U bre... (sto bi rekle komsijekakavdanakneiskustvu wrote:Ommadawn wrote:Gdje? Torrent ili?kakavdanakneiskustvu wrote:
ja je skinuo,neki dan
da,torrent,i to 11 epizoda,a na netu pise da ima 10,malo cudno
Ja cu pricekati kad se pojavi na TV-u.
Moderator: _BataZiv_0809
U bre... (sto bi rekle komsijekakavdanakneiskustvu wrote:Ommadawn wrote:Gdje? Torrent ili?kakavdanakneiskustvu wrote:
ja je skinuo,neki dan
to 11.je malware samo takikakavdanakneiskustvu wrote:Ommadawn wrote:Gdje? Torrent ili?kakavdanakneiskustvu wrote:
ja je skinuo,neki dan

to 11.je malware samo takibiggrin wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Gdje? Torrent ili?Ommadawn wrote:
ja je skinuo,neki dan
83 mi je bila haos dobra. Ova druga sezona 86 je vec izasla, ja sam skinuo i pogledao 5 epizoda do sada. Nije mi sjela nikako, posebno zbog cinjenice da se odvija prvenstveno u Juznoj Africi. Dvuomim se da nastavim, da budem iskren. Prvu sam pregledao u dva dana cni mi se.Ommadawn wrote:Njemačka serija “Deutschland 83”
Radi se o Hladnom ratu, istočnonjemačkog graničara obučavaju i šalju kao špijuna u Zapadnu Njemačku. Prva sezona se zove “83” i radi se o događajima iz 1983.
Očekuje se druga sezona koja će se zvati “Deutschland 86” i radit će se o događajima iz 1986.
Serija je super ali ima pomalo površnih i glupih stereotipa poput toga da se Istočnonijemci prikazuju kao zli, zaostali i siromašni i jako strogi.
Serija i počinje od drugeArtest wrote:@The Leftovers
Svidjala mi se atmosfera i ambijent prve sezone. Ali ova druga...
Će da vidimo dalje.
Aha...Point. wrote:83 mi je bila haos dobra. Ova druga sezona 86 je vec izasla, ja sam skinuo i pogledao 5 epizoda do sada. Nije mi sjela nikako, posebno zbog cinjenice da se odvija prvenstveno u Juznoj Africi. Dvuomim se da nastavim, da budem iskren. Prvu sam pregledao u dva dana cni mi se.Ommadawn wrote:Njemačka serija “Deutschland 83”
Radi se o Hladnom ratu, istočnonjemačkog graničara obučavaju i šalju kao špijuna u Zapadnu Njemačku. Prva sezona se zove “83” i radi se o događajima iz 1983.
Očekuje se druga sezona koja će se zvati “Deutschland 86” i radit će se o događajima iz 1986.
Serija je super ali ima pomalo površnih i glupih stereotipa poput toga da se Istočnonijemci prikazuju kao zli, zaostali i siromašni i jako strogi.
Ima na iptorrents-u.Ommadawn wrote: Gdje? Torrent ili?
Artest wrote:@The Leftovers
Će da vidimo dalje.
Aha. Bez brige.Ommadawn wrote:Aha...Point. wrote:83 mi je bila haos dobra. Ova druga sezona 86 je vec izasla, ja sam skinuo i pogledao 5 epizoda do sada. Nije mi sjela nikako, posebno zbog cinjenice da se odvija prvenstveno u Juznoj Africi. Dvuomim se da nastavim, da budem iskren. Prvu sam pregledao u dva dana cni mi se.Ommadawn wrote:Njemačka serija “Deutschland 83”
I ti torrentirao?
Ja sam procitao tvoje postove kako je dobra samo prva ostalo sranjekakavdanakneiskustvu wrote:Artest wrote:@The Leftovers
Će da vidimo dalje.
izuzetna serija
normala brate wrote:Ja sam procitao tvoje postove kako je dobra samo prva ostalo sranjekakavdanakneiskustvu wrote:Artest wrote:@The Leftovers
Će da vidimo dalje.
izuzetna serija
dale cooper wrote:Baš lijepa vijest, Utopia je bila fenomenalna.she+ wrote:jeste
Neće nažalost, ova engleska verzija serije je otkazana. Sada Amazon radi američki remake sa Gillian Flynn kao glavnim piscem/showrunnerom.kakavdanakneiskustvu wrote:
upravo zavrsis sa drugom sezonom,odlicno ovo,valjda ce biti i trece
dale cooper wrote:Neće nažalost, ova engleska verzija serije je otkazana. Sada Amazon radi američki remake sa Gillian Flynn kao glavnim piscem/showrunnerom.kakavdanakneiskustvu wrote:
upravo zavrsis sa drugom sezonom,odlicno ovo,valjda ce biti i trece
karanana wrote:pa isplati li mi se da pogledam te dvije postojece sezone?
Instaliraj Kodi i neki addon, Exodus ili slično, i imaš sve epizode i prevod.four wrote:Gdje se može pogledati Suits sezona 8 sa prevodom?
strasne dojke ima ova djevojka u drugom redu. ja dosao do druge epizode, nakon prve scene prve epizode vrlo malo ili nikako sisa ako se dobro sjecam. bila je scena chundare odozdo. tako da sad pravim pauzu, ali mozda se vratim na seriju.seln wrote:
Meni se svidio onaj suhi britanski humor i apsurdne situacije koje nastaju iz svakodnevnice.karanana wrote:strasne dojke ima ova djevojka u drugom redu. ja dosao do druge epizode, nakon prve scene prve epizode vrlo malo ili nikako sisa ako se dobro sjecam. bila je scena chundare odozdo. tako da sad pravim pauzu, ali mozda se vratim na seriju.seln wrote: