FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
StupskaBitanga

#1776 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Nego, zna li netko kako se financira b92?
Grk vlasnik ujedno vlasnik i Prve srpske televizije ali Vedran Matić ima autonomiju u oblasti IPP koja je stup B92
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1777 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

StupskaBitanga wrote:
Nego, zna li netko kako se financira b92?
Grk vlasnik ujedno vlasnik i Prve srpske televizije ali Vedran Matić ima autonomiju u oblasti IPP koja je stup B92
Jel financiranje isključivo od marketinga?
johntra

#1778 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by johntra »

KatarinaKosaca wrote:Ko valja taj sjedi na Aljeeziri
:lol: :lol: :lol: :lol:
Erzsebet

#1779 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

KatarinaKosaca wrote:Ne znam kad će propali , neuspjeli i navodnouspjeli novinari shvatiti da ovo nije tema za njihove isposvjesti, frustracije i gorčine.. Ko valja taj sjedi na Aljeeziri,tako jednostavno, Mirjana Hrga nema ovih problema, a ni Senad Hadžifejzović. Adelina bi mogla imati ozbiljno :D Nego, zna li netko kako se financira b92?
Vala su više propali oni koj imaju mišljenje o svakoj temi, i sto hiljada postova sa raznim imenima.
StupskaBitanga

#1780 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Jel financiranje isključivo od marketinga?
Ne već kako im glavna sestra Prva odredi prihode i koncepciju
milojicabrzi

#1781 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by milojicabrzi »

Erzsebet wrote:Ne znam kad će propali , neuspjeli i navodnouspjeli novinari shvatiti da ovo nije tema za njihove isposvjesti, frustracije i gorčine.. Ko valja taj sjedi na Aljeeziri,tako jednostavno, Mirjana Hrga nema ovih problema, a ni Senad Hadžifejzović. Adelina bi mogla imati ozbiljno Nego, zna li netko kako se financira b92
Onog trenutka kad kvazi-tv strucnjaci, shvate da se ne moze imati u dzepu kesu bombona i praviti televizije, po sistemu "da imam para, kosto nemam tehnike, nahvatao bih 10 manekenki- novinarki zeljnih slikanja i napravio veeeeeeliiku TV kucu"

Za tvoju informaciju, bio sam visestruko nagradjivan kao novinar, na vrijeme pobjegao iz te profesije i posvetio se porodici, bas zbog tasna-masna menadzera, urednika i producenata :):)
Erzsebet

#1782 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

milojicabrzi wrote:
Erzsebet wrote:Ne znam kad će propali , neuspjeli i navodnouspjeli novinari shvatiti da ovo nije tema za njihove isposvjesti, frustracije i gorčine.. Ko valja taj sjedi na Aljeeziri,tako jednostavno, Mirjana Hrga nema ovih problema, a ni Senad Hadžifejzović. Adelina bi mogla imati ozbiljno Nego, zna li netko kako se financira b92
Onog trenutka kad kvazi-tv strucnjaci, shvate da se ne moze imati u dzepu kesu bombona i praviti televizije, po sistemu "da imam para, kosto nemam tehnike, nahvatao bih 10 manekenki- novinarki zeljnih slikanja i napravio veeeeeeliiku TV kucu"

Za tvoju informaciju, bio sam visestruko nagradjivan kao novinar, na vrijeme pobjegao iz te profesije i posvetio se porodici, bas zbog tasna-masna menadzera, urednika i producenata :):)
Samo da se zna, ja se s tobom slažem, a ovo je citat nekog drugog :D.
Ansarullah

#1783 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ansarullah »

Evo kako je Senad (ja, ja i samo ja) propitao Bilala:

thepatriot

#1784 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by thepatriot »

kako se zove ona dobra voditeljka što vodi jutarnji i sevdah nedjeljom 8)
Holms

#1785 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Holms »

evo Senad Nermina Nikšića nazvao po inicijalima: Nije Normalan :-)
moj Senade, nikad od tebe ozbiljan novinar
lijan

#1786 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lijan »

lijan

#1787 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lijan »

thepatriot wrote:kako se zove ona dobra voditeljka što vodi jutarnji i sevdah nedjeljom 8)
Zvezdana Stojakovic

micko green eyes

#1788 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by micko green eyes »

Ansarullah wrote:Evo kako je Senad (ja, ja i samo ja) propitao Bilala:

Jel tako? .....Jel tako?......Jel tako?........

:-)
FreakyStyley

#1789 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by FreakyStyley »

micko green eyes wrote:
Ansarullah wrote:Evo kako je Senad (ja, ja i samo ja) propitao Bilala:

Jel tako? .....Jel tako?......Jel tako?........

:-)
Joj vehabije. :lol: Kakav idiot, ne vjerujem. :-)
Banksy

#1790 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

FreakyStyley wrote:
''Idiot'' je dobio pola sata prajmtajma da ispriča svoju priču. Ja ga ne bih nazvala idiotom.
FreakyStyley

#1791 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by FreakyStyley »

Banksy wrote:
FreakyStyley wrote:
''Idiot'' je dobio pola sata prajmtajma da ispriča svoju priču. Ja ga ne bih nazvala idiotom.
:-) :-) I Ekrem Jevric je dobijao dosta medisjkog prostora pa je opet idiot.
Banksy

#1792 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

FreakyStyley wrote:
Banksy wrote:
FreakyStyley wrote:
:-) :-) I Ekrem Jevric je dobijao dosta medisjkog prostora pa je opet idiot.
Tim gore.
Idioti ili ne, EJ je dobro iskoristio medije, vehabija još bolje. Dobio je pola sata da ispriča svoju priču i propagira svoju ideju. Senad ga je doveo, a ti i ja smo ga gledali. Ko je tu idiot?
FreakyStyley

#1793 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by FreakyStyley »

Banksy wrote: Tim gore.
Idioti ili ne, EJ je dobro iskoristio medije, vehabija još bolje. Dobio je pola sata da ispriča svoju priču i propagira svoju ideju. Senad ga je doveo, a ti i ja smo ga gledali. Ko je tu idiot?
Opet on. Ostavio je dojam ogranicenog demagoga sklonog terorizmu. Naveo me da mu pogledam par klipova na yt, pise dove protiv amerike i satro pjeva po nekim vehabijskim sijelima. :lol: Da li da mu se smijem ili cudim? Ostavio je dojam neuravnotezene osobe, koja bi da joj okolnosti dozvole bila opasna po okolinu, sirila mrznu i jednoumlje. Kako smo ja, ti ili Senad onda idioti, a ne on ?
ivanpetric

#1794 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ivanpetric »

ekstra voditelj
luckylaka

#1795 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Ekskluzivno na programu FACE Tv prenos fudbalskih utakmica BiH-Grcka,Hrvatska-Srbija i jos desetak kvalifikacionih utakmica.Petak u 5. :thumbup: :thumbup:
luckylaka

#1796 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Vjerovatno u reziji Marjana Miajlovica BiH-Grcka :thumbup:
StupskaBitanga

#1797 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

luckylaka wrote:Ekskluzivno na programu FACE Tv prenos fudbalskih utakmica BiH-Grcka,Hrvatska-Srbija i jos desetak kvalifikacionih utakmica.Petak u 5. :thumbup: :thumbup:
Mogli bi popiti tužbu
U Redakciji sportskog programa BHT 1 traju posebne pripreme za, možda, najvažniju utakmicu kvalifikacija fudbalske reprezentacije BiH, kako bi gledateljima na što kvalitetniji način približili zbivanja u i oko reprezentacije, odnosno prije i poslije meča, uz realizaciju direktnog prijenosa od 20:45 sati.

Od samog okupljanja reprezentacije, pa do odigravanja utakmice, sve najbitnije informacije naši će gledatelji vidjeti u informativnim emisijama. U četvrtak će naše kamere uživo biti na posljednjem treningu bh. Zmajeva u Hrasnici, odakle će se novinar Sportske redakcije Anel Džanković sa sagovornicima javiti za emisiju BHT Popodne.

U petak, na dan odigravanja utakmice, veći dio programa BHT 1 bit će posvećen duelu BiH i Grčke. U emisiji Konačno petak, koja je na programu od 17:30, govorit će se isključivo o utakmici, sa uključenjima uživo sa stadiona Bilino polje.

Od 20:00 sati pratite specijalnu emisiju sa stadiona, čiji će voditelji biti Velid Spaho i Muhamed Konjić, naš proslavljeni fudbaler i nekadašnji kapiten reprezentacije BiH. Specijalni gost u studiju bit će Dušan Bajević, jedan od najuspješnijih bh. stručnjaka sa bogatim iskustvom stečenim u Grčkoj, a gledatelje će pozdraviti i Miralem Pjanić, ukoliko se ne dogodi čudo i liječnički tim reprezentacije ga osposobi za igru. Uz brojne zanimljive priloge gotovo svih novinara Sportske redakcije, iz tunela stadiona čut ćemo i selektora Safeta Sušića, s kojim će razgovarati Zoran Šuko.

Prijenos utakmice ćemo realizirati u HD rezoluciji, kako za potrebe grčke televizije, tako i za kvalitetniju sliku za gledatelje BHT 1. U pogonu će biti dvoja reportažna kola, optički kablovi i link veze. Reditelj prijenosa je Goran Brkić, a komentator meča Igor Kristić.

Po završetku susreta, nadamo se uspješnog za bh. Zmajeve, Velid Spaho i Muhamed Konjić će u studiju ugostiti selektora Sušića i neke od igrača, dok će sa ostalim reprezentativcima na travnjaku razgovarati Zoran Šuko.

BHT 1 tim od ukupno 78 uposlenika različitih profesija vjeruje da će se uloženi trud i zalaganje isplatiti i da ćemo na kraju svi zajedno slaviti vrijednu pobjedu naše reprezentacije.
NeronLux

#1798 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by NeronLux »

6 sati kombinovanih prijenosa utakmica

Prvi put u historiji evropskih televizija Face TV u petak, 22. marta, nakon Centralnog dnevnika, od 17:45 sati do ponoći donosi više od 6 sati programa uživo, kombinovanog prijenosa čak 15 utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Uživo i direktno gledaoci mogu pogledati utakmice Hrvatska-Srbija, Bosna i Hercegovina-Grčka, Slovenija-Island, Izrael-Portugal, Slovačka-Litvanija, Mađarska-Rumunija, Češka-Danska, Sjeverna Irska-Rusija, Poljska-Ukrajina, Makedonija-Belgija, San Marino-Engleska, Moldavija-Crna Gora, Luksemburg-Azerbejdžan, Andora-Turska i Bugarska-Malta.

U petak u 23 sata, nakon direktnog prijenosa 15 utakmica slijedi Highlight – svi golovi večeri sa svih utakmica u punom satu pregleda.

Petak, u pet sati, pa do ponoći, direktno, a nakon ponoći snimak utakmice iz naše kvalifikacione grupe Lihtenštajn-Litvanija.

Face TV obavještava zainteresovane TV stanice, lokalne, gradske, privatne, komercijalne da uz dogovor sa Face agency mogu otkupiti prava za prijenos ovog ekskluzivnog sadržaja
Meni nije jasno kako su zbombali sva prava za prijenose,pa ovo nema ni EUROSPORT.
djimbao

#1799 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by djimbao »

http://www.youtube.com/Videosport, sve ce vam jasno biti "ekskluzivni 15 utakmica" .... :shock: :-) :-)
Nuken

#1800 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nuken »

Kako su uspjeli dobiti prava za sve tekme,a pogotovo za BiH jer BHT prenosi ?
Locked