Nesto kontam koja sam ja budala, te zmigavce te prilagodjena brzina, najbolje bit hajvan, sta ima veze i neko kad zaplati, sta cu dobit godinu dana. Pa nema vako ni u nikaragvi da se nagradjuje tersanjecendlerbing wrote:nema tu, raskrsnica, semafor...moraš se snalazit.![]()
Popularne stvari koje ne kontam
- triconja
#17826 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
Bolonjeze
#17827 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovo i nama treba hitno!triconja wrote:Sad me neki bolid mal ne pokupi na pjesackom, jebem mu mater kroz mater. Eee, sta ti je zivot, ne mozes ni na pjesacki prelazit![]()
![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#17828 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bolonjeze wrote:Ovo i nama treba hitno!triconja wrote:Sad me neki bolid mal ne pokupi na pjesackom, jebem mu mater kroz mater. Eee, sta ti je zivot, ne mozes ni na pjesacki prelazit![]()
![]()
- triconja
#17829 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kakvi ovo, ovo je preblago, treba to samo u radni kamp na dvije godine doedukacije.kakavdanakneiskustvu wrote:Bolonjeze wrote:Ovo i nama treba hitno!triconja wrote:Sad me neki bolid mal ne pokupi na pjesackom, jebem mu mater kroz mater. Eee, sta ti je zivot, ne mozes ni na pjesacki prelazit![]()
![]()
- S4mpion
#17830 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kakav je to trgovac koji pada na prvu cijenu.vjesticanametli wrote:Ili zadnja za kes a cijena napisana hahhahavha ja odg pise ti vec pa vidi
- Njanjavi
#17831 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zato ja nikad ne prelazim na pjesackom.
Nisam lud
Nisam lud
- pizarro
#17832 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ja zivim u pravo civilizovanoj zemlji ali opet cekam da auta skroz uspore ili stanu kad prelazim pjesacki/semafor
boga pitaj gdje su ljudi sa mislima ili kakva budala sjedi za volanom.
- Zejnep
#17833 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pizarro wrote:ja zivim u pravo civilizovanoj zemlji ali opet cekam da auta skroz uspore ili stanu kad prelazim pjesacki/semafor![]()
pa to radimo i mi koji živimo u zanzibaru
- pizarro
#17834 Re: Popularne stvari koje ne kontam
nisi skontala sta sam zelio reciZejnep wrote:pizarro wrote:ja zivim u pravo civilizovanoj zemlji ali opet cekam da auta skroz uspore ili stanu kad prelazim pjesacki/semafor![]()
pa to radimo i mi koji živimo u zanzibaru
- Zejnep
#17835 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pizarro wrote:nisi skontala sta sam zelio reciZejnep wrote:pizarro wrote:ja zivim u pravo civilizovanoj zemlji ali opet cekam da auta skroz uspore ili stanu kad prelazim pjesacki/semafor![]()
pa to radimo i mi koji živimo u zanzibaru![]()
Jesam. Nisi ti skontao. To nepovjerenje je sasvim normalno. Ne znam da iko prelazi cestu uzdajući se samo u zeleno svjetlo.
- insomnia78
#17836 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Prelazi ih vani kolko hoces
- pizarro
#17837 Re: Popularne stvari koje ne kontam
uu, slabo onda posmatras ljudeZejnep wrote:
Jesam. Nisi ti skontao. To nepovjerenje je sasvim normalno. Ne znam da iko prelazi cestu uzdajući se samo u zeleno svjetlo.
i nisi skontala poentu, ali nema veze, sigurno pametna glavica vec sad gladna
-
infiny
#17838 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne zaboraviti i neke koje govore i siiineedjevojka bez imena wrote:Djevojke koje kažu, jarane moj, brateeeee itd.
U svakom slucaju osobe za izbjegavati. Nema tu nista dobro i ne uzdati se u nadu da ce biti bolje.
-
moonca
#17839 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ili---Tjerajte me zene da nesto radim.

-
developer10
#17840 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kada neko napise na kraju "Poyy".. Ne znam sta bi to trebalo predstavljati ali imam ideju.
Nedavno se pojavila skracenica "poy" (player of the year). Kada je nasa raja vidjela da to neki pisu u npr. FB komentarima, pretpostavljam da su mnogi pomislili da se radi o "poz", gdje je zabunom umjesto "z" napisano "y" (engl. layout tastature). Iz toga je preraslo u "poyy", nase "pozz".
Neka me neko ispravi ako grijesim.
Nedavno se pojavila skracenica "poy" (player of the year). Kada je nasa raja vidjela da to neki pisu u npr. FB komentarima, pretpostavljam da su mnogi pomislili da se radi o "poz", gdje je zabunom umjesto "z" napisano "y" (engl. layout tastature). Iz toga je preraslo u "poyy", nase "pozz".
-
infiny
#17841 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu 
- Sodom1
#17842 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A ipak se francuzom zakacioExNihilo wrote:Nije respo dobio trajni. Dobio je 15 dana, ali se haman samobanirao.
-
Heller
#17843 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja sam to poyy viđo prije ravno pet godina na fejsbukudeveloper10 wrote:Kada neko napise na kraju "Poyy".. Ne znam sta bi to trebalo predstavljati ali imam ideju.
-
developer10
#17844 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tesko, jer vidio bih i ja bar jednom a nisam do unazad pola godine - godinu. I sta znaci to, po tebi?Heller wrote:Ja sam to poyy viđo prije ravno pet godina na fejsbukudeveloper10 wrote:Kada neko napise na kraju "Poyy".. Ne znam sta bi to trebalo predstavljati ali imam ideju.
- Zejnep
#17845 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ama pozz, pa kad je tastatura ...developer10 wrote:Tesko, jer vidio bih i ja bar jednom a nisam do unazad pola godine - godinu. I sta znaci to, po tebi?Heller wrote:Ja sam to poyy viđo prije ravno pet godina na fejsbukudeveloper10 wrote:Kada neko napise na kraju "Poyy".. Ne znam sta bi to trebalo predstavljati ali imam ideju.
http://www.sveznan.com/skracenice/sta-z ... -znacenje/
- insomnia78
#17846 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma jok vidis da ima pametnica player of the year 
-
developer10
#17847 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hvala za link. I dalje stoji da ne kontam zasto bi neko nakon sto pise tekst i normalno koristi "z", na kraju stavio "poyy"Zejnep wrote:Ama pozz, pa kad je tastatura ...developer10 wrote:Tesko, jer vidio bih i ja bar jednom a nisam do unazad pola godine - godinu. I sta znaci to, po tebi?developer10 wrote:Kada neko napise na kraju "Poyy".. Ne znam sta bi to trebalo predstavljati ali imam ideju.
http://www.sveznan.com/skracenice/sta-z ... -znacenje/
- MarlboroGold
#17848 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako neke žene imaju snage da svaki dan prave neku dramu... kako ne mogu skontati da je to loša tehnika privlačenja pažnje.
- Zejnep
#17849 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa jednom neko pogriješio a ostalo je legenda. 
- Zejnep
#17850 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Prvo, što se ubacuješ, drugo PMSMarlboroGold wrote:Ne kontam kako neke žene imaju snage da svaki dan prave neku dramu... kako ne mogu skontati da je to loša tehnika privlačenja pažnje.