UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
AmiĐa_Idriz

#17826 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:braćo simpatizeri, molim vas da se ne upalite na ovo simpatično ultimino trolanje. čita mu se strah u postovima.
hvala.
Peremo momka na ruke :kiss:
Tomahawk11
Globalni moderator

#17827 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Vid' ih što su se pohasili :mrgreen:
leškarenje

#17828 Re: UEFA Champions League

Post by leškarenje »

Tomahawk11 wrote:
leškarenje wrote:
hladan.preminger wrote:ovo je postala dječija tema sa ovim brojanjem grešaka i previda, niko o fudbalu ne priča. samo o sudijama.
i bayern (greškama svojih igrača) i roma (loša igra u prvoj temi) su sebe izbacili.
Predstavnici klubova,igraci,cijeli svijet prica o sudijskim greskama a mi ćemo o nečemu drugom....pa ne ide jebo ga ti :thumbup:
Ti pričaš samo o greškama na Realovim utakmicama :mrgreen:
Ma zao mi vise Bajerna :lol:
zomri

#17829 Re: UEFA Champions League

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:
zomri wrote:braćo simpatizeri, molim vas da se ne upalite na ovo simpatično ultimino trolanje. čita mu se strah u postovima.
hvala.
Peremo momka na ruke :kiss:
3 years and counting :kiss:
AmiĐa_Idriz

#17830 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Tomahawk11 wrote:Vid' ih što su se pohasili :mrgreen:
Tomo bolan ja jos ne kontam jel ovo stvaran svijet, budite me iz ovog :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#17831 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

AmiĐa_Idriz wrote:
E, nema prognoze za finale - blank out :P
AmiĐa_Idriz

#17832 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Tomahawk11 wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:
E, nema prognoze za finale - blank out :P
To Tomo, kao sto rekoh ne pisi nista, pa sta bude bude :mrgreen: :thumbup:

Nego, Eusebio Di Francesco :thumbup: nije se pridruzio pateticnom kmecanju Monchija i ostatka Rima, vec je kritikovao svoje igrace koji su nakon drugog i treceg gola setkali terenom, mrdnuli prstom nisu da napadnu u zadnjim minutama kako treba.
Tomahawk11
Globalni moderator

#17833 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Patetika je svakako za one koji ne znaju podnijeti poraz :mrgreen:
zomri

#17834 Re: UEFA Champions League

Post by zomri »

Finale možemo komotno izgubiti 5-0 što se mene tiče. Ovo je već samo po sebi uspjeh, još ako šta bude u finalu biće samo dodatno.

U svakom slučaju biće mi zanimljivo gledati utakmicu kao ljubitelju dobrog fudbala, a onda i kao simpatizeru Liverpoola.
Sanjarko

#17835 Re: UEFA Champions League

Post by Sanjarko »

Oba tima daju gol, Real osvaja. Rekao sam ja da sam Salaha urekao neki dan na temi o Liverpulu. :evil:
AmiĐa_Idriz

#17836 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:Finale možemo komotno izgubiti 5-0 što se mene tiče. Ovo je već samo po sebi uspjeh, još ako šta bude u finalu biće samo dodatno.

U svakom slučaju biće mi zanimljivo gledati utakmicu kao ljubitelju dobrog fudbala, a onda i kao simpatizeru Liverpoola.
:thumbup:

Samo, jbga ja jos od 1/4 finala govorim ovo je uspjeh :lol: pogublje sam.
vicious

#17837 Re: UEFA Champions League

Post by vicious »

AmiĐa_Idriz wrote:
zomri wrote:Finale možemo komotno izgubiti 5-0 što se mene tiče. Ovo je već samo po sebi uspjeh, još ako šta bude u finalu biće samo dodatno.

:thumbup:

Samo, jbga ja jos od 1/4 finala govorim ovo je uspjeh :lol: pogublje sam.
Jesi li rezerviso u Kievu onaj smjestaj blizu hotela? :D :D :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#17838 Re: UEFA Champions League

Post by hrasno38 »

AmiĐa_Idriz wrote:
vicious wrote: Pretjerujes brate, ono ni u kosarci ne bi bio faul :D
Pogledaj ponovo snimak, skacu 3 igraca - Edin, van Dijk i Fazio, a van Dijk je izmedju ove dvojice i nema cak ni odgurivanja rukama, vise ga je Fazio tijelom odgurnuo prema Edinu i zato je ovaj izgubio balans.
A ona ruka Arnolda, ono fakat izgleda niko ziv nije vidio, niko ne traži penal :D
Ali isto tako je sekundu prije toga izgleda lopta pogodila nekog iz Rome u ruku, ne znam jel ono bio Schick, kad je liverpoolov igrač htio ispucati pa se odbila Sharawiju...
Dosta je bilo tih skakljivih situacija na obje strane, sinoc je neko tvrdio i da je Edin bio u ofsajdu kod suta prije 2. gola... nisam tu situaciju dobro upratio, malo sam bio zakunjao :)
AmiĐa_Idriz wrote:Ni za milion godina ono nije faul, pa da se za one stvari svira prekrsaj Dzeko bi ih imao po 20 na utakmicama :-) i jos kaze veze nemaj s fudbalom oni koji kazu da ono nije faul :lol:

Kad se sjetim da su ljudi trazili faul nad Dzekom u Liverpoolu nakon prvog gola Salaha ono wtf, dakte ljudi malo realnosti, drag je i meni Dzeko al st sad ko ga krivo pogleda treba karton vaditi odma :-)

A za ruku Arnolda De Rossi je dao zanimljivu izjavu na kraju meca, rekao je da apsolutno niko nije bio siguran na terenu dal ga je pogodila u ruku, rekao je da je pitao Dzeku jel bila ruka i ovaj mu je odgovorio "ne znam, moguce." A i tokom prenosa tek nakon ponovljenog snimka se vidjelo da ga je pogodila u ruku, cudna situacija jer nije lopta toliko ni promjenila smjer kretanja. Al jok, Liverpool kupio sudije :lol:

Roma imala rezultat, imala karinu moju zabili nakon Hrđinog sretnog gola i prnala kojeg nije bilo kad je vec sve bilo gotovo. Zdravo.
Nije kad navijas za Liverpul...... sve je cisto kao suza a sudija je bio odlican!!!
dadoka84

#17839 Re: UEFA Champions League

Post by dadoka84 »

Ma nije bio penal

Image
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#17840 Re: UEFA Champions League

Post by hrasno38 »

dadoka84 wrote:Ma nije bio penal

Image
i crveni karton u 62 minuti....pola sata do kraja! :?
dadoka84

#17841 Re: UEFA Champions League

Post by dadoka84 »

Jbg ne može se s rogatim bosti. :( Uefa je to.
turbofolk

#17842 Re: UEFA Champions League

Post by turbofolk »

Kako Vugdalić sinoć poništi Adisa kod offside-a kad je Džeko oboren u šesnestercu od strane Kariusa, kao sve je čisto, koljeno u offside-u.. i drugi put kod igranja rukom Liverpoolovog igrača na šut El Shaarawija, kao nije svaka ruka penal.. A danas cijeli fudbalski svijet bruji o te dvije kardinalne sudijske greške i potencijalno dva crvena kartona igračima Liverpoola. Ne može da oprosti Romi što mu je miljenicu izbacila. Bezbeli je to :D
palermo

#17843 Re: UEFA Champions League

Post by palermo »

haj valjda Real bude dovoljno ozbiljan i vrati svakog na svoje mjesto.

Ubiše ovi navijači Liverpula, šta bi tek bilo da zaista imaju nekog uspjeha.....
sumirprimus

#17844 Re: UEFA Champions League

Post by sumirprimus »

gledali na obn.u pored hd arene??? :-?
Logovan

#17845 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

Dobro je pa si ovo sada napisao. Da si ovo naveo poslije izgubljenog finala, rekao bih ti da glumiš. :D :D
sumirprimus

#17846 Re: UEFA Champions League

Post by sumirprimus »

nece on izgubit nego liverpul :skoljka:
turbofolk

#17847 Re: UEFA Champions League

Post by turbofolk »

sumirprimus wrote:gledali na obn.u pored hd arene??? :-?
Samo domaće druže :D
Ne znate koji teferič propuštate :lol:
AmiĐa_Idriz

#17848 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

hrasno38 wrote: Nije kad navijas za Liverpul...... sve je cisto kao suza a sudija je bio odlican!!!
Kakav lik :lol: trubim sinoc od jedan poslije ponovi kako je Skomina ostetio Romu, ali je ostetio i Liverpool i dodje lik i ovo napise :lol: nisi objektivan a ni ozbiljan sekunde. I da, jos nesto: !!!!!!!!!!#

Image
Nigdje niko nije napisao da nije bio penal !!!!!!!!!
palermo wrote:haj valjda Real bude dovoljno ozbiljan i vrati svakog na svoje mjesto.

Ubiše ovi navijači Liverpula, šta bi tek bilo da zaista imaju nekog uspjeha.....
:-)

Cime ubismo? Ok, sljedeci put kad budem zelio napisati post na ovoj temi obraticu se tebi i Ultimi da vas pitam smijem li ista pisati :lol:
Logovan

#17849 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

Image
Pa nije. Ovo lijevo je golman dadoka. Kažu produžio ugovor, Klopp zadovoljan sa njim.
palermo

#17850 Re: UEFA Champions League

Post by palermo »

AmiĐa_Idriz wrote:
Cime ubismo? Ok, sljedeci put kad budem zelio napisati post na ovoj temi obraticu se tebi i Ultimi da vas pitam smijem li ista pisati :lol:
pričom :D , ama piši drug, šalim se ja......doduše, istina je da ja pored Veleža i BiH reprezentacije još jedino navijam za Edina Džeku....a i da mi, ne znam baš iz kojjih razloga, Liverpul i nije najomiljeniji klub, još od davnina......

Al moram primijetiti da mi ove rasprave pičinju ličiti na one sa topica premijer lige (naše BH lige, da ne bude zabune :D )
Post Reply