sada javljaju?
Prošao je vaš voz, hajde stranku pravite ... nitko vas ne doživljava više.
Onakav tukac od Komšića vam je uzeo biračko tijelo ... trebate se poklopiti.
:thumbup:
Nažalost smo se previše nadali od ublehasa Zlatka .... Sada je tamo gdje mu je mjesto u historiji
Pa ovo je necuveno! Zlatko Lagumdzija je izgleda kriv sto Zeljko Komsic pravi bez trunka stida i srama vlast sa zlocinackom organizacijom SDA, odnosno strankom ratnog zlocinca Radovana Karadzica.

Dotakli ste dno, izgubljeni u vremeni i prostori izdajom glasaca od strane demagoga Zeljka Komsica. :lol:
Hajde tješi se da dalje Zlatka niko nije ukopao , nego on sam sebe . Taj vise nije relevantan . Točka .... :mrgreen:
Danguba

#17854 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Danguba »

quaqro wrote:
mO k3 wrote: Jesi glasač DF ???
fuj nedaj bože pa ja toga kloca komšića poznam odavno i znam da mu fali vijuga, lik je prevarant, egomanijak i velika pička
:lol: :lol:

:thumbup: :thumbup:

takva kuknjava je neprocjenljiva, zato moj glas u narednim izborima ide DF-u i ZK koji svaki put nekoga nasekira. :D
Awakened

#17855 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Awakened »

Navratim da procitam sta pametno oko formiranja vlasti u BiH, a ono vecinom losi gubitnici (SDP) cmizdre k'o djeca kad im se uzme cokolada. De popustite malo, udaviste. Isto da citam gluposti sa teme "Sarajevski derbi".
mO k3

#17856 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mO k3 »

quaqro wrote:
mO k3 wrote: Ja mislim da ti podebelo lažeš ...... Koji si ?? Sa kamenjarskog forum ???
važno je da nisam iz SDA pa vi lažete i na minderu usred džamije, jedina opcija članovima DF je masovni protesti protiv dogovora sa minder mafijom i četnicima, ali imam dojavu da će željko komšić(četnički potomak) 13 maja na ravnoj gori objaviti osnivanje nove stranke, već mu je to oprošteno uz 20 očenaša :izet:
Bla bla bla .... :mrgreen:

Bolje nam Se nije moglo desiti , Mile izbačen , cirilcaru Data ponuda ...
quaqro

#17857 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by quaqro »

Danguba wrote:
quaqro wrote:
mO k3 wrote: Jesi glasač DF ???
fuj nedaj bože pa ja toga kloca komšića poznam odavno i znam da mu fali vijuga, lik je prevarant, egomanijak i velika pička
:lol: :lol:

:thumbup: :thumbup:

takva kuknjava je neprocjenljiva, zato moj glas u narednim izborima ide DF-u i ZK koji svaki put nekoga nasekira. :D
kuknjava u vezi čega?? što pišu ljudi istinu o izdaji i udruživanju sa SDA mafijom i zločincima koji su napravili srebrenicu i druge zločine, hajvane glupi da imate obraza vi glasači SDA barem malo ko ovi iz DF prvi bi bili protiv ove koalicije ali obraz SDA glasača je ko kevlar malo ga šta može zagrebat.
Danguba

#17858 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Danguba »

quaqro wrote: kuknjava u vezi čega?? što pišu ljudi istinu o izdaji i udruživanju sa SDA mafijom i zločincima koji su napravili srebrenicu i druge zločine, hajvane glupi da imate obraza vi glasači SDA barem malo ko ovi iz DF prvi bi bili protiv ove koalicije ali obraz SDA glasača je ko kevlar malo ga šta može zagrebat.

to rascisti u tornju.

ovo je tema o df-u a ti nisi glasao pa zasto se onda bunis... :-)
Crvene_brigade

#17859 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Crvene_brigade »

Ipak ne mozete nicim opravdati koaliciju Zeljka Komsica sa zlocinackom organizacijom SDS, tacnije strankom ratnog zlocinca Radovana Karadzica.
Last edited by Crvene_brigade on 10/11/2014 20:15, edited 1 time in total.
Danguba

#17860 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Danguba »

Crvene_brigade wrote:Ipak ne mozete nicim opravdati koaliciju sa zlocinackom organizacijom SDS, tacnije srrankom ratnog zlocinca Radovana Karadzica.
iz drugog pokusaja.
u prvom, sds vas otres'o ko slinu. :D
quaqro

#17861 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by quaqro »

Danguba wrote:
quaqro wrote: kuknjava u vezi čega?? što pišu ljudi istinu o izdaji i udruživanju sa SDA mafijom i zločincima koji su napravili srebrenicu i druge zločine, hajvane glupi da imate obraza vi glasači SDA barem malo ko ovi iz DF prvi bi bili protiv ove koalicije ali obraz SDA glasača je ko kevlar malo ga šta može zagrebat.

to rascisti u tornju.

hej glupko ima ovde u ovoj fašističkoj državi ljudi koji još razmišljaju normalno i to nema veze ni sa kakvim tornjevima u vašim SDA bolesnim glavurdama, ovde se radi o ljudima koji su izdani prevareni i to ih boli, ali vi iz SDA koji nemate nimalo stida, srama, obraza, prvi ste poletili u zagrljaj SDS_u i još pride razgovarate bez imalo stida sa osobom sa američke crne liste koja vas je do jučer klala i ubijala, popišali ste se na sve koji su dali djelove tjela ili poginuli braneć ovu prćiju na 23% teritorije i još imaš obraza meni inputirat tornjeve i kakve budalaštine stoko minderaška, jadu u duši.
Havatar

#17862 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Havatar »

Danguba wrote:

to rascisti u tornju.

Nema on veze sa tornjem , po priči više ide ka brojke i slova priči, samo fali da ponovi kako će upasti u centralu DF i Komšiću nabiti člansku kartu u usta :mrgreen:
quaqro

#17863 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by quaqro »

Havatar wrote:
Danguba wrote:

to rascisti u tornju.

Nema on veze sa tornjem , po priči više ide ka brojke i slova priči, samo fali da ponovi kako će upasti u centralu DF i Komšiću nabiti člansku kartu u usta :mrgreen:
hebe se meni za DF nego mi žao naroda koji se nado nekim promjenama, nisam nešto pobornik paljevina i nasilja, više sam za neka mirna javna okupljanja s kojima bi se stavilo do znanja izdajicama ko komšić da ljudi nisu budale.
Danguba

#17864 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Danguba »

quaqro wrote:
Danguba wrote:

to rascisti u tornju.

hej glupko ima ovde u ovoj fašističkoj državi ljudi koji još razmišljaju normalno i to nema veze ni sa kakvim tornjevima u vašim SDA bolesnim glavurdama, ovde se radi o ljudima koji su izdani prevareni i to ih boli, ali vi iz SDA koji nemate nimalo stida, srama, obraza, prvi ste poletili u zagrljaj SDS_u i još pride razgovarate bez imalo stida sa osobom sa američke crne liste koja vas je do jučer klala i ubijala, popišali ste se na sve koji su dali djelove tjela ili poginuli braneć ovu prćiju na 23% teritorije i još imaš obraza meni inputirat tornjeve i kakve budalaštine stoko minderaška, jadu u duši.
Nisam glasac SDA niti simpatizer. Dugo godina ne glasam jer nemam za koga...a to tebe ne treba da interesuje i da jesam.

p.s. nikada nikoga nisam prijavio a tebe sam morao. vrijedjes i silujes svoje misljenje.
quaqro

#17865 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by quaqro »

Danguba wrote:
quaqro wrote:
Danguba wrote:

to rascisti u tornju.

Nisam glasac SDA niti simpatizer. Dugo godina ne glasam jer nemam za koga...a to tebe ne treba da interesuje i da jesam.

p.s. nikada nikoga nisam prijavio a tebe sam morao. vrijedjes i silujes svoje misljenje.
jašta ćeš već prijavit to je sve što možeš, kada sam te argumentovano ubio u mozak
mO k3

#17866 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mO k3 »

E jesi ga ubio u mozak ... :lol:
Mister Yes

#17867 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Mister Yes »

Jedna stvar se mora priznati, do sada DF radi sve suprotno od onoga što je radio SDP.
-SDP je HDZ-u oteo mjesto u predsjedništvu a DF se sklonio da Čović može pobjediti
-SDP insistirao da ne može HDZ imati ekskluzivno pravo na hrvatska mjesta u Vladi a DF priznaje da mogu imati to ekskluzivno pravo
-SDP formirao Vijeće Ministara rekordno dugo (16 mjeseci) a DF rekordno kratko (prije nego su objavljeni rezultati)
-SDP nije bio spreman za bilo kakve kompromise po pitanju ustavnih reformi dok DF juri prema kompromisima

Sad za sad uspijevaju biti potpuno drugačiji od SDP-a. Kao što je Komšić juče rekao on neće praviti Lagumdžijine greške. Alal Vera :thumbup:
drug_profi

#17868 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

mO k3 wrote:E jesi ga ubio u mozak ... :lol:
Sve nas je vala ubio u mozak.
Crvene brigade i on ukakise svu pricu. Siluju neku ogorcenost... a sta's? I budale danas imaju pravo reci sta misle.
drug_profi

#17869 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Mister Yes wrote:Jedna stvar se mora priznati, do sada DF radi sve suprotno od onoga što je radio SDP.
-SDP je HDZ-u oteo mjesto u predsjedništvu a DF se sklonio da Čović može pobjediti
-SDP insistirao da ne može HDZ imati ekskluzivno pravo na hrvatska mjesta u Vladi a DF priznaje da mogu imati to ekskluzivno pravo
-SDP formirao Vijeće Ministara rekordno dugo (16 mjeseci) a DF rekordno kratko (prije nego su objavljeni rezultati)
-SDP nije bio spreman za bilo kakve kompromise po pitanju ustavnih reformi dok DF juri prema kompromisima

Sad za sad uspijevaju biti potpuno drugačiji od SDP-a. Kao što je Komšić juče rekao on neće praviti Lagumdžijine greške. Alal Vera :thumbup:
Za razliku od SDP-a koji nije mogao napustiti koaliciju (u stvar jeste pokusavo napustiti ali ostati u vlasti), DF to moze uraditi bilo kad ako je spreman odreci se fotelja. Realno ja to i ocekujem negdje oko nove 2016. Tad ce da izigrava snaznu opoziciju.
Druga stvar je da to uradi onda kad shvate da nema nista od programskh ciljeva. Potpisao bi ridjobradi i da zvijezde na zastavi budu crvene samo da DF navuce da skine gace. Samo sto bi kiticu ikad te zvijezde vise iko pomenuo.
Napustanej u trenutku kad vidis da te je partner nasukao je manje lose od toga da neces da priznas.
Crvene_brigade

#17870 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Crvene_brigade »

drugi profil wrote:
Crvene brigade i on ukakise svu pricu. Siluju neku ogorcenost... a sta's? I budale danas imaju pravo reci sta misle.
Vama su "argumenti" uvrede ad hominem, a nije problem izdaja i prevara glasaca Zeljka Komsica sa skopljenim koalicijama sa grobarima ove zemlje i nase buducnosti?!
Crvene_brigade

#17871 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Crvene_brigade »

Dragan Čović: SDA je na bošnjačkoj strani našla DF za partnera, kako smo i dogovorili?!

Sta li je jos Zeljko Komsic dogovorio na onom sramotnom sastanku u u nekoj kafani (to je njegovo omiljeno mjesto za vodjenje politike) u Sirokom Brijegu.

Bakir Izetbegović: Zeljko Komšić daje Draganu Čoviću ono što nije dao Lagumdžija, pa neće moći odbiti.

Polako su pocele dolaziti fakture na naplatu.

Zeljko Komsicu, objasni clanstvu i glasacima zasto si ih izdao, te prodao i izrucio njihove glasove i povjerenje u ruke nacionalisticko-zlocinackih organizicija?
Last edited by Crvene_brigade on 10/11/2014 21:59, edited 2 times in total.
mO k3

#17872 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mO k3 »

Crvene_brigade wrote:
drugi profil wrote:
Vama su "argumenti" uvrede ad hominem, a nije problem izdaja i prevara glasaca Zeljka Komsica sa skopljenim koalicijama sa grobarima ove zemlje i nase buducnosti?!
Od dva zla u ovome trenutku biramo manje zlo , pa makar to bio i sds
drug_profi

#17873 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Crvene_brigade wrote:
drugi profil wrote:
Inace te ignorisem, ali sad cu ti reci.
Samo nastavi postati, nema bolje motivacije za nas. Plaho je vidjeti koga je sve nasekirao.
mO k3

#17874 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mO k3 »

drugi profil wrote:
Crvene_brigade wrote:
drugi profil wrote: Sve nas je vala ubio u mozak.
Inace te ignorisem, ali sad cu ti reci.
Samo nastavi postati, nema bolje motivacije za nas. Plaho je vidjeti koga je sve nasekirao.
:mrgreen: :thumbup:
Crvene_brigade

#17875 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Crvene_brigade »

Dobro bi bilo da je vlast jednoobrazna na svim nivoima, ali može se i ovako. Vidjeli ste sinoć – Savez za promjene je za jednu ispravnu BiH. Dakle, ponuda Čoviću je nešto što se ne odbija i što je na tragu ranijih razgovora s njim. Vidjeli ste da je gospodin Komšić spreman ponuditi ono što nije htio Zlatko Lagumdžija, a to su hrvatska mjesta u Federalnoj vladi. Nisam ni ja oduševljen sinoćnim dogovorom ali nisam bio oduševljen ni kad je Čović u Mostaru razgovarao s Dodikom i stavio nas sve pred svršen čin, kazao je Bakir Izetbegovic (SDA)

Zaista ovaj poklon Draganu Covicu (HDZ) je vrhunac demagogije i lazljive politike Zeljka Komsica. :bih:

Strasno je na sta je sve spreman covjek koji zbog ucijenjenosti i tadasnjeg rada sa danas tesko optuzenom osobom i nekoliko fotelja prodaje ideju i prokockava povjerenje gradana, te ih predaje u nacionalisticko-lopovske kandze SDA-SDS-HDZ-a.
Post Reply