Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alipasijaner wrote:
Nije sporan broj ucenika vec broj auta, npr prije rata je u mojoj zgradi na CVili od 28 stanova bilo slovom i brojem 6 (sest) auta, sada u toj istoj zgradi svaki stan u prosjeku ima 2 auta..
kod tebe neka sirotinja zivjela..od nas 32 u razredu ,najmanje 25 roditelja su imali auta ,pa niko nikog nije vozio u skolu.pomodarstvo i kurcenje samo...
oprosti kod nas seljaka s cengic vile nije bilo toliko auta kao kod vas sa beverli hilsa, ali eto budi realan, prije 15 godina nije bilo upola auta koliko ih ima sada, a pogotovo ne prije 30 godina..
alipasijaner wrote:
oprosti kod nas seljaka s cengic vile nije bilo toliko auta kao kod vas sa beverli hilsa, ali eto budi realan, prije 15 godina nije bilo upola auta koliko ih ima sada, a pogotovo ne prije 30 godina..
ne trebas se odmah palit ko kutnjak,za sirotinju sam se zajebavao...realan sam ja da ne mogu biti realniji ,parkinzi oko nebodera i deova tu oko skole bili puni kao i dan danas...
auta je bilo ,samo se nije svako vozio za 500m,vec se i hodalo...a radio je i gradski prevoz
Bakir1 wrote:I ja sam danas sa periferije zedo kantona bio u sarajevu doduse samo do vogosce ali onu gore konstataciju da potvrdim
Ja bio u nedelju... u dva kantona ... i u Zenici i u Sarajevu... kupovao nekakav ruksak kontam sad ih je pred skolu najvise izbora a jeftini... moglo se parkirati na Ciglane kod pijace zacudio sam se da nema velike guzve.... A u Zenici guzva jedva nadjoh mjesto za parkirati....
kisa,opet se vozi 20 umalo me dvojica debila ne pokupise od malte do nedjarica ,ne znaju motat i drzat se svoje trake,ko da slepere voze...ja ne znam koji je qrac vise ljudima,sta su svi retardirani?mota od studentskih na glavnu i pravo u srednju traku i onda se vrati u lijevu...wtf...
bitanga_sa_otesa wrote:kisa,opet se vozi 20 umalo me dvojica debila ne pokupise od malte do nedjarica ,ne znaju motat i drzat se svoje trake,ko da slepere voze...ja ne znam koji je qrac vise ljudima,sta su svi retardirani?mota od studentskih na glavnu i pravo u srednju traku i onda se vrati u lijevu...wtf...
opet debila milon,guzva,lijeva traka zakrcena kombijima i kamionima .imbecili rezu cestu za senzore kod studentskih domova u 11h napravili kolonu do tibre...joj seljacke kasabe...
bitanga_sa_otesa wrote:opet debila milon,guzva,lijeva traka zakrcena kombijima i kamionima .imbecili rezu cestu za senzore kod studentskih domova u 11h napravili kolonu do tibre...joj seljacke kasabe...
Znaci stanje na putevima zadovaljavajuce (pih jebem ti jedva napisa ovu zadnju rijec)
bitanga_sa_otesa wrote:opet debila milon,guzva,lijeva traka zakrcena kombijima i kamionima .imbecili rezu cestu za senzore kod studentskih domova u 11h napravili kolonu do tibre...joj seljacke kasabe...