Grk vlasnik ujedno vlasnik i Prve srpske televizije ali Vedran Matić ima autonomiju u oblasti IPP koja je stup B92Nego, zna li netko kako se financira b92?
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#1776 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1777 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jel financiranje isključivo od marketinga?StupskaBitanga wrote:Grk vlasnik ujedno vlasnik i Prve srpske televizije ali Vedran Matić ima autonomiju u oblasti IPP koja je stup B92Nego, zna li netko kako se financira b92?
- johntra
#1778 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KatarinaKosaca wrote:Ko valja taj sjedi na Aljeeziri
- Erzsebet
#1779 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vala su više propali oni koj imaju mišljenje o svakoj temi, i sto hiljada postova sa raznim imenima.KatarinaKosaca wrote:Ne znam kad će propali , neuspjeli i navodnouspjeli novinari shvatiti da ovo nije tema za njihove isposvjesti, frustracije i gorčine.. Ko valja taj sjedi na Aljeeziri,tako jednostavno, Mirjana Hrga nema ovih problema, a ni Senad Hadžifejzović. Adelina bi mogla imati ozbiljnoNego, zna li netko kako se financira b92?
-
StupskaBitanga
#1780 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne već kako im glavna sestra Prva odredi prihode i koncepcijuJel financiranje isključivo od marketinga?
-
milojicabrzi
#1781 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Onog trenutka kad kvazi-tv strucnjaci, shvate da se ne moze imati u dzepu kesu bombona i praviti televizije, po sistemu "da imam para, kosto nemam tehnike, nahvatao bih 10 manekenki- novinarki zeljnih slikanja i napravio veeeeeeliiku TV kucu"Erzsebet wrote:Ne znam kad će propali , neuspjeli i navodnouspjeli novinari shvatiti da ovo nije tema za njihove isposvjesti, frustracije i gorčine.. Ko valja taj sjedi na Aljeeziri,tako jednostavno, Mirjana Hrga nema ovih problema, a ni Senad Hadžifejzović. Adelina bi mogla imati ozbiljno Nego, zna li netko kako se financira b92
Za tvoju informaciju, bio sam visestruko nagradjivan kao novinar, na vrijeme pobjegao iz te profesije i posvetio se porodici, bas zbog tasna-masna menadzera, urednika i producenata
- Erzsebet
#1782 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Samo da se zna, ja se s tobom slažem, a ovo je citat nekog drugogmilojicabrzi wrote:Onog trenutka kad kvazi-tv strucnjaci, shvate da se ne moze imati u dzepu kesu bombona i praviti televizije, po sistemu "da imam para, kosto nemam tehnike, nahvatao bih 10 manekenki- novinarki zeljnih slikanja i napravio veeeeeeliiku TV kucu"Erzsebet wrote:Ne znam kad će propali , neuspjeli i navodnouspjeli novinari shvatiti da ovo nije tema za njihove isposvjesti, frustracije i gorčine.. Ko valja taj sjedi na Aljeeziri,tako jednostavno, Mirjana Hrga nema ovih problema, a ni Senad Hadžifejzović. Adelina bi mogla imati ozbiljno Nego, zna li netko kako se financira b92
Za tvoju informaciju, bio sam visestruko nagradjivan kao novinar, na vrijeme pobjegao iz te profesije i posvetio se porodici, bas zbog tasna-masna menadzera, urednika i producenata:)
-
Ansarullah
#1783 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Evo kako je Senad (ja, ja i samo ja) propitao Bilala:
-
thepatriot
#1784 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kako se zove ona dobra voditeljka što vodi jutarnji i sevdah nedjeljom 
-
Holms
#1785 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
evo Senad Nermina Nikšića nazvao po inicijalima: Nije Normalan
moj Senade, nikad od tebe ozbiljan novinar
moj Senade, nikad od tebe ozbiljan novinar
- lijan
- lijan
#1787 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zvezdana Stojakovicthepatriot wrote:kako se zove ona dobra voditeljka što vodi jutarnji i sevdah nedjeljom
- micko green eyes
#1788 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jel tako? .....Jel tako?......Jel tako?........Ansarullah wrote:Evo kako je Senad (ja, ja i samo ja) propitao Bilala:
-
FreakyStyley
#1789 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Joj vehabije.micko green eyes wrote:Jel tako? .....Jel tako?......Jel tako?........Ansarullah wrote:Evo kako je Senad (ja, ja i samo ja) propitao Bilala:
- Banksy
#1790 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
''Idiot'' je dobio pola sata prajmtajma da ispriča svoju priču. Ja ga ne bih nazvala idiotom.FreakyStyley wrote:
Joj vehabije.Kakav idiot, ne vjerujem.
-
FreakyStyley
#1791 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Banksy wrote:''Idiot'' je dobio pola sata prajmtajma da ispriča svoju priču. Ja ga ne bih nazvala idiotom.FreakyStyley wrote:
- Banksy
#1792 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tim gore.FreakyStyley wrote:Banksy wrote:''Idiot'' je dobio pola sata prajmtajma da ispriča svoju priču. Ja ga ne bih nazvala idiotom.FreakyStyley wrote:
![]()
I Ekrem Jevric je dobijao dosta medisjkog prostora pa je opet idiot.
Idioti ili ne, EJ je dobro iskoristio medije, vehabija još bolje. Dobio je pola sata da ispriča svoju priču i propagira svoju ideju. Senad ga je doveo, a ti i ja smo ga gledali. Ko je tu idiot?
-
FreakyStyley
#1793 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Opet on. Ostavio je dojam ogranicenog demagoga sklonog terorizmu. Naveo me da mu pogledam par klipova na yt, pise dove protiv amerike i satro pjeva po nekim vehabijskim sijelima.Banksy wrote: Tim gore.
Idioti ili ne, EJ je dobro iskoristio medije, vehabija još bolje. Dobio je pola sata da ispriča svoju priču i propagira svoju ideju. Senad ga je doveo, a ti i ja smo ga gledali. Ko je tu idiot?
-
ivanpetric
#1794 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ekstra voditelj
- luckylaka
#1795 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ekskluzivno na programu FACE Tv prenos fudbalskih utakmica BiH-Grcka,Hrvatska-Srbija i jos desetak kvalifikacionih utakmica.Petak u 5.

- luckylaka
#1796 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vjerovatno u reziji Marjana Miajlovica BiH-Grcka 
-
StupskaBitanga
#1797 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mogli bi popiti tužbuluckylaka wrote:Ekskluzivno na programu FACE Tv prenos fudbalskih utakmica BiH-Grcka,Hrvatska-Srbija i jos desetak kvalifikacionih utakmica.Petak u 5.![]()
U Redakciji sportskog programa BHT 1 traju posebne pripreme za, možda, najvažniju utakmicu kvalifikacija fudbalske reprezentacije BiH, kako bi gledateljima na što kvalitetniji način približili zbivanja u i oko reprezentacije, odnosno prije i poslije meča, uz realizaciju direktnog prijenosa od 20:45 sati.
Od samog okupljanja reprezentacije, pa do odigravanja utakmice, sve najbitnije informacije naši će gledatelji vidjeti u informativnim emisijama. U četvrtak će naše kamere uživo biti na posljednjem treningu bh. Zmajeva u Hrasnici, odakle će se novinar Sportske redakcije Anel Džanković sa sagovornicima javiti za emisiju BHT Popodne.
U petak, na dan odigravanja utakmice, veći dio programa BHT 1 bit će posvećen duelu BiH i Grčke. U emisiji Konačno petak, koja je na programu od 17:30, govorit će se isključivo o utakmici, sa uključenjima uživo sa stadiona Bilino polje.
Od 20:00 sati pratite specijalnu emisiju sa stadiona, čiji će voditelji biti Velid Spaho i Muhamed Konjić, naš proslavljeni fudbaler i nekadašnji kapiten reprezentacije BiH. Specijalni gost u studiju bit će Dušan Bajević, jedan od najuspješnijih bh. stručnjaka sa bogatim iskustvom stečenim u Grčkoj, a gledatelje će pozdraviti i Miralem Pjanić, ukoliko se ne dogodi čudo i liječnički tim reprezentacije ga osposobi za igru. Uz brojne zanimljive priloge gotovo svih novinara Sportske redakcije, iz tunela stadiona čut ćemo i selektora Safeta Sušića, s kojim će razgovarati Zoran Šuko.
Prijenos utakmice ćemo realizirati u HD rezoluciji, kako za potrebe grčke televizije, tako i za kvalitetniju sliku za gledatelje BHT 1. U pogonu će biti dvoja reportažna kola, optički kablovi i link veze. Reditelj prijenosa je Goran Brkić, a komentator meča Igor Kristić.
Po završetku susreta, nadamo se uspješnog za bh. Zmajeve, Velid Spaho i Muhamed Konjić će u studiju ugostiti selektora Sušića i neke od igrača, dok će sa ostalim reprezentativcima na travnjaku razgovarati Zoran Šuko.
BHT 1 tim od ukupno 78 uposlenika različitih profesija vjeruje da će se uloženi trud i zalaganje isplatiti i da ćemo na kraju svi zajedno slaviti vrijednu pobjedu naše reprezentacije.
- NeronLux
#1798 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni nije jasno kako su zbombali sva prava za prijenose,pa ovo nema ni EUROSPORT.6 sati kombinovanih prijenosa utakmica
Prvi put u historiji evropskih televizija Face TV u petak, 22. marta, nakon Centralnog dnevnika, od 17:45 sati do ponoći donosi više od 6 sati programa uživo, kombinovanog prijenosa čak 15 utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.
Uživo i direktno gledaoci mogu pogledati utakmice Hrvatska-Srbija, Bosna i Hercegovina-Grčka, Slovenija-Island, Izrael-Portugal, Slovačka-Litvanija, Mađarska-Rumunija, Češka-Danska, Sjeverna Irska-Rusija, Poljska-Ukrajina, Makedonija-Belgija, San Marino-Engleska, Moldavija-Crna Gora, Luksemburg-Azerbejdžan, Andora-Turska i Bugarska-Malta.
U petak u 23 sata, nakon direktnog prijenosa 15 utakmica slijedi Highlight – svi golovi večeri sa svih utakmica u punom satu pregleda.
Petak, u pet sati, pa do ponoći, direktno, a nakon ponoći snimak utakmice iz naše kvalifikacione grupe Lihtenštajn-Litvanija.
Face TV obavještava zainteresovane TV stanice, lokalne, gradske, privatne, komercijalne da uz dogovor sa Face agency mogu otkupiti prava za prijenos ovog ekskluzivnog sadržaja
-
djimbao
-
Nuken
#1800 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako su uspjeli dobiti prava za sve tekme,a pogotovo za BiH jer BHT prenosi ?