HAVANA wrote:Haj mi prodaj kucu,ubila se za bookinga?
nema parkinga
HAVANA wrote:Haj mi prodaj kucu,ubila se za bookinga?
deder pripremi dobro a jeftinom aVtoHAVANA wrote:A dje zapelo,sto se to svadjate nesta?
Nije ba,meni nije,manje cu ti platit.muha_sa wrote:HAVANA wrote:Haj mi prodaj kucu,ubila se za bookinga?![]()
nema parkingavelka maHana
HAVANA wrote:A dje zapelo,sto se to svadjate nesta?
I ja sam haustorce sa Dobrinje (dva-kod mrkve)...muha_sa wrote: Ja sam odavno haustorceCvila--kod Bosmala
![]()
u kuci je familija
muha_sa wrote:deder pripremi dobro a jeftinom aVtoHAVANA wrote:A dje zapelo,sto se to svadjate nesta?sinak hoce da mjenja a ja neJmam vremena doc do tebe
HAVANA wrote:muha_sa wrote:deder pripremi dobro a jeftinom aVtoHAVANA wrote:A dje zapelo,sto se to svadjate nesta?sinak hoce da mjenja a ja neJmam vremena doc do tebe
Zbilja cudan zahtjev za bosnu,inace svi traze skup a dobar.
Inace to mi je najdraze pitanje.Ima li sta dobro a jeftino? Nema ba,nemaju ni carape dobre a jeftine...
prodade mi volva prije 8 jal 9 godina---evo mi neki dan kuglu zamjeniše, ošla kuglaSaraFina wrote:HAVANA wrote:Zbilja cudan zahtjev za bosnu,inace svi traze skup a dobar.
Inace to mi je najdraze pitanje.Ima li sta dobro a jeftino? Nema ba,nemaju ni carape dobre a jeftine...
Za druga ćeš ti pronaći. Platiće ćevape svima obećao je.
Guadalajara wrote:Saro je li istina da si debela kao sto pricaju na forumu ?
muha_sa wrote:prodade mi volva prije 8 jal 9 godina---evo mi neki dan kuglu zamjeniše, ošla kuglaSaraFina wrote:HAVANA wrote:Zbilja cudan zahtjev za bosnu,inace svi traze skup a dobar.
Za druga ćeš ti pronaći. Platiće ćevape svima obećao je.morat cu mu Havani racun ispostavit
ne slušaj zlobnikeGuadalajara wrote:Saro je li istina da si debela kao sto pricaju na forumu ?
muha_sa wrote:ne slušaj zlobnikeGuadalajara wrote:Saro je li istina da si debela kao sto pricaju na forumu ?![]()
Sara ih poklopi argumentima a oni zanjeme il krenu na licnoj osnovi vrijedjatšto znaci NEMOC--njihova-jakako

Stavi onu s nudisticke...Pokvari ti temu ozbiljnu.muha_sa wrote:Havana--ako mi ne uvažiš reklamaciju na kuglu objavit cu tvoju sliku sa Pelješca
muha_sa wrote:ne slušaj zlobnikeGuadalajara wrote:Saro je li istina da si debela kao sto pricaju na forumu ?![]()
Sara ih poklopi argumentima a oni zanjeme il krenu na licnoj osnovi vrijedjatšto znaci NEMOC--njihova-jakako
evo i moja iz TucepaHAVANA wrote:Stavi onu s nudisticke...Pokvari ti temu ozbiljnu.muha_sa wrote:Havana--ako mi ne uvažiš reklamaciju na kuglu objavit cu tvoju sliku sa Pelješca

De bona sta ti je ,na ves masinu 3 godine.Cuj 10.Do kapije mu je garancija.SaraFina wrote:
Fakat. 10 godina garancija!
Jel ovo maca diskrecija?muha_sa wrote:evo i moja iz TucepaHAVANA wrote:Stavi onu s nudisticke...Pokvari ti temu ozbiljnu.muha_sa wrote:Havana--ako mi ne uvažiš reklamaciju na kuglu objavit cu tvoju sliku sa Pelješca
hajd vozdra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I kod mene je nakon 6 mj. Probezeit ugovor unbefristet i otk. Rok 3 mjeseca....ima fala alahu aufhebungsvert. Ako izleti sta bolje a ako nece firma zivilo bolovanjekonoplja wrote:Oh... moj bed. Zaboravio sam "/s" na kraju recenice.konjislav wrote:Nije to razlog. Evo ja, a pretpostavljam i @belfy, a vjerovatno i drugi nemaju EU papire, nego bosanske pasose i izganjali da odu u Njemacku i rade. I eto svima nam je izgleda ta praksa, 6 mjeseci probnog rada i onda 3 mjeseca otkaznog roka, no @Sarafina ne vjeruje, kaze to samo posebni imaju. Cak je i to priznala i svela na to da to vazi samo za posebne nakon duge rasprave gdje to nije nikako priznavala.konoplja wrote:U mene je isto otkazni rok 3 mjeseca, nakon 6 mjeseci probnog rada. Mislim da je to neka uobicajna praksa. Vecina ljudi koje poznajem mi tako kazu. Ehja, sa EU papirima sam. Sigurno je to razlog!
¯\_(ツ)_/¯
I Sta bi da 1. firmom Jesu li onda dali aufhebver.vjesticanametli wrote:I kod mene je nakon 6 mj. Probezeit ugovor unbefristet i otk. Rok 3 mjeseca....ima fala alahu aufhebungsvert. Ako izleti sta bolje a ako nece firma zivilo bolovanjekonoplja wrote:Oh... moj bed. Zaboravio sam "/s" na kraju recenice.konjislav wrote: Nije to razlog. Evo ja, a pretpostavljam i @belfy, a vjerovatno i drugi nemaju EU papire, nego bosanske pasose i izganjali da odu u Njemacku i rade. I eto svima nam je izgleda ta praksa, 6 mjeseci probnog rada i onda 3 mjeseca otkaznog roka, no @Sarafina ne vjeruje, kaze to samo posebni imaju. Cak je i to priznala i svela na to da to vazi samo za posebne nakon duge rasprave gdje to nije nikako priznavala.
prosla tj 1 firma nakon mog dolaska nije dala aufhebungsvertrag pa se razbolih....a tema je otisla komplet u kurac
Ljudi ne prave razliku izmedju zakonskog minimuma i onoga sto ti firma ponudi obzirom na stanje na trzistu. Kada je potraznja za random snagom povelikaBluemore wrote:I Sta bi da 1. firmom Jesu li onda dali aufhebver.vjesticanametli wrote:I kod mene je nakon 6 mj. Probezeit ugovor unbefristet i otk. Rok 3 mjeseca....ima fala alahu aufhebungsvert. Ako izleti sta bolje a ako nece firma zivilo bolovanjekonoplja wrote:
Oh... moj bed. Zaboravio sam "/s" na kraju recenice.
prosla tj 1 firma nakon mog dolaska nije dala aufhebungsvertrag pa se razbolih....a tema je otisla komplet u kurac