Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
duplanula

#1776 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by duplanula »

sandiegochargers wrote:Poz svima. Treba mi vaše mišljenje.

Totalno sam zbunjen. Na faksu ima jedna cura koja mi se sviđa. Nije sad ljepotica 90-60-90 ali lijepa je na svoj način.Unikatna je. Ima ono nešto u sebi i to me privlači jer grudi i bokovi nisu prvo što primjetim na djevojci. Mislim da se i ja njoj sviđam. Ono,pozdravlja se sa mnom na specifičan način, sa ostalom rajom obično. Kada uđe u učionicu/amfiteatar traži eye-contact sa mnom. Peglala me jednom 10 minuta što sam se okrenuo za drugom curom. Znači, ima nešto. Nisam kreten,znam čitati signale.

E sad se vjerovatno pitate u čemu je problem.

Problem je u tome što sam jbg nadmena osoba. Lijep sam,zgodan,šarmantan i inteligentan ali opet nadmen.Imam previsoko mišljenje u sebi i pošto sam među popularnijim studentima u svojoj liniji na faksu, strah me šta će ovi oko mene početi pričati ako počnem hodati sa njom. Jer,ruku na srce ima ljepših od nje. A i ja mislim da možda zaslužujem bolje,iako ne mogu osporiti da me nešto kod nje privlači.
Onda ona zaista previše priča i pitam se kako bi to podnosio i da li bi mi dosadila nakon nekog vremena.Često od nje ne mogu doći do riječi. Problem je i razdaljina. Ja sam sa Ilidže,ali ona je iz Kiseljaka i nije tu preko ljeta, a dok traje faks imamo puno obaveza.
I sada da sumiram svoj problem. Razapet sam između dvije stvari: srce kaže kreni, reci joj kako se osjećaš jer ovu bitku ne možeš izgubiti,nije Jessica Alba ali biće ti lijepo sa njom,nećeš se morati ni previše truditi jer si u njenim očima Grand Prix.
A mozak kaže nemoj, na jesen ćeš opet imati milion obaveza, nećeš imati vremena, ima puno boljih, zna nekada biti dosadna.
Totalno sam zbunjen i interesuje me šta vi mislite o ovome. Nadam se da i ja nisam počeo peglati.

Pozz svima

Ovo mi je vise tema za LJ&S, ali hajde pitao je coek :D. Mozes misliti o sebi sta god zelis, to je tvoje pravo i razumijem tvoj nacin razmisljanja, ali sustina problema je sta? Svidjate se jedno drugom ali ti nesto dumas imal bolje ribe u moru. Ja bih savjetovao, jer vidim da nisi zagrijan pretjerano, pusti curu na miru a ti trazi cica mace koje vole tipove kao ti. I da, vjerujem da si zaboravio dodati gore pun kao brod i ima chunu od 14 cm (u mirnom stanju :P)
Miss D

#1777 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Miss D »

Valjda hoce da mu kazemo neeee...
ti si toliko bolji od nje....
zgodniji, inteligentniji, sarmantniji, ljepsi....
sta ce ti ta neka prosjecna curica,
sva ce raja da ti se smije i neces vise biti glavna faca ako ne budes vodao pored sebe jednu istu takvu kao ti.

Eto, moze ovo ?
:-)
Garden of illusion

#1778 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Garden of illusion »

Totalno sam zbunjen. Na faksu ima jedna cura koja mi se sviđa. Nije sad ljepotica 90-60-90 ali lijepa je na svoj način.Unikatna je. Ima ono nešto u sebi i to me privlači jer grudi i bokovi nisu prvo što primjetim na djevojci. Mislim da se i ja njoj sviđam. Ono,pozdravlja se sa mnom na specifičan način, sa ostalom rajom obično. Kada uđe u učionicu/amfiteatar traži eye-contact sa mnom. Peglala me jednom 10 minuta što sam se okrenuo za drugom curom. Znači, ima nešto. Nisam kreten,znam čitati signale.

Problem je u tome što sam jbg nadmena osoba. Lijep sam,zgodan,šarmantan i inteligentan ali opet nadmen.
Gigant :D Veze ti nemaš koje su prave vrijednosti u životu...odmakni se od nje, izignoriši i zaboravi da postoji, molim te napravi joj uslugu i svu svoju ljepotu, površnost i nadmenost pokloni nekoj poput sebe, ostavi ovakvu djevojku nekome ko je stvarno zaslužuje
Averus

#1779 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Averus »

Pitanje (bilo slicno na Ž->M, pa da postavim ovdje kontru):

Koliko vam znači mišljenje vaših bliskih prijatelja i prijateljica o vašem partneru?
Jay Gatsby

#1780 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Jay Gatsby »

@sandiegochargers

Dobro sve, ali ta razdaljina Ilidža - Kiseljak... to je zaista nepremostivo :lol:
nula37

#1781 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by nula37 »

NenjiA wrote:Pitanje (bilo slicno na Ž->M, pa da postavim ovdje kontru):

Koliko vam znači mišljenje vaših bliskih prijatelja i prijateljica o vašem partneru?
apsolutno mi ne znaci sa predpostavkom da sam ja sretna s njim... i one bi trebale biti sretne sto sam ja sretna ako nisu e onda mi vala nisu ni neke jaranice
BambiGZ

#1782 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by BambiGZ »

@sandiegochargers, sine kad budes shvatio sta volis i zelis u zivotu, onda ces znati i odgovor na ova tvoja pitanja :-D

@NenjiA, mogu da ga vole, mogu da ga mrze, al on je MOJA jaca polovina :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1783 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

NenjiA wrote:Pitanje (bilo slicno na Ž->M, pa da postavim ovdje kontru):

nista, ako mi se ne svidja misljenje prestanem im pricati o njemu
sto je opet greska, jer to znaci da svjesno zmirim pred problemom :D
Kona__

#1784 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Kona__ »

Ja mislim da ti nijedna žena ovdje ne vjeruje dok ne okačiš sliku. Helem, ti stavi sliku, da i mi kažemo jesi li zaista u pravu, ili se samo onaj frajer u ogledalu slaže sa tobom. Uz to, ponudit će se sigurno još bolje mace kad vide da si fakat sve to što kažeš, tako da ćeš riješiti i svoj problem, a ta garibica nek nađe sebi ravnog.
FlorenceATM

#1785 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by FlorenceATM »

Problem je u tome što sam jbg nadmena osoba. Lijep sam,zgodan,šarmantan i inteligentan ali opet nadmen.Imam previsoko mišljenje u sebi i pošto sam među popularnijim studentima u svojoj liniji na faksu, strah me šta će ovi oko mene početi pričati ako počnem hodati sa njom. Jer,ruku na srce ima ljepših od nje. A i ja mislim da možda zaslužujem bolje,iako ne mogu osporiti da me nešto kod nje privlači.
Onda ona zaista previše priča i pitam se kako bi to podnosio i da li bi mi dosadila nakon nekog vremena.Često od nje ne mogu doći do riječi. Problem je i razdaljina. Ja sam sa Ilidže,ali ona je iz Kiseljaka i nije tu preko ljeta, a dok traje faks imamo puno obaveza.
I sada da sumiram svoj problem. Razapet sam između dvije stvari: srce kaže kreni, reci joj kako se osjećaš jer ovu bitku ne možeš izgubiti,nije Jessica Alba ali biće ti lijepo sa njom,nećeš se morati ni previše truditi jer si u njenim očima Grand Prix.
A mozak kaže nemoj, na jesen ćeš opet imati milion obaveza, nećeš imati vremena, ima puno boljih, zna nekada biti dosadna.
Totalno sam zbunjen i interesuje me šta vi mislite o ovome. Nadam se da i ja nisam počeo peglati.

Pozz svima
Roknut ću se!!!
duplanula

#1786 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by duplanula »

Mislim da je ovo troll post, pojavio se na 10 razlicitih podforuma :D. I lets not make it any more trollish :D
Averus

#1787 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Averus »

duplanula wrote:Mislim da je ovo troll post, pojavio se na 10 razlicitih podforuma :D. I lets not make it any more trollish :D
+1

kako ljudi ne znaju ignorisati takve :oops:
horty225

#1788 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by horty225 »

Ovako. Mozda je bilo slicno pitanje, nisam mogao bas svih 80 stranica procitati pa se izvinjavam ako se pitanje ponovilo. Al zanima kako vam se vise svidjaju muskarci onako kad izadju navecer u grad? Jel da su onako u nekoj finoj trenerci i majici, ili bas moraju biti hlace i te stvari? Govorim o onako, mladjim i slobodnim muskarcima, ne sad o muskarcima u braku nego o momcima. Al kad kazem trenerka ne mislim neka sa pijace i te stvari nego barem neka ok marka, adidas, nike i te stvari. Ili pak samo hlace jer to je ipak vecernji izlazak? Sad isto mozete odgovoriti i ako bi vam to bio izlazak sa momkom, ili ako ga samo gledate onako, a svidja vam se kakvo je misljenje?
duplanula

#1789 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by duplanula »

horty225 wrote:Ovako. Mozda je bilo slicno pitanje, nisam mogao bas svih 80 stranica procitati pa se izvinjavam ako se pitanje ponovilo. Al zanima kako vam se vise svidjaju muskarci onako kad izadju navecer u grad? Jel da su onako u nekoj finoj trenerci i majici, ili bas moraju biti hlace i te stvari? Govorim o onako, mladjim i slobodnim muskarcima, ne sad o muskarcima u braku nego o momcima. Al kad kazem trenerka ne mislim neka sa pijace i te stvari nego barem neka ok marka, adidas, nike i te stvari. Ili pak samo hlace jer to je ipak vecernji izlazak? Sad isto mozete odgovoriti i ako bi vam to bio izlazak sa momkom, ili ako ga samo gledate onako, a svidja vam se kakvo je misljenje?
Nisam zensko, ali buraz da je ne znam ti kakva trenerka u grad NIKAD!
Cholina_Lokica

#1790 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Cholina_Lokica »

Trenerka sluzi iskljucivo za sportske aktivnosti i izlete, ni za sta drugo :-)
plain vanilla

#1791 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

horty225 wrote:Ovako. Mozda je bilo slicno pitanje, nisam mogao bas svih 80 stranica procitati pa se izvinjavam ako se pitanje ponovilo. Al zanima kako vam se vise svidjaju muskarci onako kad izadju navecer u grad? Jel da su onako u nekoj finoj trenerci i majici, ili bas moraju biti hlace i te stvari? Govorim o onako, mladjim i slobodnim muskarcima, ne sad o muskarcima u braku nego o momcima. Al kad kazem trenerka ne mislim neka sa pijace i te stvari nego barem neka ok marka, adidas, nike i te stvari. Ili pak samo hlace jer to je ipak vecernji izlazak? Sad isto mozete odgovoriti i ako bi vam to bio izlazak sa momkom, ili ako ga samo gledate onako, a svidja vam se kakvo je misljenje?
trenerka navecer u grad jok, taman da je ne znam kakva
nula37

#1792 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by nula37 »

da moj dragi obuce trenerku navece ja bi ga vratila da se presvuce u sta pismenije...
samo Sandzaklije za dnevnu varijentu imaju trenerku cak ni oni je navece ne oblace....
Miss D

#1793 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Miss D »

Trenerku mozes jedino ako cemo nas dvoje na izlet, na bajk, do teretane / fitnesa ili nesto u tom folu.
U grad nemoj molim te, kakva god da je :D
horty225

#1794 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by horty225 »

Eto, sad ste me onak malo i zabrinuli, haha
Nigdje lijepog komentara o trenerkama. Evo bas pitam onako zbog sebe. Ja se nekako najdubonije osjecam u trenerci. I praktikujem uvijek da kupujem skuplje marke i kvalitetnije upravo zbog toga da ne bih u svacemu izlazio. Imam ja svega, i hlaca i farmerki i tih fazona, ali nekako se najudobnije osjecam u trenerci, i uz to neka lijepa majica. Onako se osjecam kao stisnut, ko da nema dovoljno mjesta za obojicu xD, nekako nedorecen. Tako da nekada i obucem trenerku za vecernjeg izlaska, sta je to toliko sto odbija od trenerke?
Last edited by horty225 on 18/07/2012 13:39, edited 1 time in total.
spreca

#1795 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by spreca »

to ti je isto ko obuci zimsku bundu u sred avgusta :lol: :lol: :lol:
plain vanilla

#1796 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

horty225 wrote:Eto, sad ste me onak malo i zabrinuli, haha
Nigdje lijepog komentara o trenerkama. Evo bas pitam onako zbog sebe. Ja se nekako najdubonije osjecam u trenerci. I praktikujem uvijek da kupujem skuplje marke i kvalitetnije upravo zbog toga da ne bih u svacemu izlazio. Imam ja svega, i hlaca i farmerki i tih fazona, ali nekako se najudobnije osjecam u trenerci, i uz to neka lijepa majica. Onako se osjecam kao stisnut, ko da nema dovoljno mjesta za obojicu xD, nekako nedorecen. Tako da nekada i obucem trenerku za vecernjeg izlaska, sta je to toliko sto odbija od trenerke?
ja se najbolje osjecam u pidzami i uvijek kupujem one skuplje, ali jelde da nije red da izadjem van u njoj :D
spreca

#1797 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by spreca »

plain vanilla wrote:
ja se najbolje osjecam u pidzami i uvijek kupujem one skuplje, ali jelde da nije red da izadjem van u njoj :D
Nije red ...trebas skinuti i izaci bez pidzame :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
nula37

#1798 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by nula37 »

bil ti volio da tvoja buduca djevojka obuce trenerku navece? hoce li ti se prije svodjeti u tome ili bi vise voljeo da obuce neke stiklice i fazone?
ni nama nisu udobne stikle zna biti krvoprolica pravog nisu nam udobni ni minici uske farmerke nit nam je fino stavljati sminku zulja brate a i valja je skidati navece kad se vratimo sa izlaska... a opet dze si vidio neku djevojku navece u trenerci bez grudnjaka bez sminke rep na glavi i u tenama (mislim nigdje) a i nama je to najudobnije....

pa ako zelis da te ne gledaju kao papka nemoj se tako oblaciti bar ne navece strpi se tih 3-4 sata :)
nula37

#1799 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by nula37 »

nula37 wrote:
bil ti volio da tvoja buduca djevojka obuce trenerku navece? hoce li ti se prije svidjeti u tome ili bi vise voljeo da obuce neke stiklice i fazone?
ni nama nisu udobne stikle zna biti krvoprolica pravog nisu nam udobni ni minici uske farmerke nit nam je fino stavljati sminku zulja brate a i valja je skidati navece kad se vratimo sa izlaska... a opet dze si vidio neku djevojku navece u trenerci bez grudnjaka bez sminke rep na glavi i u tenama (mislim nigdje) a i nama je to najudobnije....

pa ako zelis da te ne gledaju kao papka nemoj se tako oblaciti bar ne navece strpi se tih 3-4 sata :)
spreca

#1800 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by spreca »

nula37 wrote:
bil ti volio da tvoja buduca djevojka obuce trenerku navece? hoce li ti se prije svodjeti u tome ili bi vise voljeo da obuce neke stiklice i fazone?

Kod kuce :oops: :lol: :lol:
Locked