Logosoft
Moderator: Benq
- Tesla Edison
#17776 Re: Logosoft ALL ABOUT
Više ne trza, jel da? 
- afannedim
#17777 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne.TESLA_EDISON wrote:Više ne trza, jel da?
- semirsar
#17778 Re: Logosoft ALL ABOUT
E jes se ti razrahatio da ne kazem, raspistoljio i razigrao ko kaka kera tek pustena sa lanca, kako dodje ovamo vamo do naskeTESLA_EDISON wrote:Više ne trza, jel da?
- MTV
#17779 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jos malo ce svi imati UHD resiver sem mene

Last edited by MTV on 19/10/2018 12:49, edited 1 time in total.
- crnivrag
#17780 Re: Logosoft ALL ABOUT
Šta taj rediver radiMTV wrote:Jos malo ce svi imati UHD rediver sem mene![]()
![]()
- MTV
#17782 Re: Logosoft ALL ABOUT
Logosoft Edukacija: Važnost certifikacije u IT industriji
Poštovani korisnici,
U proteklim godinama svjedočimo značajnom porastu IT industrije. Da biste bili dio ove brzorastuće grane, od velikog je značaja da pratite tehnološke promjene, koje uslovljavaju IT stručnjake da rade na izgradnji svojih znanja i sposobnosti.
Za vlastiti profesionalni razvoj, od velikog je značaja da ste u stalnoj potrazi za novim znanjima u onim oblastima za koje želite da se specijalizirate. IT certifikacija Vam pomaže da pratite sve izmjene u industriji koja se vrlo brzo mijenja. S druge strane, kompanije koje imaju stručne i certificirane uposlenike pružaju daleko bolje usluge svojim klijentima, ali povećavaju i svoju reputaciju, čime direktno povećavaju svoje šanse u proširenju poslovanja. Iz perspektive klijenta, kompanije koje imaju certificirane uposlene osiguravaju da će uslugu/projekt uraditi kompetentne osobe.
Ukoliko želite da napredujete i povećate svoju vidljivost u kompaniji u kojoj radite ili želite da povećate svoje šanse za pronalazak boljeg zaposlenja, predlažemo da odaberete oblast koja Vas zanima i certificirate se. Kada se odlučite za slušanje pripremnog kursa i polaganje pojedinog certifikata, birajte edukacijski centar koji ima iskustva i potrebne certifikate za obavljanje edukacije i certifikacije, koji bira izvrsne predavače s dugogodišnjim iskustvom te ima visoku prolaznost prilikom polaganja ispita. Logosoft Edukacija posjeduje centar za učenje i centar za testiranje te Vam na jednom mjestu nudi sve informacije potrebne za pojedine kurseve, njihovo slušanje i smjernice za polaganje.
U narednom periodu iz Logosoft edukacijskog centra najavljujemo mnoštvo kurseva za IT profesionalce iz segmenta sigurnosti, upravljanja IT projektima kao i Microsoft oficijelne kurseve (MOC), a koje će održati poznati predavači Robert Petrunić, Nenad Trajkovski, Dragoslav Ogar i Nedim Sadović. Više informacija o samim kursevima pročitajte na: http://www.logosoft.ba/raspored-seminara.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/c8280ef2b06 ... industriji
Poštovani korisnici,
U proteklim godinama svjedočimo značajnom porastu IT industrije. Da biste bili dio ove brzorastuće grane, od velikog je značaja da pratite tehnološke promjene, koje uslovljavaju IT stručnjake da rade na izgradnji svojih znanja i sposobnosti.
Za vlastiti profesionalni razvoj, od velikog je značaja da ste u stalnoj potrazi za novim znanjima u onim oblastima za koje želite da se specijalizirate. IT certifikacija Vam pomaže da pratite sve izmjene u industriji koja se vrlo brzo mijenja. S druge strane, kompanije koje imaju stručne i certificirane uposlenike pružaju daleko bolje usluge svojim klijentima, ali povećavaju i svoju reputaciju, čime direktno povećavaju svoje šanse u proširenju poslovanja. Iz perspektive klijenta, kompanije koje imaju certificirane uposlene osiguravaju da će uslugu/projekt uraditi kompetentne osobe.
Ukoliko želite da napredujete i povećate svoju vidljivost u kompaniji u kojoj radite ili želite da povećate svoje šanse za pronalazak boljeg zaposlenja, predlažemo da odaberete oblast koja Vas zanima i certificirate se. Kada se odlučite za slušanje pripremnog kursa i polaganje pojedinog certifikata, birajte edukacijski centar koji ima iskustva i potrebne certifikate za obavljanje edukacije i certifikacije, koji bira izvrsne predavače s dugogodišnjim iskustvom te ima visoku prolaznost prilikom polaganja ispita. Logosoft Edukacija posjeduje centar za učenje i centar za testiranje te Vam na jednom mjestu nudi sve informacije potrebne za pojedine kurseve, njihovo slušanje i smjernice za polaganje.
U narednom periodu iz Logosoft edukacijskog centra najavljujemo mnoštvo kurseva za IT profesionalce iz segmenta sigurnosti, upravljanja IT projektima kao i Microsoft oficijelne kurseve (MOC), a koje će održati poznati predavači Robert Petrunić, Nenad Trajkovski, Dragoslav Ogar i Nedim Sadović. Više informacija o samim kursevima pročitajte na: http://www.logosoft.ba/raspored-seminara.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/c8280ef2b06 ... industriji
- MTV
#17783 Re: Logosoft ALL ABOUT
Logosoft zapošljava - KAM
Od svog osnivanja prije više od 20 godina, kompanija Logosoft je izrasla u jednu od najrenomiranijih informatičko-komunikacijskih kompanija u BiH. Kao KAM, vaš posao će direktno utjecati na rast i razvoj naše kompanije u narednom periodu. Ostvarivati nove poslovne kontakte i partnerstva, sklapati saradnje i pomagati trenutnim klijentima u razvoju njihovog biznisa su aktivnosti sa kojima ćete se redovno susretati svaki dan.
Idealan ste kandidat za nas, ako ste osoba koja:
• Kontaktira sa kompanijama, pregovara i ima personalizirane odnose, kontinuirano i na dnevnoj bazi,
• Imate razvijene analitičke, organizacijske, pregovaračke, prodajne i komunikacijske vještine,
• Razumijete čime se klijent bavi i predlažete najbolja rješenja za poslovne poduhvate i IKT rješenja,
• Pratite konkurenciju, predlažete nova rješenja i “up-to-date” ste sa svim dešavanjima na IKT tržištu,
• Znate kako zadržati klijenta zadovoljnim sa stalnom podrškom, pravim informacijama i odlukama,
• Pregovarate na dnevnom nivou sa više osoba koje su donosioci odluka u kompaniji,
• Pratite javne nabavke i priprema ponude i tendersku dokumentaciju u skladu sa Zakonom.
Vaše kvalifikacije će nas ostaviti bez daha ako:
• Imate više godina radnog iskustva na pozicijama u prodaji poslovnih rješenja,
• Posjedujete diplomu ekonomije ili tehničkog fakulteta,
• Poznajete engleski jezik u govoru i pismu,
• Poznajete osnovne Office alate (Word, Excel, Outlook) za samostalan rad i izvještavanje,
• Odlično prodajete, a pogotovo telekomunikacijska rješenja.
Mi ćemo vas prihvatiti u svoju porodicu i ponuditi:
• Kontinuirano poslovno usavršavanje, fantastične klijente i dinamično tržište,
• Česta poslovna putovanja i priliku da upoznate odlične ljude,
• Prostor za kreativnost i uvažavanje,
• Dinamičan i kreativan tim radnih kolega,
• Nadprosječna primanja koja će biti skalirana i nagrađivana sa vašim uspjehom.
Potrebno je da nam pošaljete svoj CV i motivacijsko pismo na [email protected]. Oglas ostaje otvoren do 18.11.2018. godine.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/1855b95c4fd ... java---kam
Od svog osnivanja prije više od 20 godina, kompanija Logosoft je izrasla u jednu od najrenomiranijih informatičko-komunikacijskih kompanija u BiH. Kao KAM, vaš posao će direktno utjecati na rast i razvoj naše kompanije u narednom periodu. Ostvarivati nove poslovne kontakte i partnerstva, sklapati saradnje i pomagati trenutnim klijentima u razvoju njihovog biznisa su aktivnosti sa kojima ćete se redovno susretati svaki dan.
Idealan ste kandidat za nas, ako ste osoba koja:
• Kontaktira sa kompanijama, pregovara i ima personalizirane odnose, kontinuirano i na dnevnoj bazi,
• Imate razvijene analitičke, organizacijske, pregovaračke, prodajne i komunikacijske vještine,
• Razumijete čime se klijent bavi i predlažete najbolja rješenja za poslovne poduhvate i IKT rješenja,
• Pratite konkurenciju, predlažete nova rješenja i “up-to-date” ste sa svim dešavanjima na IKT tržištu,
• Znate kako zadržati klijenta zadovoljnim sa stalnom podrškom, pravim informacijama i odlukama,
• Pregovarate na dnevnom nivou sa više osoba koje su donosioci odluka u kompaniji,
• Pratite javne nabavke i priprema ponude i tendersku dokumentaciju u skladu sa Zakonom.
Vaše kvalifikacije će nas ostaviti bez daha ako:
• Imate više godina radnog iskustva na pozicijama u prodaji poslovnih rješenja,
• Posjedujete diplomu ekonomije ili tehničkog fakulteta,
• Poznajete engleski jezik u govoru i pismu,
• Poznajete osnovne Office alate (Word, Excel, Outlook) za samostalan rad i izvještavanje,
• Odlično prodajete, a pogotovo telekomunikacijska rješenja.
Mi ćemo vas prihvatiti u svoju porodicu i ponuditi:
• Kontinuirano poslovno usavršavanje, fantastične klijente i dinamično tržište,
• Česta poslovna putovanja i priliku da upoznate odlične ljude,
• Prostor za kreativnost i uvažavanje,
• Dinamičan i kreativan tim radnih kolega,
• Nadprosječna primanja koja će biti skalirana i nagrađivana sa vašim uspjehom.
Potrebno je da nam pošaljete svoj CV i motivacijsko pismo na [email protected]. Oglas ostaje otvoren do 18.11.2018. godine.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/1855b95c4fd ... java---kam
- afannedim
- MTV
- semirsar
#17786 Re: Logosoft ALL ABOUT
vidim, dosti vaske imade sa ovijem novijem UHD receiverom... pa di su ti utisci, ko sta dje kako koliko... sta ste se stisli ba?!! 
- MTV
#17787 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja da se odmah ogradim kod mene su 2 komada AirTies HD resivera.
Jedino znam da taj novi UHD ima wifi i da je u slobodnoj prodaji malko jeftiniji od 355 KM. LOLa nije uzimao šlj opremu.
Jedino znam da taj novi UHD ima wifi i da je u slobodnoj prodaji malko jeftiniji od 355 KM. LOLa nije uzimao šlj opremu.
- semirsar
#17788 Re: Logosoft ALL ABOUT
ja ga bezbeli ne bi uzeo ni za koje pare, jok vala, osim uz paket da mi ga dadnu ko ovi magu 254
A i bilo bi red ako vec imas u paketu 4K kanale
A i bilo bi red ako vec imas u paketu 4K kanale
- MTV
#17789 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zamisli ono da se mozes pohvaliti da za 41,30 KM mjesecno imas UHD resiver i 2 UHD kanala. 
- semirsar
#17790 Re: Logosoft ALL ABOUT
a zamisli, niko ovdeka u naske da kaze da je dao 355KM za dva kanala, a tamo anamounjiha totalni haos zbog par marki "povecanja" cijene 
- crnivrag
#17791 Re: Logosoft ALL ABOUT
Izgleda da ste zreli za jedno dobro grickanje 
- semirsar
#17792 Re: Logosoft ALL ABOUT
miran
nemoj da ti kablove ozracim pa da ti ni vascijeli tmach ne mre pomoc 
- semirsar
#17793 Re: Logosoft ALL ABOUT
joj meraka ovdeka, mir i tisina...
nejma ni one dvojce spamera @affanaa i onog muzicara...
nejma ni problema, valjda onije uhljup izgubio gumicu, il' mu je neko mazn'o, pa se nista ne brise sa liste kanala
anamo na portalu se promovise poslovno ozracje...
nama ne treba nis'... nije ni dosadno, imademo anamotamo u njihA nji'ovu temu i smijuckamo se nji'ovim mukama sa dodavanjem novijeh usluga...
mi smo blazeni u ovom svom svijetu tisine... naske ne handri sa novijem, navikli se sa starim, tj, sa brisanjem svega sto valja pa nam sad neobicno
Fala mlogo onom sto gumicu mazno, ali... vratider je Boga ti, pogibesmo od dosade, nis' se ne desaje
P.S. Ako niko nije mazno, jopet javniderte, da mu odem kupiti paket gumica
nejma ni one dvojce spamera @affanaa i onog muzicara...
nejma ni problema, valjda onije uhljup izgubio gumicu, il' mu je neko mazn'o, pa se nista ne brise sa liste kanala
anamo na portalu se promovise poslovno ozracje...
nama ne treba nis'... nije ni dosadno, imademo anamotamo u njihA nji'ovu temu i smijuckamo se nji'ovim mukama sa dodavanjem novijeh usluga...
mi smo blazeni u ovom svom svijetu tisine... naske ne handri sa novijem, navikli se sa starim, tj, sa brisanjem svega sto valja pa nam sad neobicno
Fala mlogo onom sto gumicu mazno, ali... vratider je Boga ti, pogibesmo od dosade, nis' se ne desaje
P.S. Ako niko nije mazno, jopet javniderte, da mu odem kupiti paket gumica
Last edited by semirsar on 20/10/2018 20:14, edited 1 time in total.
- Tesla Edison
#17794 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zgljnžšthfkd
Eto vraga, sad će on
Eto vraga, sad će on
- crnivrag
#17795 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zašto me prizivaš u ova doba.TESLA_EDISON wrote:Zgljnžšthfkd
Eto vraga, sad će on
- semirsar
#17796 Re: Logosoft ALL ABOUT
ma imade on svojijeh slatkih muka
nego, vidje li ti ovo, mi dobismo dva 4K kanala... jes, al' u qrcu... prvo daj pare pa gledaj
onije anamotamo dobise 1 SK 4K... i gle, i ja ga gledam i niko mi ne trazi pare?!!!!!
nego, vidje li ti ovo, mi dobismo dva 4K kanala... jes, al' u qrcu... prvo daj pare pa gledaj
onije anamotamo dobise 1 SK 4K... i gle, i ja ga gledam i niko mi ne trazi pare?!!!!!
- MTV
#17797 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jos mu je rano on horlja u kasnijem terminucrnivrag wrote:Zašto me prizivaš u ova doba.TESLA_EDISON wrote:Zgljnžšthfkd
Eto vraga, sad će on
- Tesla Edison
#17798 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma onako, rekoh da mu kažem da gledam NASA tv u UHD trenutno bez android box upakovanog poskupljenja
Malo da se gricka večeras
- MTV
#17799 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ova tema je bila i zamrla na period 7 do 10 dana. A tamo na jedno obicno pitanje se razvuce rasprava na 5836 strana jer je pojedinim forumasima mrsko procitat 5 postova unazad.semirsar wrote:
Obrisano ti je sa web stranice Pink M i VIP HD. Na resiveru oni jos uvijek stoje ali sa obavjestenjem da je Pink M prestao sa radom 09.10. a VIP HD da se neemituje zbog tehnickih problema. Kod Pink M mozes skinut obavjestenje pa se vrti animacija Nova M od 09.10 u 16:00 sati. Mozda on opet u ponedjeljak postane Pink M sa Zadrugom
- MTV
#17800 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kad su ga neki dobili dzaba ili vrlo povoljno UHD resiver. Meni i tebi traze 355 KM. evo im .!.semirsar wrote:ma imade on svojijeh slatkih muka
Edit: a za SK me bas zaboli bio on u SD, HD, 4K ili 8K rezoluciji.