- Ja sam bio iskren i govorio istinu - a ona se nije htjela pomiriti sa tim. Nije izgleda slusala sta joj govorim.Amy82 wrote:
Ja sam bila u ovakvoj vezi (dvoje ljudi koji nisu jedno za drugo) pa sam doživjela to "sranje" o kojem ti pričaš ... umjesto da je bio iskren i rekao istinu, on je izabrao da bude $upak i kukavica. Samo ne razumijem kako je ona negativan lik u ovoj priči ako si ti bio neiskren i nepošten pa umjesto da se rastanete ljudski nakon 2 godine, ti to riješiš "po kratkom postupku" i napraviš sranje. Na kraju priče, nije važno što je puklo pogotovo ako nije to bilo to, ali treba ostat čovjek nakon svega, a ne posrat se na 2 godine svog života. Ja svog bivšeg danas kad vidim, okrenem glavu i pređem na drugu stranu ulice, ne zato što patim za njim i što mi je teško (stvarno nam nije išlo i nismo trebali ostat skupa) nego zato što mislim da neko ko nije imao toliko respekta i ozbira ne zaslužuje ni moje "zdravo". A svojoj ekipi serviraš tu kratku verziju jer znaš da se to moglo riješiti na drugačiji način. I mene bi bilo stid da ispričam da nisam imala hrabrosti da prekinem kako treba, nego sam se odlučila za easy way out.
- Tokom svih nasih svadja sam ja znao reci "Pa hajde onda da raskinemo?" a ona se usuti i tenzije se smire, drugi dan je sve dobro ali treci opet iznova.
- Ja nigdje nisam rekao da je ona negativan lik u cijeloj prici - ima tu i mog. Ali na kraju sam ja rijesio da budem veci negativac.
- "Mojoj" ekipi ja nisam nista servirao, oni su mene dobro poznavali i od prije i svima je bilo jasno da tu nece biti nista. Neki su i na pocetku to rekli.
- Nasoj zajednickoj ekipi sam odgovarao kratko jer nisam htio da im dam materijala za trac.
- Izabrao sam easy way out jer mi je tako bilo najlakse - zasto komplicirati stvari u ionako teskoj vezi. Kratki postupak i nikom nista. Malo boli ali brzo prodje.
- Ja svoju bivsu nisam vise sretao (osim to jednom) i nemam pojma gdje je sada niti me to interesuje. Bas kao sto sigurno nju ne interesuje gdje sam ja. Ne mislim mijenjati stranu na ulici ako je sretnem. Ako ona hoce da mijenja - njena stvar.
- Sta mislis da smo trebali, ostati prijatelji? U to ne vjerujem.