Nije poenta rusenje vlade, jer, da se ne lazemo, svi su oni u pet deka. Poenta je lijepi strah, da oni koji se prihvate funkcije ne budu svrha samim sebi, tj licnom bogacenju, uhljebljenju,..., itd., nego upravo ono sto je u opisu radnog mjesta - sluzenju narodu i drzavi u maksimalnom kapacitetu. Ko nije sposoban neka se ni ne prihvata mandata.Bodkin wrote:A kakvo rusenje vlade u demokratiji? Svake cetri godine ih mozes srusiti. U cemu je problem?saja_dj wrote:Opet o protestima i rusenjem vlade, na to se uvijek svede rjesenje, a kad su izbori isti se biraju ili se ne glasa. E pa realno ovom narodu treba zabraniti proteste nakon proslih izbora.
Kakvo rusenje kakav izlazak na ulice, pa kolektivno smo fulili mogucnost za promjene prije 7 mjeseci. Poslije jebanja nema kajanja i ne bi bilo uopste pravedno da sacica huligana rusi vladu koju je vecina naroda legitimno postavila, koja je prezadovoljna trenutnim stanjem i zivotnim standardom.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- salik79
#17776 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
Bodkin
#17777 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Izlizana prica vec. Svi bi to na papiru, a da sad kazes da nema vise davanja 20 kn drotu za kaznu nego da platis svaki put kaznu ili da cekas u redu za papir bez stele, svi bi potpisali da ovako ostanesalik79 wrote:Nije poenta rusenje vlade, jer, da se ne lazemo, svi su oni u pet deka. Poenta je lijepi strah, da oni koji se prihvate funkcije ne budu svrha samim sebi, tj licnom bogacenju, uhljebljenju,..., itd., nego upravo ono sto je u opisu radnog mjesta - sluzenju narodu i drzavi u maksimalnom kapacitetu. Ko nije sposoban neka se ni ne prihvata mandata.Bodkin wrote:A kakvo rusenje vlade u demokratiji? Svake cetri godine ih mozes srusiti. U cemu je problem?saja_dj wrote:Opet o protestima i rusenjem vlade, na to se uvijek svede rjesenje, a kad su izbori isti se biraju ili se ne glasa. E pa realno ovom narodu treba zabraniti proteste nakon proslih izbora.
Kakvo rusenje kakav izlazak na ulice, pa kolektivno smo fulili mogucnost za promjene prije 7 mjeseci. Poslije jebanja nema kajanja i ne bi bilo uopste pravedno da sacica huligana rusi vladu koju je vecina naroda legitimno postavila, koja je prezadovoljna trenutnim stanjem i zivotnim standardom.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
- seoBIH
#17779 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nije to prvi put da se desi. U zadnja tri mjeseca mislim da je ovo vec treci slucaj.
- salik79
#17780 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jel' ovo "Đenda"-in (
) kombi?!
- Sodom1
#17781 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Problem je u sistemu, sistem nakaradan. Na izborima su samo kozmeticke promene.Bodkin wrote:A kakvo rusenje vlade u demokratiji? Svake cetri godine ih mozes srusiti. U cemu je problem?saja_dj wrote:Opet o protestima i rusenjem vlade, na to se uvijek svede rjesenje, a kad su izbori isti se biraju ili se ne glasa. E pa realno ovom narodu treba zabraniti proteste nakon proslih izbora.
- hape
#17782 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Za razliku od cetnika u Istanbulu Mirza nije isao rusiti tudji grad. Meni nikad nece zao biti kad cetnik nastrada, pa mi nije ni zao cetnika koji je stradao u Istanbulu.Troll_Happens wrote:Jes vidio sto ti je sudbina kad se covjek raduje tudjoj nesreci sta se desi.. Ne kazu dzabe ne cini zlo i ne misli zlo drugome stici ce te kad tad. naravno kad kazem ovo ne mislim na tebe.Creasy wrote:karanana wrote:hehe, eno srpski mediji izvukli mirzine facebook postove u kojima likuje nad smrcu onog zvezdinog navijaca u istanbulu.
68 lajkova.
Zato pamet u glavu i nek je ovo poruka za neke nove usijane glave da miruju.
- Troll_Happens
#17783 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa ne radi se o tome jel ti zao ili nije, iskreno puca i meni k.. zbog tamo nekog sto je izgubio zivot jer je zario i palio, ja govorim samo o nasladjivanju i svrsavanju i pisanju otvoreno po FB forumima itd. Ako nesto mislis briga te zadrzis za sebe i cao... Ali valjda si veci u ocima raje kad se onako izjavi steknes vecu popularnost u raji, nebitno o kome se radi.. Nikad necu shvatiti bolesni mentalitet ljudi sa nasih prostora. Nebitno iz kog kraja EXYU dolaze.hape wrote: Za razliku od cetnika u Istanbulu Mirza nije isao rusiti tudji grad. Meni nikad nece zao biti kad cetnik nastrada, pa mi nije ni zao cetnika koji je stradao u Istanbulu.
- hape
#17784 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Boga mi meni je drago bilo kad sam cuo. I nasladjivao sam se sto je cetnik nastradao.
-
Bodkin
#17785 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ima naziv za to. zove se psihicki bolesnikhape wrote:Boga mi meni je drago bilo kad sam cuo. I nasladjivao sam se sto je cetnik nastradao.
- thekupus
#17786 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ako cemo tako, sta je radio Vedran u Listici?hape wrote: Za razliku od cetnika u Istanbulu Mirza nije isao rusiti tudji grad. Meni nikad nece zao biti kad cetnik nastrada, pa mi nije ni zao cetnika koji je stradao u Istanbulu.
-
Bodkin
#17787 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
komplikovano je to. ne razumijes tithekupus wrote:ako cemo tako, sta je radio Vedran u Listici?hape wrote: Za razliku od cetnika u Istanbulu Mirza nije isao rusiti tudji grad. Meni nikad nece zao biti kad cetnik nastrada, pa mi nije ni zao cetnika koji je stradao u Istanbulu.
-
splinter
#17788 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nećemo tako jer pitanje vrijeđa svakoga čiji je IQ iznad 25, da malo pratiš navijačka dešavanja ne bi se prosipaothekupus wrote:ako cemo tako, sta je radio Vedran u Listici?hape wrote: Za razliku od cetnika u Istanbulu Mirza nije isao rusiti tudji grad. Meni nikad nece zao biti kad cetnik nastrada, pa mi nije ni zao cetnika koji je stradao u Istanbulu.
- insomnia78
#17789 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa de nam pojasni Bgtsplinter wrote:Nećemo tako jer pitanje vrijeđa svakoga čiji je IQ iznad 25, da malo pratiš navijačka dešavanja ne bi se prosipaothekupus wrote:ako cemo tako, sta je radio Vedran u Listici?hape wrote: Za razliku od cetnika u Istanbulu Mirza nije isao rusiti tudji grad. Meni nikad nece zao biti kad cetnik nastrada, pa mi nije ni zao cetnika koji je stradao u Istanbulu.
-
VjecitiStudent
#17790 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pliz, otključaj nam tajne navijačkih mozgovasplinter wrote:Nećemo tako jer pitanje vrijeđa svakoga čiji je IQ iznad 25, da malo pratiš navijačka dešavanja ne bi se prosipaothekupus wrote:ako cemo tako, sta je radio Vedran u Listici?hape wrote: Za razliku od cetnika u Istanbulu Mirza nije isao rusiti tudji grad. Meni nikad nece zao biti kad cetnik nastrada, pa mi nije ni zao cetnika koji je stradao u Istanbulu.
- Freamon Lester
#17791 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vidim ja da ce ubrzo crna hronika vol. 5.
- insomnia78
#17792 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Normala, najlakse gurnuti pod tepihFreamon Lester wrote:Vidim ja da ce ubrzo crna hronika vol. 5.
Suti, ne znas ti, 'ta ces ti derbi navijac, haj' mu to reci u lice...
E onda kad se desi belaj, kuku majko
- Troll_Happens
#17793 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa eto nasladjuj se i dalje. Zelim ti u tome puno srece vidjecemo gdje ces ti zavrsiti i kako. Mozda se i tebi opet neko bude nasladjivao i tako u krug. Necu da trosim jednostavno slova na tebe vise. Poznato je da su navijaci svuda huligani ne svi ali jedna velika grupa koja na okupu drzi veliku masu. A ta masa je pogotovo opasna kad se naduva i nadrogira i onda nastaju incidenti kao razvaljivanje svega sto im padne pod ruku u gradovima glumeci tako mangupe i silu kao u turskoj, lištici itd.hape wrote:Boga mi meni je drago bilo kad sam cuo. I nasladjivao sam se sto je cetnik nastradao.
Onda imamo rezultat marka, vedrana itd.
- Freamon Lester
#17794 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kako ti budalama objasniti da neko manipulise sa njom? Tesko. I nemam ja problem sa budalama. Imam problem sa ovim pametnijim koji budalu puste da drzi pres u sred sluzbenih prostorija.insomnia78 wrote:Normala, najlakse gurnuti pod tepihFreamon Lester wrote:Vidim ja da ce ubrzo crna hronika vol. 5.
Suti, ne znas ti, 'ta ces ti derbi navijac, haj' mu to reci u lice...
E onda kad se desi belaj, kuku majko
Sta ces djeca pate za beogradskom scenom i sta je tu je. Valjda ce to policija regulisati ako im nekoj stvari bude cejf...
- hape
#17795 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ko se nakon ratnih desavanja i ubistva brojne rodbine ne raduje smrti cetnika, taj je za mene psihicki bolesnik. Ali hajde neka vam bude. Likovi poput vas sto komentarisete ovdje su isli na Yutelov koncert za mir i demonstrirali su, dok su upravo ovi "huligani" branili grad. Haj vozdra sad.Troll_Happens wrote:Pa eto nasladjuj se i dalje. Zelim ti u tome puno srece vidjecemo gdje ces ti zavrsiti i kako. Mozda se i tebi opet neko bude nasladjivao i tako u krug. Necu da trosim jednostavno slova na tebe vise. Poznato je da su navijaci svuda huligani ne svi ali jedna velika grupa koja na okupu drzi veliku masu. A ta masa je pogotovo opasna kad se naduva i nadrogira i onda nastaju incidenti kao razvaljivanje svega sto im padne pod ruku u gradovima glumeci tako mangupe i silu kao u turskoj, lištici itd.hape wrote:Boga mi meni je drago bilo kad sam cuo. I nasladjivao sam se sto je cetnik nastradao.
-
VjecitiStudent
#17796 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
"svi smo mi Ćelo, Caco i Juka"hape wrote:Ko se nakon ratnih desavanja i ubistva brojne rodbine ne raduje smrti cetnika, taj je za mene psihicki bolesnik. Ali hajde neka vam bude. Likovi poput vas sto komentarisete ovdje su isli na Yutelov koncert za mir i demonstrirali su, dok su upravo ovi "huligani" branili grad. Haj vozdra sad.Troll_Happens wrote:Pa eto nasladjuj se i dalje. Zelim ti u tome puno srece vidjecemo gdje ces ti zavrsiti i kako. Mozda se i tebi opet neko bude nasladjivao i tako u krug. Necu da trosim jednostavno slova na tebe vise. Poznato je da su navijaci svuda huligani ne svi ali jedna velika grupa koja na okupu drzi veliku masu. A ta masa je pogotovo opasna kad se naduva i nadrogira i onda nastaju incidenti kao razvaljivanje svega sto im padne pod ruku u gradovima glumeci tako mangupe i silu kao u turskoj, lištici itd.hape wrote:Boga mi meni je drago bilo kad sam cuo. I nasladjivao sam se sto je cetnik nastradao.
- thekupus
#17797 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
fuj gade mi se takvi koji 20 godina nakon rata i dalje zive u svijetu cetnika, balija i ustasa, ostavite se vise jarane toga svega, ili pustite nas ostale da zivimo
- hape
#17798 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Bravo Butros Gali. Prosiri malo vidike, putuj kroz tzv. rs, pogledaj za koga glasaju i vidjeces da rat jos uvijek nije zavrsen.thekupus wrote:fuj gade mi se takvi koji 20 godina nakon rata i dalje zive u svijetu cetnika, balija i ustasa, ostavite se vise jarane toga svega, ili pustite nas ostale da zivimo
A cuj pustite nas ostale.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17799 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Odakle ti znas mozda su bas roditelji tog momka bili oni koji su se protivili tim ratnim dejstvima i bili protivnici Miloseviceve politike i ratova. Stvarno ti IQ=broj cipela. Ti znas jadu sta je cetnik i ovdje 70% koji nesto pametuju po forumima. Kad stanes pred cetnika 1:1 i uzmes ga hladno onda pametuj a dotle uzmi toaletni papir ili lotos maramice i obrisi sline. A ja cu ti reci i da sam ga vidio i da sam ga porazio.....ko zna sta je "11 Plavih" zna o cemu govorim!!!!hape wrote:Ko se nakon ratnih desavanja i ubistva brojne rodbine ne raduje smrti cetnika, taj je za mene psihicki bolesnik. Ali hajde neka vam bude. Likovi poput vas sto komentarisete ovdje su isli na Yutelov koncert za mir i demonstrirali su, dok su upravo ovi "huligani" branili grad. Haj vozdra sad.Troll_Happens wrote:Pa eto nasladjuj se i dalje. Zelim ti u tome puno srece vidjecemo gdje ces ti zavrsiti i kako. Mozda se i tebi opet neko bude nasladjivao i tako u krug. Necu da trosim jednostavno slova na tebe vise. Poznato je da su navijaci svuda huligani ne svi ali jedna velika grupa koja na okupu drzi veliku masu. A ta masa je pogotovo opasna kad se naduva i nadrogira i onda nastaju incidenti kao razvaljivanje svega sto im padne pod ruku u gradovima glumeci tako mangupe i silu kao u turskoj, lištici itd.hape wrote:Boga mi meni je drago bilo kad sam cuo. I nasladjivao sam se sto je cetnik nastradao.
- thekupus
#17800 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jesam takav sam, kako si pogodio?hape wrote:Bravo Butros Gali. Prosiri malo vidike, putuj kroz tzv. rs, pogledaj za koga glasaju i vidjeces da rat jos uvijek nije zavrsen.thekupus wrote:fuj gade mi se takvi koji 20 godina nakon rata i dalje zive u svijetu cetnika, balija i ustasa, ostavite se vise jarane toga svega, ili pustite nas ostale da zivimo
A cuj pustite nas ostale.![]()
garant si cvikeras neki, tatin streber.
a rat nije zavrsen zbog takvih kao ti na obje strane