BHF_Manijak wrote:Opet oni o Vukasovicu a frajer nas u one dvije tekme koje sam ja gledo da nam je sudio zakino haos, kako naivni nekad znate biti.
Jedva cekam da ode Komitet i Ivica, da vidim ko je novi "nas covjek", vec imamo Nijaza(jednog, pa i drugog
), Osima, Vukasovica, sljedeci je....
Sad ozbiljno, ako nista, trun one zadnje iskre, nade, daje mi sto ni Maribor nije nesto pretjerano dobro prikazo osim te brutalno efikasnosti koja nas je nasadila! Onakve greske nase odbrane tacnije Bogicevica, fakat mislim da su neponovljive, ili se bar nadam da nisu.

Poklonili smo im bukvalno 3 gola na "izvol'te"!
Bar smo uspjeli im sprijeciti ono o cemu se trubili danima pred mec tj sutevi sa distance.
A sad valja docekat utorak!

Prije ljeta 2009 bila je prica kako se blamiramo u borbi za opstanak,igramo na golubarniku,nemamo za dva kompleta trenerki pa nas tuzno vidjeti na Ilidzi,Dialiba 5 puta umro od gladi,igraci nam se hrane na bonove u Koreji itd.
Onda dodje Brko pa uzme titulu nakon sto je 7 bodova zaostajao preko zime,odmah se nadje rjesenje - Nijaz,janjetina,Zujo vidjen na cevapima ispod Starog mosta a glavni egzekutor Dominkovic.Elem,Nijaz Brkovic je bio najspominjaniji covjek na forumu tog proljeca.
E onda je nastao belaj,Amar je otpisao Nijazovog sina iz ekipe,nije ga cak ni poveo na pripreme i tu je Nijazu bio kraj u Zelji.Nije bilo vise glavnog naseg igraca.Titulu nismo uspjeli odbraniti ali kao po zlu uzesmo Kup pa je nastala panika,koga sad izmisliti jer ne moze to valjda tako...I onda nevidjenom dramom koja je trajala do 90-te minute u plejadi svih likova koji stoje iza nas,covjek od 70 godina koji se zove Ivica Osim je proglasen krivcem sto smo Celiku usred Zenice pred haman 15 000 njihovih navijaca uvalili hladno 3 komada u njihovoj utakmici decenije.
Sljedece sezone smo postali bezobrazni pa uzeli oba trofeja.Onda je komitet postao nenormalan,Dominkovica je zamijenio Vukasovic jer uvijek mora biti neki sudija nama iza ledja tokom sezone,najduzi niz nepobjedivosti i bez primljenog gola u ovoj ligi ne igraju tu neku ulogu bas,a sve frustacije su se ispoljile kod onog drugog gola Huseinovica u derbiju za vodstvo protiv novog sampiona za 2-0,tacno vidis ljude na Istoku dok skacu kako im je bilo tokom sezone.
I tako to ide,prica se nastavlja,sezona je dobra samo prvih 5-6 kola kada je FKS obicno prvi do nekog domaceg poraza od Borca ili Sirokog na Kosevu,onda ide stari scenario,janjetina,Nijaz,Dominkovic,Vukasovic,sami protiv svih itd.
Eto,mali podsjetnik za dugo sjecanje.
A sto se tice revansa,kako se utorak blizi,sve vise i vise sam uvjereniji u pobjedu