hrasno38 wrote:Nek stave Pandzu i udare ekser za buducnost BH selektorskog mjesta!kakavdanakneiskustvu wrote:https://sportsport.ba/kosarka/ovo-ima-s ... ama/288375
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#17801 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17802 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
I šta sad, ko vodi ekipu? Domar? Čistačica?
- Thorgerson
#17803 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Menso je rijetko vidjeni pacov.
Mota se oko reprezentacije zadjih koliko godina? Sve sto je ostvario, ostvario je preko ledja repke.
Lik je unazadio igru nase repke i jedan je od glavnih krivaca zasto smo prestali sa redovnim nastupom na takmicenjima (famozna 3. cetvrtina bi se trebala izucavati). A nije da nije imao roster. Cak i bolji nego sto Dule ima i sto je krpio ove kvalifikacije.
I tom pacovu, jer nema angazmana, nece ga niko, opet eto daju mjesto, evo ti pacove zaradi koji dinar. Otjeraju Josipa Pandzu, da bi pacov ostao. I sta on uradi?
Pa ima li obraza jebemu. Kako nista nije naucio od Duleta za ovih nekoliko mjeseci. Kao da Dule ne moze naci neku ekipu da vodi. Kao da nije mogao reci, ej ljudi ja se fkt raspadam odoh se lijeciti. Ne. Ode frajer jer mora otici borba za zivot.
Ovaj pacov strah i prpa poslati novoj ekipi, dajte ljudi eto me za 4 dana koji vam je. Al zna pacov da ga niko ziv vise nece angazovati, boga allaha pitaj kako je i ovaj posao dobio...
Fuj.
Mota se oko reprezentacije zadjih koliko godina? Sve sto je ostvario, ostvario je preko ledja repke.
Lik je unazadio igru nase repke i jedan je od glavnih krivaca zasto smo prestali sa redovnim nastupom na takmicenjima (famozna 3. cetvrtina bi se trebala izucavati). A nije da nije imao roster. Cak i bolji nego sto Dule ima i sto je krpio ove kvalifikacije.
I tom pacovu, jer nema angazmana, nece ga niko, opet eto daju mjesto, evo ti pacove zaradi koji dinar. Otjeraju Josipa Pandzu, da bi pacov ostao. I sta on uradi?
Pa ima li obraza jebemu. Kako nista nije naucio od Duleta za ovih nekoliko mjeseci. Kao da Dule ne moze naci neku ekipu da vodi. Kao da nije mogao reci, ej ljudi ja se fkt raspadam odoh se lijeciti. Ne. Ode frajer jer mora otici borba za zivot.
Ovaj pacov strah i prpa poslati novoj ekipi, dajte ljudi eto me za 4 dana koji vam je. Al zna pacov da ga niko ziv vise nece angazovati, boga allaha pitaj kako je i ovaj posao dobio...
Fuj.
- Diwan
#17804 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Hm
Ovo je čini se gotov posao„Slobodna Bosna“, također, doznaje kako su čelnici Saveza planirali kontaktirati proslavljenog košarkaškog stručnjaka Jasmina Repešu, inače rodom iz Čapljine, da priskoči upomoć makar za ove dvije utakmice, no hoće li iskusni strateg koji je sjedio i na klupi Hrvatske pristati i biti u mogućnosti zbog svojih obaveza, ostaje da vidimo.
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#17805 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
nesto kontam... pa on bi trebao da ima vazeci ugovor sa savezom.Thorgerson wrote:Menso je rijetko vidjeni pacov.
Fuj.
kako moze mimo toga ici, pregovarati i pocinjati da radi negdje drugo ako je jos pod ugovorom.
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#17806 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
dobro bi bilo... ipak se nadam da ce se Dule brzo vratiti...Diwan wrote:Hm
Ovo je čini se gotov posao„Slobodna Bosna“, također, doznaje kako su čelnici Saveza planirali kontaktirati proslavljenog košarkaškog stručnjaka Jasmina Repešu, inače rodom iz Čapljine, da priskoči upomoć makar za ove dvije utakmice, no hoće li iskusni strateg koji je sjedio i na klupi Hrvatske pristati i biti u mogućnosti zbog svojih obaveza, ostaje da vidimo.
Od srca brz oporavak veliki covjece
- dulekrele
#17807 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Cim se saznalo da Dule nece moci morala se traziti zamijena. kakav bajramovic jbt.
- Diwan
#17808 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ko god napravi posao sa ovom repkom za mene je junak, pa bio to Dule, Menso, Pandža, Repeša ... vjerovatno se nažalost, Dule neće vraćati, pa se krenulo u potragu za kvalitetnom zamjenom, što bi u ovom trenutku bio Repeša. Mada meni ne znači ništa neko ime ako nema rezultata. I murinjo je ime i faca ali zna debelo podbaciti, a opet s druge strane neki treneri iz srednje kategorije znaju napraviti negdje dobar posao. Sve je to relativnoparappa wrote:dobro bi bilo... ipak se nadam da ce se Dule brzo vratiti...Diwan wrote:Hm
Ovo je čini se gotov posao„Slobodna Bosna“, također, doznaje kako su čelnici Saveza planirali kontaktirati proslavljenog košarkaškog stručnjaka Jasmina Repešu, inače rodom iz Čapljine, da priskoči upomoć makar za ove dvije utakmice, no hoće li iskusni strateg koji je sjedio i na klupi Hrvatske pristati i biti u mogućnosti zbog svojih obaveza, ostaje da vidimo.![]()
Od srca brz oporavak veliki covjece
- Thorgerson
#17809 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma ja bih dao Pandži, mislim nemamo vremena jbt sad da trazimo trenere, a ovaj je tu i bio je tu haman sa ekipom sve vrijeme.
Jedino ne znam sta se desilo izmedju njega i Duleta.
Okupljanje je u ponedjeljak. Ovo sve ce utjecati i na psihu igraca, dodjes da igras i ovi nemaju trenera. Pa Musa i Nurkic rizikuju dosta, a ovi hohstapleri gledaj sta rade.
I Menso tikva pa sto nije rekao da ganja nesto sa strane, mogao je odmah reci ljudi ajd nadjite zamjenu mozda me ovi angazuju. Jok, ono cekalo zadnji dan da se popisa po svima. Pa ja bih mu zabranio da ikad vise kroci nogom u KS.
U drugu ruku mi je i drago sto Menso nece voditi, jer mislim da je bolje da igramo i bez trenera nego s njim.
Okupljanje je u ponedjeljak. Ovo sve ce utjecati i na psihu igraca, dodjes da igras i ovi nemaju trenera. Pa Musa i Nurkic rizikuju dosta, a ovi hohstapleri gledaj sta rade.
I Menso tikva pa sto nije rekao da ganja nesto sa strane, mogao je odmah reci ljudi ajd nadjite zamjenu mozda me ovi angazuju. Jok, ono cekalo zadnji dan da se popisa po svima. Pa ja bih mu zabranio da ikad vise kroci nogom u KS.
U drugu ruku mi je i drago sto Menso nece voditi, jer mislim da je bolje da igramo i bez trenera nego s njim.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17810 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Mada imam vrlo lose misljenje o Mensuru kao treneru moram priznati da je odlicno vodio utakmicu protiv Armenije i da su i njegove zasluge velike za tu pobjedu koja je bila krucijalna. Ja isto mislim da je Pandza trenutno najbolje a treba ga uracunati i kao dugorocneo rjesenje plasirali se ili ne. Neka stvara reprezentaciju na osnovu ove Duletove jer je izuzetno mlada. Vrlo brzo ce stasati i ona dvojica momaka iz U16 koji su me zaista odusevili Gataric i Halilovic.....Thorgerson wrote:Ma ja bih dao Pandži, mislim nemamo vremena jbt sad da trazimo trenere, a ovaj je tu i bio je tu haman sa ekipom sve vrijeme.
- Romanista 101%
#17811 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
e, al cuj Hong Kong 
-
al-em
#17812 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Izgleda da je dule zavrsio sa reprezentacijom skroz.
Repesa je jedan od tanjih trenera sa ovim prostora, al svakako bolji od vecine domacih opcija.
Ja bih radije nenu ili pandzu.
Repesa je jedan od tanjih trenera sa ovim prostora, al svakako bolji od vecine domacih opcija.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17813 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nenu cisto sumnjam da ce pustiti klubal-em wrote:Izgleda da je dule zavrsio sa reprezentacijom skroz.
- Thorgerson
#17814 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Izmedju Repese i Pandze ja bih radije Pandzu. Momak je mlad, mlada je ekipa. Cisto sumnjam da Repesa moze izvuci nesto vise. Stavise mislim da bi se Pandza 10x vise i trudio, te da bi u tom naletu mladosti mozda mogli i nesto napraviti. Narocito jer dosta ovih momaka veoma dobro poznaje.al-em wrote:Izgleda da je dule zavrsio sa reprezentacijom skroz.
Dovoditi Repesu sad mislim da je glupost, covjek nit poznaje ovaj tim ni nista, a treba da igra utakmicu za 10 dana.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17815 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pandžu, svakako. I da ostane na toj poziciji ako se Dule ne vrati.
Pitanje je da li bi Pandža htio, obzirom na tretman u prethodnom periodu.
A možda su šta i iz saveza zahatarili, pa ga ne mirišu.
Pitanje je da li bi Pandža htio, obzirom na tretman u prethodnom periodu.
A možda su šta i iz saveza zahatarili, pa ga ne mirišu.
-
zlajapravaraja
#17816 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Jebo trenera, nama treba plejmejker 
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
-
channel10
#17819 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zašto pare nisu prebačene novom stručnom štabu? Ima li normalnog novinara da postavi pitanje direktoru reprezentacije? Da li je i on Dodikov pijun?
Jel sljedeća fudbalska reprezentacija?
Jel sljedeća fudbalska reprezentacija?
- Diwan
#17820 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
i tuga i žalost i komedija
- Thorgerson
#17821 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Joj al se brukamo u pm.
Pa jesmo li i sa jednim trenerom se normalno razisli. Evo i Dule je prozvao savez. Zar nismo ono imali problema i sa Acom, i sa Ivanovicem...
Smijurija...
Znali su sve ocito. I da Menso trazi posao, a i logicno da Dule ne moze voditi repku, covjek treba da presadi bubreg.
Klasicno bosnjo razmisljanje, ma haje bice to dobro...i qrac...
Ja da sam Nurkic il Musa pokupio bih stvari i otisao od ove smijurije...bjezi ba, jos povredu rizikovati zbog ovih lakrdikasa koje boli neka stvar... Gordic najpametniji.
P.s. ne zaboravimo i to da nesposobnjakovici nisu uspjeli jednog naturalizovanog pleja dovesti jer evo koliko mjeseci znaju da nemamo pleja jer ih je Gordic otpilio.
Pa jesmo li i sa jednim trenerom se normalno razisli. Evo i Dule je prozvao savez. Zar nismo ono imali problema i sa Acom, i sa Ivanovicem...
Smijurija...
Znali su sve ocito. I da Menso trazi posao, a i logicno da Dule ne moze voditi repku, covjek treba da presadi bubreg.
Ja da sam Nurkic il Musa pokupio bih stvari i otisao od ove smijurije...bjezi ba, jos povredu rizikovati zbog ovih lakrdikasa koje boli neka stvar... Gordic najpametniji.
P.s. ne zaboravimo i to da nesposobnjakovici nisu uspjeli jednog naturalizovanog pleja dovesti jer evo koliko mjeseci znaju da nemamo pleja jer ih je Gordic otpilio.
- Diwan
#17822 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma ovdje je sve otišlo u 3pm ... kada prosječan um današnje Bosne jedino razmišlja kako se ugraditi u nešto i ganjanje sopstvenog interesa. Sigurno se moglo bolje i više bez obzira na prepreke, ali izgleda da neće nitko da se oznoji za džaba i da nema entuzijazma.Thorgerson wrote:Joj al se brukamo u pm.
Smijurija...
Ja da sam Nurkic il Musa pokupio bih stvari i otisao od ove smijurije...bjezi ba, jos povredu rizikovati zbog ovih lakrdikasa koje boli neka stvar... Gordic najpametniji.![]()
-
channel10
#17823 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kakav bolan bosnjo mentalitet? Ovo je sve četnik mentalitet. I u rukometu i u košarci. Prestanite više svaki propust nazivati bosnjo mentalitetom. Ovo je klasični antibosnjacki potez razbijanja sve sto je na državnom nivou.Thorgerson wrote:Joj al se brukamo u pm.
Smijurija...
Ja da sam Nurkic il Musa pokupio bih stvari i otisao od ove smijurije...bjezi ba, jos povredu rizikovati zbog ovih lakrdikasa koje boli neka stvar... Gordic najpametniji.![]()
- relativno84
#17824 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
channel10 wrote:Kakav bolan bosnjo mentalitet? Ovo je sve četnik mentalitet. I u rukometu i u košarci. Prestanite više svaki propust nazivati bosnjo mentalitetom. Ovo je klasični antibosnjacki potez razbijanja sve sto je na državnom nivou.
-
kakavdanakneiskustvu