Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
n;hill wrote:Kako teku pripreme za draft, jesu li počeli mockovi? kako Manti Te.o stoji nakon svih drama
ne stoji nesto pretjerano dobro, nakon tih prica i lose utakmice u finalu prilicno je dospio u drugi plan. Sad se odrzavaju neka testiranja sposobnosti za potencijalne ucesnike na draftu pa cemo vidjeti hocel i on ucestvovati i sta ce pokazati.
Sta jj ono tacno sa njim bilo, izmislio je neku curu ili tako nesto, pa predstavio kao da je ona tragicno stradala il tako nesto!? ko zna detalje?
Tom Brady potpisao na tri godine ekstenziju 3-yr, $27m definicija team friendly ugovora, svaka čast , ostavio mogućnost dovođenja pojačanja i da igra do 40te go pats
Alex Smith presao u Kansas, vidjet cemo sta ce dalje biti.
SF je zauzvrat dobio neki pickove na draftu, tako da sada, zajedno sa pickovima od ranije, na predstojecem draftu ima ukupno 11 pickova. To je dobar manevarski prostor, mogli bi sebi sloziti dobro ekipu na duge staze.
A nikako mi nije jasna ova situacija sa Teom, do finala je bio kandidat za Heisman-a, a sada odjednom neki smatraju da nema kvalitet za NFL-a. Navodno ce biti izabran na kraju prve runde drafta ili cak tek u drugoj.
sadmire wrote:Alex Smith presao u Kansas, vidjet cemo sta ce dalje biti.
SF je zauzvrat dobio neki pickove na draftu, tako da sada, zajedno sa pickovima od ranije, na predstojecem draftu ima ukupno 11 pickova. To je dobar manevarski prostor, mogli bi sebi sloziti dobro ekipu na duge staze.
A nikako mi nije jasna ova situacija sa Teom, do finala je bio kandidat za Heisman-a, a sada odjednom neki smatraju da nema kvalitet za NFL-a. Navodno ce biti izabran na kraju prve runde drafta ili cak tek u drugoj.
Nisam nesto pratio kako je prosao na ovim combine/scouting treninzima, ne znam mislim da je to prije svega zbog nastupa u finalu gdje ocajan bio iako mi nije jasno zasto sude na osnovu jedne tekme...
Manti Teo zakazao skroz čak je postao meta šprdnje, i došlo je do toga da se timovi raspituju za njegovu seksualnost, i tako američki, prava drama, a mislim da je lik sam kriv za sve, ne znam koliko ste pratili ali onih dana od objave članka u deadspinu samo se o njemu pričalo pet dana, mislim da je psihički slomljen, i finale je odigrao pod tad već navodnim ucijenjeivanjem, kao ono poklanjo pobjede umrloj djevojci, a prije toga je ta ista bolovala od leukemije, imala saobraćajnu, elem američki film, i svi se elem divili , jer amerikanci padaju na te priče, da kasnije novinari deadspin ga razotkriju da uopće ta djevojka nije postojala, nego samo njen(a u stvari od prijatelja mu) twitter profil, vjerovatno je htio osovjiti na simpatije Heisman-a...i svi smerički mediji pali na priču, nitko nije provjerio fakte, nevjerovatno, samo deadspin, a koji su nezavisna mala kuća/portal, osramotili espn is sve ostale, lik na dan navodne sahrane igrao, to suze, ruže folovi...bit će film uskoro siguran sam
Da, cuo sam za taj dio i ovdje clanak postavio ali hajde da zaboravimo malo taj dio, ako lik ima sanse u NFL neka ga neko uzme jbg i Tebow je bio ljubimac haman pa cijele USA i sad ga nigdje kad je los jbg
Da, cuo sam za taj dio i ovdje clanak postavio ali hajde da zaboravimo malo taj dio, ako lik ima sanse u NFL neka ga neko uzme jbg i Tebow je bio ljubimac haman pa cijele USA i sad ga nigdje kad je los jbg
e to sigurno nije odavno netko "popularniji" bio, bit će medijski cirkus tko god ga uzme, mada ipak ne vjerujem da će ispasti iz prvog kruga, tako da Ravensi mislim da se ne moraju brinuti
I evo još jedan biser ...i dosta od mene za danas...spomenuh seksualnost...izgleda ne pitaju samo Teoa
NFL Teams Asked ‘Do You Like klix?’ During Combine Interview According to Colorado Tight End Nick Kasa
Flacco prema ESPN-u postaje najplaceniji igrac svih vremena s ugovorom na 6god i 120,6m USD, sto znaci da ce za svaki dan regularne sezone ubuduce dobijati 168.908USD...
Pitarrr82 wrote:Flacco prema ESPN-u postaje najplaceniji igrac svih vremena s ugovorom na 6god i 120,6m USD, sto znaci da ce za svaki dan regularne sezone ubuduce dobijati 168.908USD...
Aspolutno preplaceno, jest ih doveo do prstena, ali je brate mili imao lucky shots pun k...
Pitarrr82 wrote:Flacco prema ESPN-u postaje najplaceniji igrac svih vremena s ugovorom na 6god i 120,6m USD, sto znaci da ce za svaki dan regularne sezone ubuduce dobijati 168.908USD...
Aspolutno preplaceno, jest ih doveo do prstena, ali je brate mili imao lucky shots pun k...
Dobro, ove sezone mu je sve na ruku islo jbg sta se moze, ja vise gledam na to da vec ima 28god a ugovor na 6god... ne znam...
Zanimljive vijesti..volio bih da Wallace ostane, ali kako im je situacija sa novcima nategnuta sumnjam. Volio bih vidjeti kako bi se Walker snasao sa drugim QBs.
almirony wrote:Zanimljive vijesti..volio bih da Wallace ostane, ali kako im je situacija sa novcima nategnuta sumnjam. Volio bih vidjeti kako bi se Walker snasao sa drugim QBs.
Isto ne vjerujem da ce ostati ako se nesto drasticno ne promijeni, Welker se mislim samo kocka, mozda zbog novog i bolje ugovora...
4 dana do NFL free agency-a, a iskreno volio da Walker ide, nek se nešto i mijenja, očigleno uvijek korak do kraja se zakaže, malo radikalnije ne bi bilo loše za Patriotse, jer svako ovi omjeri i rezultati bez champinshipa ne znače puno, ako ostane sve isto