Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
VjecitiStudent

#17751 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

To što od 12 miliona budžeta za 2014., 0.75 miliona će stranke strpati u u svoj džep, uz podršku vaših ručica, to te Albine ne sekira?
VjecitiStudent

#17752 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

semirizsvemira wrote:Ja cekam na odgovor . Mozda i previse trazim od ove minorne , nebitne stranke ali evo da svi znamo sta koja stranka radi . Cuj odgovra , klasicnog za gubitnike . SDA krala a mi slijepi kod ociju . Pa vi nikada necete biti u vlasti a takvi ko vi bi mozda bili i gori . Evo da vidimo konkretno kada ste javno kritikovali politiku Covica i Dodika :lol: Evo ja cu reci umjesto vas . NIKADA . Pametnom sasvim dovoljno
Sve odgovore hafiz zna
http://www.cin.ba/vrijedne-nekretnine-f ... etanovica/
Albin Zuhric

#17753 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Albin Zuhric »

Sabina,

Tu odluku jos nismo donijeli. Lokalni odbori ce dobiti rok za dostavljanje kandidatura. One ce kao i 2012. god proci Kadrovsku komisiju da vidimo da li zadovoljavaju neke nase interne standarde, koji su od lokalnih izbora 2012., uz pomoc Lejle Somun-Krupalije, postali stroziji. Nakon toga ce Regionalni odbor i Predsjednistvo raditi na listama, prije nego budu otisle na sjednicu Glavnog odbora koja ce vjerovatno biti odrzana polovinom maja.

Pozdrav.
semirizsvemira

#17754 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by semirizsvemira »

VjecitiStudent wrote:
semirizsvemira wrote:Ja cekam na odgovor . Mozda i previse trazim od ove minorne , nebitne stranke ali evo da svi znamo sta koja stranka radi . Cuj odgovra , klasicnog za gubitnike . SDA krala a mi slijepi kod ociju . Pa vi nikada necete biti u vlasti a takvi ko vi bi mozda bili i gori . Evo da vidimo konkretno kada ste javno kritikovali politiku Covica i Dodika :lol: Evo ja cu reci umjesto vas . NIKADA . Pametnom sasvim dovoljno
Sve odgovore hafiz zna
Tipicno za luzere kao sto su ove nebitne stranke tipa NS .
Albin Zuhric

#17755 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Albin Zuhric »

VjecitiStudent,

Naravno da me sikira. Ocigledno ne sikira druge stranke.

Nasi vijecnici su imali dvije opcije. Ne uloze amandmane, ne glasaju za budzet, i budzet prodje sa tri glasa manje od jednoglasne odluke. Ili, uloze amandmane, izbore se za neke od stvari o kojima smo govorili, smanje stavku finansiranja koliko mogu, odreknu ranijih dugova, dakle ucine sve sto mogu sa svoja tri glasa da unaprijede budzet, i budzet bude izglasan.

Pitanje nije bilo da li ce budzet proci, nego da li mozemo uciniti nesto konkretno prije nego prodje. Niti ja ovdje branim budzet, on je po meni dosta los i postoje jos desetine stvari koje treba popraviti.

Bilo bi puno lakse ne raditi nista, doci na sjednicu i reci protiv. Vijecnici su se odlucili uciniti sto mogu. Ne morate se slagati sa odlukom, ali ja sam vam iskreno prenio razmisljanja i sve informacije.

Pozdrav
kluz franjo

#17756 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by kluz franjo »

Last edited by kluz franjo on 31/08/2016 01:01, edited 1 time in total.
VjecitiStudent

#17757 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

Albin Zuhric wrote:VjecitiStudent,

Naravno da me sikira. Ocigledno ne sikira druge stranke.

Nasi vijecnici su imali dvije opcije. Ne uloze amandmane, ne glasaju za budzet, i budzet prodje sa tri glasa manje od jednoglasne odluke. Ili, uloze amandmane, izbore se za neke od stvari o kojima smo govorili, smanje stavku finansiranja koliko mogu, odreknu ranijih dugova, dakle ucine sve sto mogu sa svoja tri glasa da unaprijede budzet, i budzet bude izglasan.

Pitanje nije bilo da li ce budzet proci, nego da li mozemo uciniti nesto konkretno prije nego prodje. Niti ja ovdje branim budzet, on je po meni dosta los i postoje jos desetine stvari koje treba popraviti.

Bilo bi puno lakse ne raditi nista, doci na sjednicu i reci protiv. Vijecnici su se odlucili uciniti sto mogu. Ne morate se slagati sa odlukom, ali ja sam vam iskreno prenio razmisljanja i sve informacije.

Pozdrav
Unaprijede budžet????????????????????
Šta ste bolan unaprijedili? Jel' se uštinete ponekad, bocnete iglom?
Učestvujete u radu administrativnog tijela koje će u ovoj godini, od ukupnih DVANAEST miliona budžeta potrošiti SEDAM MILIONA MARAKA na vlastito postojanje.
Pa čestitke onda, učestvujete u jednom od sramnih svjetskih rekorda.
VjecitiStudent

#17758 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

semirizsvemira wrote:
VjecitiStudent wrote:
Sve odgovore hafiz zna
Tipicno za luzere kao sto su ove nebitne stranke tipa NS .
Dragi hafize, hoćete li nam odati tajnu vašeg uspjeha, odnosno kako je moguće istovremeno biti i vjernik i ovako sramno krasti?
kluz franjo

#17759 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by kluz franjo »

Last edited by kluz franjo on 31/08/2016 01:02, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#17760 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

VjecitiStudent wrote: Dragi hafize, hoćete li nam odati tajnu vašeg uspjeha, odnosno kako je moguće istovremeno biti i vjernik i ovako sramno krasti?
Lazes i kleveces. Mrzis Bosnjake. Ima li tebe, ikada, u Grudama, Trebinju, Foci....?
Nikada neces biti ni do koljena Dini Konakovicu, niti Samiru Kaplanu i Semiru Efrendicu(izvini na uvredi, mora malo radi stilskog dojma) :D

A da, ne napadas Covica i Dodika...samo bosnjacku, SDA, intelektualnu elitu. :zzzz: :D

Dakle SDA, do smrti. Sto je ako ovako nastave (SDA) jako brzo. Smrt drzave, mislim. :run:
Last edited by -LIBERO- on 31/03/2014 00:32, edited 1 time in total.
baxul

#17761 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by baxul »

semirizsvemira wrote:Evo da vidimo konkretno kada ste javno kritikovali politiku Covica i Dodika :lol: Evo ja cu reci umjesto vas . NIKADA . Pametnom sasvim dovoljno
googlaj pa'š naći dosta ovakvih tekstova:

LINK
kluz franjo

#17762 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by kluz franjo »

-LIBERO- wrote:
VjecitiStudent wrote: Dragi hafize, hoćete li nam odati tajnu vašeg uspjeha, odnosno kako je moguće istovremeno biti i vjernik i ovako sramno krasti?
Lazes i kleveces. Mrzis Bosnjake. Ima li tebe, ikada, u Grudama, Trebinju, Foci....?
Nikada neces biti ni do koljena Dini Konakovicu, niti Samiru Kaplanu i Semiru Efrendicu(izvini na uvredi, mora malo radi stilskog dojma) :D
A da, ne napadas Covica i Dodika...samo bosnjacku, SDA, intelektualnu elitu. :zzzz: :D
Dakle SDA, do smrti. Sto je ako ovako nastave (SDA) jako brzo. Smrt drzave, mislim. :run:
Vole svemirci DoDick-a. Haos, nered i beznađe je njihov teren. Just do it! Just ignore!
weredsf

#17763 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by weredsf »

-LIBERO- wrote:

Mislim da je taj Efendic imao 5-6 puta vise glasova od svih kandidata Nase Stranke, mogu misliti koliko vam to tesko pada :D :D :D ...kmecanje bez granica
kluz franjo

#17764 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by kluz franjo »

weredsf wrote: Mislim da je taj Efendic imao 5-6 puta vise glasova od svih kandidata Nase Stranke, mogu misliti koliko vam to tesko pada :D :D :D ...kmecanje bez granica
Pravi ljudi će uvijek podržavati vaše pravo da glasate za Efendića, Zukića, Konakovića i slične. A na vama je da razmislite šta su vam oni dali.
kluz franjo

#17765 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by kluz franjo »

samton wrote: Zato od mene nikad ni u snu dobiti glas necete!
Ja se u potpunosti slažem sa tobom. NS stvarno nije stranka za koju bi ti trebao glasati. Molim te samo, da kada dobiješ odgovor od Asima Sarajlića nama objasniš, zašto je SDA u saradnji sa Lagumdžijom, Dodikom i Čovićem napravilo ovakvo zdravstvo, školstvo itd. Zašto smo u ovakvom qrc-u? Molim te, daj mi razlog da za sve naše nedaće optužim Dinu Mustafića.
drug_profi

#17766 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by drug_profi »

Paranoja uvijek prisutna kod ovih koji po imenu i prezimenu znaju sta ko misli.
VjecitiStudent

#17767 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

samton wrote:
drugi profil wrote:Paranoja uvijek prisutna kod ovih koji po imenu i prezimenu znaju sta ko misli.
Nema nikakve paranoje, medjutim djelovati u stranci gdje na kilometar ili dva zracne linije od parlamenta BiH postoji apartheid i pravis se konstantno blesav na to, s druge strane k'o fol si za pravo i pravdu, budi pametan, ta stranka je cista ubleha za kupljenje bosnjackih glasova, zato i djeluje jedino tamo gdje Bosnjaci mogu imati vlast.
...
U pravu si, ako nas ovakvi ne odbrane od Dodika, niko neće
drug_profi

#17768 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by drug_profi »

E nek si mu reko... 'ta ce on nama prodavati ovdje multikulti folove, jah!
VjecitiStudent

#17769 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

samton wrote:
VjecitiStudent wrote:
Ako nas ovakvi ne odbrane od Dodika, niko neće
Svejedno,
...
Ništa tu nije svejedno. Zamisli da sutra SDA osvoji 100% bošnjačkih glasova.
Kako zamišljaš borbu protiv Dodika sa Gavrankapetanovićem i sličnim likovima na čelu?
Havatar

#17770 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Havatar »

VjecitiStudent wrote:
samton wrote:
VjecitiStudent wrote:
Ako nas ovakvi ne odbrane od Dodika, niko neće
Svejedno,
...
Kako zamišljaš borbu protiv Dodika sa Gavrankapetanovićem i sličnim likovima na čelu?
Kakve to ima vez i Dodik ima vrijedne nekrtnine pa se bori da odnese ono sto je etnicki ocisceno u Srbiju :?: Ne postoji nikakva logicka veza izmedju ovoga i borbe protiv Dodika.
drug_profi

#17771 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by drug_profi »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majko moja sad vidim koji je profil glasaca odrzao ovakvu vlast dvije decenije...
VjecitiStudent

#17772 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

Havatar wrote:
VjecitiStudent wrote:
samton wrote: Svejedno,
...
Kakve to ima vez i Dodik ima vrijedne nekrtnine pa se bori da odnese ono sto je etnicki ocisceno u Srbiju :?: Ne postoji nikakva logicka veza izmedju ovoga i borbe protiv Dodika.
Jedini konkretni rezultat ovih SDA boraca protiv Dodika i Dodika, borca protiv BiH, jesu njihove nekretnine.
Zaključak?
Treba im dati još više podrške da bi mogli još ukrasti?
VjecitiStudent

#17773 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

drugi profil wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majko moja sad vidim koji je profil glasaca odrzao ovakvu vlast dvije decenije...
Nacional-mazohizam
Havatar

#17774 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Havatar »

VjecitiStudent wrote:
Jedini konkretni rezultat ovih SDA boraca protiv Dodika i Dodika, borca protiv BiH, jesu njihove nekretnine.
Zaključak?
Treba im dati još više podrške da bi mogli još ukrasti?
To nema nikakve veze sa time da li neko ima vrijedne nekretnine i postavljanje toga nije dokaz nikakve korupcije a inace necija korupcija nema nikakve veze da li ce se neko boriti protiv podjele drzave ili ne posto nemaju svi ljudi iste granice pa postoje ljudi kojima korupcija nije nesto lose ali je podjela zemlje nesto na sta ne bi nikad pristali dok ima onih kojima je korupcija granica i nesto sto nikad ne bi uradili ali sa druge strane bi vrlo lahko pristali na sve Dodikove zahtjeve posto oni "nisu nacionalno optereceni" i smatraju da je to nesto oko cega se ne treba opterecivati u 21 vijeku :oops: . Postoje i oni koji ne bi uradili ni jedno ni drugo ali to je manjina i takvih sigurno nema u Nasoj stranci stose na osnovu njihovog doadasnjeg politickog djelovanja moze i pouzdano reci dok u vecim strankama zbog toga sto imaju vise clanova i okupljaju siri sloj ljudi postoje i takvi . Ako bih morao da biram izmedju onoga korumpiran ali bi se borio za nacionalne interese i onoga ko nije korumpiran ali bi izdao a ni trepnuo ne bi prije bih izabrao ovo prvo.
drug_profi

#17775 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by drug_profi »

jaoo, mati....
Locked