SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- kafanski_covjek
#17826 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nema ko da prebaci auto
a da ima
drzave i to bi se rijesilo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17827 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Šta ga ima prebacivati?
Zaustavio, pokazalo nedozvoljenu količinu alkohola, parkiraj na najbliži parking i razguli.
Ako te uhvati druga patrola da si ipak odlučio da voziš bez dokumenata, piše se opet kazna i to je to.
Ali, njima je bitno da su napisali tu kaznu i onda se ide u nonsens vožne u pripitom stanju i bez dokumenata.
Zaustavio, pokazalo nedozvoljenu količinu alkohola, parkiraj na najbliži parking i razguli.
Ako te uhvati druga patrola da si ipak odlučio da voziš bez dokumenata, piše se opet kazna i to je to.
Ali, njima je bitno da su napisali tu kaznu i onda se ide u nonsens vožne u pripitom stanju i bez dokumenata.
- kafanski_covjek
#17828 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ko ce parkirati? opet taj sto si mu vozacku oduzeo?Tomahawk11 wrote:Šta ga ima prebacivati?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17829 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Valjda ima negdje u blizini da se parkira.kafanski_covjek wrote: ko ce parkirati? opet taj sto si mu vozacku oduzeo?
Bolje i to nego da ide dalje i potencijalno neko ubije.
Da ne pričamo o nonsensu vožnje bez dokumenata.
Reci da smo te mi poslali
- kafanski_covjek
#17830 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sta ako napravi udes prilokom parkiranja a ti ga pustio?
slazemo se da je glupost ovo sto rade zato sam i napisao da je, bar po meni, pravilno slepa ili pauk pa na deponiju neku i jos mu naplatis to pa izadje malo skuplje 
Last edited by kafanski_covjek on 21/12/2017 11:12, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17831 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Svakako, to bi bilo po svoj logici stvari.kafanski_covjek wrote:sta ako napravi udes prilokom parkiranja a ti ga pustio?slazemo se da je glupost ovo sto rade zato sam i napisao da je, bar po meni, pravilno slepa ili pauk pa na ** No links ** neki i jos mu naplatis to pa izadje malo skuplje
Ko će se zajebavati paukom, napiso kaznu i vozi miško
- kafanski_covjek
#17832 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ima nacina al' nema voljeTomahawk11 wrote:Svakako, to bi bilo po svoj logici stvari.kafanski_covjek wrote:sta ako napravi udes prilokom parkiranja a ti ga pustio?slazemo se da je glupost ovo sto rade zato sam i napisao da je, bar po meni, pravilno slepa ili pauk pa na ** No links ** neki i jos mu naplatis to pa izadje malo skuplje
- uglavnomja
#17833 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nonsens teski
'vamo u norveskoj je dozvoljeno 0,2, znaci bolje 0,0 nego pola case vina ... nikad se ne zna koliko se pokazati ona sprava
vozacka se oduzima na licu mjesta, mislim da nema ispod 6 mjeseci
, a cifre su basnoslovne
ako nema ko doci da pomakne auto - drzava zove vucnu sluzbu, koju placa onaj sto je pio
ko ponovi vise puta - mora psihologu na terapiju duzi period, pa onda ponovo na polaganje, plus pare
kad se desi sudar, sudarcic, bez promila, oduzima se vozacka na licu mjesta krivcu (ako nije jasno ko je kriv - svima se oduzima) pa onda poslije vjestacenja se vraca
ili ne vraca, zavisno sta je bilo
a poznat je i slucaj oduzimanja vozacke dozivotno, klinac vozio, bez promila, ali prebrzo, i slupao se, poginulo 3 ili 4 drugova u autu, on ostao ziv
sve tinejdzeri
'vamo u norveskoj je dozvoljeno 0,2, znaci bolje 0,0 nego pola case vina ... nikad se ne zna koliko se pokazati ona sprava
vozacka se oduzima na licu mjesta, mislim da nema ispod 6 mjeseci
ako nema ko doci da pomakne auto - drzava zove vucnu sluzbu, koju placa onaj sto je pio
ko ponovi vise puta - mora psihologu na terapiju duzi period, pa onda ponovo na polaganje, plus pare
kad se desi sudar, sudarcic, bez promila, oduzima se vozacka na licu mjesta krivcu (ako nije jasno ko je kriv - svima se oduzima) pa onda poslije vjestacenja se vraca
a poznat je i slucaj oduzimanja vozacke dozivotno, klinac vozio, bez promila, ali prebrzo, i slupao se, poginulo 3 ili 4 drugova u autu, on ostao ziv
sve tinejdzeri
- uglavnomja
#17834 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
znam lika, vec dugo gleda u casicu, 24/7 , godinama
i vozi (u bosni)
i zaustavili su ga xx puta
a u autu cesto zena i djeca
i placa kazne
i prica o tome, sega mu
sjeca se samo koliko je para dao, ne sjeca se koliko je napuhao 
i vozi (u bosni)
i zaustavili su ga xx puta
a u autu cesto zena i djeca
i placa kazne
i prica o tome, sega mu
- vješalica
#17835 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nije tacno i vidis da ne znaszateznistub wrote:E čuj možeš dalje voziti!?mk ultra wrote:koliko znam, uzmu vozačku na 24h, a ti dalje možeš da voziš ako hoćeš![]()
Pa sto ti he uzeo vozačku nego da ne možeš voziti...
Evo sad prolazim pored dudlaonice onaj hookah bar in kako li svako jutro patrola uredno parkira na pješačkoj zoni i u miru i rahatluku cijedi kafu svo jutro
I kažu štrajkaju, majku im treba im podijeliti stoju i mrs snalazi se
ides u prostoriije za zadrzavanje do 12h i iskljucuju te izsoabracaja
veze ti mkultra nemas procitaj zakon
preko 1,5 promil lisenje slobode i zatvor
kakve gluparije nece insan sve procitat
zatezni ako mislis na malti vjerovatno ford parkiran radi potrage i sl za onog sto je nestao u miljacki
i ne strajkuje policija otkud ti to?
dolaze na proteste a to nije isto
- thekupus
#17836 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Je li klanjana dzenaza ovom momku sto je pronadjen? Nisam vidio nigdje u medijima, a pretpostavljam da je trebala do sad vec biti.
- zavezata-vreca
#17837 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
u teoriji ... u praksi druga pjesma ... po svabiji i luksemburgu sam vozio po 190-200 km/h ... murija zaustavi, svaki uzme 20 EUR-a i uvijek kazu, malo smanji, imas patrolu 50 km niže.uglavnomja wrote:nonsens teski![]()
vozacka se oduzima na licu mjesta, mislim da nema ispod 6 mjeseci, a cifre su basnoslovne
sve tinejdzeri
- JThomas
#17838 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
napuhao prijatelj više od 3. odbili pokušaj mita, uzeli mu dozvolu, napisali kaznu i pustili da vozi kući
ne morate mi pojašnjavati da nije po zakonu, unaprijed hvala
ne morate mi pojašnjavati da nije po zakonu, unaprijed hvala
-
BadBoy
#17839 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma daj ne laži narod ovdje gdje će to biti u Njemačkoj!?!?!?!?!?! Oni su savršeni stranci kod njih je sve uvijek tip-top.zavezata-vreca wrote:u teoriji ... u praksi druga pjesma ... po svabiji i luksemburgu sam vozio po 190-200 km/h ... murija zaustavi, svaki uzme 20 EUR-a i uvijek kazu, malo smanji, imas patrolu 50 km niže.uglavnomja wrote:nonsens teski![]()
vozacka se oduzima na licu mjesta, mislim da nema ispod 6 mjeseci, a cifre su basnoslovne
sve tinejdzeri
- uglavnomja
#17840 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
svabija, autoputzavezata-vreca wrote:u teoriji ... u praksi druga pjesma ... po svabiji i luksemburgu sam vozio po 190-200 km/h ... murija zaustavi, svaki uzme 20 EUR-a i uvijek kazu, malo smanji, imas patrolu 50 km niže.uglavnomja wrote:nonsens teski![]()
sve tinejdzeri
200+ . niks problem , srecom
norveska je policijska zemlja, nema kod njih cile mile ...
plus sto narod prijavljuje policiji kad vidi nekog nakon pive kako sjeda u auto ili vidi da neko vozi malo brze na cesti
sad imaju patrole na moru i jezerima, sa alkotestom, sta je camaca parkirano
- jao_situacije
#17841 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hahah najjače kako ne da forum da se napiše d.e.p.o.Tomahawk11 wrote:Svakako, to bi bilo po svoj logici stvari.kafanski_covjek wrote:sta ako napravi udes prilokom parkiranja a ti ga pustio?slazemo se da je glupost ovo sto rade zato sam i napisao da je, bar po meni, pravilno slepa ili pauk pa na ** No links ** neki i jos mu naplatis to pa izadje malo skuplje
- zateznistub
#17842 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Radi se o dobrinji licno ih vidio kako sjede i cijede kafe a auto regularno na pješačkoj zoni i tako je iz dana u dan svako jutro. Vodio dijete u školu a zaboravio telefon pa sa uslikam.vješalica wrote:nije tacno i vidis da ne znaszateznistub wrote:E čuj možeš dalje voziti!?mk ultra wrote:koliko znam, uzmu vozačku na 24h, a ti dalje možeš da voziš ako hoćeš![]()
Pa sto ti he uzeo vozačku nego da ne možeš voziti...
Evo sad prolazim pored dudlaonice onaj hookah bar in kako li svako jutro patrola uredno parkira na pješačkoj zoni i u miru i rahatluku cijedi kafu svo jutro
I kažu štrajkaju, majku im treba im podijeliti stoju i mrs snalazi se
ides u prostoriije za zadrzavanje do 12h i iskljucuju te izsoabracaja
veze ti mkultra nemas procitaj zakon
preko 1,5 promil lisenje slobode i zatvor
kakve gluparije nece insan sve procitat
zatezni ako mislis na malti vjerovatno ford parkiran radi potrage i sl za onog sto je nestao u miljacki
i ne strajkuje policija otkud ti to?
dolaze na proteste a to nije isto
Evo ovaj je od prija par dana

Jutros je bio Suzuki najnoviji...
- vješalica
#17843 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ojjj
pa vazda su tu
znam jbg zivim na dbr stalno ih vidjam
stanica tu preko puta
pa vazda su tu
znam jbg zivim na dbr stalno ih vidjam
stanica tu preko puta
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#17844 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Onda očigledno ne znaš. Stanica je nekih 200m visočije, kod ljubičastog parka. A ovaj IN caffee bar je dole kod Binga, na dnu radnji.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17845 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
http://www.bh-index.com/helikopter-snim ... -nalaziti/
he gdje su oni strucnjaci sto kazu sta ce helikopter!
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#17846 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Stručnjaci su bili za protiv dizanja helikoptera u sred grada, što ne bi donijelo ništa dobro, samo bi mogli biti ne daj Bože...hrasno38 wrote:http://www.bh-index.com/helikopter-snim ... -nalaziti/
- zateznistub
#17847 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kakve veze ima sto je stanica malo niže? Po meni još gore! A znaju uredno kažnjavati raju koja sa kola prolazi ovuda? Meka kažnjavaju, ali otkud njima pravo da serbes ovdje parkiraju. Zna biti i po dva vozilaliaar wrote:Onda očigledno ne znaš. Stanica je nekih 200m visočije, kod ljubičastog parka. A ovaj IN caffee bar je dole kod Binga, na dnu radnji.
- zateznistub
#17848 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jel bila priča za korištenje helikoptera usred grada? Jeste!hrasno38 wrote:http://www.bh-index.com/helikopter-snim ... -nalaziti/
Jesu li ga koristili? Nisu
De problem
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17849 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zateznistub wrote:Jel bila priča za korištenje helikoptera usred grada? Jeste!hrasno38 wrote:http://www.bh-index.com/helikopter-snim ... -nalaziti/
De problem
- zateznistub
#17850 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Smiješno?hrasno38 wrote:zateznistub wrote:Jel bila priča za korištenje helikoptera usred grada? Jeste!hrasno38 wrote:http://www.bh-index.com/helikopter-snim ... -nalaziti/
De problem![]()
![]()
![]()
ma ja
Jesu li ga našli?