FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
moa

#1776 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by moa »

Ma stvar je u tome bureche sto se pare iz budzeta povlace za krpljenje nekih drugih stvari. Ako ima neko da pametno ovo rjesimo stojim na raspolaganju.
Pitarrr82

#1777 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

Imao sam ja par ludih ideja oko tog tendera, pomalo je finansijski tesko to uraditi s tim sto oni nude ali s nekih 100, 200 navijaca moglo bi se svasta :mrgreen:
Mračajski proto

#1778 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Jebale vas stolice, pitam se otkud ovoliko ljudi koje vole klub. Naletite nekad i protiv Leotara kad budemo igrali, i Rudara, Modriče. :wink:
Pitarrr82

#1779 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

Sarajevo_Grad wrote:Jebale vas stolice, pitam se otkud ovoliko ljudi koje vole klub. Naletite nekad i protiv Leotara kad budemo igrali, i Rudara, Modriče. :wink:

Ne znam na koga mislis, na mene se ovo ne moze odnositi bas nikako 8-)

I da, Modrica odavno ne igra u Premijer ligi :skoljka:
Last edited by Pitarrr82 on 25/07/2012 22:40, edited 1 time in total.
Muhamed Đakmić

#1780 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Pitarrr82 wrote:Imao sam ja par ludih ideja oko tog tendera, pomalo je finansijski tesko to uraditi s tim sto oni nude ali s nekih 100, 200 navijaca moglo bi se svasta :mrgreen:
A da li bi mi navijači i građani Sarajeva nekako mogli učestvovati, kupovinom stolica recimo? Da se organizuje neka akcija, da raja kupi poneku stolicu?
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1781 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

Sarajevo1946 wrote:
Pitarrr82 wrote:Imao sam ja par ludih ideja oko tog tendera, pomalo je finansijski tesko to uraditi s tim sto oni nude ali s nekih 100, 200 navijaca moglo bi se svasta :mrgreen:
A da li bi mi navijači i građani Sarajeva nekako mogli učestvovati, kupovinom stolica recimo? Da se organizuje neka akcija, da raja kupi poneku stolicu?
Bila je ta incijativa ja mislim i los odziv...nesto kao svako da kupi svoju stilicu
Mračajski proto

#1782 Re: FK Sarajevo - Europa League

Ma jok, već ima njih, znaju oni. Pitam se gdje bi nam kraj bio kad bi nas bilo 2.500 na sjeveru na ovim ''slabijim'' utakmicama. Znaš, baš je loše gledati jednu noć puno Koševo, a već za dvije-tri sedmice faktički (kad je PL i tekme sa ovim seljačkim klubovima ) 4 milje ukupno na Koševu. A sutra ako ispadnemo, kuku se igračima i upravi, kad krenu da jebu sve ovi ''navijači.''

EDIT : Jok, ja mislio da igraju uljari još. :mrgreen: Mislio sam na posjetu u posljednjih 4-5 godina.
Pitarrr82

#1783 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

Sarajevo_Grad wrote:Ma jok, već ima njih, znaju oni. Pitam se gdje bi nam kraj bio kad bi nas bilo 2.500 na sjeveru na ovim ''slabijim'' utakmicama. Znaš, baš je loše gledati jednu noć puno Koševo, a već za dvije-tri sedmice faktički (kad je PL i tekme sa ovim seljačkim klubovima ) 4 milje ukupno na Koševu. A sutra ako ispadnemo, kuku se igračima i upravi, kad krenu da jebu sve ovi ''navijači.''

EDIT : Jok, ja mislio da igraju uljari još. :mrgreen: Mislio sam na posjetu u posljednjih 4-5 godina.

Samo kazem... :skoljka:

Ne vjerujem i da ispadnemo, ako casno ispadnemo da ce biti nesto... To moze biti tek oko treceg, cetvrtog kola Premijer lige :lol:
Muhamed Đakmić

#1784 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Znam da je bila inicijativa, ali nešto su sjebali, niti je bilo izreklamirano, niti je čini mi se bilo pokrenuto sa stvarnom namjerom da se to riješi. Ako bismo sutra izbacili Levski ( aBd :D ), vjerujem da bi to bila predobra prilika da se ovakva akcija isforsira. Dosta dijaspore u gradu, a interes za utakmicu i nastup Sarajeva ogroman. Ja ne pamtim da je 'vako bilo u posljednjih par godina.
strong69

#1785 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

Ja sam strasan optimista pred ovu tekmu. Imam neki dobar osjecaj. Pred prvu tekmu imao sam tremu jer nisam znao sta mozemo da ocekujemo od Bugara. Samo pametno, bez srljanja. Opet moram da kazim da zalim sto umjesto Comora ne igra Sunjevaric.

I Suljicu, digni glavuuuu molimm teeeee :)
Pitarrr82

#1786 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

rashtiman wrote:
Sarajevo1946 wrote:
Bila je ta incijativa ja mislim i los odziv...nesto kao svako da kupi svoju stilicu

Nemoguce je to uraditi, ne vjerujem da ce iko dozvoliti da se mijenja stolica po stolica a sami navijaci ne mogu skupiti taj iznos za kompletan zapad...
frngla

#1787 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

nek se otvori racun da ljudi uplacuju, kupio bih sam barem dvije... j***m im mater nesposobnu, banana drzava...

edit: bitno je bilino polje uradit koje je skoro pa duplo manje od koseva, pa kad repka igra da se karte mogu rastalit pa tušit kod švercera za 5 puta veću cijenu
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1788 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Nek preskoče Eurosong jednu godinu i eto stolica. :)
kokuz_sa

#1789 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by kokuz_sa »

leet wrote:Nek preskoče Eurosong jednu godinu i eto stolica. :)
i Miss Bih
Muhamed Đakmić

#1790 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Pa ne postoji problem sa stolicama od jučer. Da se lijepo otvori žiroračun i da raja uplaćuje, skupilo bi se do sada. Ovako sigurno neće uraditi to ove godine, a upitno je i naredne godine šta će biti. Ionako se priča aktuelizira samo kad su evropske utakmice, i onda se jave dežurni kritičari da kažu kako je ovo sramota za grad, a onda kad Sarajevo i Željo ispadnu iz Evrope jebe se svima, samo poneko od navijača upozorava da nema kad se Evropa izbori navijača na Zapadu. I tako u krug.
strong69

#1791 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

Ovaj CSR je javna ustanova. Postoji Zakon o javnim nabavkama koji "moraju" postovati. Ne znam kako i da li mi mozemo uopste kupovati stolice.
hljebarnik

#1792 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by hljebarnik »

moKe , koliko jos ???
Kemal Malovčić

#1793 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

hljebarnik wrote:moKe , koliko jos ???
21 h 51 m 8-)
van Basten

#1794 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by van Basten »

možda da napravimo ugovor sa leziljebovićima iz tog CSR-a da ćemo mi postaviti stolice na zapada (i stavimo bordo, naravno), a za uzvrat idućih 15-20 domaćih utakmica (ili koliko to već dođe u protuvrijednosti stolica) ne plaćamo rentanje stadiona.
burek_in_space

#1795 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by burek_in_space »

van Basten wrote:možda da napravimo ugovor sa leziljebovićima iz tog CSR-a da ćemo mi postaviti stolice na zapada (i stavimo bordo, naravno), a za uzvrat idućih 15-20 domaćih utakmica (ili koliko to već dođe u protuvrijednosti stolica) ne plaćamo rentanje stadiona.
Ne mozhe, ne bi bio isposhtovan Zakon o javnim nabavkama.
Mračajski proto

#1796 Re: FK Sarajevo - Europa League

Al' bi bio moćan zapad sa bordo stolicama. :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1797 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Koliko znam, mi i ne plaćamo rentanje, neka me neko ispravi ako griješim.
strong69

#1798 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

leet wrote:Koliko znam, mi i ne plaćamo rentanje, neka me neko ispravi ako griješim.
Ne placamo zahvaljujuci opstini Centar.
cappy_tempo

#1799 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by cappy_tempo »

ja bih samo da izvalim koju...

KARAJ LEVSKI ALEEE!
Mračajski proto

#1800 Re: FK Sarajevo - Europa League

Proveo je u bordo dresu samo godinu i pol, a za to vrijeme postao je miljenik navijača, te je Sarajevo postalo dio njega. Damir Kojašević sutra će vjerovatno sa tribina najvećeg stadiona u Bosni i Hercegovini bodriti svoj bivši klub protiv Levskog iz Sofije.

Kojašević pokazao koliki je Hordaš, dolazi najvjerovatnije na tekmu !!!

Kojašević je nedavno bio blizu povratka na Koševo iz podgoričke Budućnosti, međutim na kraju je prešao u kazahstansku Astanu na posudbu. Ipak, nije puno trebalo da se vrati u glavni grad Bosne i Hercegovine. Dobio je pauzu samo od dva dana, a istu je iskoristio da bodri Sarajevo u drugom pretkolu Evropske lige.

"Trebao bih sutra doći na Koševo na utakmicu protiv Levskog, ukoliko nađem avion, jer je let sedam sati. Imam dva dana slobodno, pa želim posjetiti drugove", rekao je za ****.ba Kojašević, koji je pokazao koliko mu je Sarajevo priraslo srcu.

Sarajevo je u Bugarskoj poraženo sa 1:0, tako da ima velike šanse u revanšu za prolazak u treće pretkolo Evropke lige, gdje bi bilo favorit protiv Zete ili JJK Jyväskyle. Crnogorski veznjak ističe da Sarajevo može dalje uz podršku svojih vjernih navijača.

"Gledao sam prvu utakmicu. Da su bili malo konkretniji u napadu, mogli su postići pogodak. Naravno, imaju još uvijek šanse da prođu dalje uz pomoć navijača", rekao je Kojašević za naš portal, uz smijeh dodavši za kraj: "Da nemaju šanse ne bih ni dolazio da gledam utakmicu".
Poserem se ja na tebe, Kojaševiću.
Post Reply