-LIBERO- wrote:Cekaj, gledam sada pola kanala zakljucano. Jel ovo i zaista tako, ostabu zakljucani, il je neki trenutni problem?
E sad me slusajte kablovski banditi ovo je prevrsilo svaku mogucu mjeru i bezobrazluk koji covjek moze da trpi. Mjesec i po dana me handrite i imam problema sto sa internetom sto sa digitalnom TV, dva puta potpisujem ugovor u kojem naznacujem da na prvom TV-u hocu Tro Grande + HD a na dodatnom TV-u paket programa od 5 KM (osnovni). Vasi operateri su mi jedno 5-6 puta dolazili radi raznoraznih problem. Pa nisam ja uzeo TM da se druzim jednom sedmicno sa vama!!! I sinoc mi nicim izazvano nestane pola programa na dodatnom reciveru. Zovem na 1360 i operater mi mrtvo hladno kaze da mi je istekao promotivni paket na tom TV-u i da imam samo start paket a pred sobom drzim ugovor u kome pise "Prikljucak dodatnog D3 + osnovni paket!!!!!! Takodje mi vas operater kaze da ja nemam pravo na "akciju" u kojoj na dodatnom reciveru imam iste programe kao na Trio Grande paketu!!!! Dakle
VI VARATE POTROSACE i slozit cu vam takvu tuzbu da ce vam se zamantati u glavi. Dakle bando jer sad vec drukcije ne mogu da vas zovem jer me varate vec skoro dva mjeseca a ja sam strpljiv i trpim svu mogucu zajebanciju koju mi servirate. Ovo je izgubilo svaki smisao i treba vas istjerati iz BiH i pruziti svu maksimalnu pomoc domacima operaterima da pruzaju te usluge. Sve ovo sto sam naveo se ne odnosi na ljude iz HS-a jer su mi ti ljudi 10 godina pruzali izuzetno kvalitetnu uslugu!!! Pa zar mislite da smo svi kreteni i da smo svi nepismeni ovdje pa da nas mozete varati kako hocete. Evo ovo je istina Telemacha:
http://www.srpskacafe.com/2016/04/tamna ... telemacha/
I ne pokusasvajte postovani forumasi da trazite broj neke nadredjene osobe jer ga nikada necete dobiti jer su to lopovi koji skrivaju svoje guzice. Evo gdje im je glavni gazda i ko nam gazduje na BH kablovskom prostoru.....covjek iz Kragujevca!!! Trebamo se kolektivno ubiti jer smo poklopljeni apsolutno u svemu. Budite sigurni da ce mnoge instance biti izvjestene o stvarima koje radite.
STO JE PREVISE PREVISE JE!!!
Dva mjeseca pokusavam da vas shvatim da to nije jednostavan posao, da su moguce pogreske, ovdje pred forumasima vas opravdavam da trebamo biti strpljivi ali vi niste u stanju jedan usrani ugovor da upamtite koji sam potpisao i da u taj jebeni komjuter kliknete tacne usluge koje imam i koje sam potpisao!!!