Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mostarurscu

#1776 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

mostarurscu wrote:Evo na bloku Z4 i Z3 ima 25 mjesta slobodnih pa bujrum kupujte ko još nije kupio ....

http://www.placeetvous.fr/

prije sat vremena bilo 25 , a sada 16 mjesta ...

znači devetorica kupila ...idu karte ko halva :D
ReD aka Socijalista

#1777 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by ReD aka Socijalista »

mostarurscu wrote:
mostarurscu wrote:Evo na bloku Z4 i Z3 ima 25 mjesta slobodnih pa bujrum kupujte ko još nije kupio ....

Ovdje jos ima sigurno jos 200 mjesta EST/HAU-C7-C8-C9-C10

Ovdje jos 40 SUD/INT-A9-A10-Z14-Z13-Z12-Z11
mostarurscu

#1778 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

ReD aka Socijalista wrote:
mostarurscu wrote:

Ovdje jos ima sigurno jos 200 mjesta EST/HAU-C7-C8-C9-C10

Ovdje jos 40 SUD/INT-A9-A10-Z14-Z13-Z12-Z11

i ovdje ima masu slobodnih mjesta tako da bi se mogli siriti ka zapadu ...SUD/INT-Y1-Y2-Y13-Y14-Y15-Y16
serpico

#1779 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by serpico »

specifikacija wrote:Evo jedna korisna info. pa idem :D

Utorkom i petkom su izvlacenja za Euromilioner. Dovoljno je prekriziti 5 brojeva u koloni od mogucih 50 + 2 dopunska broja u koloni od mogucih 11 brojeva. Najmanja svota novca koja se moze dobiti je 15 miliona eura, a ako niko ne dobije pun pogodak, tj. 5 +2, onda se svota do sljedeceg izvlacenje gotovo udvostruci! Cijena za jednu kolonu 5+2 iznosi 2 eura! To igram cisto iz zabave, ali ne bas redovno. No, nikada se zna :) Uplata se vrsi u radnjicama iznad kojih se nalazi logo " loto" :) Pa, pokusajte i vi kada dodjete u Pariz :)
Eh da jos kazes da je sansa 1:116 miliona pa da info bude potpuna :D
Edin H.

#1780 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Edin H. »

issoten wrote:Decko, world wide web ti nije tvoja uza carsija da ocekujes da te neko zna ili ti nekog znas na ovim "prostorima".
Vrati se na svoj post na koji aludiram, pa ces shvatiti zasto si "zvucao" destruktivno za cijelu ovu stvar koju sam pokusavas da promoviras od pocetka ove teme.
Svrha okupljanja tog dana je utakmica, pa bi s toga bilo shodno da se sto vise ljudi koji zele navijati za BiH toga dana okupe na istom mjestu od samih jutarnjih sati.(BHF bi trebala biti skupina koja odredjuje gdje ce se VJERNI navijaci okupljati) Vremena za turisticke atrakcije ce vjerovatno biti dan-dva prije i poslije utakmice. BTW, ne reklamiram nista, jer sa niti jednom navijackom skupinom nemam ama bas nista, samo bih volio da nasi ljudi toga dana u Parizu budu sto slozniji.
relax!!!

ejj @infaze druze nemoj me krivo shvatit, al specifikacija nam je svima ovdje na forumu najvise pomogao i davao najtacnije informacije o citavom parizu i samoj organizaciji putovanja... tako da nije fer da ga ovdje prozivas, svako dolazi o svom trosku tako da svako ima pravo izbora gdje ce i kako ce provesti vrijeme na dan utakmice, mi cemo se prikljuciti BHF-u u 16 h i bit cemo 5 sati skupa do utakmice svi zajedno...pozz[/quote]

Meni ova tema nije bila ni od kakve koristi, jer sam ulaznice nabavio prije nego je i tema otvorena, a kabanice i fotoaparati me ne interesujU, jer idem tamo da navijam i podrzim reprezentaciju, a ne na piknik i turisticko razgledanje grada. Ipak prihvatam da je specifikacija posvetio svoje vrijeme da odgovori na bilo koje pitanje koje je postavljeno.
Sto se mene tice Francuzi i Francuska me interesuju kao lanjski snijeg, jer su dobrim dijelom rasisti, desnicarski nastrojeni prema strancima i nacionalnim manjinama i stoga se toplo nadam da ce ih mala Bosna izdominirati, premda mi je jasno da je mala sansa. Cini se da su pojedinci zaboravili Miteranovu prevaru sa aerodromom i humanitarnom pomoci sa pocetka rata na koje su nasjele i nase tadasnje vlasti, te mu dodijelili medalju, nazvali Vojnu bolnicu Francuskom, pa onda poslije brze bolje to povukli.
Problem je da je specifikacija jako destruktivan prema svakome ko postavi informacije od BHF-a i odmah na njih reaguje kao oparen. Pokusava da isfura neku svoju furku (eto ja mogu organizovati gastose, koji se s vremena na vrijeme, kada imamo lafo neku sansu sjete da imamo reprezentaciju koju treba podrzati) - dobro problem je njega i ljudi koji hoce ili nece sa novim vodjom :D
Ono sto i meni smeta je sto svojim kontraprijedlogom iste minute reaguje na informacije ili postove ljudi iz BHF-a, navijacke grupe koja je pratila nasu reprezentaciju na svakoj utakmici, bez obzira da li su dobro igrali ili ne.
Timotije

#1781 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Timotije »

specifikacija wrote:
skaut_83 wrote:Sad bio u centrotransu, kaze nema karti niti ce ih biti u prodaji... a mjeseca dana lupaju jednu pricu, od cetvrtka prodaja... :x
Nazovi Savez i pitaj gdje se mogu kupiti karte? Na raspolaganju imaju oko 3 600 ulaznica!
Trubili su o toj prodaji svakodnevno! Na koncu, svako moze preko neta kupiti istu. Stavise, preko sajta http://www.placeetvous.fr/ ( pratiti indikacije na bos. 1.str.). Zainteresovani mogu birati mjesta koja im najvise odgovaraju! To je tako jednostavno, a sve se uradi za nesto manje od 10 min!

BILO BI DOBRO DA ONI KOJI IMAJU FACEBOOK-a, POSTAVE OVU INFO JER SE SVAKODNEVNO SUSRECEM S LJUDIMA KOJI NE ZNAJU GDJE I KAKO DA KUPE KARTU! ILI NA BILO KOJI DRUGI NACIN OBAVJESTE SVOJE PRIJATELJE I POZNANIKE! TOLIKO JE SPORTSKIH SAJTOVA, ALI JOS NIGDJE NISAM PROCITAO BILO KAKVU INFO VEZANU ZA PRODAJU KARATA!

Skaut_83, tek sada sam primjetio da su ti mostarurscu i Chuckie odgovorili, pa poslusaj sta ti govore :-D , a ovu gore info proslijedi onima koji nemaju uplacen aranzman kod SAzur-a! :D
Ja sam link okacio (kasnije i kartu) na svom profilu jos prije Bjelorusa! Da li zbog povoljnog rezultata, ali je vec 10-ak ljudi kupilo karte uz malu pomoc moje malenkosti... :D Treba nase uvijek malo pogurati, slabo ko hoce prvi da pokrene nesto, ali kasnije svi uskacu.... :bih:
LOGCAP III

#1782 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by LOGCAP III »

Edin H. wrote:Meni ova tema nije bila ni od kakve koristi, jer sam ulaznice nabavio prije nego je i tema otvorena, a kabanice i fotoaparati me ne interesujU, jer idem tamo da navijam i podrzim reprezentaciju, a ne na piknik i turisticko razgledanje grada. Ipak prihvatam da je specifikacija posvetio svoje vrijeme da odgovori na bilo koje pitanje koje je postavljeno.
Sto se mene tice Francuzi i Francuska me interesuju kao lanjski snijeg, jer su dobrim dijelom rasisti, desnicarski nastrojeni prema strancima i nacionalnim manjinama i stoga se toplo nadam da ce ih mala Bosna izdominirati, premda mi je jasno da je mala sansa. Cini se da su pojedinci zaboravili Miteranovu prevaru sa aerodromom i humanitarnom pomoci sa pocetka rata na koje su nasjele i nase tadasnje vlasti, te mu dodijelili medalju, nazvali Vojnu bolnicu Francuskom, pa onda poslije brze bolje to povukli.
Problem je da je specifikacija jako destruktivan prema svakome ko postavi informacije od BHF-a i odmah na njih reaguje kao oparen. Pokusava da isfura neku svoju furku (eto ja mogu organizovati gastose, koji se s vremena na vrijeme, kada imamo lafo neku sansu sjete da imamo reprezentaciju koju treba podrzati) - dobro problem je njega i ljudi koji hoce ili nece sa novim vodjom :D
Ono sto i meni smeta je sto svojim kontraprijedlogom iste minute reaguje na informacije ili postove ljudi iz BHF-a, navijacke grupe koja je pratila nasu reprezentaciju na svakoj utakmici, bez obzira da li su dobro igrali ili ne.
Ma iskreno receno uceram ja BHF-u, haja, ako su najorganizovanija i najjaca navijacka skupina onda sta se kurche i makar jedan od njihovih predstavnika ne dodje na ovaj forum i ne kaze npr, hallo ba raja dolazite tu i tu ili svaka cast na takvoj organizaciji i prikljucivanju nama itd... vec jednostavno su konzervativni prema svima ostalima koji nisu clanovi ili barem ako nisi na njihovom forumu... oni bi trebali ako zele da budu jos veci jos jaci itd..onda bi trebali da prizovu pridobiju sire mase a ne odbijat od sebe narod. ali nebitno, svako ima pravo na svoje opredjeljenje gdje i kad ce biti u parizu i sta ce raditi. a svakako cemo se vidjeti svi na stadionu i zajedno cemo navijat za jednu repku....
Edin H.

#1783 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Edin H. »

Logcap III javljao se armin00 - on je u BHF-u :skoljka:
BuZz

#1784 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by BuZz »

talija tuzla vas vodi na utakmicu FRANCUSKA-BIH karta 90 eura bez nocenja vise informacija na broj 061 653 840
armin00

#1785 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by armin00 »

LOGCAP III wrote:
Edin H. wrote:Meni ova tema nije bila ni od kakve koristi, jer sam ulaznice nabavio prije nego je i tema otvorena, a kabanice i fotoaparati me ne interesujU, jer idem tamo da navijam i podrzim reprezentaciju, a ne na piknik i turisticko razgledanje grada. Ipak prihvatam da je specifikacija posvetio svoje vrijeme da odgovori na bilo koje pitanje koje je postavljeno.
Ma iskreno receno uceram ja BHF-u, haja, ako su najorganizovanija i najjaca navijacka skupina onda sta se kurche i makar jedan od njihovih predstavnika ne dodje na ovaj forum i ne kaze npr, hallo ba raja dolazite tu i tu ili svaka cast na takvoj organizaciji i prikljucivanju nama itd... vec jednostavno su konzervativni prema svima ostalima koji nisu clanovi ili barem ako nisi na njihovom forumu... oni bi trebali ako zele da budu jos veci jos jaci itd..onda bi trebali da prizovu pridobiju sire mase a ne odbijat od sebe narod. ali nebitno, svako ima pravo na svoje opredjeljenje gdje i kad ce biti u parizu i sta ce raditi. a svakako cemo se vidjeti svi na stadionu i zajedno cemo navijat za jednu repku....
Ovdje je obavjestenje o okupljanju BHF-a vise puta postavljeno, zadnji put od Rottweilera. Nalazi se takodje na pocetnoj strani i na vise razlicitih sajtova i foruma..Cuj odbijat narod, nidje veze.. Sta ocekujes, pismenu pozivnicu na kucnu adresu, il da te neko moli, ne kontam? Jel fino napisano kad pocinje okupljanje i gdje se nalazi i da su SVI, ponavljam SVI a ne samo clanovi grupe dobrodosli.. sve ostalo je do volje ljudi, neki ce odma doc tamo, neki ce prvo sa specifikacijom prodefilirat kroz centar, neki ce direktno na stadion,.. hvala bogu pa svako ima pravo izbora, osim muniba, koji tekmu moze samo u zatvoru gledat :D
na kraju krajeva je bitno napravit paklenu atmosferu na stadionu i pruzit im podrsku 90 minuta bez prestanka!

a tvoje malogradjansko ponasanje i "ucerivanje" necu komentirat
ReD aka Socijalista

#1786 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

BuZz wrote:talija tuzla vas vodi na utakmicu FRANCUSKA-BIH karta 90 eura bez nocenja vise informacija na broj 061 653 840
De povecaj ovo jebem ga ja :D
ReD aka Socijalista

#1787 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 09.10.2011. / Nedjelja / BiH-Zagreb-Salzburg-Minhen

Polazak iz BiH u 13:00 sati ( Bihać, Cazin, Velika Kladuša). Vožnja na relaciji Zagreb – Ljubljana – Salzburg – Minhen uz kraća zaustavljanja i pauze radi odmora grupe. Noćna vožnja.

2. DAN 10.10.2011. / Ponedjeljak / Pariz

U ranim jutarnjim satima prelazak nekadašnjeg graničnog prijelaza Saarbrucken (između Njemačke i Francuske), nastavak vožnje na relaciji Metz – Pariz. Dolazak u Pariz u podnevnim satima. Smještaj grupe u hotel. Slobodno vrijeme za kraći odmor. Poslijepodne, odlazak javnim prijevozom (METRO) do Eiffelovog tornja: uživajte u panorami Pariza s trećeg kata (nivoa). Predlažemo da od Eiffelovog tornja krenete na 1-satnu vožnju brodom rijekom Seinom, ispod 24 pariška mosta. Povratak u hotel. Noćenje

3. DAN 11.10.2011. / Utorak / Pariz

Doručak, odjava iz hotela. Predlažemo fakultativni PANORAMSKI RAZGLED PARIZA /autobusom / sa stručnim vodičem: vožnja pored Ile de la Cité s katedralom Notre-Dame, Latinska četvrt, Saint Germain, Sorbona, Louvre, Champs Elysees, Napoleonova grobnica Dôme des Invalides,nastavak vožnje pored trgova Concorde, Bastille, Republique, Vendome, Trocadero,Etoil, muzej Louvre, Jelisejska polja,Trijumfalna kapija... U poslijepodnevnim satima okupljanje svih navijačkih skupina, i ono zbog čega smo došli utakmica: STADE DE FRANCE 11.10.2011. u 20:00 h FRANCUSKA – BIH

Nakon utakmice, okupljanje grupe i polazak prema BiH. Noćna vožnja.

4. DAN 12.10.2011. / Srijeda / Njemačka-Austrija-Slovenija-Hrvatska-BiH

U jutarnjim satima vožnja kroz Austriju prema Sloveniji i Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i pauze radi odmora grupe. Dolazak u BiH u večernjim satima...
CIJENA ARANŽMANA: 340 KM

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz modernim turističkim autobusom ( caffe, WC, TV-video, klima...) prema programu putovanja, 1 x noćenje sa doručkom u hotelu2*/3* u Parizu (1/2 i 1/3 sobe), usluge pratioca grupe na putovanju kao i turističkog vodiča za vrijeme putovanja i boravka u Parizu i izvođenja svih planiranih obilazaka.

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznicu za utakmicu FRANCUSKA – BIH (obezbjeđuje agencija ), obavezno putno-zdravstveno osiguranje 8 KM, doplata za 1/1 sobu, fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i objekte koji se posjećuju, troškove ličnih narudžbi.

INFORMATINE CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA: (prema stanju iz marta 2011. godine - mogu biti podložne promjeni): Eiffelov toranj (3. nivo) 15 €, dvorac Versailles 15 €, muzej Louvre 10 €, muzej Orsay 10 €, vožnja brodom po Seini 15 €, podzemna željeznica omogućava brz obilazak cijelog Pariza.,jednokratna karta stoji cca 1,40 € (za 2 zone), jednodnevna karta za Metro 5,60 €, karnet od 10 karata stoji cca 12,00 € (za 2 zone) , jednodnevna karta za Metro i brzi vlak RER do Disneylanda 12,60 € (djeca do 11 g. 50%), ulaznica za Disneyland 60 € za odrasle
ReD aka Socijalista

#1788 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Ajmo narode na jugu imaju jos ove jeftine karte trebamo to uzeti: :bih:

SUD/INT-Y1-Y2-Y13-Y14-Y15-Y16
star(i)mo

#1789 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

:-) :-) :-)
Vratite se temi, svega vam!
Ko hoce da prohoda gradom, prosetace. Na kraju se svi okupljamo oko BHF-a i idemo na stadion. Pravite od muhe slona.

Gdje nam je masinac? Update sinko, update :lol:
mekaba

#1790 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mekaba »

Mashinac cekamo izvjestaj u 23.00 ;-) ;-) sa nestrpljenjem.
Zux

#1791 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Zux »

Temu sam pratio onako na preskok pa nisam upratio da li je neko rekao nesto vezano za prodaju karata sutra u Centrotransu. Hoce li ih biti kod njih za kupiti za nas koji ne bismo isli putem njihovog aranzmana? Ima li mozda neko taj info? Ako ne moze onda bih da pozurim i kupim karte online dok jos nisu sve planule :D
Chuckie

#1792 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

Zux wrote:Temu sam pratio onako na preskok pa nisam upratio da li je neko rekao nesto vezano za prodaju karata sutra u Centrotransu. Hoce li ih biti kod njih za kupiti za nas koji ne bismo isli putem njihovog aranzmana? Ima li mozda neko taj info? Ako ne moze onda bih da pozurim i kupim karte online dok jos nisu sve planule :D
Ja bih da sam na tvom mjestu uzeo kartu online, jer je gutavo i ovima koji su kupili aranzman u njih. :lol:
Timotije

#1793 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Timotije »

http://partenaires.ticketnet.fr/manifes ... 7#zoneplan
Na ovom "mom" linku nije dosad bilo C5/C6 sekcija u ponudi, evo sad moze....Vjerovatno "pukle" one sekcije iznad- C3/C4, ova sekcija fino lijepi uz B-fazu :D , malo je doduse poskupa ali je fina varijanta za one koji se odluce u zadnji tren...
star(i)mo

#1794 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Za one koji kupuju karte preko http://www.placeetvous.fr/ preuzimanje karata (nakon placanja naravno) funkcionira ovako:

1. Idite na gornji, desni ugao i kliknite na "VOS PLACES"
Image

Uploaded with ImageShack.us

2. Kliknite na "Pl@ceVous" i preuzmite karte jednu po jednu...
Image

sgunited

#1795 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by sgunited »

Zux wrote:Temu sam pratio onako na preskok pa nisam upratio da li je neko rekao nesto vezano za prodaju karata sutra u Centrotransu. Hoce li ih biti kod njih za kupiti za nas koji ne bismo isli putem njihovog aranzmana? Ima li mozda neko taj info? Ako ne moze onda bih da pozurim i kupim karte online dok jos nisu sve planule :D

bice karti i za ostale, u srijedu kad sam bio neka djevojka je dolazila da pita rekli su joj da ce biti prodaja i za ostale, Centrotransu je bitno samo da osigura za ove sa aranzmanima ostale ide na prodaju
modrica-MA

#1796 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by modrica-MA »

E ovako,kapaciteti: B tribina: 3.037
A5,A6,Z9,Z10: 1.763
A1,A2,A3,A4,Z7,Z8: 1.603
Z11,Z12,Z13,Z14,A9,A10: 3.037
Z3,Z4: 837
C5,C6: 796
C3,C4: 824
C7,C8,C9,C10: 1.589

UKUPNO:14.100

Napominjem da ovdje nisu uracunate tribine: C1,C2,
D-nijedna
Y1,Y2,Y13,Y14,Y15,Y16 (3.000 mjesta)
Y5,Y6,Y7,Y8,Z5,Z6 (1.600 mjesta)
Y9,Y10,Z1,Z2 (1.700 mjesta)

Znaci,uracunate samo one za koje smo najvise kupovali karte i koje bi realno trebale bit u nasim rukama,a znamo takodje da i na ovim tribinama koje nisam uracunao ima dosta kupljenih karata.
Crno na bijelo....ako popunimo "nase" tribine(a popunicemo ih) minimalno 15.000.
mostarurscu

#1797 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

na Z3 I Z4 još 9 karata ostalo, oko 17h bilo ih je 25 ...ajmo Bosanci još malo pa nestalo ... :bih:
mostarurscu

#1798 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

modrica-MA wrote:E ovako,kapaciteti: B tribina: 3.037
A5,A6,Z9,Z10: 1.763
A1,A2,A3,A4,Z7,Z8: 1.603
Z11,Z12,Z13,Z14,A9,A10: 3.037
Z3,Z4: 837
C5,C6: 796
C3,C4: 824
C7,C8,C9,C10: 1.589

UKUPNO:14.100

Napominjem da ovdje nisu uracunate tribine: C1,C2,
D-nijedna
Y1,Y2,Y13,Y14,Y15,Y16 (3.000 mjesta)
Y5,Y6,Y7,Y8,Z5,Z6 (1.600 mjesta)
Y9,Y10,Z1,Z2 (1.700 mjesta)

Znaci,uracunate samo one za koje smo najvise kupovali karte i koje bi realno trebale bit u nasim rukama,a znamo takodje da i na ovim tribinama koje nisam uracunao ima dosta kupljenih karata.
Crno na bijelo....ako popunimo "nase" tribine(a popunicemo ih) minimalno 15.000.

bravo :thumbup:
star(i)mo

#1799 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

To je rasprodaTo brato. Ostaci rastrkani po citavoj tribini. :bih:
Cini mi se da cemo se morati siriti prema zapadu. Mashinac, gdje si? :D
Last edited by star(i)mo on 22/09/2011 21:49, edited 1 time in total.
star(i)mo

#1800 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Kako kupiti karte preko interneta:

Preko http://www.placeetvous.fr/ mozete cak i birati sjedista u odredjenom sektoru.

1. Izaberite "France-Bosnie& Herzegovine", "Grand Public" , "Réserver"
Image

2. Izaberite tribinu (u ovom slucaju C7-C10)
Image

3. Izaberite sjediste/a (pomocu lupe idete na odredjeni dio tribine) ...
Image

4. Potvrdite izabrana sjedista (kod osiguranja za anulacije staviti "non")
Image

5. Prijava / otvaranje profila
Image

Image

6. Preuzimanje karata nakon placanja

6A. Idite na gornji, desni ugao i kliknite na "VOS PLACES"
Image

6B. Kliknite na "Pl@ceVous" i preuzmite karte jednu po jednu...
Image

Last edited by star(i)mo on 22/09/2011 21:59, edited 1 time in total.
Locked