BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
MightyMatch

#1776 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by MightyMatch »

ice2cube wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/navijac ... e-se/84357

Onaj osjecaj kad ti bugar kaze da si cigan hahahahahaha.

Pogledajte malo na tom linku, transparenta, velicanje govna tipa sratko mladic.

Ima da im se osvetimo ovdje u Sarajevu, ne budemo li im se osvetili odricem se i fudbala i navijanja, joj sviju mi, kako bi volio da ih se docepam...
Sto,najveca i najbolja im je osveta da ih Sarajevo razguzi na Kosevu i izbaci.
Pa nek igraju derbije protiv Ludo-goreca i Tute Bugarina.
Onda ce bit,udri se bekane.
BHF_Manijak

#1777 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Da ne bude da nas nema - boli me qrac sta svi mislili, ali ja vjerujem jos uvijek u prolaz!!! Uz Zelju sam naviko da sam nepopravljivi optimista, jebi me takI sam! 8-) :mrgreen: Hajmo jebat Janeze lagno! :dance:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#1778 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by F&N »

Je l' istina da tramvaj zeljo vozi samo cetvorku :D
BHF_Manijak

#1779 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

F&N wrote:Je l' istina da tramvaj zeljo vozi samo cetvorku :D
Ma od utorka ce opet biti trojka, kad ih natrpamo inshallah! 8-) Hajmo ljoZe, mozes ti to! Smo hrabro, sa mudima!!!
todd_smith

#1780 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by todd_smith »

Ne treba Zelju jos otpisati, ako zabije Zeljo gol do 15te minute, ima dobre sanse onda
BHF_Manijak

#1781 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Opet oni o Vukasovicu a frajer nas u one dvije tekme koje sam ja gledo da nam je sudio zakino haos, kako naivni nekad znate biti. :-) Jedva cekam da ode Komitet i Ivica, da vidim ko je novi "nas covjek", vec imamo Nijaza(jednog, pa i drugog :-) ), Osima, Vukasovica, sljedeci je....

Sad ozbiljno, ako nista, trun one zadnje iskre, nade, daje mi sto ni Maribor nije nesto pretjerano dobro prikazo osim te brutalno efikasnosti koja nas je nasadila! Onakve greske nase odbrane tacnije Bogicevica, fakat mislim da su neponovljive, ili se bar nadam da nisu. :-) Poklonili smo im bukvalno 3 gola na "izvol'te"! :(
Bar smo uspjeli im sprijeciti ono o cemu se trubili danima pred mec tj sutevi sa distance.
A sad valja docekat utorak! 8-)
amoninan

#1782 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by amoninan »

Po meni, Amar je izgubio utakmicu. Zašto je Zeba bio zavaljen na krilu? Ako je već žrtvovan, zašto u sredini Jamak ne Bekrić? Ulazak Stanića :-)
mistek

#1783 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by mistek »

@BHF_Manijak, ti si najnormalniji lik na forumu, i među našim i među vašim, i fakat se nadaš? Ne znam, ali moje mišljenje je da je i 3-1 rezultat koji se ne stiže. Pošteno, Željo teško zabija golove čvršćim ekipama, a Maribor bez problema može odigrati tako. I čak u najboljem slučaju, ako zabiju recimo jedan u 15. minuti (korner), pa u 30. još jedan npr, džaba sve, kad gol Maribora ruši sve nade.
No dobro, čisto radi posjete na stadionu, ok je vjerovati, nadati se, ali, ja bar mislim da su šanse ne veće od 5%.

Široki će da prođe 99%, ma koliko sad to ne izgledalo tako. Realno, šanse su i dalje možda 60:40 u korist Širokog.

Sarajevo ima super rezultat i ako se neke stvari poklope, može svašta da se desi. Realno, tu su šanse 40:60.
BHF_Manijak

#1784 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Znam ja to druze sve, sanse su mizerne, ali dok ih god ima ja vjerujem, dzaba - "bolesnik"! :mrgreen: Gotovo nemoguce, no sta cu, imam u glavi mali milion nekakvih scenarij na guzove prolaska! Ko je vjerovo u Deportivo prije 10-tak godina nakon poraza od 4:1 na San Siru?! :P :mrgreen: Zezam se naravno, ludo poredjenje, ali neka, volim s nadom otici na AFH nego li da sam sebe utucem sa "opet ce nas dobit, opet nam je zijan" i slicno! :mrgreen:
Kinaski

#1785 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kinaski »

Ma nerealno je ocekivat da ce zeljo dati 3 gola a da ne primi barem 2 .... Jebiga spustili su nas na zemlju janezi . Ali barem nastaviti dominaciju u PL.
LSD

#1786 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

Pobjedit cemo 3-0 pred max. 10 hiljada bolesnika (treća kašika rekla svoje)...šteta što primismo bezveze ona zadnja gola na samom kraju, cetvrti u 93 minuti :sad: bilo bi duplo više raje da smo normalnije izgubili.
todd_smith

#1787 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by todd_smith »

Svima nam minimum slijedece sedmice treba da Zeljo zabije 3, Sarajevo 2...a da ne prime niti 1

:-?
Kemal Malovčić

#1788 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

NEMOJ DA BI NEKO SOVO ODSAD NEŠTO OVDJE!
BHF_Manijak

#1789 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Kemal Malovčić wrote:NEMOJ DA BI NEKO SOVO ODSAD NEŠTO OVDJE!
SlaGam se moKe! Eh hajmo sad laganini jallah i bismillah u krpe, valja ranit! :mrgreen:
dert

#1790 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dert »

Zeljo prolazi,Sarajevo prolazi i Siroki prolazi :thumbup: :bih: insallah :thumbup: :bih:
dino84

#1791 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dino84 »

BHF_Manijak wrote:Opet oni o Vukasovicu a frajer nas u one dvije tekme koje sam ja gledo da nam je sudio zakino haos, kako naivni nekad znate biti. :-) Jedva cekam da ode Komitet i Ivica, da vidim ko je novi "nas covjek", vec imamo Nijaza(jednog, pa i drugog :-) ), Osima, Vukasovica, sljedeci je....

Sad ozbiljno, ako nista, trun one zadnje iskre, nade, daje mi sto ni Maribor nije nesto pretjerano dobro prikazo osim te brutalno efikasnosti koja nas je nasadila! Onakve greske nase odbrane tacnije Bogicevica, fakat mislim da su neponovljive, ili se bar nadam da nisu. :-) Poklonili smo im bukvalno 3 gola na "izvol'te"! :(
Bar smo uspjeli im sprijeciti ono o cemu se trubili danima pred mec tj sutevi sa distance.
A sad valja docekat utorak! 8-)
Prije ljeta 2009 bila je prica kako se blamiramo u borbi za opstanak,igramo na golubarniku,nemamo za dva kompleta trenerki pa nas tuzno vidjeti na Ilidzi,Dialiba 5 puta umro od gladi,igraci nam se hrane na bonove u Koreji itd.
Onda dodje Brko pa uzme titulu nakon sto je 7 bodova zaostajao preko zime,odmah se nadje rjesenje - Nijaz,janjetina,Zujo vidjen na cevapima ispod Starog mosta a glavni egzekutor Dominkovic.Elem,Nijaz Brkovic je bio najspominjaniji covjek na forumu tog proljeca.
E onda je nastao belaj,Amar je otpisao Nijazovog sina iz ekipe,nije ga cak ni poveo na pripreme i tu je Nijazu bio kraj u Zelji.Nije bilo vise glavnog naseg igraca.Titulu nismo uspjeli odbraniti ali kao po zlu uzesmo Kup pa je nastala panika,koga sad izmisliti jer ne moze to valjda tako...I onda nevidjenom dramom koja je trajala do 90-te minute u plejadi svih likova koji stoje iza nas,covjek od 70 godina koji se zove Ivica Osim je proglasen krivcem sto smo Celiku usred Zenice pred haman 15 000 njihovih navijaca uvalili hladno 3 komada u njihovoj utakmici decenije.

Sljedece sezone smo postali bezobrazni pa uzeli oba trofeja.Onda je komitet postao nenormalan,Dominkovica je zamijenio Vukasovic jer uvijek mora biti neki sudija nama iza ledja tokom sezone,najduzi niz nepobjedivosti i bez primljenog gola u ovoj ligi ne igraju tu neku ulogu bas,a sve frustacije su se ispoljile kod onog drugog gola Huseinovica u derbiju za vodstvo protiv novog sampiona za 2-0,tacno vidis ljude na Istoku dok skacu kako im je bilo tokom sezone.
I tako to ide,prica se nastavlja,sezona je dobra samo prvih 5-6 kola kada je FKS obicno prvi do nekog domaceg poraza od Borca ili Sirokog na Kosevu,onda ide stari scenario,janjetina,Nijaz,Dominkovic,Vukasovic,sami protiv svih itd.

Eto,mali podsjetnik za dugo sjecanje.

A sto se tice revansa,kako se utorak blizi,sve vise i vise sam uvjereniji u pobjedu :thumbup:
Obuca9

#1792 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Obuca9 »

cyprus wrote:
Obuca9 wrote:Na forumu ništa novo, sajprus kao i obično nije potrefio nijednu jedinu prognozu :)
Čitaš pogrešne teme :P i šta sam to fulio?
Pa, ako me pamćenje služi, procjenio si da lištica ima najveće šanse da prođe ovu rundu, a vidimo kako su prošli. A također, procjenio si (onim svojim čuvenim postocima) da Željezničar ima veće šanse protiv Maribora, nego Sarajevo protiv Levskog, a na kraju se ispostavilo da samo Sarajevo čeka iduću sedmicu sa koliko toliko aktivnim rezultatom.
ultima_palabra

#1793 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ultima_palabra »

Sad samo pratim kako će rasti optimizam na forumu do sljedeće hefte :D Sarajevo će imati haman pa siguran prolaz (joj samo da Dupovac šta ne zajebe), a i Željo će imati realne šanse (joj samo da ga je ugurati u prvih pola sata) :-D
shake69

#1794 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by shake69 »

U prvih sest nastupa ove godine samo jedna pobjeda ('zvrkovi protiv konobara s Malte), cetiri nerijesena i dva poraza! Previse, ili realan omjer snaga u kojem vec izgleda dvije godine Luksemburg ima bolji koeficijent od BiH na osnovu nastupa u euro-kupovima. Ima li kraja ovome? :x
JThomas

#1795 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

mi bi imali šanse da smo neriješeno odigrali ili pobijedili. a da mi kao nešto ganjamo rezultat, to dabogda i da smo minimalno izgubili.
Charuga
Globalni moderator

#1796 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Charuga »

Dosta vas je imalo srecu sto sam sinoc kasno dosao iz Dezele jer, da sam bio ovde, bio bi autobus onih koji ne bi mogli komentarisati igru svog tima sljedece hefte. Sreca pa niste psovali i vrijedjali inace bi bilo retroaktivnih banova. Hajde sada se lijepo drzite teme i manite se PL BiH, nasih sudija, komiteta i istorije nasih klubova u Evropi.
north

#1797 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by north »

burek_in_space wrote:Ko je ono predlagao humanitarni broj za cvrchka, ako padne na kladionici?! :mrgreen:
Čini mi se kolega @lett, i ja sam ga odmah podržao, ako je cvrle čovjek od riječi, a vjerujem da jeste, predlažem da se danas pokrene akcija dobrovoljnih priloga za čovjeka, mora se u nevolji pokazati srce....

Nego, vidim objektive izjave kako je Levski karina od ekipe, naravno Sarajevo tome tu ništa nije doprinijelo, da je Levski zabio više golova sa Sarajevom bi se šprdalo, i košpama bi lakše bilo progutati gorku pipulu iz Maribora, ovako utjeha je da je Levski karina koji nikoga ozbiljnijeg ne bi nabušio...smijurija, priče za malu djecu, dosta licemjerne i pomalo bezobrazne...ali eto...samo mogu reći ponosan na svoje Sarajevo, pisao sam ranije da se nećemo obrukati i da se ne gleda rezultat iz Malte, i hvala bogu bio sam u pravu...biti će gušt otići na revanš i napuniti Koševo, neka igrači samo ponove pristup od sinoć i igru, i sve će biti ok, iako ne prođu...
JThomas

#1798 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

boli tebe briga, ti si ostao u mariboru bančiti i poslije tekme 8-)
ultima_palabra

#1799 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ultima_palabra »

north wrote:Nego, vidim objektive izjave kako je Levski karina od ekipe, naravno Sarajevo tome tu ništa nije doprinijelo, da je Levski zabio više golova sa Sarajevom bi se šprdalo, i košpama bi lakše bilo progutati gorku pipulu iz Maribora, ovako utjeha je da je Levski karina koji nikoga ozbiljnijeg ne bi nabušio...smijurija, priče za malu djecu, dosta licemjerne i pomalo bezobrazne...ali eto...samo mogu reći ponosan na svoje Sarajevo, pisao sam ranije da se nećemo obrukati i da se ne gleda rezultat iz Malte, i hvala bogu bio sam u pravu...biti će gušt otići na revanš i napuniti Koševo, neka igrači samo ponove pristup od sinoć i igru, i sve će biti ok, iako ne prođu...
Ti si jedan od realnijih... na šta je tebi ličila ona igra Levskog sinoć? Ja nisam očekivao da će Sarajevo doživjeti katastrofu, ali sam mislio da su Bugari puno bolja i uigranija ekipa.

Ako se sjećaš naše utakmice sa Šerifom prošle godine, većina nas je govorila da je iznenađena kako Moldavci nisu nikakav bauk... nismo uzdizali te konjeviće do nebeskih visina samo zato što smo ih prošli. Ja ću reći i da Maribor nije nikakva posebna ekipa i da smo sami sebe pobijedili u drugom poluvremenu.
limeni

#1800 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by limeni »

ultima_palabra wrote:
north wrote:Nego, vidim objektive izjave kako je Levski karina od ekipe, naravno Sarajevo tome tu ništa nije doprinijelo, da je Levski zabio više golova sa Sarajevom bi se šprdalo, i košpama bi lakše bilo progutati gorku pipulu iz Maribora, ovako utjeha je da je Levski karina koji nikoga ozbiljnijeg ne bi nabušio...smijurija, priče za malu djecu, dosta licemjerne i pomalo bezobrazne...ali eto...samo mogu reći ponosan na svoje Sarajevo, pisao sam ranije da se nećemo obrukati i da se ne gleda rezultat iz Malte, i hvala bogu bio sam u pravu...biti će gušt otići na revanš i napuniti Koševo, neka igrači samo ponove pristup od sinoć i igru, i sve će biti ok, iako ne prođu...
Ti si jedan od realnijih... na šta je tebi ličila ona igra Levskog sinoć? Ja nisam očekivao da će Sarajevo doživjeti katastrofu, ali sam mislio da su Bugari puno bolja i uigranija ekipa.

Ako se sjećaš naše utakmice sa Šerifom prošle godine, većina nas je govorila da je iznenađena kako Moldavci nisu nikakav bauk... nismo uzdizali te konjeviće do nebeskih visina samo zato što smo ih prošli. Ja ću reći i da Maribor nije nikakva posebna ekipa i da smo sami sebe pobijedili u drugom poluvremenu.
razlika izmedju zelje i sarajeva je bilo kretanje, npr. suljic je bio ako izgubimo loptu i nazad i naprijed ako je imamo..imate mozda i bolju ekipu od nas ali takticki je lose odradjeno, npr. zeba nije krilni igrac kao sto to nije misimovic..ne trebate se ni vi predati, ima jos 90min borbe pa sta bude..i nama ce biti tesko ali nadam se da ce i sarajevo i zeljo proci dalje..
Locked