Kultura ti je na nivou, bravo ti. Neka bas ti meni pricas o 11Plavih.
Cvikeras,
dobro te je.
Ne znaju oni šta je 11 Plavih, no zato su 7. februara pokazali da znaju kako užgati Kanton i Predsjedništvo.hrasno38 wrote:hape wrote:Odakle ti znas mozda su bas roditelji tog momka bili oni koji su se protivili tim ratnim dejstvima i bili protivnici Miloseviceve politike i ratova. Stvarno ti IQ=broj cipela. Ti znas jadu sta je cetnik i ovdje 70% koji nesto pametuju po forumima. Kad stanes pred cetnika 1:1 i uzmes ga hladno onda pametuj a dotle uzmi toaletni papir ili lotos maramice i obrisi sline. A ja cu ti reci i da sam ga vidio i da sam ga porazio.....ko zna sta je "11 Plavih" zna o cemu govorim!!!!Troll_Happens wrote:
Ko se nakon ratnih desavanja i ubistva brojne rodbine ne raduje smrti cetnika, taj je za mene psihicki bolesnik. Ali hajde neka vam bude. Likovi poput vas sto komentarisete ovdje su isli na Yutelov koncert za mir i demonstrirali su, dok su upravo ovi "huligani" branili grad. Haj vozdra sad.
dok je takvih ko ti rat ce jos decenijama trajati. Dzabe ljudi prave emisije tipa perspektiva kad ovde perspektive ne vidim niti ce je biti.. Narednih 5 generacija treba nesto da odnese da bi ljudi na nasim prostorima normalno poceli zivjeti bez mrznje... Znam masu ljudi koji su izgubili sve u ratu pa su ostali normalni... zivot ide dalje sta je tu je. Zivjeti se mora. A likovi kao ti mozda buduci statisti ili ti izvrsioci tipa celo juka itd.. danasnjih politicara..thekupus wrote:jesam takav sam, kako si pogodio?hape wrote:Bravo Butros Gali. Prosiri malo vidike, putuj kroz tzv. rs, pogledaj za koga glasaju i vidjeces da rat jos uvijek nije zavrsen.thekupus wrote:fuj gade mi se takvi koji 20 godina nakon rata i dalje zive u svijetu cetnika, balija i ustasa, ostavite se vise jarane toga svega, ili pustite nas ostale da zivimo
A cuj pustite nas ostale.![]()
garant si cvikeras neki, tatin streber.
a rat nije zavrsen zbog takvih kao ti na obje strane
Creasy wrote:karanana wrote:hehe, eno srpski mediji izvukli mirzine facebook postove u kojima likuje nad smrcu onog zvezdinog navijaca u istanbulu.
68 lajkova.
Jedno je znati a drugo je ucestvovati.....tako je sami smo odbranili Trg Pere Kosorica a pod tim mislim iskljucivo jedinica sastavljena od ljudi koji su tu zivjeli sto na Trgu sto u ulici Brace Ribara.....i to bijese od pocetka do kraja jedna od rijetko odrzanih multietnickih jedinica u A BiH ili u prevodu sa puno srba i hrvata kao boraca A BiH. I da ta jedinica je zapalila 11 Plavih i ostavljala cetnike i Niske kornjace na siljicima ograde zeljinog stadiona. Ali to nije tema ovdje neko navijacko ludilo koje se iz onoga sto bi trebala birti zabava pretvorilo u nesto sto se zove "crna hronika".hape wrote:Otkud vam ta prica da niko osim vas ne zna za 11 Plavih??? To vas dvojica odbranili sami grad, niko se vise nije borio. I Trg Pere Kosorica ste sami odbranili.
Isao je bodriti svoj voljeni klub. Imas li jos neko retardirano pitanje?thekupus wrote:ako cemo tako, sta je radio Vedran u Listici?hape wrote: Za razliku od cetnika u Istanbulu Mirza nije isao rusiti tudji grad. Meni nikad nece zao biti kad cetnik nastrada, pa mi nije ni zao cetnika koji je stradao u Istanbulu.
onda je i ovaj zvezdas "isao bodriti voljeni klub"Logovan wrote:Isao je bodriti svoj voljeni klub. Imas li jos neko retardirano pitanje?thekupus wrote:ako cemo tako, sta je radio Vedran u Listici?hape wrote: Za razliku od cetnika u Istanbulu Mirza nije isao rusiti tudji grad. Meni nikad nece zao biti kad cetnik nastrada, pa mi nije ni zao cetnika koji je stradao u Istanbulu.
Ne znam zbog cega je isao i sta je radio. Nisam bio u toku oko njegove smrti, pa ne znam, a sumnjam da i ti znas.thekupus wrote: onda je i ovaj zvezdas "isao bodriti voljeni klub"
Obicno najvise seru oni koje je najmanje dokacilo.Troll_Happens wrote: dok je takvih ko ti rat ce jos decenijama trajati. Dzabe ljudi prave emisije tipa perspektiva kad ovde perspektive ne vidim niti ce je biti.. Narednih 5 generacija treba nesto da odnese da bi ljudi na nasim prostorima normalno poceli zivjeti bez mrznje... Znam masu ljudi koji su izgubili sve u ratu pa su ostali normalni... zivot ide dalje sta je tu je. Zivjeti se mora. A likovi kao ti mozda buduci statisti ili ti izvrsioci tipa celo juka itd.. danasnjih politicara..
i to u svojoj državi.Logovan wrote:Isao je bodriti svoj voljeni klub. Imas li jos neko retardirano pitanje?thekupus wrote:ako cemo tako, sta je radio Vedran u Listici?hape wrote: Za razliku od cetnika u Istanbulu Mirza nije isao rusiti tudji grad. Meni nikad nece zao biti kad cetnik nastrada, pa mi nije ni zao cetnika koji je stradao u Istanbulu.
Niste sami bili jbg. Bilo je kamara policajaca iz c faze, sve moja raja...hrasno38 wrote:Jedno je znati a drugo je ucestvovati.....tako je sami smo odbranili Trg Pere Kosorica a pod tim mislim iskljucivo jedinica sastavljena od ljudi koji su tu zivjeli sto na Trgu sto u ulici Brace Ribara.....i to bijese od pocetka do kraja jedna od rijetko odrzanih multietnickih jedinica u A BiH ili u prevodu sa puno srba i hrvata kao boraca A BiH. I da ta jedinica je zapalila 11 Plavih i ostavljala cetnike i Niske kornjace na siljicima ograde zeljinog stadiona. Ali to nije tema ovdje neko navijacko ludilo koje se izhape wrote:Otkud vam ta prica da niko osim vas ne zna za 11 Plavih??? To vas dvojica odbranili sami grad, niko se vise nije borio. I Trg Pere Kosorica ste sami odbranili.
sto bi trebala birti zabava pretvorilo u nesto sto se zove "crna hronika".
uz duzno postavanje ekipe zlatnih ljiljana i raje sa trga, ima nas i sa cvile koji su se krhali na tgu i za trghrasno38 wrote:Jedno je znati a drugo je ucestvovati.....tako je sami smo odbranili Trg Pere Kosorica a pod tim mislim iskljucivo jedinica sastavljena od ljudi koji su tu zivjeli sto na Trgu sto u ulici Brace Ribara.....i to bijese od pocetka do kraja jedna od rijetko odrzanih multietnickih jedinica u A BiH ili u prevodu sa puno srba i hrvata kao boraca A BiH. I da ta jedinica je zapalila 11 Plavih i ostavljala cetnike i Niske kornjace na siljicima ograde zeljinog stadiona. Ali to nije tema ovdje neko navijacko ludilo koje se iz onoga sto bi trebala birti zabava pretvorilo u nesto sto se zove "crna hronika".hape wrote:Otkud vam ta prica da niko osim vas ne zna za 11 Plavih??? To vas dvojica odbranili sami grad, niko se vise nije borio. I Trg Pere Kosorica ste sami odbranili.