Liska wrote:ravno
Opet ti kažem kako nije bilo toliko omladinaca iz ostalih etnija. Nisam napisao kako drugi nisu čestitali,nego nisu čestitali u crkvi ili ispred nje. Čestitalo se u kućnim posjetama i toga je uvijek bilo, ali ne toliko puno koliko ti sugeriraš. Nisi mogao dobiti ni slobodan dan za Božić a ne da se netko usudio doći u crkvu i čestitati ti Božić. Za razliku od tebe ja sam puno vremena provodio u toj crkvi i pa sam onda dobrim dijelom znao i vjernike koji su dolazili u nju. Ali eto ti bolje znaš od mene sve to, iako ne znaš ni gdje su stajale krstionice ili postaje križnog puta u crkvi, ali znaš tko je u nju dolazio???!!! Iz ovoga se može svašta zaključiti. U Mostaru i okolici je bilo sasvim dovoljno naroda da napuni i katedralu i franjevačku crkvu. Što se tiče ostaloga, neke magle i pjesme, ako je to bio pokušaj neke duhovitosti, onda je neuspješan. Nema svrhe odgovarati na takve nebuloze.
Što se tiče fekalija, misli što god hoćeš. Još će ti dugo smrditi, najmanje još za tvoga života. Morati ćeš naučiti živjeti sa tim smradom oko sebe i u sebi. Vidim kako ti nije lako, ali za početak hajde snimi barem jednu cisternu kod Stare gimnazije. Ako te je strah, javi meni na pp kad je vidiš, ja ću prošetati do gimnazije i sam je snimiti i postaviti sliku na forum.
Kakve zdravom razumu imaju veze lokacije krstionica i postaja križnog puta u crkvi sa tim ko je sve bio u i pred crkvom na ponoćki? Hajder, svega ti, objasni nam....
«Još će ti dugo smrditi, najmanje još za tvoga života. Morati ćeš naučiti živjeti sa tim smradom oko sebe i u sebi.» ti reče...
Eee, vidiš, ipak, nisi mogao sakriti svoju pravu prirodu....maliciozna mržnja koja se širi geometrijskom progresijom. Jadan bio, smrdi i tebi, samo što si toliko ograničen pa misliš da
linija razdvajanja Armije BiH i HVO ne da smradu da se širi i na desnu stranu. To što kažeš da je smrad i u meni, nećeš dobiti komentar, zar, bio jadan, misliš da ćeš tek tako lako nategnuti zatvaranje ove teme, bar što se mene tiče?
A da me je strah, pa naravno da jest:
Boga malo, cara nimalo, a latina k'o dorata svoga.