Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#17826 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jos koja markica da se opere
-
archi_a
#17827 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

To je ova zgrada obojena zutom. Mozda i otoka stadion dobije na znacaju, zbog blizine.
- Logovan
#17828 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da se hoće koja markica oprati za korisne stvari.todd_smith wrote:jos koja markica da se opere
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17829 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A zaboli me sta ce praviti i koliko ce to biti ako im UEFA daje pare iskljucivo za to.Tomahawk11 wrote:Dobro, al eto reci, zar mi nemamo taj neki centar reprezentacije u Zenici. Kome se ono pravilo?hrasno38 wrote:Nije nego im je UEFA dala pare da kupe ili naprave novu zgradu...Tomahawk11 wrote:Fudbalski/nogometni savez BiH kupio zgradu Geodetskog zavoda....koji ce im?? To se ima jos para od SP, pa da se ulozi
smrdim/maksimalna-podrska-uef ... u-fudbala/
I da se razumijemo, ako planiraju u onoj zgradi redati fotelje i praviti neku bh UEFU, bolje da nisu. Vidi stanja u domacem fudbalu, ovi i saveza ko da u Svicarskoj zive, s BiH se izgleda u putu nisu sreli!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17830 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
@hrasno38, zaboli te za to, ok. Da li te zaboli sto taj isti savez od svih para dobijenih plasmanom na SP nije nista ulozio u bh klupsko fudbalsko podneblje?
Mogli bi malo poceti i o tome razmisljati, ali jok, gospoda se docepala para i usutili se. Jos ovako dodje od UEFA-e, dodje od FIFA-e, i svima super. Jos podjele lopte klubovima....merak!
Mogli bi malo poceti i o tome razmisljati, ali jok, gospoda se docepala para i usutili se. Jos ovako dodje od UEFA-e, dodje od FIFA-e, i svima super. Jos podjele lopte klubovima....merak!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17831 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
To je drugi par carapa i nema veze sa ovom pricom. Ovo oko zgrade gledaj na slican nacin na koji su izgradjene dzamije po Sarajevu. Arapi dali pare da se iskljucivo izgrade dzamije i ne moze nista drugo.Tomahawk11 wrote:@hrasno38, zaboli te za to, ok. Da li te zaboli sto taj isti savez od svih para dobijenih plasmanom na SP nije nista ulozio u bh klupsko fudbalsko podneblje?
Ne branim ja savez samo sam prenio informaciju.
- shake69
#17832 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jao ovog silovanja igraca s izjavama! Uzmu novinari izjave u Trening centru, na aerodromu, pa po silasku u Gironu...Previse, sto jest-jest!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#17833 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa sha fali? Šta drugo raditi u haman dvije sedmice pauze.. To je praktično jedini materijal za ove tmurne dane. 
- Zavatoni
#17834 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

- zadnji put kući fasovali 5 od mađarske prije 2,5 godine..nije da više primaju ogroman broj golova
- zadnje 2 kući zabili gol (velsu i izraelu)..znači da postaju ekipa koja zna dati gol
- zabili ekipama za koje ne možemo reći da smo bolji (nismo ih pobjedili)..zato oprez
- zadnjih 10 utakmica kući: 0,2:2,6...zadnjih 5 utakmica kući: 0,4:2,8...zadnje 2 utakmice kući: 1:3
Ja zadovoljan sa 0:3...
- insaneinthebrain
#17835 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ispod 5 komada ja nezadovoljan 
- Logovan
#17836 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bruka ako nam zabiju gol.Zavatoni wrote:
-
todd_smith
#17837 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Salihovic nece igrati protiv Andore.
Mislim da je vrijeme da se on vise ne zove za repku, lik nije odigrao 3 uvezane utakmice po 90 minuta za repku, ne sjecam se kad vise...
Vise trenira sa Krabegom nego Dzekom jbte, nema smisla vise. Drag mi je, jeste fakat, ali zauzima mjesto korisnijim igracima.
Mislim da je vrijeme da se on vise ne zove za repku, lik nije odigrao 3 uvezane utakmice po 90 minuta za repku, ne sjecam se kad vise...
Vise trenira sa Krabegom nego Dzekom jbte, nema smisla vise. Drag mi je, jeste fakat, ali zauzima mjesto korisnijim igracima.
- vicious
#17838 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A i to što je odigrao, bolje bi bilo da nije...todd_smith wrote:Salihovic nece igrati protiv Andore.
Ima Sejo svojih zasluga i hvala mu za sve što je dao u dresu repke, ali već dugo vremena to nije to. Mislim da je za njega već odavno bilo vrijeme da se oprosti.
- ljevoruki
#17839 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dodaj Vedu i Mujdzu na tu listu.todd_smith wrote:Salihovic nece igrati protiv Andore.
Nema nista ni od njih.
- Logovan
#17840 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma on će uskoro završiti karijeru ili će eventualno igrati samo za klub. Ubiše ga povrede, fakat je propao k'o žeton.todd_smith wrote:Salihovic nece igrati protiv Andore.
Pored njega, Vedo i Mujdža su blizu da završe sa reprezentacijom. Pored ove trojice, ima tu još igrača koji bi trebali ostajati bez poziva.
Ali uzmi u obzir da je dobar dio vremena proveo na beku, a on veznjak.vicious wrote: A i to što je odigrao, bolje bi bilo da nije...
- BHF_Manijak
#17841 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Prepoznatljiv centarusut kad zabije glavu u koljena i nabacuje!
Ja ne znam kako je onako u Hoffenheimu na pocetku sic'o Vedu u glavu s loptama. U repki nije 3 puta centrir'o kako treba. 
- ljevoruki
#17842 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sic'o je Vedu u glavu iz prekida, majstor je mrtve lopte sto jest jest.BHF_Manijak wrote:Prepoznatljiv centarusut kad zabije glavu u koljena i nabacuje!Ja ne znam kako je onako u Hoffenheimu na pocetku sic'o Vedu u glavu s loptama. U repki nije 3 puta centrir'o kako treba.
Ziva lopta mu je problem, niti zna nabaciti niti opucati iz igre.
- PriNc_ba
#17843 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
joj povraca mi se od ove ofirne price selektora i pojedinih igraca ko da igramo sa nekom od repki iz drugog reda najjacih reprezentacija svijeta a ne protiv levata kojima cemo sigurno 4 uvaliti... smijesno kakav se pristup uzima i kao neki igraci su kao nesto optimisticni i vjeruju u pobjedu... samo ih cekam protiv drugih repki da okrenu plocu i da pricaju da trebamo biti oprezni i ostala sranja.
mesa puca pricu jbt da se sjebes... ovo me bas nervira. glupiraju se samo...
4-5 razlike za nas i nadam se da nece imati glupih izjava nakon tekme kako je bila teska tekma i ostala sranja. ovo nije ni trening tekma a kamoli neko mjerilo za bilo sta.
kad dodje bilo koji drugi protivnik tad cemo vidjeti ozbiljnost mesinu i da vidimo te silne promijene koje ce on uvesti u igri u odnosu na papeta s obzirom da pametnjakovici mjesecima palamude kako pape nije imao pojma i kako je sve do njega bilo
mesa sta moze uraditi jedino je da rotira igrace, ali npr ja ne vidim stilu u timu i ne vidim da je amidzic ostao u splitu
nadam se da ce sutra proci i 7+ radi kladionicara
i da mesa samo krene kako treba i da zareda aBd sve pobjede do kraja i da stila aBd nikad ne zaigra za repku 
mesa puca pricu jbt da se sjebes... ovo me bas nervira. glupiraju se samo...
4-5 razlike za nas i nadam se da nece imati glupih izjava nakon tekme kako je bila teska tekma i ostala sranja. ovo nije ni trening tekma a kamoli neko mjerilo za bilo sta.
kad dodje bilo koji drugi protivnik tad cemo vidjeti ozbiljnost mesinu i da vidimo te silne promijene koje ce on uvesti u igri u odnosu na papeta s obzirom da pametnjakovici mjesecima palamude kako pape nije imao pojma i kako je sve do njega bilo
mesa sta moze uraditi jedino je da rotira igrace, ali npr ja ne vidim stilu u timu i ne vidim da je amidzic ostao u splitu
nadam se da ce sutra proci i 7+ radi kladionicara
- IcedMFEarth
#17844 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ko prenosi tekmu sutra ?
- BHF_Manijak
#17845 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Otkad ja to govorim Prince, al' uvijek me neki Cyprus pocne odvracati od te price, kao treba svakog postovati.
Ma jebo taj satro respekt ba, izadji, razjebat ih i zavrsit pricu u prvom poluvremenu. Halo ba 201. repka na svijetu od 209!
-
Paul F.
#17846 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Više puta smo potcijenili slabije pa nam se o glavu razbilo. Protiv jačih smo se dobro nosili osim sa Portugalom koji je igrao FANTASTIČNO.
Priđu na 30 metara i to je go. Od onih šest, više od pola su bili majstorija.
Po mom skromnom mišljenju, tako je i najpoštenije. Nakon svih onih ciganluka sa naše strane. Stvaranje buke pred njihovim hotelom da ne mogu da spavaju. Čak je i Avaz čini mi se pisao o nekim zeničankama koje seksualno provociraju Ronalda. Tada me je bilo sramota što sam Bosanac i nek su nas u revanšu razvalili.
Priđu na 30 metara i to je go. Od onih šest, više od pola su bili majstorija.
Po mom skromnom mišljenju, tako je i najpoštenije. Nakon svih onih ciganluka sa naše strane. Stvaranje buke pred njihovim hotelom da ne mogu da spavaju. Čak je i Avaz čini mi se pisao o nekim zeničankama koje seksualno provociraju Ronalda. Tada me je bilo sramota što sam Bosanac i nek su nas u revanšu razvalili.
-
papanova
#17847 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Slažem se, ispod pet komada ništaBHF_Manijak wrote:Otkad ja to govorim Prince, al' uvijek me neki Cyprus pocne odvracati od te price, kao treba svakog postovati.Ma jebo taj satro respekt ba, izadji, razjebat ih i zavrsit pricu u prvom poluvremenu. Halo ba 201. repka na svijetu od 209!
-
al-em
#17848 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jel prcic na spisku?
- MOSALJOZE
#17849 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Daal-em wrote:Jel prcic na spisku?
-
Mustang1
#17850 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Je'l Stilic sad tu sa reprezentacijom ili ce on tek kasnije doci ? Nisam skontao ono kad ga je zvao samo za Austriju je rekao