Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Što se tiče "astronomskih satnica" i općenito paralelnog luksuznog življenja... virtuala vs. R.L , s punim pravom ti imaš dragi moj, ovdje da iznosiš svoje snove i želje i živiš dva života. To ja tebi ne sporim. Pa i da promijeniš sopstveni fizički izgled i sebe i svoje bolje polovine... u tim snovima.
Forum je jako zahvalan za sve vrste takvih izmišljotina. Kako god meni je Eurosa bogorodica ipak za sve početnike i amatere.
Trebao si učiti od nje profi!
Dobro Sherlock, dakle razotkrila si me, moj izgled i moje forumske marifetluke. Sada ću seb smislit neki drugi alter ego
U potpunosti se slazem. Zena ne zna primiti kada nije u pravu. Nema niti mrvu poniznosti.
Cuj poniznosti, pa znaš ti da je njen tata poznati specijalista a momak dokazani IT struĆnjak (koji ne kuži sta je imgur). Sve nas je ona skontala, da lažemo po forumu i lažiramo ugovore i slike
U potpunosti se slazem. Zena ne zna primiti kada nije u pravu. Nema niti mrvu poniznosti.
Cuj poniznosti, pa znaš ti da je njen tata poznati specijalista a momak dokazani IT struĆnjak (koji ne kuži sta je imgur). Sve nas je ona skontala, da lažemo po forumu i lažiramo ugovore i slike
Smiješ "ćorati" identitete? Ovo je forum gdje ima 50% raje iz SA. Ja dajem svoj i imaš automatski potvrdu za mog tatu. A ti daj svoj
Pošteno?
I muha, havana i (ostalih par po tvom izboru Sarajlija )potrvrde moje navode. A tvoje recimo ja izaberem ja ko će potvrditi
Kladim se u plaćanje komplet večere za 5/10 forumaša iz SA koje 1/2 Gige odabere da provjere moj identitet da ne smije on izaći sa svojim ni u ogrsničen krug