Jbga da je u suprotnoj morao bi preci jednu traku vise pa je ovako sebi smanjio rizik.
Mah nasa posla.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ali Jimmy, nemoRe narod, ja recimo ne mogu, ne vozim dzipa i nemam amidjica ni u sudu ni u mup-u (namjerno pisem malim slovima) a nisam tako ni odgojen...dok Mecimo Almy junior kada izlazi ispred svoje zgrade u Travnickoj na svoju ulicu, sa svojim pick up-om, svi moraju stati u oba smjera...jer ono uopste ne gleda hoce li koga ugroziti...pa tako i ovi mentoli znaju da mogu, nije Oto obicna marva, njima se policajac ne smije ni obratit'...a da moRemo svi, pa udri, ojha kome opanci kome obojci ne bi se niko ibretio...i nisu samo SDA tajkuni moj Jimmy, nego svi offspring-zi i oni centrasi i oni rdeci i oni orange...cudo jedno al' sve je to isto...mada zeeleeeniii prednjace...Jimmy McNulty wrote:Ma nek radi narod šta hoće, ja sam apsolutno za to,![]()
Kad se SDA tajkunima ne smije pisat kazna i kad mogu sr.at koliko hoće nek onda i obični narod parkira dže mu volja. Evo Bata prvi nek ga ostavlja na trotoar kod Velme kad ide po hambač. Yebo sve ovo.
...ma ne treba nista rjesavat, sto bi...udji u vlast da zaposlis hanumu, da legalizujes bascu, da uzimas lovu za 'tuzne okice' na ime brige o zivotinjama, da guras projekte onog ko vise plati, da provodis tendere onome ko ce ti napravit' kucu...i Jopet nista, niko ni mukajet, glasaju isti za iste i palamudimo ovdI na forumu...Ja stojim iza svog prijedloga da se na jednoj traci na GGM-u iscrtaju parking mjesta i da se naplacuje parking...hem bi imali za ratu kredita hem bi norod im'o dZe parkiravat'...Problem ( zaustavljanja) parkiranja na GGM treba riješiti pod hitno kao i problem vozača koji u kružnim tokovima sa desne trake (iako je prije kružnog toka lijepo obilježeno da je lijeva traka za pravo i lijevo a desna za pravo i desno ) skreću lijevo i presjecaju put ovom koji vozi na desnoj a ide pravo. Do sad sam bar deset puta mogao pokupiti nekog i sad da se ne bi nervirao ako idem pravo koristim samo desnu traku .
Ako nije bio mitraljez montiran dobro je ...kamen spoticanja wrote:Dzip je nesto nako ko pick-up s crvenom kabinomNorm wrote:...vozi dzipa, sta mu ko moRe...jel' ko usliko'? da vidimo ko je BaJa? da mu ruku stisnemo...kamen spoticanja wrote:Frajer parkirao dzipa gore kod apoteke farmacija ali s druge strane GGM i to u onu brzu,lijevu traku i otisao u apoteku![]()
![]()
nema ih puno svakako

Imaš solidne mape gradova na stranici Turističke zajednice ZDK: http://www.zedoturizam.ba/index.php/bs/ ... estinacijadidzej1602 wrote:Gdje se mogu kupiti mape grada, manje za turiste?
Super je ova za ZenicuAjatolah_ wrote:Imaš solidne mape gradova na stranici Turističke zajednice ZDK: http://www.zedoturizam.ba/index.php/bs/ ... estinacijadidzej1602 wrote:Gdje se mogu kupiti mape grada, manje za turiste?
A onako fino ištampanu mapu, ne znam, možeš njih pitati jesu l' to radili, u protivnom odneseš ovo gore u kopirnicu.
...TAKOO JEEE...slavemaster wrote:na sramotu prisutnim muslimanima
Zasluženo.kakavdanakneiskustvu wrote:ulazi juce bivsi kandidat sda za gradonačelnika u policiju i selam,nista dobar dan,nista zdravo,samo selam,zauzvrat je dobio zid sutnje
...nesto mi na um pade, da je kojim slucajem 'prosao' kao gradonacelnik, ne samo da bi odgovorili horski nego bi stali u red da mu stisnu ruku...kakavdanakneiskustvu wrote:ulazi juce bivsi kandidat sda za gradonačelnika u policiju i selam,nista dobar dan,nista zdravo,samo selam,zauzvrat je dobio zid sutnje
slavemaster wrote:na sramotu prisutnim muslimanima
Norm wrote:...nesto mi na um pade, da je kojim slucajem 'prosao' kao gradonacelnik, ne samo da bi odgovorili horski nego bi stali u red da mu stisnu ruku...kakavdanakneiskustvu wrote:ulazi juce bivsi kandidat sda za gradonačelnika u policiju i selam,nista dobar dan,nista zdravo,samo selam,zauzvrat je dobio zid sutnje
Svaka mu se pozlatila...Kantonalnoj bolnici Zenica danas je blokiran račun u ASA banci po osnovu tužbe Grada Zenica za obavezu plaćanja naknade za korištenje građevinskog zemljišta u iznosu od 235.223 KM sa uračunatim zateznim kamatama.
Kako je za naš radio izjavio gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, Grad Zenica pokušava dug naplatiti još od 2013. godine.
“Direktor Kantonalne bolnice Zenica gospodin Skomorac je nezakonito i netransparentno izabran za direktora. Ja, kao gradonačelnik grada Zenice, poručujem da je prošlo vrijeme podobnih i nesposobnih. Mi pokušavamo naplatiti dug iz 2013. i 2014. godine i mi imamo raznorazne kredite koje moramo vraćati i imamo stotine problema i svojih građana koje moramo rješavati, prema tome nama te pare trebaju”, izjavio je Kasumović i dodao:
“Nejasno mi je da li je Bolnica parkingsko društvo, jer im je to glavni problem, a imaju i više portira nego Policijska uprava Zenica policajaca. To je sve familijarna i stranačka vojska gospodina Skomorca. Neka svoje obaveze izmiruju, a i moralnije je prepustiti mjesto nekom sposobnom koji će to voditi, jer gospodin Skomorac treba da radi kao što ja provodim racionalizaciju u Gradskoj upravi.”
>> Zbog tužbe Grada Zenice blokiran račun Kantonalne bolnice u Zenici
Kako je Kasumović najavio, Grad Zenica neće odustati od svojih potraživanja.
“Grad Zenica će naplatiti dugovanja po svakom osnovu, jer imamo i mi strahovitih problema, ali budžet će biti likvidan kako sam i obećao. Sudske presude se ne komentarišu i svako svoje obaveze mora izmirivati, a nikakva deblokada neće biti sve dok ne izmire svoje obaveze, pa makar da je i zatvore.”
Kako je Kasumović najavio “uskoro će doći i nova tužba na naplatu.”
Iz ove zdravstvene ustanove su danas ranije izjavili da zbog blokade računa Bolnica neće moći izvršavati obaveze plaćanja niti primanja uplata.
s@mson wrote:Ovo su licni obracuni zbog kojih ce ispastati SAMO i SAMO gradjani grada Zenice kojeg je doticni gradonacelnik...
ovo je potez ludjaka i nikako drugacije ne mogu objasniti ovo...
fudina zena je bila kandidat za direktora bolnice i ovo je samo licna osveta preko nasih ledja...
i da, jel ono ja jos uvijek vidim pascad po gradu iako je doticni obecao nesto???