Federalna televizija
Moderator: anex
-
gerberica
#1776 Re: Federalna televizija
Sta ovaj valja,bas cu razbiti tv?Jel ko upratio ovo sada sto ide?
- nellington
#1777 Re: Federalna televizija
Razbij, onda bar nećeš imati zakonsku obavezu plaćanja taksegerberica wrote:Sta ovaj valja,bas cu razbiti tv?Jel ko upratio ovo sada sto ide?
-
gerberica
#1778 Re: Federalna televizija
A na sta cu staviti milje,bas fino isheklannellington wrote:Razbij, onda bar nećeš imati zakonsku obavezu plaćanja taksegerberica wrote:Sta ovaj valja,bas cu razbiti tv?Jel ko upratio ovo sada sto ide?
- nellington
#1779 Re: Federalna televizija
Je li k'o kod Adija Sarajlića?gerberica wrote:A na sta cu staviti milje,bas fino isheklannellington wrote:Razbij, onda bar nećeš imati zakonsku obavezu plaćanja taksegerberica wrote:Sta ovaj valja,bas cu razbiti tv?Jel ko upratio ovo sada sto ide?
- M_e_m_o
#1781 Re: Federalna televizija
dJip pronađenirac300 wrote:Ima li kakvih novih informacija u vezi dJipa?
I kad kažu da je FTV zlo. Čovjeku je samo zahvaljujući njima vraćeno auto. Od sad pa na dalje i u buduće kome ukradu ljubimca samo ganjajte nekoga sa fetevea da objave prilog o tome i stvar riješena.
-
amko76
#1782 Re: Federalna televizija
Zna li iko o čemu se radi i ko je ovaj mahalaš na FTV?
- karanana
#1783 Re: Federalna televizija
da se kvotiram posto zadnji post na stranici obicno cesto prodje nezapazen.karanana wrote:nisam ni ja upratio pa sam otiso na federalna.ba. neki bilijarista koji promovira bilijar u sarajevu.
bio je ovaj frajer na tvsa. valjda je nesto dobro organizovo ove neke bilijarske turnire.
-
gerberica
#1784 Re: Federalna televizija
Na cemu li je ovaj?Lik lupa u 16 
- kamen spoticanja
#1785 Re: Federalna televizija
zlatko sve jasnije pokazuje karte i otkriva kakva je halka u kojoj on provodi vrijeme i smislja politicku strategiju...Ridjobrki wrote:Čudi me kako vam je promakao sinoćnji razgovor sa Vukom Jeremićem u Dnevniku i dio, parafraziram:
Jel'da, Vuče, da tebi Zlaja nije obećao da će Željko podržati tvoju kandidaturu u UN? Evo, de ti reci ljudima da nije!
Apsolutno, apsolutno...
- ultima_palabra
#1786 Re: Federalna televizija
A koja je to halka? Njegova dijagnoza je jasna... previše povjerenja u bilo šta što mu neki nižerazredni MZ činovnik govori. Kasnije naravno upregne svu medijsku mašineriju da opravda neki loš potez. Teško da tu ima neke strategije...kamen spoticanja wrote:zlatko sve jasnije pokazuje karte i otkriva kakva je halka u kojoj on provodi vrijeme i smislja politicku strategiju...Ridjobrki wrote:Čudi me kako vam je promakao sinoćnji razgovor sa Vukom Jeremićem u Dnevniku i dio, parafraziram:
Jel'da, Vuče, da tebi Zlaja nije obećao da će Željko podržati tvoju kandidaturu u UN? Evo, de ti reci ljudima da nije!
Apsolutno, apsolutno...
- kamen spoticanja
#1787 Re: Federalna televizija
otprilike to i jeste ta halka...neki sumnjivi MZ tipovi (onako embargo 4ever likovi),srbijanska elita salonskih cetnika,fahro radoncic i delta ...ultima_palabra wrote:[
A koja je to halka? Njegova dijagnoza je jasna... previše povjerenja u bilo šta što mu neki nižerazredni MZ činovnik govori. Kasnije naravno upregne svu medijsku mašineriju da opravda neki loš potez. Teško da tu ima neke strategije...
vuk se sinoc maksuz javio da opere zlatka,i samo zato se javio...
brega je ispromovisan ko da je zuc osvojio...
zlatko bio u bl u prvoj zvanicnoj posjeti...hebi ga,mozda zvuci zavjerenicki ali tesko je pomislit da je mudri vodja toliki idiot
- ultima_palabra
#1788 Re: Federalna televizija
Ma ništa to... jednostavno se lik ufurao u tu priču o euro-atlantskim integracijama, regionalnoj saradnji, dobrosusjedskim odnosima, kurcima palcima... mislim, poslušao bih i ja Amere na kraju, ali bi se makar pravio ljut, malo strateški zatezao, a ne bih se radovao posjeti Beogradu kao šarov kad nađe zaboravljenu kostkamen spoticanja wrote:otprilike to i jeste ta halka...neki sumnjivi MZ tipovi (onako embargo 4ever likovi),srbijanska elita salonskih cetnika,fahro radoncic i delta ...ultima_palabra wrote:[
A koja je to halka? Njegova dijagnoza je jasna... previše povjerenja u bilo šta što mu neki nižerazredni MZ činovnik govori. Kasnije naravno upregne svu medijsku mašineriju da opravda neki loš potez. Teško da tu ima neke strategije...
vuk se sinoc maksuz javio da opere zlatka,i samo zato se javio...
brega je ispromovisan ko da je zuc osvojio...
zlatko bio u bl u prvoj zvanicnoj posjeti...hebi ga,mozda zvuci zavjerenicki ali tesko je pomislit da je mudri vodja toliki idiot
- sve_za_pet
#1789 Re: Federalna televizija
Zlatko je na TV-u, nemoj da neko propusti
))
-
StupskaBitanga
#1790 Re: Federalna televizija
a ovog cirkusa sa Lagumdžijom
Sve što sam predviđao se ostvaruje

Sve što sam predviđao se ostvaruje
-
newnew
#1791 Re: Federalna televizija
Evo ga k'o mevludin duvancic.StupskaBitanga wrote:a ovog cirkusa sa Lagumdžijom
Sve što sam predviđao se ostvaruje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- poznanik
#1792 Re: Federalna televizija
Ima li SDP ove pare da plati Džombiću i ostalim? Ne vjerujem da će uprava FTV toliko drznuti da budžetskim parama plati tuđu grešku i kaznu
RTV FBiH, Hadžiomerović i Vasković krivi zbog klevete
Okružni sud u Banjoj Luci potvrdio je presudu Osnovnog suda u ovom gradu u kojoj RTV FBiH, bivši urednik emisije "60 minuta" Bakir Hadžiomerović i bivši novinar tog magazina Slobodan Vasković, zbog klevete moraju obeštetiti premijera RS Aleksandra Džombića.
Okružni sud je odbio žalbu optuženih, tako da će oni morati isplatiti ukupno 70.000 KM. To znači da RTV FBiH, Hadžiomerović i Vasković zbog duševne boli moraju Džombiću isplatiti 5.000 KM sa zateznim kamatama. Džombić će također tražiti prinudnu naplatu novca. Premijer RS je rekao da će 5.000 KM pokloniti Dječijem domu "Rada Vranješević" u Banjoj Luci. http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/r ... /120328147
-
amko76
#1793 Re: Federalna televizija
Pa nego odakle će FTV platiti nego od svojih sredstava, tj. od takse koju mi plaćamo. Ovi ostali fizička lica iz svog džepa, ali FTV iz našeg.
Glavnica, zatezne kamate i parnični troškovi. Pošto stručnjaci vjerovatno neće dobrovoljno platiti plus još troškovi izvršenja.
Jah, blago nama.
Jah, blago nama.
- Banksy
#1794 Re: Federalna televizija
Ne bi bili ni prvi ni zadnji ...poznanik wrote:Ima li SDP ove pare da plati Džombiću i ostalim? Ne vjerujem da će uprava FTV toliko drznuti da budžetskim parama plati tuđu grešku i kaznu![]()
RTV FBiH, Hadžiomerović i Vasković krivi zbog klevete
Okružni sud u Banjoj Luci potvrdio je presudu Osnovnog suda u ovom gradu u kojoj RTV FBiH, bivši urednik emisije "60 minuta" Bakir Hadžiomerović i bivši novinar tog magazina Slobodan Vasković, zbog klevete moraju obeštetiti premijera RS Aleksandra Džombića.
Okružni sud je odbio žalbu optuženih, tako da će oni morati isplatiti ukupno 70.000 KM. To znači da RTV FBiH, Hadžiomerović i Vasković zbog duševne boli moraju Džombiću isplatiti 5.000 KM sa zateznim kamatama. Džombić će također tražiti prinudnu naplatu novca. Premijer RS je rekao da će 5.000 KM pokloniti Dječijem domu "Rada Vranješević" u Banjoj Luci. http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/r ... /120328147
Na izborima MI slobodno biramo naše političke predstavnike u parlamentu, oni biraju upravni odbor, upravni odbor bira direktora, direktor urednike, nek rade sad šta hoće ...
- poznanik
#1795 Re: Federalna televizija
Gdje mačke nema - miševi kolo vodeBanksy wrote:...Na izborima MI slobodno biramo naše političke predstavnike u parlamentu, oni biraju upravni odbor, upravni odbor bira direktora, direktor urednike, nek rade sad šta hoće ...
- dječak sa šibicama
#1796 Re: Federalna televizija
Pobijedio svjetskog prvaka u bilijaru na nekom turniru u Radon plazi, pa ko biva, novi Walter.amko76 wrote:Zna li iko o čemu se radi i ko je ovaj mahalaš na FTV?
S obzirom da rece kako je "prije par godina radio u marketinskoj kampanji jedne stranke", mislim da nije tesko pogoditi koje
- amrica
#1797 Re: Federalna televizija
najprofesionalnija nezavisna tv koju napadaju rezimski mediji
Last edited by amrica on 29/03/2012 20:07, edited 1 time in total.
- cyprus
#1798 Re: Federalna televizija
To ono na samom početku dnevnika? Meščini da su rekli: najnezavisnija i najutjecajnija televizijaamrica wrote:![]()
![]()
![]()
najprofesionalnija nezavisna tv koju napadaju rezimski mediji
Ovo silovanje zdrave pameti sa FTV-a mi je donedavno bilo i smješno, ono isto ko da gledaš Nadrealiste ili Monty Pythona
Ne znam, ovo je samo dno i toliko degutantno da me tačno nekad bude stid i za nih...
-
VjecitiStudent
#1799 Re: Federalna televizija
Odgovor je jednostavan: Voda u usima, i kod vodjstva stranke i vodjstva njihove televizije.cyprus wrote:To ono na samom početku dnevnika? Meščini da su rekli: najnezavisnija i najutjecajnija televizijaamrica wrote:![]()
![]()
![]()
najprofesionalnija nezavisna tv koju napadaju rezimski mediji![]()
... instant sam promjenio kanal
Šta je dalje bilo?
Ovo silovanje zdrave pameti sa FTV-a mi je donedavno bilo i smješno, ono isto ko da gledaš Nadrealiste ili Monty Pythona, ali zaista je više nepodnošljivo... Pa ima li iko mozga u toj televiziji i u vodstvu SDP-a? Jel znaju da glasačko tijelo ove stranke (progresivniji dio BH društva) nije toliko glupo da puši ove servirane bljuvotine, koje su zaista uvreda za inteligenciju?
Ili se možda ciljana grupa glasača promjenila?
![]()
Ne znam, ovo je samo dno i toliko degutantno da me tačno nekad bude stid i za nih...
-
dezurni_ucenik
#1800 Re: Federalna televizija
U sljedeci utorak na FTV jugoslovenski film Ljubavni Zivot Budimira Trajkovica

Prije mjesec dana su mi bili smijesni.Sad ih pocem sazaljevati.I kao neko sto je glasao za SDP,zao mi je da ce zbog ftv-a samo tako poduvati na sljedecim izborima.
Prije mjesec dana su mi bili smijesni.Sad ih pocem sazaljevati.I kao neko sto je glasao za SDP,zao mi je da ce zbog ftv-a samo tako poduvati na sljedecim izborima.