HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
The Realist

#17826 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Benq wrote:
House wrote:zaključan crime and investigation?

zašto jbt?
Ne znam da li je kod tebe proradio , ali kod mene radi. Ali jos uvijek mi je zakljucan Discovery Science..
Prijavljuj svaki kanal i traži smanjenje računa.... Nema to smisla.

Još će reći eto nije samo par kanala radilo, ali ako ti tih par kanala gledaš, tebi je isto da li ne radi jedan, ili 50, kad tebi treba taj jedan.... Oni imaju dobrih problema sa opremom, kako vidim.

Znaš da je i meni bio problem sa D3 Mini, gdje su govorili jeste pušteno, ali na njima još nije, onda je proradilo, ali su i zamijenili opremu, tako da nemam više taj reciever, hvala Bogu.

Kod @Hrasno38 je još gore, jer čovjek se pretplatio za poskup paket ako uzmemo i dodatni HD paket i drugi TV, a problemi od kada je potpisao ugovor, još mu nisu dali popust.....

Btw. @Hrasno38 zašto D3 kuću ne uzmeš, bit će ti 3,5KM, a imat ćeš sve što i na prvom TV-u, pa i HD kanale (nije bitno može li TV podržati, kupit ćeš nekada, a.B.d.)?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#17827 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

The Realist wrote:
Benq wrote:
House wrote:zaključan crime and investigation?

zašto jbt?
Ne znam da li je kod tebe proradio , ali kod mene radi. Ali jos uvijek mi je zakljucan Discovery Science..
Prijavljuj svaki kanal i traži smanjenje računa.... Nema to smisla.

Još će reći eto nije samo par kanala radilo, ali ako ti tih par kanala gledaš, tebi je isto da li ne radi jedan, ili 50, kad tebi treba taj jedan.... Oni imaju dobrih problema sa opremom, kako vidim.

Znaš da je i meni bio problem sa D3 Mini, gdje su govorili jeste pušteno, ali na njima još nije, onda je proradilo, ali su i zamijenili opremu, tako da nemam više taj reciever, hvala Bogu.

Kod @Hrasno38 je još gore, jer čovjek se pretplatio za poskup paket ako uzmemo i dodatni HD paket i drugi TV, a problemi od kada je potpisao ugovor, još mu nisu dali popust.....

Btw. @Hrasno38 zašto D3 kuću ne uzmeš, bit će ti 3,5KM, a imat ćeš sve što i na prvom TV-u, pa i HD kanale (nije bitno može li TV podržati, kupit ćeš nekada, a.B.d.)?
Ama ja nisam nikada trazio nikakav popust samo mi daj ono sto sam trazio i poptipsao i on o sto imaju svi. Znaci ja sam kreten sto sam odmah presao na Telemach cim je spojena mreza i ja nemam nikavih povoljnosti jer ko te jebe sto si zurio...a jesam sve ono sto jesu i korisnici koji su dobili popuste. Lijepo napisu da je na drugom TV isti paket kao i na prvom za 3,5 KM sljedecih godinu dana i to ne dobijem....pa dobro ali molim vas mogu li da dobijem ono sto sam potpisao Trio Grande Family + HD + Osnovni paket za drugi TV i sve to za 70 KM mjesecno jer sam ja sugav u odnosu na ostale korisnike koji ce 6 mjeseci placati u pola cijene. OK neka sam akli dajet mi tu jebenu usl;ugu za 70 KM da vas ne moram zvati jednom sedmicno!!!!
Ama "kuca" je sa dva receivera a to mi se ne svidja i vise mi odgovoara modul na drugom TV-u. Ja vise nisam pametan niti sta imam niti sta placam. Odem na "Telemach portal" da vidim telefonski listing kad tamo pise uspostava poziva prema fiksnim brojevima 1,8 KM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imao sam citavo vrijeme zivce ko konj i sve tolerisao sa osmjehom ali stvarno ovo je prevrsilo svaku mjeru.
Nikad u zivotu nisam uspio recimo da nadjem RTS1 iako sam na TM-u a ne na HS-u. D3mini receiver je kurac od uredjaja....probaj napraviti svoju favorite listu pa je onda probaj pozvati ima da se useres dok je dobijes. Ma ovo je zestoki sex samo sto ja nisam navikao da budem jeban pa necu ni ovaj put.
The Realist

#17828 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

hrasno38 wrote: Ama ja nisam nikada trazio nikakav popust samo mi daj ono sto sam trazio i poptipsao i on o sto imaju svi. Znaci ja sam kreten sto sam odmah presao na Telemach cim je spojena mreza i ja nemam nikavih povoljnosti jer ko te jebe sto si zurio...a jesam sve ono sto jesu i korisnici koji su dobili popuste. Lijepo napisu da je na drugom TV isti paket kao i na prvom za 3,5 KM sljedecih godinu dana i to ne dobijem....pa dobro ali molim vas mogu li da dobijem ono sto sam potpisao Trio Grande Family + HD + Osnovni paket za drugi TV i sve to za 70 KM mjesecno jer sam ja sugav u odnosu na ostale korisnike koji ce 6 mjeseci placati u pola cijene. OK neka sam akli dajet mi tu jebenu usl;ugu za 70 KM da vas ne moram zvati jednom sedmicno!!!!
Ama "kuca" je sa dva receivera a to mi se ne svidja i vise mi odgovoara modul na drugom TV-u. Ja vise nisam pametan niti sta imam niti sta placam. Odem na "Telemach portal" da vidim telefonski listing kad tamo pise uspostava poziva prema fiksnim brojevima 1,8 KM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imao sam citavo vrijeme zivce ko konj i sve tolerisao sa osmjehom ali stvarno ovo je prevrsilo svaku mjeru.
Nikad u zivotu nisam uspio recimo da nadjem RTS1 iako sam na TM-u a ne na HS-u. D3mini receiver je kurac od uredjaja....probaj napraviti svoju favorite listu pa je onda probaj pozvati ima da se useres dok je dobijes. Ma ovo je zestoki sex samo sto ja nisam navikao da budem jeban pa necu ni ovaj put.
Mislim da sada može i sa modulima D3 kuća, 3,5KM je, pa uvodi si to ako ostaneš kod njih.

Za telefon ne znam šta reći, jer nemam ga i koristim mobitel za sve.

Što se D3 mini tiče, najveći problem je daljinski. Tanak, izgleda da će se slomiti ako lakše stišneš, slab odgovor recievera i ja sam se mučio sa listom kanala. Ovi drugi su puno bolji po tom pitanu, daljinski veći, jači, dobar odgovor.
fortaleza

#17829 Re: HS kablovska

Post by fortaleza »

hrasno38 wrote:Ama "kuca" je sa dva receivera a to mi se ne svidja i vise mi odgovoara modul na drugom TV-u.
Mislim da nije više nužno sa dva receivera, da sad po novom cjenovniku možeš uzeti i dva modula za 3.5 KM mjesečno D3 Kuća.

RTS1 nemam ni ja u Mostaru.
HomeArt

#17830 Re: HS kablovska

Post by HomeArt »

hrasno38 wrote:
-LIBERO- wrote:Cekaj, gledam sada pola kanala zakljucano. Jel ovo i zaista tako, ostabu zakljucani, il je neki trenutni problem?
Ovo je cisto izivljavanje i kriminal TM operatera koji nemaju blage veze koje su ugovore sklopili sa pretplatnicima i koje usluge po ugovoru trebaju da im pruzaju.
Komšija (harasno) sve si u pravu samo mi na žalost nemamo više konkurencije, ima telekom doduše i Logosoft u 5 mahala mada se i Logosoft prodao al et.

Meni ni CNN ne radi i na dosta kanala koji rade imam samo kockice.
hoggarr

#17831 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

hrasno38 wrote:E sad me slusajte kablovski banditi ovo je prevrsilo svaku mogucu mjeru i bezobrazluk koji covjek moze da trpi. Mjesec i po dana me handrite i imam problema sto sa internetom sto sa digitalnom TV, dva puta potpisujem ugovor u kojem naznacujem da na prvom TV-u hocu Tro Grande + HD a na dodatnom TV-u paket programa od 5 KM (osnovni). Vasi operateri su mi jedno 5-6 puta dolazili radi raznoraznih problem. Pa nisam ja uzeo TM da se druzim jednom sedmicno sa vama!!! I sinoc mi nicim izazvano nestane pola programa na dodatnom reciveru. Zovem na 1360 i operater mi mrtvo hladno kaze da mi je istekao promotivni paket na tom TV-u i da imam samo start paket a pred sobom drzim ugovor u kome pise "Prikljucak dodatnog D3 + osnovni paket!!!!!! Takodje mi vas operater kaze da ja nemam pravo na "akciju" u kojoj na dodatnom reciveru imam iste programe kao na Trio Grande paketu!!!! Dakle VI VARATE POTROSACE i slozit cu vam takvu tuzbu da ce vam se zamantati u glavi. Dakle bando jer sad vec drukcije ne mogu da vas zovem jer me varate vec skoro dva mjeseca a ja sam strpljiv i trpim svu mogucu zajebanciju koju mi servirate. Ovo je izgubilo svaki smisao i treba vas istjerati iz BiH i pruziti svu maksimalnu pomoc domacima operaterima da pruzaju te usluge. Sve ovo sto sam naveo se ne odnosi na ljude iz HS-a jer su mi ti ljudi 10 godina pruzali izuzetno kvalitetnu uslugu!!! Pa zar mislite da smo svi kreteni i da smo svi nepismeni ovdje pa da nas mozete varati kako hocete. Evo ovo je istina Telemacha:

http://www.srpskacafe.com/2016/04/tamna ... telemacha/

I ne pokusasvajte postovani forumasi da trazite broj neke nadredjene osobe jer ga nikada necete dobiti jer su to lopovi koji skrivaju svoje guzice. Evo gdje im je glavni gazda i ko nam gazduje na BH kablovskom prostoru.....covjek iz Kragujevca!!! Trebamo se kolektivno ubiti jer smo poklopljeni apsolutno u svemu. Budite sigurni da ce mnoge instance biti izvjestene o stvarima koje radite.
STO JE PREVISE PREVISE JE!!!

Dva mjeseca pokusavam da vas shvatim da to nije jednostavan posao, da su moguce pogreske, ovdje pred forumasima vas opravdavam da trebamo biti strpljivi ali vi niste u stanju jedan usrani ugovor da upamtite koji sam potpisao i da u taj jebeni komjuter kliknete tacne usluge koje imam i koje sam potpisao!!!
Prijatelju, nema potrebe za takvim tonom. TM ili HS su divna kompanija, za njih imam samo riječi hvale. Kako vidim, dođe "maca na vratanca". Kada sam grmio na bahatost i nepošten odnos prema jednoj grupaciji pretplatnika, u kojoj pripadam i ja, jer je neizvjesno do kada će nas držati na starom signalu i bićemo zakinuti za sve moguće akcije koje se nude, ti si ih zdušno zastupao i veličao kao najbolju kompaniju, gigante i slično. Sada kada su ugrožena tvoja prava kao korisnika, odmah "kuku majko" ovo ništa ne valja i sada na sva zvona mi ostali moramo da slušamo tvoje žalopoljke. Neka ti je ovo nauk za ubuduće, jer uvjeren sam da će se tvoj problem riješiti, ali nemoj brzo da zaboraviš ovu svoju muku, pa kada se mi ostali požalimo na određenu uslugu, nemoj nas odmah pobijati i govoriti da je sve u redu i to samo zato što si ti u tom trenutku zadovoljan uslugom.

Sretno sa tužbom. Držim ti fige da uspiješ. Obavijesti nas o ishodu. Želim ti svako dobro!
hrasno38

#17832 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

hoggarr wrote:
hrasno38 wrote:E sad me slusajte kablovski banditi ovo je prevrsilo svaku mogucu mjeru i bezobrazluk koji covjek moze da trpi. Mjesec i po dana me handrite i imam problema sto sa internetom sto sa digitalnom TV, dva puta potpisujem ugovor u kojem naznacujem da na prvom TV-u hocu Tro Grande + HD a na dodatnom TV-u paket programa od 5 KM (osnovni). Vasi operateri su mi jedno 5-6 puta dolazili radi raznoraznih problem. Pa nisam ja uzeo TM da se druzim jednom sedmicno sa vama!!! I sinoc mi nicim izazvano nestane pola programa na dodatnom reciveru. Zovem na 1360 i operater mi mrtvo hladno kaze da mi je istekao promotivni paket na tom TV-u i da imam samo start paket a pred sobom drzim ugovor u kome pise "Prikljucak dodatnog D3 + osnovni paket!!!!!! Takodje mi vas operater kaze da ja nemam pravo na "akciju" u kojoj na dodatnom reciveru imam iste programe kao na Trio Grande paketu!!!! Dakle VI VARATE POTROSACE i slozit cu vam takvu tuzbu da ce vam se zamantati u glavi. Dakle bando jer sad vec drukcije ne mogu da vas zovem jer me varate vec skoro dva mjeseca a ja sam strpljiv i trpim svu mogucu zajebanciju koju mi servirate. Ovo je izgubilo svaki smisao i treba vas istjerati iz BiH i pruziti svu maksimalnu pomoc domacima operaterima da pruzaju te usluge. Sve ovo sto sam naveo se ne odnosi na ljude iz HS-a jer su mi ti ljudi 10 godina pruzali izuzetno kvalitetnu uslugu!!! Pa zar mislite da smo svi kreteni i da smo svi nepismeni ovdje pa da nas mozete varati kako hocete. Evo ovo je istina Telemacha:

http://www.srpskacafe.com/2016/04/tamna ... telemacha/

I ne pokusasvajte postovani forumasi da trazite broj neke nadredjene osobe jer ga nikada necete dobiti jer su to lopovi koji skrivaju svoje guzice. Evo gdje im je glavni gazda i ko nam gazduje na BH kablovskom prostoru.....covjek iz Kragujevca!!! Trebamo se kolektivno ubiti jer smo poklopljeni apsolutno u svemu. Budite sigurni da ce mnoge instance biti izvjestene o stvarima koje radite.
STO JE PREVISE PREVISE JE!!!

Dva mjeseca pokusavam da vas shvatim da to nije jednostavan posao, da su moguce pogreske, ovdje pred forumasima vas opravdavam da trebamo biti strpljivi ali vi niste u stanju jedan usrani ugovor da upamtite koji sam potpisao i da u taj jebeni komjuter kliknete tacne usluge koje imam i koje sam potpisao!!!
Prijatelju, nema potrebe za takvim tonom. TM ili HS su divna kompanija, za njih imam samo riječi hvale. Kako vidim, dođe "maca na vratanca". Kada sam grmio na bahatost i nepošten odnos prema jednoj grupaciji pretplatnika, u kojoj pripadam i ja, jer je neizvjesno do kada će nas držati na starom signalu i bićemo zakinuti za sve moguće akcije koje se nude, ti si ih zdušno zastupao i veličao kao najbolju kompaniju, gigante i slično. Sada kada su ugrožena tvoja prava kao korisnika, odmah "kuku majko" ovo ništa ne valja i sada na sva zvona mi ostali moramo da slušamo tvoje žalopoljke. Neka ti je ovo nauk za ubuduće, jer uvjeren sam da će se tvoj problem riješiti, ali nemoj brzo da zaboraviš ovu svoju muku, pa kada se mi ostali požalimo na određenu uslugu, nemoj nas odmah pobijati i govoriti da je sve u redu i to samo zato što si ti u tom trenutku zadovoljan uslugom.

Sretno sa tužbom. Držim ti fige da uspiješ. Obavijesti nas o ishodu. Želim ti svako dobro!
A za sta se ti bunis??? Zato sto si jos na starom signalu??? Ja nisam rijeci progovorio dok sam bio na starom signalu. Jesi li ti nesto potpisao sa njima pa ne dobijas??? NISI nego tebi frka sto jos nisi dobio signal. Dakle imas uslugu koju si i do sada imao i to uporedjujes sa nekim koji je kupio novu uslugu i malo malo pa je nema. De zivota ti okani me se. Svakog covjeka ovdje ko je dobio novu uslugu i imao je problema podrzao sam i pokusao da mu pomognem a ti nisi jos nista dobio i kukas od prvog dana. Jebo ga ti ne mogu nekoga napadati ko mi kaze da cu imati to i to. I ja nisam planuo sto nisam imao signala, sto mi je pucao internet nego sam planuo sto nisu u stanju da upamte i prepisu sta sam sa njima potpisao i sto mjesec dana imam novu uslugu i sedmicno ih najmanje jednom moram zvati jer nesto ne radi. Zasto ih ti zoves.....zato sto jos nisi prikljucen na mrezui?????
hrasno38

#17833 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

Zna li iko gdje je nestao detaljan cjenovnik usluga jer me interesuje ovih 100 minuta poziva prema inostranstvu koje su to zemlje! ja sam se evo polomio trazeci obaj cjenovnik svih usluga na jednom mjestu nema ga ni na TM ni na HS-u i hladno ce reci za neke stvari da oni to nisu nikad rekli (npr. da je za dodatni prijemnik godinu dana 3,5 KM).
alen_89

#17834 Re: HS kablovska

Post by alen_89 »

hrasno38 wrote:Zna li iko gdje je nestao detaljan cjenovnik usluga jer me interesuje ovih 100 minuta poziva prema inostranstvu koje su to zemlje! ja sam se evo polomio trazeci obaj cjenovnik svih usluga na jednom mjestu nema ga ni na TM ni na HS-u i hladno ce reci za neke stvari da oni to nisu nikad rekli (npr. da je za dodatni prijemnik godinu dana 3,5 KM).

http://telemach.ba/Korisnicki-servis/Ko ... umentacija

IZABERITE pa cjenovnik...
hrasno38

#17835 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

alen_89 wrote:
hrasno38 wrote:Zna li iko gdje je nestao detaljan cjenovnik usluga jer me interesuje ovih 100 minuta poziva prema inostranstvu koje su to zemlje! ja sam se evo polomio trazeci obaj cjenovnik svih usluga na jednom mjestu nema ga ni na TM ni na HS-u i hladno ce reci za neke stvari da oni to nisu nikad rekli (npr. da je za dodatni prijemnik godinu dana 3,5 KM).

http://telemach.ba/Korisnicki-servis/Ko ... umentacija

IZABERITE pa cjenovnik...
Hvala ti!! :thumbup:
hrasno38

#17836 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

DODATNI D3 DIGITALNI PRIJEMNIK
Dodatni D3 digitalni prijemnik podrazumijeva dodatni D3 digitalni uređaj na korištenje, pored onog kojeg je korisnik dobio na korištenje uz osnovnu D3 pretplatu. D3 digitalni paket koji će biti aktivan na dodatnom D3 digitalnom prijemniku je isti paket koji je aktiviran na osnovnoj D3 pretplati. Maximalan broj dodatnih D3 digitalnih prijemnika po Pretplatničkom Ugovoru je 2 (dva).

D3 MINI, CAM modul 3,5 KM mjesecno

I ko je sad lud u cijeloj prici...
alen_89

#17837 Re: HS kablovska

Post by alen_89 »

hrasno38 wrote:DODATNI D3 DIGITALNI PRIJEMNIK
Dodatni D3 digitalni prijemnik podrazumijeva dodatni D3 digitalni uređaj na korištenje, pored onog kojeg je korisnik dobio na korištenje uz osnovnu D3 pretplatu. D3 digitalni paket koji će biti aktivan na dodatnom D3 digitalnom prijemniku je isti paket koji je aktiviran na osnovnoj D3 pretplati. Maximalan broj dodatnih D3 digitalnih prijemnika po Pretplatničkom Ugovoru je 2 (dva).

a ti placas 5KM za drugi tv, a moras po ovome imati sve kao i na glavnom TVu cak i HD kojeg na njemu placas... nedavno sam i ja pitao o ovome sto si ti naljepio i o d3 kuci i oni mi na telefonu potvrdili...
The Realist

#17838 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

hrasno38 wrote:DODATNI D3 DIGITALNI PRIJEMNIK

Pa da, ali mislim da su modul uveli nakon što si ti potpisao ugovor, no morali bi to ujednačiti sada.
laik1981

#17839 Re: HS kablovska

Post by laik1981 »

Sta je sa Discovery science i Discovery ID na starom signalu?
hoggarr

#17840 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

hrasno38 wrote:A za sta se ti bunis??? Zato sto si jos na starom signalu??? Ja nisam rijeci progovorio dok sam bio na starom signalu. Jesi li ti nesto potpisao sa njima pa ne dobijas??? NISI nego tebi frka sto jos nisi dobio signal. Dakle imas uslugu koju si i do sada imao i to uporedjujes sa nekim koji je kupio novu uslugu i malo malo pa je nema. De zivota ti okani me se. Svakog covjeka ovdje ko je dobio novu uslugu i imao je problema podrzao sam i pokusao da mu pomognem a ti nisi jos nista dobio i kukas od prvog dana. Jebo ga ti ne mogu nekoga napadati ko mi kaze da cu imati to i to. I ja nisam planuo sto nisam imao signala, sto mi je pucao internet nego sam planuo sto nisu u stanju da upamte i prepisu sta sam sa njima potpisao i sto mjesec dana imam novu uslugu i sedmicno ih najmanje jednom moram zvati jer nesto ne radi. Zasto ih ti zoves.....zato sto jos nisi prikljucen na mrezui?????
Izvini, ali pretjeruješ. Glorifikuješ vlastiti problem, a minimiziraš tuđe. Posjedujem važeći pretplatnički Ugovor sa HS-om i ne tražim ništa više, a ni manje nego da imam iste uslove i usluge kao što ima i drugi pretplatnik sa potpuno istim Ugovorom, ali sa benefitima novog signala. Uostalom, svakako ćeš ih tužiti i ne daji im prostora za protivtužbu zbog optužbi na osnovu novinskih napisa, izgovorenih psovki i uvreda na račun jednog giganta kakav je Telemach.
hrasno38

#17841 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

hoggarr wrote:
hrasno38 wrote:A za sta se ti bunis??? Zato sto si jos na starom signalu??? Ja nisam rijeci progovorio dok sam bio na starom signalu. Jesi li ti nesto potpisao sa njima pa ne dobijas??? NISI nego tebi frka sto jos nisi dobio signal. Dakle imas uslugu koju si i do sada imao i to uporedjujes sa nekim koji je kupio novu uslugu i malo malo pa je nema. De zivota ti okani me se. Svakog covjeka ovdje ko je dobio novu uslugu i imao je problema podrzao sam i pokusao da mu pomognem a ti nisi jos nista dobio i kukas od prvog dana. Jebo ga ti ne mogu nekoga napadati ko mi kaze da cu imati to i to. I ja nisam planuo sto nisam imao signala, sto mi je pucao internet nego sam planuo sto nisu u stanju da upamte i prepisu sta sam sa njima potpisao i sto mjesec dana imam novu uslugu i sedmicno ih najmanje jednom moram zvati jer nesto ne radi. Zasto ih ti zoves.....zato sto jos nisi prikljucen na mrezui?????
Izvini, ali pretjeruješ. Glorifikuješ vlastiti problem, a minimiziraš tuđe. Posjedujem važeći pretplatnički Ugovor sa HS-om i ne tražim ništa više, a ni manje nego da imam iste uslove i usluge kao što ima i drugi pretplatnik sa potpuno istim Ugovorom, ali sa benefitima novog signala. Uostalom, svakako ćeš ih tužiti i ne daji im prostora za protivtužbu zbog optužbi na osnovu novinskih napisa, izgovorenih psovki i uvreda na račun jednog giganta kakav je Telemach.
Ne nego sam ja kupio farmerke u prodavnici u svom naselju koje se svake sedmice rasivaju i pucaju te sam ljut jer moram paziti da ne bi ostao gologuz na ulici a ti si ljut sto u tvom kraju te farmerke jos nisu dosle. I to tebi isto????
made_in_sarajevo

#17842 Re: HS kablovska

Post by made_in_sarajevo »

Hrasno, nadji uslove poslovanja telemacha, nadji zakon o telekomunikacijama, pise u uslovima rada na.koji se.zakon pozivaju i pogledaj zakon o oglasavanju ili zakon o zastiti potrosaca. Ima tu clanova.gdje je sve na tvojoj strani, samo se zarovi da.nadjes to
soha96

#17843 Re: HS kablovska

Post by soha96 »

Nisam pratio temu u zadnje vrijeme, nacuo sam nesto da trebamo dobiti i SK4 u osnovnoj analognoj ponudi?
The Realist

#17844 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

soha96 wrote:Nisam pratio temu u zadnje vrijeme, nacuo sam nesto da trebamo dobiti i SK4 u osnovnoj analognoj ponudi?
Ne sviđa mi se to, jer iskustvo sa Arenama kaže da što daju u osnovnom paketu, više su izgubili od prava. Valjda nije ovdje takav slučaj.
hoggarr

#17845 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

hrasno38 wrote:
hoggarr wrote:
Ne nego sam ja kupio farmerke u prodavnici u svom naselju koje se svake sedmice rasivaju i pucaju te sam ljut jer moram paziti da ne bi ostao gologuz na ulici a ti si ljut sto u tvom kraju te farmerke jos nisu dosle. I to tebi isto????
Da se prilagodim tvojim laičkim komparacijama i da te ispravim. Ti si dobio "farmerke" kakve-takve, ali si ih dobio cijele. Ja još uvijek hodam sa jednom "nogavicom" i uporno tražim da mi daju drugu "nogavicu" da kompletiram "teksas hlače", a usput bih kupio i "majicu" (čitaj: telefon), pa da barem "ličim na nešto", sada sam "niti na nebu, niti na zemlji". Hoću Trio Grande Family, kapiraš?
hrasno38

#17846 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:Ne nego sam ja kupio farmerke u prodavnici u svom naselju koje se svake sedmice rasivaju i pucaju te sam ljut jer moram paziti da ne bi ostao gologuz na ulici a ti si ljut sto u tvom kraju te farmerke jos nisu dosle. I to tebi isto????
hoggarr wrote:Da se prilagodim tvojim laičkim komparacijama i da te ispravim. Ti si dobio "farmerke" kakve-takve, ali si ih dobio cijele. Ja još uvijek hodam sa jednom "nogavicom" i uporno tražim da mi daju drugu "nogavicu" da kompletiram "teksas hlače", a usput bih kupio i "majicu" (čitaj: telefon), pa da barem "ličim na nešto", sada sam "niti na nebu, niti na zemlji". Hoću Trio Grande Family, kapiraš?
Evo ti moj Trio odmah :D Tek kad ga dobijes vidjet ces sta je zajebancija i budi sretan dok si na HS-u.
hoggarr

#17847 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

hrasno38 wrote:Evo ti moj Trio odmah :D Tek kad ga dobijes vidjet ces sta je zajebancija i budi sretan dok si na HS-u.
Hvala na savjetu. Želim ti da se sve završi povoljno po tebe, i da ti se u cijelosti isporučuju usluge koje plaćaš, a da nam od sutra budeš opet onaj stari i veseli "hrasno38". Brate, puno si prgav kada si ljut. Pamet u glavu i sretno. Smanji optužbe i uvrede, a zahtjevaj sve ono na što imaš pravo i što plaćaš.
Russs

#17848 Re: HS kablovska

Post by Russs »

hrasno38 wrote:
hrasno38 wrote:Ne nego sam ja kupio farmerke u prodavnici u svom naselju koje se svake sedmice rasivaju i pucaju te sam ljut jer moram paziti da ne bi ostao gologuz na ulici a ti si ljut sto u tvom kraju te farmerke jos nisu dosle. I to tebi isto????
hoggarr wrote:Da se prilagodim tvojim laičkim komparacijama i da te ispravim. Ti si dobio "farmerke" kakve-takve, ali si ih dobio cijele. Ja još uvijek hodam sa jednom "nogavicom" i uporno tražim da mi daju drugu "nogavicu" da kompletiram "teksas hlače", a usput bih kupio i "majicu" (čitaj: telefon), pa da barem "ličim na nešto", sada sam "niti na nebu, niti na zemlji". Hoću Trio Grande Family, kapiraš?
Evo ti moj Trio odmah :D Tek kad ga dobijes vidjet ces sta je zajebancija i budi sretan dok si na HS-u.
Buraz u pravu si ja sam nedavno potpiso Trio grande Family paket internet uzasan, na speedtestu pokazuje deklarisanu brzinu a kad nesto skidas kilav nakakav max 1500KB/s a trebo bi da letiiii.Zvao podrsku kazu brzina je u redu ne vidimo problem. Bio na HS paket KID8 znaci internet letio vrh a ovo je odron :evil:
Benq

#17849 Re: HS kablovska

Post by Benq »

The Realist wrote: Prijavljuj svaki kanal i traži smanjenje računa.... Nema to smisla.
Vjeruj mi drug ja sam jako strpljiv korisnik , i svasta mogu progledat kroz prste jer znam da im je HAOS sad zbog prebacivanja na novi signal , jer to nije samo po sistemu pusti novi signal i to je to. Ali iskreno malo me nervira sto je Discovery Science kodiran , i to se desilo u istom trenutku kada su ugasili Discovery ID. Ocekujem da ovo sutra u jutarnjim satima proradi jer sam pisao HS-u u pp jer su stvarno ljubazni i brzi sa rjesavanjem problema kada im se obratim. Sreca pa je internet odlican , nemam oscilacija, tu sam vec osjetljiv , u internet neka mi ne diraju :D .

Inace , na Discovery Science kanalu EPG radi uredno , ali slike nejmaaaa :mrgreen:
hrasno38

#17850 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

Russs wrote:
hrasno38 wrote:
Buraz u pravu si ja sam nedavno potpiso Trio grande Family paket internet uzasan, na speedtestu pokazuje deklarisanu brzinu a kad nesto skidas kilav nakakav max 1500KB/s a trebo bi da letiiii.Zvao podrsku kazu brzina je u redu ne vidimo problem. Bio na HS paket KID8 znaci internet letio vrh a ovo je odron :evil:
Ja nemam problem sa brzinom interneta samo sam imao problem sto mise receiver sam od sebe restartovao i sto mi je vrlo cesto bio prekid interneta. Dosao covjek promjenio spliter i pojacao signal i sve je ok. Inace preko LAN-a internet je oko 49Mb a preko Wirelessa do 35 Mb. Inace kad povucem nesto sa dobrog torrenta onda skida i vecom brzinom nego sto mi je deklarisana....dakle internet sto se mene tice je OK sto se tice brzine. I da ako radis SpeedTest nemoj nikada prema nasim serverima u BiH jer njihova rora ne moze da primi tvoj zahtjev. Radi negdje prema Zapdanoj Evropi Bec, Minhen, Frankfurt i vidjet ces nevjerovatnu razliku.
Locked