FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
joint union

#1776 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by joint union »

afannedim wrote:
Po kom osnovu
Na osnovu ovog igraca koji pokusava blokirati centarsut.
Kinaski

#1777 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Kinaski »

afannedim wrote:
Senad_Duster wrote:Čist gol ko suza !

Image

Po kom osnovu
noge se posmatraju ruka, polozaj ruke nije bitan. Dakle dzaba si crto taj zid
Oba igraca su u liniji i nema ofsajda . CIst gol ponisten
zipoo

#1778 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by zipoo »

Tek sad ovaj poraz pecka. Imam neki osjecaj da bi nas i ovaj mrtvi Levski obrukao.
salle_eh1986

#1779 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by salle_eh1986 »

zipoo wrote:Tek sad ovaj poraz pecka. Imam neki osjecaj da bi nas i ovaj mrtvi Levski obrukao.
stvarno pametan biti ne može čovjek
bolji od pitara a mi onako završimo dok oni prolaze na ovaj način
stvarno je fudbal ko kurva...čestitke padobrancima sa koševa i ovde :D
nickname-83

#1780 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by nickname-83 »

zipoo wrote:Tek sad ovaj poraz pecka. Imam neki osjecaj da bi nas i ovaj mrtvi Levski obrukao.
Naravno da bi nas obrukali, ali nema veze, neka Amar svake godine kaže da mu trebaju dvije-tri godine da uigra i složi tim.
zipoo

#1781 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by zipoo »

salle_eh1986 wrote:
stvarno pametan biti ne može čovjek
bolji od pitara a mi onako završimo dok oni prolaze na ovaj način
stvarno je fudbal ko kurva...čestitke padobrancima sa koševa i ovde :D
Ma ova nasa ekipa nije sigurno bolja od njihove sto je sad odigrala. Oni bi nase trkom pojeli, onaj debeli vise pretrca nego nasi zajedno.
Šibicar

#1782 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Kažem ja sve je u glavi,nas ubiše statistike,dok se komšije ne obaziru previše na to.
veljaca

#1783 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by veljaca »

Ne mogu se porediti ekipe po ucescu u EP i LP, i po protivnicima razlicitim ....

U proslom Prvenstvu mi smo osvojili DUPLU i kada neko to osvoji - onda se moze porediti sa nama ....

Ne treba nasjedati na provokacije malenih .... Samo im kazes DUPLA ....

Oni su prosli dalje ( jedini ) i ja sam im cestitao - ali se ne mogu porediti sa nama ..... kada osvoje DUPLU, onda bujrum ... to je to ....
JThomas

#1784 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by JThomas »

naša ekipa je bolja. al' pristup i postavka su čudo, oni su to u svom dvomeču imali, a mi u svom nismo. mi smo u mariboru iz svlačionice sa poluvremena izašli bez gaća, još pri našem vodstvu.
sarajevomd

#1785 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by sarajevomd »

veljaca wrote: Ne treba nasjedati na provokacije malenih .... Samo im kazes DUPLA ....

Oni su prosli dalje ( jedini ) i ja sam im cestitao - ali se ne mogu porediti sa nama ..... kada osvoje DUPLU, onda bujrum ... to je to ....
Ej, ne navijam za Sarajevo ali mi je ovo stvarno smijesno. Treba reci ljudi su odigrali borbeno, kako se i igra za svoj klub. Dosta bi od njih Zeljo mogao nauciti, dosta igraca ni do koljena nije bilo Sarajevu! To je realnost, koju sto prije trebate prihvatiti da bi bilo nama svima dobro, i meni koji voli pogledati utakmicu. Pa zamisli da ovako bude na svakoj utakmici PL ? Pa to bi bila milina za gledati, da ne moram gledati njemce ili engleze...vec svoju domacu ligu.

Evo opet komlepski, cuj kazes im DUPLA....jos kaze da se ne mogu porediti haha. E a sta da Sarajevo prodje u grupnu fazu EL ? Pa ti bi se pojeo, i 80% navijaca Zelje, umjesto da se radujete uspjehu kluba sa nasih prostora, jer je takvo nesto stvarno veliki podvig.

Odrasti, izdigni se :)
MrBega

#1786 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by MrBega »

ja nešto kontam da im nije husejnovica oni ne bi prošli ni onu prvu, želji kao da je falio motor
dino84

#1787 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by dino84 »

Nikad ne bih bio za varijantu da budemo drugi,treci ili "najbolje" cetvrti pa da dobijemo lakse protivnike uslovno receno pa da duze trajemo u Evropi.
Moramo se brate oceliciti,neka dozivljavamo potope dok god se opametimo,pa koliko god da traje.Lijepo je ovo veceras sto se pitarima desava,ali ne bih licno mijenjao LP za Ligu UEFE.
Zarada je veca u LP,dobije se vise love za jedno pretkkolo nego tamo za haman 3 pretkola,a i titula je titula da se ne lazemo.
Jebi ga,bolje se resetovati svake godine i pocinjati iznova,opametit cemo se jednom.

Sada kada je sve proslo i kada nema vise prepucavanja a i oni nece visiti na nasoj temi mozemo bez laganja reci da je ovaj Levski realno fakat odron od ekipe.Ljudi nisu napravili postenu sansu u revansu,zabili su onaj go u prvom mecu i apsolutno nista vise.Odbrana im na nivou Premijer lige kod nas,propuh na sve strane,igra u polju katastrofa,totalna bezidejnost,ljudi zadrzavaju vrijeme na svom stadionu koliko ih je Sarajevo stislo.

U LP su stvarno tezi protivnici,zato i jeste jebi ga LP.I ja cekam momenat kada ce se neki nas tim plasirati u neku grupnu fazu i cinjenica je da je definitivno lakse kroz put u UEFA ligi ali opet,nikad ne bih mijenjao 3 pretkola ovamo za titulu koliko god da te puvuku neke stvari.Pa evo gledajte Siroki,mogli su od meca sa Hannoverom zaraditi puste pare,ali opet,trofej je trofej i treba jurisati na njega.Dzaba sve.
JThomas

#1788 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by JThomas »

ja priželjkujem samo da mi konačno odigramo na svom pravom nivou. da ne gledam po terenu izgubljene face za koje znam da mogu mnogo bolje. nije to ni do umijeća ni do fizičke spreme, nego psihološke.
sarajevomd

#1789 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by sarajevomd »

JThomas wrote:ja priželjkujem samo da mi konačno odigramo na svom pravom nivou. da ne gledam po terenu izgubljene face za koje znam da mogu mnogo bolje. nije to ni do umijeća ni do fizičke spreme, nego psihološke.
:thumbup: :bih:
ganjeta

#1790 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

JThomas wrote:ja priželjkujem samo da mi konačno odigramo na svom pravom nivou. da ne gledam po terenu izgubljene face za koje znam da mogu mnogo bolje. nije to ni do umijeća ni do fizičke spreme, nego psihološke.
Sve dok budemo igrali dvije "gostujuće" tekme nikad nećemo odigrati na pravom nivou. Ali slažem se da imamo kompleks od Evropskih utakmica, valjda se i to promjeni do godine.
zipoo

#1791 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by zipoo »

JThomas wrote:naša ekipa je bolja. al' pristup i postavka su čudo, oni su to u svom dvomeču imali, a mi u svom nismo. mi smo u mariboru iz svlačionice sa poluvremena izašli bez gaća, još pri našem vodstvu.
Tu je Amar kriv, da smo mi dobili Levski dao bi nam 20 % sanse za prolaz samo radi te neke njihove historije. On gace skine 5 dana prije pocetka utakmice nije ni cudo sto igraci to rade. Dobar je takticar, zna svoj posao ali za evropske utakmice izgleda da nema muda. Uvjek nesto defanzivno igramo i opet primimo 4-5 komada. Pa brate mili igraj napadacki pa nek i 10 primimo ali barem igraj.
Kinaski

#1792 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Kinaski »

Amar je institucija nemoj tako
ljevoruki

#1793 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ljevoruki »

zipoo wrote:
JThomas wrote:naša ekipa je bolja. al' pristup i postavka su čudo, oni su to u svom dvomeču imali, a mi u svom nismo. mi smo u mariboru iz svlačionice sa poluvremena izašli bez gaća, još pri našem vodstvu.
Tu je Amar kriv, da smo mi dobili Levski dao bi nam 20 % sanse za prolaz samo radi te neke njihove historije. On gace skine 5 dana prije pocetka utakmice nije ni cudo sto igraci to rade. Dobar je takticar, zna svoj posao ali za evropske utakmice izgleda da nema muda. Uvjek nesto defanzivno igramo i opet primimo 4-5 komada. Pa brate mili igraj napadacki pa nek i 10 primimo ali barem igraj.
Ispali smo protiv Maribora jer je igrao napadacki - vodis na poluvremenu i umjesto da parkiras autobus u drugom ti kreces ponovo sa dva napadaca. :x
LSD

#1794 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LSD »

zipoo wrote:
Pa igrali smo napadacki (zapravo htjeli samo :-) i tako se postavili) pa primismo 4 komada za poluvrijeme.

Izgubili smo i ispali zasluženo od boljeg, bržeg, fizicki jaceg, tehnicki boljeg tima....nije ni Amar Hari Poter da jednim potezom štapića napravi odjednom update tima i svih ovih nabrojanih parametara.
United_Of_Manchester

#1795 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by United_Of_Manchester »

veljaca wrote:Ne mogu se porediti ekipe po ucescu u EP i LP, i po protivnicima razlicitim ....

U proslom Prvenstvu mi smo osvojili DUPLU i kada neko to osvoji - onda se moze porediti sa nama ....

ibro firma ti propada a ti pricas o duploj kruni
Kinaski

#1796 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Kinaski »

United_Of_Manchester wrote:
veljaca wrote:Ne mogu se porediti ekipe po ucescu u EP i LP, i po protivnicima razlicitim ....

ibro firma ti propada a ti pricas o duploj kruni
WIN :D
Lakat Jebić

#1797 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Lakat Jebić »

najtuznije je sto mi ovakvu priliku da odigramo grupe evrope necemo imati bar narednih 5 godina: maribor pa dudelange
Kinaski

#1798 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Kinaski »

Lakat Jebić wrote:najtuznije je sto mi ovakvu priliku da odigramo grupe evrope necemo imati bar narednih 5 godina: maribor pa dudelange
Sta je tu je , ucimo na greskama . Glavu gore nastavljamo dominaciju u PL
ganjeta

#1799 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

Lakat Jebić wrote:najtuznije je sto mi ovakvu priliku da odigramo grupe evrope necemo imati bar narednih 5 godina: maribor pa dudelange
Grupe nebi igrao poslije dudelangea, ima play-off. Što se tiče prilike, nećemo znati jel ovo idelano bilo, možda do godine bude idealnije. Hajd ga znaj...
Lakat Jebić

#1800 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Lakat Jebić »

ganjeta wrote:
Grupe nebi igrao poslije dudelangea, ima play-off. Što se tiče prilike, nećemo znati jel ovo idelano bilo, možda do godine bude idealnije. Hajd ga znaj...
mislio sam bilo kakve grupe u evropi, prodjes dudelange, igras play-off za ligu prvaka, ako ispadnes ides u grupe europa lige
Post Reply