Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jarugo ovdie ima naj manje metar sobie strane dase prodze pijeske anesmeta nidrugim autima amore tranvaj proc daga nedira
vaki bemvejac more ovdie smetat samo sirotinji bjedi fukari koimaje krivo stoga ioni nemaju
hizo ramidovic wrote: jarugo ovdie ima naj manje metar sobie strane dase prodze pijeske anesmeta nidrugim autima amore tranvaj proc daga nedira
vaki bemvejac more ovdie smetat samo sirotinji bjedi fukari koimaje krivo stoga ioni nemaju
Stade danas policija na autobusku stanicu na Malti, gdje oni dudlaju crijeva, da vidiš kako skaču jebo te crijevo, jebo te sve, ne piši kaznu.
Onda uredno iza zgrade prosli i sve one po trotoaru popisali
Leon16v wrote:Stade danas policija na autobusku stanicu na Malti, gdje oni dudlaju crijeva, da vidiš kako skaču jebo te crijevo, jebo te sve, ne piši kaznu.
Onda uredno iza zgrade prosli i sve one po trotoaru popisali
U skladu sa ranije donesenom Uredbom o organizaciji i načinu naplate parkiranja u Kantonu Sarajevo i njenim članom 37., Vlada Kantona Sarajevo je na danas održanoj 99. sjednici donijela odluku o cijenama parking karte za "0", "I" i "II" zonu te precizirala vrijeme naplate parkinga u ovim zonama.
Prema ovoj odluci, satna karta za "0" zonu iznosi 2,00 KM, dok je maksimalno zadržavanje automobilima tri (3) sata, uz naplatu parkiranja u ovoj zoni od ponedjeljka do subote od 07 do 22 sata.
Za "I" zonu cijena jednog sata parkiranja je također 2,00 KM, dok će se naplata parkiranja vršiti od ponedjeljka do subote u periodu od 07 do 22 sata.
Cijena jednog sata parkiranja u "II" zoni iznosi 1,00 KM, s tim da se naplata vrši također od ponedjeljka do subote i to u vremenu od 07 do 20 sati.
Naplata parkiranja u svim pomenutim zonama se neće vršiti nedjeljom, praznicima i prvi dan vjerskih praznika.
Na parkinzima sa automatskom naplatom (rampama) i garažama naplata parkiranja će se vršiti od ponedjeljka do nedjelje od 00 do 24 sata.
Ovom odlukom je također definisano da Vlada KS može donijeti odluku da se naplata na pojedinim uličnim parkinzima vrši 24 sata.
Ova odluka je stupila na snagu danom donošenja, saopćeno je iz press službe Vlade KS
AmirBaa wrote:slike iz importannea se ne pikaju, ko je crtao i projektovao onaj parking svaka mu cast...
sto? nije nista uzi nego u drugim centrima. pored ovih papaka ima i gomilu auta koja parkiraju normalno.
Nemoj zajebavati, parking u Importanne centru je užas užasa ovog Apsurdistana.
Parking mjesto je taman da auto stane, znači kako god uguraš auto imaš do linije par centimetara, lakše se kroz prozor izvuć nego kroz vrata.
U BBI je sasvim normalan parking, uredno mjesta ima, a i SCC nije puno bolji od Importanea
ma cini ti se bogam'. mozda ona mjesta sto su zidovi s obje strane, ne znam ko ih je tu iscrtao al ova ostala su normala, uslikat cu ti bas i terence koji su normalno parkirani.
ali sve i da si upravu, to ne opravdava ove mamlaze.
Ja imam "novo" auto, tj meni je novo, njemu je 3 godine.
Lak i boja na kojoj se vidi svaka packa.
Parkiram se tamo gdje ima dovoljno mjesta da me niko ne ošteti slučajno. Ako treba i malo dalje od ostalih.
Ali mi ne pada na pamet da se parkiram ko papak preko dva mjesta.
Pa ako neko bas hoce da me raspara iz pakosti, ja se ne mogu sakriti, ali nicim ne provociram takav postupak.
Imao sam "nova" auta i ranije i nikad me niko nije namjerno ostetio, sto mogu povezati samo sa tim da pokusavam biti uvijek obziran sa parkiranjem.
Grand Centar: Inace limarija na Golfu starom 15 godina je sigurno "bez paćke"
Penny Velešici... Mozda je iz najbolje namjere da ne zauzima niti jedno mjesto, zafrkao dva, ili je baš neki teški krkan..
Mozda na slikama izgleda kao da se mogu iskorititi mjesta, u praksi je to teško izvodljivo.. Govori i cinejnica da je i nakon pola sata bila ista situacija, iako je parking bio poprilicno pun...