Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@LSD Jednostavno Milan je i dalje slab, sigurno uz Celtic najslabiji tim u 1/8 LP a Barca ce ih kod kuce rastimati na proste faktore
Jasta ce, ako budu raspolozeni k`o jucer bice sretni da izvuki remi kuci. Milan ovo moze zijaniti samo ako
trener pobudali i odluci se nadigravati sa njima, a svi znamo da od toga nema nista. Bice to, cim predje nasu
polovinu ispucaj je u Lisabon. Gotovo je ovo.
hebe im kapiten Puyol sve po spisku, po zaslugama naravno ....ušutili se, ne smije niko pisnuti
al ona scena sinoc kad zvijer zguli onaj flaster sa glave inace Puyol, zaradio nekoliko šavova na glavi
DonVito wrote:Vidjet cete kakvo ce rastelovavanje Milana biti na Kamp Nou, minimalno 5-0 oni gola ne mogu dati u gostima nema sanse, sigurno su uz Celtic najslabija ekipa u 1/8 LP i naravno da ce Barca proci i onda kasnije opet price Ćavi doktor, Iniesta madjionicar, Messi vanzemaljac.
Milan je slab i dalje
Pa ne igra Napoli da primi peticu, doduše kad Plzen uvali trička, štaš pričati .
Očigledno si ti neki maloljetnik čim ide ova spika, ali dobro neka te postao si maskota u kratko vrijeme. Uspjeh je to .
Milan može primiti 5 komada samo u slučaju nekih extremnih grešaka i velikoj naklonosti arbitara, sve ostalo je mlaćenje gloginja tuđim qrcem.
L00d wrote:Jednostavno je -- Barselona je svima komplekse nabila. Kada god izgube mnogi ce se radovati. Jednu utakmicu izgubili ... Bgm k'o da im je propala sezona citava. Uz to jos ni trenera nemaju ...
Dojadili su i Bogu i ljudima, pa sad citav svijet (i oni neutralci) slave njene poraze u LP.
OK je to, predugo su na vrhu bili i mnogima zasmetali, stekli su mnoge hejtere...u ljudskoj prirodi je da se ne voli najjaci.
Sinoc na Al Jazeeri komentarišu kao vijest Barca gubi 2-0 a ne da Milan vodi 2-0...to sve govori.
No mora doci i do pada nekad....sve je to normala.
2006. Barselona (Španija)
2007. Milan (Italija)
2008. Mančester Junajted (Engleska) 2009. Barselona (Španija)
2010. Inter (Italija) 2011. Barselona (Španija)
2012. čelzi
mozda i nije bas kako ti kazes da je DOMINACIJA tako velika, respekt za rezultate i tri titule u 7 godina, al realno, nije to nikakva extremna dominacija (ok za spansko prvenstvo al to je problem spanskih ekipa a ne evropskih) i niko ne slavi poraze barse, vec ima ljudi koji vole talijanski nogomet a druga stvar je aroganstnost u izjavama navijaca barse o nekih 5 komada u sred Milana... to je bas bezobrazno i to se sinoc osvetilo
Kako da nije dominacija ako si 5-6 godina zaredom u polufinalu lige prvaka ? I od toga osvojiš 3 puta.
DonVito wrote:Vidjet cete kakvo ce rastelovavanje Milana biti na Kamp Nou, minimalno 5-0 oni gola ne mogu dati u gostima nema sanse, sigurno su uz Celtic najslabija ekipa u 1/8 LP i naravno da ce Barca proci i onda kasnije opet price Ćavi doktor, Iniesta madjionicar, Messi vanzemaljac.
Milan je slab i dalje
ti baš umislio da od tvojih izjava zavise neki događaji na ovoj planeti
Znas da sam mislio na Milan, ja ne znam zasto ljudi prognoziraju neke rezultate tipa 5:0, Milan uopste juce nije odigrao lose , niti su se branili. Jest Barca je imala posjed lopte, ma jebes ti taj posjed i ono dodavanje na pola terena. Da je bila neka dominacija ima li bi 10 kornera, 23 suta na go , a ono nista od toga. Barca ima jaci tim to znamo svi, ali Milan je Milan a ne Getafe
Barca je još u igri.Imaju dosta šansi jedan rani gol bi ih vratio.Samo treba da ne prime.Što se tiče sinoć ko prati ac milan vidio je da je ono njihova NAJBOLJA utakmica sezone.Dobro su odigrali.Što se tiče barce nekako nisu bili oni pravi.Sve u svemu ima šanse
Rob_Atl wrote:
Znas da sam mislio na Milan, ja ne znam zasto ljudi prognoziraju neke rezultate tipa 5:0, Milan uopste juce nije odigrao lose , niti su se branili. Jest Barca je imala posjed lopte, ma jebes ti taj posjed i ono dodavanje na pola terena. Da je bila neka dominacija ima li bi 10 kornera, 23 suta na go , a ono nista od toga. Barca ima jaci tim to znamo svi, ali Milan je Milan a ne Getafe
nisu se branili? ok.
prvenstveno, razlog za jucerasnji rezultat je katastrofalna igra, losa reakcija poslije prvog gola, nepostojaca taktika itd.
onda, jako dobra igra milana u drugom poluvremenu, sto je ocito zateklo barcelonine igrace.
sad, da li ce se ponoviti katastrofalna igra za 3 sedmice. male je vjerovatno. da li ce milan parkirati autobus, cekati na kontre ili pokusati igrati svoju igru. to ostaje da se vidi. barcelona kako god mora postici 3 gola. inace ispadaju.
znaci 3:0 ili 2:0 pa penali, ili 4:1.
usput, drugacije se igra na camp nou, pred 100 000 navijaca + pripremljen teren za brzu igru i sve to. 2:0 jeste tezak rezultat ali nije katastrofa.
505sCrtom wrote:da li ce milan parkirati autobus, cekati na kontre ili pokusati igrati svoju igru. to ostaje da se vidi. barcelona kako god mora postici 3 gola. inace ispadaju.
usput, drugacije se igra na camp nou, pred 100 000 navijaca + pripremljen teren za brzu igru i sve to. 2:0 jeste tezak rezultat ali nije katastrofa.
Milan će sigurno igrati kao i sinoć... dakle, 11 ljudi u odbrani. S druge strane, Barcelona će biti na vrhunskom nivou i napadaće stalno. Prednost Barcelone u odnosu na sinoć će biti teren u savršenom stanju i navijači.
Uz sve to, mislim da će biti veoma teško da zabiju 3 gola onako kompaktnom Milanu. Uvijek sam optimističan, ali ovaj put se čini nemoguće.
Milan je slab i dalje
ti baš umislio da od tvojih izjava zavise neki događaji na ovoj planeti
To je tvoja ideja tj. to ste vi mozda umislili.
Da ne idemo u offtopic. tema je Barca a Barca igra sa slabim Milanom.
505sCrtom wrote:da li ce milan parkirati autobus, cekati na kontre ili pokusati igrati svoju igru. to ostaje da se vidi. barcelona kako god mora postici 3 gola. inace ispadaju.
Milan će sigurno igrati kao i sinoć... dakle, 11 ljudi u odbrani. S druge strane, Barcelona će biti na vrhunskom nivou i napadaće stalno. Prednost Barcelone u odnosu na sinoć će biti teren u savršenom stanju i navijači.
Uz sve to, mislim da će biti veoma teško da zabiju 3 gola onako kompaktnom Milanu. Uvijek sam optimističan, ali ovaj put se čini nemoguće.
Primjetili smo obojica sinoc - Milan se zna braniti ...inace u Italiji, u takvom podneblju , se djeca od malih nogu, od pionira - prvo uce odbrani i postavljanju u istoj....ako ko zna igrati odbranu to su talijani to je oduvijek tako.
I Čelzi se lani branio sa dva reda, ali su ih vile nosale, Barca je fulala iz peterca, pogađala stative, precke, cak i Messi uspio penal promašiti ,svašta nešto....uostalom evo podsjetnika :
Milan je sasvim druga prica, ovi nisu dali Barci šanse za 90 minuta to je perfektna odbrana, organizovana igra i taktika gdje se tacno zna šta tim hoce, svi ko jedan drže liniju i nema odustajanja....i mora se reci da se sasvim zasluženo pobjedili, cestitati ljudima (možda je i malo 2-0 previsoko ali eto), zato svaka cast Alegriju koji je pokazao kakav je strucnjak.
Postoji neka nada u revanšu ako zabiju brzi gol i ta prica...ali to je sad upitno jer ce se i Milan dosta toga pitati na terenu...ako zabiju iz kontre, to je halali Huso materi....a to je vrlo moguc scenario.
Entropio wrote:
autobusi su ocito barcelonina ahilova peta. a da su "procitani" kao sto neki pisu, daleko od toga. imaju 3 sedmice da smisle nesto. ja vjerujem u tim. nista nije nemoguce. milan zna primiti dosta golova u drugoj utakmici (doduse to je bio onaj stari milan), a ovaj novi je cini mi se isto nadigrao juventus u novembru (u kupu) kada je juve bio jako los, a drugu utakmicu su ih namlatili.
pa nije barcelona madrid da je pobjedjuje ko stigne
Entropio wrote:
autobusi su ocito barcelonina ahilova peta. a da su "procitani" kao sto neki pisu, daleko od toga. imaju 3 sedmice da smisle nesto. ja vjerujem u tim. nista nije nemoguce. milan zna primiti dosta golova u drugoj utakmici (doduse to je bio onaj stari milan), a ovaj novi je cini mi se isto nadigrao juventus u novembru (u kupu) kada je juve bio jako los, a drugu utakmicu su ih namlatili.
pa nije barcelona madrid da je pobjedjuje ko stigne
Zaboljelo ovo sinoć, jelde? Tako je to kad potcjenjuješ čitav svijet... sad ide faza zvana hvatanje za slamke